kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın
1. ben
evet evet ben şahidim :) gün aşırı oluyor kontroller :)senin patronun belki aşılamayla karıştırıyordur:)bende rahatladım durumm yaaa evet şuan kendileride tedavide patronum dediki neden bu kadar uzun sonuçta biz tedavi esnasında en fazla 4 kere gidicez dediolurmu dedim 2 günde bir falan muhakkak muayene olunması lazım ilk tedavimde böle idi ozaman bizimkindemi sorun var dedi bişey diyemem dedim :44: öle değilmi kızlar 2-3 günde bir muayene oluyoduk dimi
çok sağol bacımm sormaa içimm patpattt panik atak oldum çıktımm( neyseki şimdi iyiyimmm :))) evet şimdi adetim olsunda bugün yarın gelirse cumartesi oradayım inşallah gecikmezzz..
ne güzel demek şifa ile ayşe buluşacak resimde çekilinn bize gösterinn heee
slm arkadaşlar.....
fetih süresi neydi nurciiikkkkkk
QUOTE]
fetih suresi biraz uzun duru bacım ama sadece bir tane okunacak ve 21 kişi okuyacak (selsebil söylemişti) goglden arat istersen
sebebini bilmiyorum ama arada benimde oluyor hiç merak etmedim kan dolaşımından olsa gerek :26:göbeğimin altında seyirme oluyor nedenini bilen varmı aranızda?
sen karışma bendeeee:80::80:canım benimm yaaa allah razı olsun ama erken değilmi sizi uğraştırmak istemiyorumm
topikte sorun mu var aynı sayfada takıldım kaldım ilerleyemiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geçenlerde bende gelemiyorsdum son sayfayı mesaj yazınca gelebiliyordum
evet evet ben şahidim :) gün aşırı oluyor kontroller :)senin patronun belki aşılamayla karıştırıyordur:)
o patpat heyecandan oluyordur bacım
günaydın ya benim adetime 5 gün olmasına rağmen bende çok halsizlik iştahsılık yediğimi çıkarcakmış gibi oluyorum bende hamile miyim yoksa dış gebelik mi+
netceğimi şaştım ben ki kahvaltı yapardım yapamıyom dün işyerinde taze fasulye vadı çok severim yiyemedim lütfen biri yardımcı olsun
allah herkese hayrlı bebişler nasip etsin bizede
tüpbebek tedavisimi görmüş senin patron ?yaa aslında doktoruda iyi bir doktor benim burada gitmeyi düşündüğüm doktordu belkide yanlışı var patronun bilmem :44:
Belkideeee
günaydın ya benim adetime 5 gün olmasına rağmen bende çok halsizlik iştahsılık yediğimi çıkarcakmış gibi oluyorum bende hamile miyim yoksa dış gebelik mi+
netceğimi şaştım ben ki kahvaltı yapardım yapamıyom dün işyerinde taze fasulye vadı çok severim yiyemedim lütfen biri yardımcı olsun
allah herkese hayrlı bebişler nasip etsin bizede
fetih süresi neydi nurciiikkkkkk
QUOTE]
fetih suresi biraz uzun duru bacım ama sadece bir tane okunacak ve 21 kişi okuyacak (selsebil söylemişti) goglden arat istersen
sebebini bilmiyorum ama arada benimde oluyor hiç merak etmedim kan dolaşımından olsa gerek :26:
sen karışma bendeeee:80::80:
geçenlerde bende gelemiyorsdum son sayfayı mesaj yazınca gelebiliyordum
evet bende bakmaya çalıştım kaç sayfa idi fetih suresi bende uzun diye biliyorum bir kişi sadece bir kere okuyacak değilmi bacım
karın altındaki olaylar herşeyden olabilir ama bağırsak hareketlerinden sorunlarından yada gaz sıkışmasından da olabilir
tüpbebek tedavisimi görmüş senin patron ?
bu belirtileri yaşaman için çok erken gebelikte.. psikolojikmen yapabilirsin bunları bence yada başka bir nedeni olabilir.. en kısa zamanda hamile kalırsın inş.
evet bende bakmaya çalıştım kaç sayfa idi fetih suresi bende uzun diye biliyorum bir kişi sadece bir kere okuyacak değilmi bacım
karın altındaki olaylar herşeyden olabilir ama bağırsak hareketlerinden sorunlarından yada gaz sıkışmasından da olabilir
ASLINDA ÇOKTA UZUN DEĞİLMİŞ ..EVET BİR KERE OKUNUYORMUŞ BACIM
daha yeni başlamışlar desene :))evet onlarda bugün başladı tüpe
hımm bende okuyabiliyorum değilmi ?
Bana
eşime
anneme
kardeşime
gelinimize
abime alayım şimdilik yani 6 tane aldım canım
göbeğimin altında seyirme oluyor nedenini bilen varmı aranızda?
canım benim inan bilmiyorum şimdi abdestsiz olur oku dersem o vebali alamam olurmu olmazmı diye söyliyememgördüm duayı abdestsiz ve türkçe okunursa bende işyerinde okuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?