Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

adetine daha 5 gün varmış hamilelik belirtileri bu kadar erken kendini göstermez diye biliyorum çok merak ediyorsan kanda baktır inşallah hamilesindir

sağol canım güsel dileklerin için bilmiyom anlamadım gitti bu fetih süresi okuyunca noluyo peki canım darısı tüm anne olmak isteyenlere nasıp etsin canım

sağol canım güsel dileklerin için bilmiyom anlamadım gitti bu fetih süresi okuyunca noluyo peki canım darısı tüm anne olmak isteyenlere nasıp etsin canım
AMİN canım Allah kimseyi evlatsın bırakmasın isteyen herkese hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin
fetih süresini arkadaşımıza okuyoruz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyor dileği kabul olsun tedavisi pozitif olsun diye niyet getirecez

kaçdefa okunacak?

genellikle adet öncesi belirtileride bu şekil oluyo beklemekte yarar var inşallah hamilesindir

canım eğer aranıza beni de alırsanız bende katılmak istiyorum böle güsel şeye vesile olabilirsem çok sevinirim olur mu

yok canım gerek yok buna ben 10000 ihlas kendim okuyacağım Ben kimseye haber vermedim tedavimi o yüzden kimseyede okutmak istemiyorum

Ben 70.000 kelimei tevhit
313 ayetel
10000 ihlas
1000 el evvel
707 kere idi sanırım ya varis

okuyacağım zaten
başka aklıma gelmiyo şuan

canım eğer aranıza beni de alırsanız bende katılmak istiyorum böle güsel şeye vesile olabilirsem çok sevinirim olur mu
tabi olur canım neden olmasın ekliyim senide listeye ama niyet geitiriken arkadaşımın isimi ile getirmeyi unutma ismi SEYHAN

Allah kabul etsin bacım ..tamam sen karışma bu da bendeeee:80:

allah razı olsun bu arada kendinden bahsedemisin tanıyalım seni madem aramıza katılıcaksın :80:
bu arada seyhan ben oluyorum arkadaşlar allah razı olsun bana okuyolar

yanıltmadığıma sevindim canım şifa olsun bebişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah seyhancığımın

inşallahhh canımmmm peşpeşe hepimizinn tutunur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…