Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun canım hem anneye hem gaynanaya
bu arada avatarın çok şeker nasıl gerdan kırıyor öyle

çok saol nurcanım valla geldimi üstüste geliyor herşey pazarteside ben göz kapagından ameliyat olcam salı günü kardeşim kıl dönmesinden bi dahaki pazarteside öbür gözümden neyse bunada hamdolsun rabbim beterinden korusun inşallah ...

avatarımı bende çok sevdim canım hakkaten gerdan kırıyo yaa ben algılamamıştım öyle olduğunu sen söyleyince farkettim

Tamamdır kızlar patronla konuştum yaklaşık 1 ay yokum Tatile gitsen bişey derizde sonuçta bu önemli birşey o yüzden bişey diyemeyiz dedi
gözün aydın tatlım çok sevindim çok anlayışlı çıktı patronun :87: inşallah gittiğine değecek müjdenle döneceksin

şifacım ayşe ile buluşacaksınız demek bol bol resimler istiyoruz o buluşmada ona göre:82::82::82:
o zaman o fotoları kocişim çekmeli :86::86: ben kocişimle gidicem ama kocişim yakınlarda olacak arada bi rica ederiz resim çekmesi için

kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın

1. ben
bide ben :2: ama topikte dua paylaşımına editörler yine ikaz etmesin :18:

şöyle bi ohhh çektin be canm inşallah cnm resim çekinmeye çalışırız

slm arkadaşlar.....
slm cnm naber nasılsın

aaa bunuda okuyalım hepsini okuyalım Sevom için

sağol canım güsel dileklerin için bilmiyom anlamadım gitti bu fetih süresi okuyunca noluyo peki canım darısı tüm anne olmak isteyenlere nasıp etsin canım
amin cnm amin inşallah hepimizin özlemi son bulacak bu arada hg aramızaa

Rabbim kabul edecek inşallah tüm dualarımızı

hadi ben kaçtım kaygana hastalanmış onaa gitcem annemde hasta yarında ona gitcem
geçmiş olsun tatlım Rabbim şifalar versin

Slmmmmm sekerlerim benim nasilsinizzzzzz ozledim beaaa sizii ben hmn duayi okuyup geliyorum tabi yazabilirsem
hg adaş naparsın

aaa geçmiş olsun canım nasıl bir ameliyat bu.. benimde sol gözümün kapağında 2 sene önce gelincik çıkmıştı öyle kaldı o gelincik ameliyatla alınması lazım ama hep erteliyorum daha doğrusu korkuyorum

slmm
duru mesajını harfi harfine not ettim beynime canım sağol
sevo güzel dileklerin için çoook tşkler canım arkadaştan hala haber bekliyorum öğlenden sonra arıcam tekrar gerçiben gerekli herşeyi yazdım o okeyler ama ben kendim duyup onay almadan rahat etmem diye uzadı bu mevzuu
kıvanç geçmiş olsun canım mesajını aldım ama dönemedim kusura bakma artık herşeyi kendine dert etmeyi birAZCIK bırak paylaştığın şarkıya uyy ammann salla yanii

ipem gelmiş bişeyler yazmış vallahi okuyamadım bit kadarve çok açık renkti yazılar

fetih suresi, bende okumak istiyorum bu akşam okurum banada yazın
ha lara özür özür dün mesajına dönemedim bugün şettiririm canım kusura bakma olarmı
hayde öptüm çok pis uykum var

canım benim sanada kardeşinede çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar ve sağlık versin bebişine bende bayıldım

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa

saol nurcanım benim göz kapaklarında drlar yağ bezesi diyo ama sanki içi boş hava kabarcığı gibi bişey çıktı onları aldırcam hazır bu ay korunuyoken aradan çıksın dedim dur ben bi olayım zormu kolaymı ona göre sende ol canım

tarfil aile boyu hepinizegeçmiş olsunacil şifalar diliyorum alllahtan çok üzüldüm senin ameliyat işine ama allah beterşndne korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…