hadi ben kaçtım kaygana hastalanmış onaa gitcem annemde hasta yarında ona gitcem
okuduktan sonra haber verin kızlar
ben akşam okuyabilirim işteyim çünkü
tamam canım akşamda olur
Slmmmmm sekerlerim benim nasilsinizzzzzz ozledim beaaa sizii ben hmn duayi okuyup geliyorum tabi yazabilirsem
dualarım hepimiz için
Allah razı olsun
fetih süresini sadece seyhan arkadaşımızın niyeti için okuyoruz ama
geçmiş olsun canım hem anneye hem gaynanaya
bu arada avatarın çok şeker nasıl gerdan kırıyor öyle
öncelik tedaviye başlıyanlara okuyoruz bu özel duaları :)araya bizide sıkıştırsak dedim:)
gözün aydın tatlım çok sevindim çok anlayışlı çıktı patronun :87:Tamamdır kızlar patronla konuştum yaklaşık 1 ay yokumTatile gitsen bişey derizde sonuçta bu önemli birşey o yüzden bişey diyemeyiz dedi
o zaman o fotoları kocişim çekmeli :86::86: ben kocişimle gidicem ama kocişim yakınlarda olacak arada bi rica ederiz resim çekmesi içinşifacım ayşe ile buluşacaksınız demek bol bol resimler istiyoruz o buluşmada ona göre:82::82::82:
bide ben :2: ama topikte dua paylaşımına editörler yine ikaz etmesin :18:kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın
1. ben
şöyle bi ohhh çektin be canmbende rahatladım durumm yaaa evet şuan kendileride tedavide patronum dediki neden bu kadar uzun sonuçta biz tedavi esnasında en fazla 4 kere gidicez dediolurmu dedim 2 günde bir falan muhakkak muayene olunması lazım ilk tedavimde böle idi ozaman bizimkindemi sorun var dedi bişey diyemem dedim :44: öle değilmi kızlar 2-3 günde bir muayene oluyoduk dimi
çok sağol bacımm sormaa içimm patpattt panik atak oldum çıktımm( neyseki şimdi iyiyimmm :))) evet şimdi adetim olsunda bugün yarın gelirse cumartesi oradayım inşallah gecikmezzz..
ne güzel demek şifa ile ayşe buluşacak resimde çekilinn bize gösterinn heee
slm cnmslm arkadaşlar.....
aaa bunuda okuyalım hepsini okuyalım Sevom içincanım benim inan bilmiyorum şimdi abdestsiz olur oku dersem o vebali alamam olurmu olmazmı diye söyliyemem
ama tefriciye okunabiliyormuş sen istersen tefriciye okuyacağımız zaman tefriciye oku he bacım :26:
Sevocan birde selsebil 99 kişiyede 3 ihlas bir fatiha okutmuş onuda yapalım ben aileme okuturum sende çevrendekilere falan söylersin
amin cnm amin inşallah hepimizin özlemi son bulacaksağol canım güsel dileklerin için bilmiyom anlamadım gitti bu fetih süresi okuyunca noluyo peki canım darısı tüm anne olmak isteyenlere nasıp etsin canım
Rabbim kabul edecek inşallah tüm dualarımızıyok canım gerek yok buna ben 10000 ihlas kendim okuyacağımBen kimseye haber vermedim tedavimi o yüzden kimseyede okutmak istemiyorum
Ben 70.000 kelimei tevhit
313 ayetel
10000 ihlas
1000 el evvel
707 kere idi sanırım ya varis
okuyacağım zaten
başka aklıma gelmiyo şuan
geçmiş olsun tatlım Rabbim şifalar versinhadi ben kaçtım kaygana hastalanmış onaa gitcem annemde hasta yarında ona gitcem
hg adaş naparsınSlmmmmm sekerlerim benim nasilsinizzzzzz ozledim beaaa sizii ben hmn duayi okuyup geliyorum tabi yazabilirsem
aaa geçmiş olsun canım nasıl bir ameliyat bu.. benimde sol gözümün kapağında 2 sene önce gelincik çıkmıştı öyle kaldı o gelincik ameliyatla alınması lazım ama hep erteliyorum daha doğrusu korkuyorumçok saol nurcanım valla geldimi üstüste geliyor herşey pazarteside ben göz kapagından ameliyat olcam salı günü kardeşim kıl dönmesinden bi dahaki pazarteside öbür gözümden neyse bunada hamdolsun rabbim beterinden korusun inşallah ...
avatarımı bende çok sevdim canım hakkaten gerdan kırıyo yaa ben algılamamıştım öyle olduğunu sen söyleyince farkettim
canım benim sanada kardeşinede çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar ve sağlık versinçok saol nurcanım valla geldimi üstüste geliyor herşey pazarteside ben göz kapagından ameliyat olcam salı günü kardeşim kıl dönmesinden bi dahaki pazarteside öbür gözümden neyse bunada hamdolsun rabbim beterinden korusun inşallah ...
avatarımı bende çok sevdim canım hakkaten gerdan kırıyo yaa ben algılamamıştım öyle olduğunu sen söyleyince farkettim
öncelik tedaviye başlıyanlara okuyoruz bu özel duaları :)
aaa geçmiş olsun canım nasıl bir ameliyat bu.. benimde sol gözümün kapağında 2 sene önce gelincik çıkmıştı öyle kaldı o gelincik ameliyatla alınması lazım ama hep erteliyorum daha doğrusu korkuyorum
amin cnm aminnnçok saol şifaccım nerde hasta varsa hepsine içindede benimkilere versin inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?