Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifacım ozaman sende çevrendekilere söylersin (3 ihlas bir fatiha) çok değil rica ettiğimiz herkes okur seve seve

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba

heh işte benimde öyle bişey var gözümde ama çok küçük mercimek kadar

hg canım iyi uykular

az önce bana yazdığın son mesajdan bişi anlamadım demek oluyor :26:

kız nasıl anlamadın sen benim mesaja karşılık verdin az önce
aha işte hem senin hem benim mesaj

Kedersiz kullanıcısından alıntı
Sevocan birde selsebil 99 kişiyede 3 ihlas bir fatiha okutmuş onuda yapalım ben aileme okuturum sende çevrendekilere falan söylersin

aaa bunuda okuyalım hepsini okuyalım Sevom için

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara

merhaba kızlar geçmişi okuyordum sıkıldım hazır herkezler burdayken sohbete yetişeyim dedim
nurcan birtanede ben okuyabilirim ama pazartesiden önce okuyup okumadığımı haber veremem birkaç gün pc ye giremeyeceğim.
şifam 10 dk. engeline takıldım ben seni ararım yakama kırmızı karanfil takarımşaka bi yana resimlerimizi gördükya birbirimizin tanırız heralde demi

yine başladım yine anlayamama özürlüsü olup çıkmasaydım iyiydi heee şimdi anladım cnm benim sağol aydınlattın benim basmayan kafayı okuyalım okutalım inşş Rabbim kabul etsin

Bende iyiyimmm cnm saol tessekkur ederim sifam sekerin operim senide buarada mucucks mucukssssss
güle güle adaş bende öptümm

hg caniş benim hafıza iyi değil bu sıralar hafızamda kalmadı yüzün sen beni tanırsın nolcakk ara beni bul beni

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara
14.ayşe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…