tarfil aile boyu hepinizegeçmiş olsunacil şifalar diliyorum alllahtan çok üzüldüm senin ameliyat işine ama allah beterşndne korusun canım
:26::26::26::26::26:şifacım ozaman sende çevrendekilere söylersin (3 ihlas bir fatiha) çok değil rica ettiğimiz herkes okur seve seve
saol nurcanım benim göz kapaklarında drlar yağ bezesi diyo ama sanki içi boş hava kabarcığı gibi bişey çıktı onları aldırcam hazır bu ay korunuyoken aradan çıksın dedim dur ben bi olayım zormu kolaymı ona göre sende ol canım
ne oldu kızz:44::44::44::44::44::26::26::26::26::26:
hg canım iyi uykularslmm
duru mesajını harfi harfine not ettim beynime canım sağol
sevo güzel dileklerin için çoook tşkler canım arkadaştan hala haber bekliyorum öğlenden sonra arıcam tekrar gerçiben gerekli herşeyi yazdım o okeyler ama ben kendim duyup onay almadan rahat etmem diye uzadı bu mevzuu
kıvanç geçmiş olsun canım mesajını aldım ama dönemedim kusura bakma artık herşeyi kendine dert etmeyi birAZCIK bırak paylaştığın şarkıya uyy ammann salla yanii
ipem gelmiş bişeyler yazmış vallahi okuyamadım bit kadarve çok açık renkti yazılar
fetih suresi, bende okumak istiyorum bu akşam okurum banada yazın
ha lara özür özür dün mesajına dönemedim bugün şettiririm canım kusura bakma olarmı
hayde öptüm çok pis uykum var
az önce bana yazdığın son mesajdan bişi anlamadım demek oluyorne oldu kızz:44::44::44::44::44:
az önce bana yazdığın son mesajdan bişi anlamadım demek oluyor:26:
Allah razı olsun fatoşum sağolNurcan cnm ben okudum rabbim kabul etsin seyhanim ordannnnnn karnindaa bebesiyle donsun insallahhhhhhhhhhhhh
Bende iyiyimmm cnm saol tessekkur ederim sifam sekerin operim senide buarada mucucks mucuksssssshoşgeldin fatoşum biz iyiyz sen nasılsın
yine başladım yine anlayamama özürlüsü olup çıkmasaydım iyiydikız nasıl anlamadın sen benim mesaja karşılık verdin az önce
aha işte hem senin hem benim mesaj
Kedersiz kullanıcısından alıntı
Sevocan birde selsebil 99 kişiyede 3 ihlas bir fatiha okutmuş onuda yapalım ben aileme okuturum sende çevrendekilere falan söylersin
aaa bunuda okuyalım hepsini okuyalım Sevom için
güle güle adaş bende öptümmBende iyiyimmm cnm saol tessekkur ederim sifam sekerin operim senide buarada mucucks mucukssssss
hg caniş benim hafıza iyi değil bu sıralar hafızamda kalmadı yüzünmerhaba kızlar geçmişi okuyordum sıkıldım hazır herkezler burdayken sohbete yetişeyim dedim
nurcan birtanede ben okuyabilirim ama pazartesiden önce okuyup okumadığımı haber veremem birkaç gün pc ye giremeyeceğim.
şifam 10 dk. engeline takıldım ben seni ararım yakama kırmızı karanfil takarımşaka bi yana resimlerimizi gördükya birbirimizin tanırız heralde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?