Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevommm çok sevindim izin işini hallettiğine canım bu arada eşin gelemiycek sanırım ilk hafta:26: eğer planların tutarda cumartesi burda olursan ben cumartesi öğleden sonra gelirim canım yanınaa iş olmasaydı otogardan ben alırdım seni ama otoğarda servis olayını araştıralım önce merkeze en yakın mesafeye bırakırlar seni biletini alırken servisli olup olmadığına dikkat et olurmu
pazar günüde sendeyimm canım allahtan bir engel çıkmazsa inşallahh

buluşan buluşanaaa :95::95::95::95::95::95::95:

aman Nurcik i kaldırmaz şimdi bi buluşanlarda sizsiniz :86::86:

inşallah canım başarabiliriz buluşmayı
şifa canım benim fotoğraf makinam yok senin varsa getir çekinelim kızlarla paylaşalım

ulan nisbet yapmayın anladıkk

tamam cnm tamamda hem hiç kıskanılacak bişimi yapıyoz biz şunun şurasında sadece buluşuyoruz sakin sakin :102::111::131:

gel birde bana sor nasıl kıskanıyorum hemdee:88::88::88::88::88::88:

kzılar kusura bakmayın yazamıyorum çok yoğunum işleri yetiştirmeye çalışıyorum malum 1 aya yakın olmıcamm :18: hele izinden dönüşü hiç düşünmek istemiyorum sabahlarım artıkk..

hepinizden allah razı olsunnn çok duygulandımmm allahımmm sizlerii daha fazla bekletmeden bebelerinizi versin inşallaahhh ben şimdilik yazamıcam kızlar kusuruma bakmayınn(

laracımmm cuma günü 2 de randevum var canım cumartesi doktorda bide konukhaneye yerleşmede geçebilir haberleşiriz yine okiş ama pazar günü sende müsait olursan hatta kum festivaline birlikte gideriz olarmı

ulan nisbet yapmayın anladıkk

gel birde bana sor nasıl kıskanıyorum hemdee:88::88::88::88::88::88:
ama ama haksızlık olmasın ben ilk kez buluşacağım eşitlenmemiz lazım önce
çok heyecan yaptım inşallah allah nasip eder bu sefer inşallah
ah zayıf olsaydımda şöyle kızlara afilli pozlar verseydim
inşallah cnm inşallah buluşcazzz Yüce Rabbim nasip edecek amann beeee boşveer olduğuyla yetiniriz kiloları olmadı fotomontaj yapmayı bilseydim seni manken gibi yapıp buraya eklerdim

beni nasılda tanırmışş :89::89::89::89::89:
hıhı tanıyom ben seni

niye vuruyon parmak gadden uşaa
o kıskanınca gözü bişi görmüyooo bırak vursun acımadı ki demi acımadı ki

canım benim ne demek gönül dostlarıyız biz inşallah bebişinle dönücenn

FİRİRUM TABİ NİSBAET YAPMAYIN ÇİLEDEN ÇAKARMAYIN ÇILDIRTMAYIN
AGRESİFİM ,KOMPLEKLİSLİYİM AMA PERDELERİMİ KALDIRINCA KEDİ GİBİ BİR İNSANIMM
kıskanç çatlak patlak yusyuvarlak fazlamı ileri gittim perdelerini ne zaman kaldıracağını söylede bilelim kaç gün kıskanç kalıcağını :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…