şifa ayşe bizim yerimizede sarılıp öpüşün
tamam cnm tamamda hem hiç kıskanılacak bişimi yapıyoz biz şunun şurasında sadece buluşuyoruz sakin sakin :102::111::131:şifa ayşe bizim yerimizede sarılıp öpüşün
var cnm var kol çantamdan hiç çıkmaz ki makinaminşallah canım başarabiliriz buluşmayı
ŞİFA canım benim fotoğraf makinam yok senin varsa getir çekinelim kızlarla paylaşalım
sevommm çok sevindim izin işini hallettiğine canım bu arada eşin gelemiycek sanırım ilk hafta:26: Eğer planların tutarda cumartesi burda olursan ben cumartesi öğleden sonra gelirim canım yanınaaIş olmasaydı otogardan ben alırdım seni ama otoğarda servis olayını araştıralım önce Merkeze en yakın mesafeye bırakırlar seni biletini alırken servisli olup olmadığına dikkat et olurmu
pazar günüde sendeyimm canım allahtan bir engel çıkmazsa inşallahh
aman Nurcik i kaldırmaz şimdi bi buluşanlarda sizsiniz :86::86:sevommm çok sevindim izin işini hallettiğine canım bu arada eşin gelemiycek sanırım ilk hafta:26: eğer planların tutarda cumartesi burda olursan ben cumartesi öğleden sonra gelirim canım yanınaaiş olmasaydı otogardan ben alırdım seni ama otoğarda servis olayını araştıralım önce merkeze en yakın mesafeye bırakırlar seni biletini alırken servisli olup olmadığına dikkat et olurmu
pazar günüde sendeyimm canım allahtan bir engel çıkmazsa inşallahh
inşallah canım başarabiliriz buluşmayı
şifa canım benim fotoğraf makinam yok senin varsa getir çekinelim kızlarla paylaşalım
tamam cnm tamamda hem hiç kıskanılacak bişimi yapıyoz biz şunun şurasında sadece buluşuyoruz sakin sakin :102::111::131:
var cnm var kol çantamdan hiç çıkmaz ki makinamolur olur poz veririz bol bol :92:
nasıl bildim ama yüreğin kaldırmaz ki :86:buluşan buluşanaaa :95::95::95::95::95::95::95:
aman nurcik i kaldırmaz şimdi bi buluşanlarda sizsiniz :86::86:
hep sizmi kıskanacaksınız beni birazda ben kıskanayımnasıl bildim ama yüreğin kaldırmaz ki :86:
ulan nisbet yapmayın anladıkk
niye vuruyon parmak gadden uşaa
demi yaa bak böle düşünmemiştimhep sizmi kıskanacaksınız beni birazda ben kıskanayım
ama ama haksızlık olmasın ben ilk kez buluşacağımulan nisbet yapmayın anladıkk
gel birde bana sor nasıl kıskanıyorum hemdee:88::88::88::88::88::88:
inşallah cnm inşallah buluşcazzz Yüce Rabbim nasip edecekçok heyecan yaptım inşallah allah nasip eder bu sefer inşallah
ah zayıf olsaydımda şöyle kızlara afilli pozlar verseydim
hıhı tanıyom ben senibeni nasılda tanırmışş :89::89::89::89::89:
o kıskanınca gözü bişi görmüyooo bırak vursun acımadı ki demi acımadı kiniye vuruyon parmak gadden uşaa
ulan nisbet yapmayın anladıkk
niye vuruyon parmak gadden uşaa
FİRİRUM TABİNİSBAET YAPMAYIN ÇİLEDEN ÇAKARMAYIN ÇILDIRTMAYIN
AGRESİFİM ,KOMPLEKLİSLİYİM AMA PERDELERİMİ KALDIRINCA KEDİ GİBİ BİR İNSANIMM
canım benim ne demek gönül dostlarıyız bizkzılar kusura bakmayın yazamıyorum çok yoğunum işleri yetiştirmeye çalışıyorum malum 1 aya yakın olmıcamm :18: hele izinden dönüşü hiç düşünmek istemiyorum sabahlarım artıkk..
hepinizden allah razı olsunnn çok duygulandımmmallahımmm sizlerii daha fazla bekletmeden bebelerinizi versin inşallaahhh ben şimdilik yazamıcam kızlar kusuruma bakmayınn (
laracımmm cuma günü 2 de randevum var canım cumartesi doktorda bide konukhaneye yerleşmede geçebilir haberleşiriz yine okiş ama pazar günü sende müsait olursan hatta kum festivaline birlikte gideriz olarmı
kıskanç çatlak patlak yusyuvarlakFİRİRUM TABİNİSBAET YAPMAYIN ÇİLEDEN ÇAKARMAYIN ÇILDIRTMAYIN
AGRESİFİM ,KOMPLEKLİSLİYİM AMA PERDELERİMİ KALDIRINCA KEDİ GİBİ BİR İNSANIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?