bacım benimmkzılar kusura bakmayın yazamıyorum çok yoğunum işleri yetiştirmeye çalışıyorum malum 1 aya yakın olmıcamm :18: Hele izinden dönüşü hiç düşünmek istemiyorum sabahlarım artıkk..
Hepinizden allah razı olsunnn çok duygulandımmmAllahımmm sizlerii daha fazla bekletmeden bebelerinizi versin inşallaahhh Ben şimdilik yazamıcam kızlar kusuruma bakmayınn (
laracımmm cuma günü 2 de randevum var canım cumartesi doktorda bide konukhaneye yerleşmede geçebilir haberleşiriz yine okiş ama pazar günü sende müsait olursan hatta kum festivaline birlikte gideriz olarmı
ama ben fotoshop yapmayı pek bilmiyorum ama uğraşırım elimden geldiğincefotoşop iyi fikir tutum
acımadıki acımadıki:76:
CANIM LİSTEYE EKLEMİŞTİM SENİ ZATENKedersiz ben fetih süresi okumaya katılmak istiyorum beni de ranıza alır mısınız
hasret sona erecek valla bende çok inanıyorum heleki birbirimiz için içten ve samimi olarak dualar elbet kabul olacakbacım benimmSendende allah razı olsun
dualrı herkes içinden geldiği için okuyor kimse zorunlu değil
inşallah rabbim dualrımızı kabul edecek emeklerini karşılığnı alacaksın bu sefer ben inanıyorum
kıskanç çatlak patlak yusyuvarlakFazlamı ileri gittim Perdelerini ne zaman kaldıracağını söylede bilelim kaç gün kıskanç kalıcağını :86:
ileri gittim ama şimdi geri geldim :86::86: aslan benim burcum zatenbencede fazla ileri gittinkedi değil aslan olurum böyle giderse
bencede fazla ileri gittinkedi değil aslan olurum böyle giderse
ama ben fotoshop yapmayı pek bilmiyorum ama uğraşırım elimden geldiğince
Demi kız acımadı kiDemi kız acımadı ki Demi kız acımadı ki
hah amacımızda buydu zatenaman nurcanı biraz daha hırslandırırsak kayseriye gelecek
beni Bülent Ersoy , Fatih Ürek yapmada naparsan yap :78:siz resimleri bana gönderin asıl fotoşhop nasıl oluyor göreceksinizz
beni Bülent Ersoy , Fatih Ürek yapmada naparsan yap :78::86::86::86::86:
buluşan buluşanaaa :95::95::95::95::95::95::95:
aman Nurcik i kaldırmaz şimdi bi buluşanlarda sizsiniz :86::86:
kzılar kusura bakmayın yazamıyorum çok yoğunum işleri yetiştirmeye çalışıyorum malum 1 aya yakın olmıcamm :18: hele izinden dönüşü hiç düşünmek istemiyorum sabahlarım artıkk..
hepinizden allah razı olsunnn çok duygulandımmmallahımmm sizlerii daha fazla bekletmeden bebelerinizi versin inşallaahhh ben şimdilik yazamıcam kızlar kusuruma bakmayınn (
laracımmm cuma günü 2 de randevum var canım cumartesi doktorda bide konukhaneye yerleşmede geçebilir haberleşiriz yine okiş ama pazar günü sende müsait olursan hatta kum festivaline birlikte gideriz olarmı
canım listeye eklemiştim seni zaten
fetih süresi
1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş okudu
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.lara
14.ayşe
beni bülent ersoy , fatih ürek yapmada naparsan yap :78::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?