amin cnm amin seninde hepimizinde yüzü gülsün inşallahallah razı olsun inş kardeşimöizin olur ya darısı daha sonra tüm isteyenlerin başına adım derya senin ne güselim
allah razı olsun inş kardeşimöizin olur ya darısı daha sonra tüm isteyenlerin başına adım derya senin ne güselim
heh şöyle yola gell boğa şakaya gelmezz :82::82::82::82:ufff öfkeli boğa
canlar ben kaçar temizlik günü kuaföre gideceğim
şifam inşallah 2 de ordayım
piyasada yok ya otamam ajdar yaparım ..çikita muz muz muz çiktia muzz
tamam cnm koly gelsin ok cnm inşallah 2 de orda buluşcazzzzcanlar ben kaçar temizlik günü kuaföre gideceğim
şifam inşallah 2 de ordayım
:18::18::18::18::18::18:heh şöyle yola gell boğa şakaya gelmezz :82::82::82::82:
kolay gelsinn
haydi boğam güle güle aslanın da giderBende çıkıyorum kızlar görüşürk :80:
güle güle hemşom sabır ve kolaylıklar sana çalışan arkadaşlarahaydiii bende kaçarım zaten çokkk durdum sormayınn
Tamamdır kızlar patronla konuştum yaklaşık 1 ay yokumTatile gitsen bişey derizde sonuçta bu önemli birşey o yüzden bişey diyemeyiz dedi
kızlar sevo için fetih süresi okunacak (21 kişi) okumak isteyen parmak kaldırsın
1. ben
fetih süresi neydi nurciiikkkkkk
QUOTE]
fetih suresi biraz uzun duru bacım ama sadece bir tane okunacak ve 21 kişi okuyacak (selsebil söylemişti) goglden arat istersen
sebebini bilmiyorum ama arada benimde oluyor hiç merak etmedim kan dolaşımından olsa gerek :26:
sen karışma bendeeee:80::80:
geçenlerde bende gelemiyorsdum son sayfayı mesaj yazınca gelebiliyordum
düzeldi şükürrrr
canım benim inan bilmiyorum şimdi abdestsiz olur oku dersem o vebali alamam olurmu olmazmı diye söyliyemem
ama tefriciye okunabiliyormuş sen istersen tefriciye okuyacağımız zaman tefriciye oku he bacım :26:
Sevocan birde selsebil 99 kişiyede 3 ihlas bir fatiha okutmuş onuda yapalım ben aileme okuturum sende çevrendekilere falan söylersin
bende akşam okurum canım benide yazzzzzz
yok canım gerek yok buna ben 10000 ihlas kendim okuyacağımBen kimseye haber vermedim tedavimi o yüzden kimseyede okutmak istemiyorum
Ben 70.000 kelimei tevhit
313 ayetel
10000 ihlas
1000 el evvel
707 kere idi sanırım ya varis
okuyacağım zaten
başka aklıma gelmiyo şuan
sevom bende senin için 100 tane ayetel kürsi okumuştum rabbim kabul eder inşallahhhhhhhhh
çok saol nurcanım valla geldimi üstüste geliyor herşey pazarteside ben göz kapagından ameliyat olcam salı günü kardeşim kıl dönmesinden bi dahaki pazarteside öbür gözümden neyse bunada hamdolsun rabbim beterinden korusun inşallah ...
avatarımı bende çok sevdim canım hakkaten gerdan kırıyo yaa ben algılamamıştım öyle olduğunu sen söyleyince farkettim
ayy ablacımmm çok geçmiş olsun ailecek hepinize çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsunnnnbiran önce iyileş ablacım bidaha da olmasın inşallaahhhhh
slmm
duru mesajını harfi harfine not ettim beynime canım sağol
sevo güzel dileklerin için çoook tşkler canım arkadaştan hala haber bekliyorum öğlenden sonra arıcam tekrar gerçiben gerekli herşeyi yazdım o okeyler ama ben kendim duyup onay almadan rahat etmem diye uzadı bu mevzuu
kıvanç geçmiş olsun canım mesajını aldım ama dönemedim kusura bakma artık herşeyi kendine dert etmeyi birAZCIK bırak paylaştığın şarkıya uyy ammann salla yanii
ipem gelmiş bişeyler yazmış vallahi okuyamadım bit kadarve çok açık renkti yazılar
fetih suresi, bende okumak istiyorum bu akşam okurum banada yazın
ha lara özür özür dün mesajına dönemedim bugün şettiririm canım kusura bakma olarmı
hayde öptüm çok pis uykum var
sağol tubişimmmmmm birazcık sallayacamm zaten tubişim birazckta şarkıdaki gibi sallla gitsin dedimm
demek çok pis uykun var tatlı rüyalar prensesinle tubişimmmmmmmmm
ben geldimm şimdilikkk
çiğdemcimm evet herşey yoluna girdi inşallah böle de devam eder canım
canım benim allah razı olsunn
allahım hepinize çifter çifter bebeler versin , eşinizle ağız tadınız,evinizde bereketiniz eksik olmasın inşallahh
çiğdem süpermiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?