Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdemimmm senmi varsın sadece seni yalnızmı bıraktılar canımm ben geldimm çok şükür çıktı bizimkiler

çiğdemimmm senmi varsın sadece seni yalnızmı bıraktılar canımm ben geldimm çok şükür çıktı bizimkiler

yağmur yağıyor seller akıyorr arap kızı camdan bakıyorr
çok özlemişim yağmuru yaaa kapıyı açtım şıkır şıkır sesi ruhumu okşuyor resmen :97::97::97::97:
ben böyle diyorum ama eşim eve gelince sucuk gibi olacak spor salonuna gitti o çıktığında yağmur yoktu almadı şemsiyesini :))minübüste geçmez oralardann :86::86::86:

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara
14.ayşe
15.çiğdem

ne güzel demek yağmur yağıyor bizim burada ara ara öyle şıkır şıkır yağmur demek eşin sucuk gibi olacak haa sendeee ısıtır yersin şekerimm iyi ya işteeee

ne güzel demek yağmur yağıyor bizim burada ara ara öyle şıkır şıkır yağmur demek eşin sucuk gibi olacak haa sendeee ısıtır yersin şekerimm iyi ya işteeee

puhahahaa ısıtıp yemekmii :86::86::86:aklıma başka sucuk geldi ama nessee susuyaımm en iyisi

ben geldiiim nassınız bakiiim geçmişe bi bakıyım dedim ama baktım başedemiycem direk olarak geldim.güya bugün gelicektime rken temizlikti ütüydü yemekti derken al sana oldu saat beş.neyse ne var ne yok yaa kimseden haberim yok bu ara innşallah herbi kimse iyidir bi yaramaslık yoktur yavrularım aman herkes iyi olsun.pc çok yavaş ve ben birazdan çıkıcam bir iki mesaj daha yazabilirm innşallah

amanınnnnn millet toplanmışşşşşburdada yağıyor yağmırr hatta birazdan sağnak başlayabilirrr
nurcik ısıt ısıt ye bacımmm yarasınnnn
maiberf hoşgeldin bebemmm

ben zaten o sucuktan bahsetmiştimmm bende sapık oldum çıktım vallaaaaaaa
üzüm üzüme baka baka kararımış seninkide o hesap senide kendimize benzettik

hoşgeldin ahududu pekmezim ciğerli reçelim hoşgeldinn (bilerek böyle alakasız şeyler yazıyorumki canın çekmesin)

nasılsın kuşum minik minak nasıl kareteye başladımı zilli :)) nedense kız doğuyor içime :97:

hoşgeldin canım kolay gelsin evinide temizledin ohh mis gibii otur şimdiii

doğru doğru o hesap oldu benimmm kii :)))))

abowwwwwwwww karnımda sancı var tuvalete gidiyorum bişey yok sinir oldum

gaz sıkışması mı yoksaa ablacım size demişmiydim dün benim kanamam geldii sonra geçti dr u aradım zaman zaman kadınlarda içindekileri atıyor demişti kaç sürecek söyle dedi dün kanadı birazz sonra geçtiikorktumm hala aklımda nerden çıktı diye en son adetim 10 eylülde cumartesi günü oldum 15 eylül perşembe günü bittiiiii:26::26::26:

alla allahh niye olduki böyle :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…