Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amanınnnnn millet toplanmışşşşşburdada yağıyor yağmırr hatta birazdan sağnak başlayabilirrr
nurcik ısıt ısıt ye bacımmm yarasınnnn
maiberf hoşgeldin bebemmm

hoşbulduk yavruscum

hoşbulduk zeytinyağlı barbunyam yaz ne istersen ben öle pek canı bişe çeken karılardan değilim annem heleki tatlı türleri bilşyon acı ve ekşidir benim salyalarımı akıtan hi ho ho.ayy bilmiyorum yurcanım çok nezük ve edepli uslu bir kız heralde ses soluk yok daha belkide ben kendi hengamemden minnakımı durup dinlemiyorumki,toce dün akşam sesler geliyor kıpırdıyor dedi kulağını dayayıp ama bana öyle geliyorki o duyduğu benim bağırsak sesimdi puhaha ama bozmadım tebi

kabızmısın kız kayısı ye kayısı

sonra böyle :122: sonrada böyle
sanırım öyleyim yoğurt düzenli yemezssem hep kabızım satenkaysı felan bende işe yaramıyor her akşam yemekte yoğurt yemem lazımm:82:
aferinnn sen bu işi biliyonnn

temizlenmiştir gerçektende belki canım aksi biey olsaydı doktor söylerdii merak etme sen

kabızmısın kız kayısı ye kayısı

sonra böyle :122: sonrada böyle

alla allahh niye olduki böyle :44::44:

bilmem ki nurcanımmm:26::26::26::26::26::26::26::26:

iyi yapmışsın sesini çıkarmamakla canımmmm:90:

yazık hevesi kırılmasınn tocenin demi

akşam akşam abdest mabdest kalmayacak şimdicikkk zaten adamımı özledimmmmm :78::78::78::78::78::78:akşamda misafire gidecez ağzımdan kaçırmayayım fantaziii konuşurummmm allah korusunnn
kız dök içindeki fantazim neyim şeyisini bilelim bizde :86::86::86::86:

bilmez mii bbu konuda prof.doç.dr.nurcan yani litfennn
inşallah öyledir ablacım içim temizlenmiştirde mis gibi olmuşturrr ayy noluyor bana coşuyorummm sapıtıyorummmm

hep bu nurcikin yüzünden insanın durup dururken fantazizasyon şeyler getiriyo aklınaaa

allahhhh alllahhhhh benim yüzümden niye oluyormuşş sizin içinizde varki söylüyonuzz ..
ben eşim eve gelene kadar yağmurdan sucuk gibi olacak dedim siz nereye bağladınızzz

kıslar yavruslar ballı şerbetler,güllü lokumlar ben kaçar zaten tişim geldi ,öper koklar giderim haydin güzel akşamlar size

allahhhh alllahhhhh benim yüzümden niye oluyormuşş sizin içinizde varki söylüyonuzz ..
ben eşim eve gelene kadar yağmurdan sucuk gibi olacak dedim siz nereye bağladınızzz

amanda öyle şeyler bilmez benim akıllı uslu arkadaşıımm eeğğğ kaka piss:82::82::82::82:

bilmez mii bbu konuda prof.doç.dr.nurcan yani litfennn
inşallah öyledir ablacım içim temizlenmiştirde mis gibi olmuşturrr ayy noluyor bana coşuyorummm sapıtıyorummmm

yanılıyon bacım yanılıyon bu konuda ..asıl bu işin erbabı sevo ve tubadır... onların eline su dökemem benn

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:kızma nurccanım kızmaaa ben başlattımmm zaten demek benim içimdeki volkan patlamaya hazır hale gelmişki patlatıyorummm

kıslar yavruslar ballı şerbetler,güllü lokumlar ben kaçar zaten tişim geldi ,öper koklar giderim haydin güzel akşamlar size

iyiy akşamlarrr canım dikkat et kendine yemeğini ihmal etme muckkk:79:

güle gülee dalaklı poğaçamm

utanırımmmm diyememmmm
valal bazen toplum içinde fantazi bakış fırlatıyorum bizim herif kuduruyor akşama sana gösterecem diyor amanınnnnnn dikkat edeyimmmm
senii seniii .daha ne cevherler var sende kimbilir

amanda öyle şeyler bilmez benim akıllı uslu arkadaşıımm eeğğğ kaka piss:82::82::82::82:
ne öğrendiysem sizden öğrendim bugün bilgilerime sucukta eklenmiş oldu sayenizdee :89::89::89::89::89::89:

yanılıyon bacım yanılıyon bu konuda ..asıl bu işin erbabı sevo ve tubadır... onların eline su dökemem benn

valla nurcan hanım biz pek görmedik kendilerinden böyle sözler işitmedik efendim olurki görürsek dile getirir makamlarına uygun pozisyon olan neyse ona göre basarız mührümüzüü (saçmaladım mı neee:26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…