valla nurcan hanım biz pek görmedik kendilerinden böyle sözler işitmedik efendim olurki görürsek dile getirir makamlarına uygun pozisyon olan neyse ona göre basarız mührümüzüü(saçmaladım mı neee:26: )
valla nurcan hanım biz pek görmedik kendilerinden böyle sözler işitmedik efendim olurki görürsek dile getirir makamlarına uygun pozisyon olan neyse ona göre basarız mührümüzüü(saçmaladım mı neee:26: )
akşam akşam beni güldürdünüzzsinir küpüykenn allahta sizi güldürsün emiii
yani diyonki onlarda neymiş ben mührümü basarım onların üstünee
hadi leynn ben sana burdan bir basarım mühür neyim görürsünn
hadi leynn ben sana burdan bir basarım mühür neyim görürsünn
hadi bana baş baş fazla cevherlerimi ortaya dökmeden kaçayım bariiiii hepinizi kokulu kokulu öperimmmm hadi size iyi menü hazırlamalarrrrrr muck muck mcukkk
eeeeeee akşam yemekte neler varrrkonuyu değiştiriyim bari yoksa gülme krizine girecemm sinirim patlak verdi şu anda daa
ayıptır sölemes haşlama pilav mercmek çorbası
sende ne var
eee bende çıkayım bariii
taze fasulye pilav
evet ya bende kalamadım fazla zaten canımhadi ben kaçtım ....
tuğbacım bu ikidir sen geliyon bende kaynanaya gitmek için çıkmak zorunda kalıyom
remziyemde seni öpüyormuş içerde hepiniz için dualar ediyomuşki arkadaşları olsun çarçabuk innşallahhhamin tatlı annecik ......remziyeyi öp yerime kaçtım ....melike nasıl yazıyodu...
3-2-1 çıktım
puhahahaa ısıtıp yemekmii :86::86::86:aklıma başka sucuk geldi ama nessee susuyaımm en iyisi
adamı niye özledinki yanında değilmi bana bak ya ilgi alanıma giren muhabbeti yakalayınca selamsız daldımkonuyaakşam akşam abdest mabdest kalmayacak şimdicikkk zaten adamımı özledimmmmm :78::78::78::78::78::78:akşamda misafire gidecez ağzımdan kaçırmayayım fantaziii fantaziii konuşurummmm allah korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?