Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hadi leynn ben sana burdan bir basarım mühür neyim görürsünn

akşam akşam beni güldürdünüzzsinir küpüykenn allahta sizi güldürsün emiii
yani diyonki onlarda neymiş ben mührümü basarım onların üstünee

eeeeeee akşam yemekte neler varrrkonuyu değiştiriyim bari yoksa gülme krizine girecemm sinirim patlak verdi şu anda daa

hadi bana baş baş fazla cevherlerimi ortaya dökmeden kaçayım bariiiii hepinizi kokulu kokulu öperimmmm hadi size iyi menü hazırlamalarrrrrr muck muck mcukkk

nurcancım fetih suresini okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....mübarek perşembe günü neler konuşmuşsunuz:122::122: siz bakem çiğdemle acı biber sürerim valla ....laracım aferin sana sen uymamışsın bizim fantazicilere..

çiğdemcim geçmiş olsun dileklerin için çok saol canım

hadi ben kaçtım ....

tuğbacım bu ikidir sen geliyon bende kaynanaya gitmek için çıkmak zorunda kalıyom
evet ya bende kalamadım fazla zaten canım

amin tatlı annecik ......remziyeyi öp yerime kaçtım ....melike nasıl yazıyodu...

3-2-1 çıktım
remziyemde seni öpüyormuş içerde hepiniz için dualar ediyomuşki arkadaşları olsun çarçabuk innşallahhh

puhahahaa ısıtıp yemekmii :86::86::86:aklıma başka sucuk geldi ama nessee susuyaımm en iyisi

akşam akşam abdest mabdest kalmayacak şimdicikkk zaten adamımı özledimmmmm :78::78::78::78::78::78:akşamda misafire gidecez ağzımdan kaçırmayayım fantaziii fantaziii konuşurummmm allah korusunnn
adamı niye özledinki yanında değilmi bana bak ya ilgi alanıma giren muhabbeti yakalayınca selamsız daldımkonuya

bacılarım iyi akşamlarrrrr nasılsınızzzz
sabah (öğleye doğru)bıdıkla annesi aradı çay yaptık hadi gel diye bıdıkı özlemiştim gittim biraz vakit geçirdikkk sonrada öğleden sonra diğer yeğenlerim geldilerrr onların kırtasye alışverişlerini yaptıkkk tv leri bozulmuştu br tane yeni tv aldıkkkkk (gençler nede olsaaa eğlence lazım şimdi onlara )bir baktım akşam olmuş burayada gelemedim tabkiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben yarın yokum canlarım kardeşim adet oldu yarın (her şey yolunda giderse )tüp bebeğe başlayacakkk dualrınız eksik etmeyin olurmu kızlarrrrr inşş her şey yolunda giderrrr inşşş hayırlısyla hamiş olurrrrrr RABBİM HEPİMİZE TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN YÜZNÜ GÜLDÜRSÜNN sizi seviyorum canlarımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…