Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah kabul etsin canım
bir sucuk dedim demez olaydım lafım nerden nereye gitti sorma

niye şaşırdınki benim aklıma gelen kangal sucuktu sen ne sandın :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bıdıkla gününü gün etmişsin yine :))
aaa kardeşinde yarınmı başlıyor tedaviye hadi hayırlsı rabbim emeklerini boş çevişrmesin inşallah
desene sevoyla aynı zamanlarda sonucu alacaklar

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara
14.ayşe
15.çiğdem

EVET CANIM YARIN İNŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞ İKİ KARDEŞİMDENDE GÜZEL HABER GELİRRR
he valla bıdıkla çok eğlendik diğer teyzesi(tdaviye gidecek olan kardeşim olmassa bana çok iyi ama o olduğunda kovuyor beni evden git ben eminenein oğlu olacağım diyor )olmayınca çok şekerdi yaaaaaaaa bütün harektii oyuncakları söktük sonra geri toparladık onlarlarla dans ettikk yerlede yuvarlandık vs vs çok yaramadık bu gün ikimizde

abowww bende diyorumm bugün neden kulağım çınladıı meğer siz sucuklardan bahsetmişsiniz çiğdem seni çok şevkli gördümm anacımm ahh ahh sen bizimm msn sohbetlerimizde olacaktın neyse yarın normale dönmüş olarak gelirsinn

tarfilimm sen bakma bunlara insanların abdesini bozar bunlar aslında telkin ediyorum ama nafile içleri kuduruk bunların :86: :94: :76:

yeter kardeşinin tedavisi inşallah güzel sonuçlanır hayırlısı ile bebeğine kavuşur..

ahh bende bi adet olsam içim buram buramm ama yolu bulamıyooo:26:

ha ha haaayyttt sizi gidi yaramaz cadılar siziiii dimek sucuk haaaaa
günaydın sucuk kardeşler
yeteer kardeşin tüp bebeye başlayacakmış hayırlı olsun Allah emeklerini boşa çıkartmasın
öperim sizleri şılapssss şlapsssss salyalı tükrüklü

sürme ablacım tamam bidaha demeyizzz

işteyken yazmıştım bunları tubişşim ondan özledim adamımı selamsız seniiiiii

allahım o güzel yüreğine göre versin inşallah canım karnına konacak bebişi inşallahhhhhhhhhh

demek kulakların çınladı sevommmm bi sucuk bizi nerelere götürdüüü sevom canım ben sanırım normale dönemedim anammm kuduruk çıktım sanırımmmmama şaka bi yana da akşam misafire gittik ordada içimden çok güldüm keşke muhabbet devam etseydi ne iyi geldi bana dedim içimdennnnn

günaydınnn ablacım demek sucuk kardeşler oldukkk
sen nasılsın ablacıımmm

günaydın canlarım hayırlı cumalarrrr

yeterimmm kardeşin hayırlı yawrusunu inşallah bu son tedaviyle kucağına alsın canımm darısı senin başına inşallahh

nurcikim okudum canımm allah kabul etsinn

tarfilimmmm ben öyle şeyler bilmem zaten çok haklısın canım

çiğdemmm :26::26::26: demek öyleeeee

sevommm gelmedimi hala senin beklenen yolcuu stresmi yaptın acebaaa hadi bacım geç kalıyonn ıkın mıkın biraz sontaj çalışması yapaydınızzz biz arada yaparıkk işe yarıyorr

Son düzenleme:

günaydınnn durucummmm

cuma cuma pek konuşmak istemesemde söylemeden edemicem sen hala niden kuduruksun misafirlikten eve geçmedinizmii bakemmm
yaa biz böle muhabbetleri çok yapardıkk uzun zamandır yapmıyosss

canlarımmm Hayırlı cumlar rabbim dualarımız kabul etsin herşey gönlümüzce olsun inşallahhhhh

hayırlı cumalarrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 261640

laracım hayırlı cumalar
hayır gelmediii stres ne bilim aslında yapmıyorum aksine hadi gel hadi gel diyomm her ay gelme derdim bu ay gel diyom gelmiyo şaka bi yana bugün olmam lazımm yoksa iznim yine yetmicek ooo yaptıkk spndajj yapmazmıyızzz işe yarardıı ama ıhıhhh eli kulağındaa aslında

sayemdeee tekrar yapmaya başlayacaksınız valla kendimi zor tutuyor bugün cuma dur çiğdem kendine gel hele diyorum
evet geçtiktee çok geç olmuştu hem eve geç vardık ondan hal mal kalmadı bende hemen kafayı vurduğum gibi uyuyakaldımmm işte böyle canımmm

içmee şu zıkkımııı yaaa ne güzel bırakmıştınn..

bu arada laracım sen beni yalnız bırakmamak için gelirim demişsin cumartesi için bende buluşmak için söyledin zannettimm kusura bakma canım yaa :26: öle dediğini bilseydim seve seve ne zmaan istersen gel ama seni de yormak istemem 2 saat dile kolay git gel bideee :26: ammaaa hafta sonu yanımda kalırsan o başka tabiii

günaydın canım dur bakalım gün yeni başlıyor düşünmemeye çalış sen onu ve izin konusunuu
ee işleri toparladınmı bari dün iyi çalıştın bid neler getiriyosun bahset hele biraz

oo sizde iş yok bi göz kapalı bi göz açık bile yapılır

neyseeee bende susmakkk istiyorummm içimi susturmam lazımm kapatakk konuyuu çok yayılmadannn

günaydın canım dur bakalım gün yeni başlıyor düşünmemeye çalış sen onu ve izin konusunuu
ee işleri toparladınmı bari dün iyi çalıştın bid neler getiriyosun bahset hele biraz

ASLINDA BUGÜN DAHA DA YOĞUN OLUCAM SON LİSTELERİ TESLİM ETMEK İÇİN ÖĞLENİ BEKLİYORUM SONRA KAYITLARI İŞLEYİM BORÇLAR ALACAKLAR MAAŞLAR HEPSİNİN SON DURUMLARINI TESLİM EDİCEM

DÜN EVE GİTTİM VALİZLERİ AYIRDIM EŞİMİNKİ İLE BENİMKİLERİ CNAIM AYRI AYRI ZAMAN OLUNCA ONLARLA UĞRAŞTIM..NELERR KOYDUMM HIMM AKLIMA GELDİKÇE KOYUYORUM SİZİNDE AKLINIZA GELEN BİŞEY OLURSA SÖYLEYİN..

giyecekler,iç çamaşırı,terlik,saç kurutma mak.,epilatör aleti (koyacam şimdi aklıma geldi :)), kremlerim,sampuan,lif,el ve vucut havlu,seccade,başörtü,kuran,kitap,laptop,filmlerde yüklicem daha,orkid,bardak,çatal kaşık,tuz,şeker,tarhana aklıma gelenler bunlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…