allah kabul etsin canımnurcancım fetih suresini okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....mübarek perşembe günü neler konuşmuşsunuz:122::122: Siz bakem çiğdemle acı biber sürerim valla ....laracım aferin sana sen uymamışsın bizim fantazicilere..
çiğdemcim geçmiş olsun dileklerin için çok saol canım
niye şaşırdınki benim aklıma gelen kangal sucuktu sen ne sandın :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bıdıkla gününü gün etmişsin yine :))bacılarım iyi akşamlarrrrr nasılsınızzzz
sabah (öğleye doğru)bıdıkla annesi aradı çay yaptık hadi gel diye bıdıkı özlemiştim gittim biraz vakit geçirdikkk sonrada öğleden sonra diğer yeğenlerim geldilerrr onların kırtasye alışverişlerini yaptıkkk tv leri bozulmuştu br tane yeni tv aldıkkkkk (gençler nede olsaaa eğlence lazım şimdi onlara )bir baktım akşam olmuş burayada gelemedim tabkiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben yarın yokum canlarım kardeşim adet oldu yarın (her şey yolunda giderse )tüp bebeğe başlayacakkk dualrınız eksik etmeyin olurmu kızlarrrrr inşş her şey yolunda giderrrr inşşş hayırlısyla hamiş olurrrrrr rabbim hepimize tüm yol arkadaşlarımın yüznü güldürsünn sizi seviyorum canlarımmmmmmmmm[sıze=3][/sıze]
allah kabul etsin canım
bir sucuk dedim demez olaydım lafım nerden nereye gitti sorma
niye şaşırdınki benim aklıma gelen kangal sucuktu sen ne sandın :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bıdıkla gününü gün etmişsin yine :))
aaa kardeşinde yarınmı başlıyor tedaviye hadi hayırlsı rabbim emeklerini boş çevişrmesin inşallah
desene sevoyla aynı zamanlarda sonucu alacaklar
nurcancım fetih suresini okudum canım rabbim kabul etsin inşallah....mübarek perşembe günü neler konuşmuşsunuz:122::122: siz bakem çiğdemle acı biber sürerim valla ....laracım aferin sana sen uymamışsın bizim fantazicilere..
çiğdemcim geçmiş olsun dileklerin için çok saol canım
evet ya bende kalamadım fazla zaten canım
remziyemde seni öpüyormuş içerde hepiniz için dualar ediyomuşki arkadaşları olsun çarçabuk innşallahhh
adamı niye özledinki yanında değilmi bana bak ya ilgi alanıma giren muhabbeti yakalayınca selamsız daldımkonuya
bacılarım iyi akşamlarrrrr nasılsınızzzz
sabah (öğleye doğru)bıdıkla annesi aradı çay yaptık hadi gel diye bıdıkı özlemiştim gittim biraz vakit geçirdikkk sonrada öğleden sonra diğer yeğenlerim geldilerrr onların kırtasye alışverişlerini yaptıkkk tv leri bozulmuştu br tane yeni tv aldıkkkkk (gençler nede olsaaa eğlence lazım şimdi onlara )bir baktım akşam olmuş burayada gelemedim tabkiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben yarın yokum canlarım kardeşim adet oldu yarın (her şey yolunda giderse )tüp bebeğe başlayacakkk dualrınız eksik etmeyin olurmu kızlarrrrr inşş her şey yolunda giderrrr inşşş hayırlısyla hamiş olurrrrrr RABBİM HEPİMİZE TÜM YOL ARKADAŞLARIMIN YÜZNÜ GÜLDÜRSÜNN sizi seviyorum canlarımmmmmmmmm
abowww bende diyorumm bugün neden kulağım çınladıımeğer siz sucuklardan bahsetmişsiniz çiğdem seni çok şevkli gördümm anacımm ahh ahh sen bizimm msn sohbetlerimizde olacaktın neyse yarın normale dönmüş olarak gelirsinn
tarfilimm sen bakma bunlara insanların abdesini bozar bunlaraslında telkin ediyorum ama nafile içleri kuduruk bunların :86: :94: :76:
ha ha haaayyttt sizi gidi yaramaz cadılar siziiii dimek sucuk haaaaa
günaydın sucuk kardeşler
yeteer kardeşin tüp bebeye başlayacakmış hayırlı olsun Allah emeklerini boşa çıkartmasın
öperim sizleri şılapssss şlapsssss salyalı tükrüklü
kimse yok çiğdemden de ses yok ben sigara -çay içip geliyim o zamnn
ben burdayım canım sana cvp yazarken bu yazı çıktııı çay cigara haaaahani bırakmıştın
ha ha haaayyttt sizi gidi yaramaz cadılar siziiii dimek sucuk haaaaa
günaydın sucuk kardeşler
yeteer kardeşin tüp bebeye başlayacakmış hayırlı olsun Allah emeklerini boşa çıkartmasın
öperim sizleri şılapssss şlapsssss salyalı tükrüklü
sürme ablacım tamam bidaha demeyizzz
işteyken yazmıştım bunları tubişşim ondan özledim adamımıselamsız seniiiiii
allahım o güzel yüreğine göre versin inşallah canım karnına konacak bebişi inşallahhhhhhhhhh
demek kulakların çınladı sevommmm bi sucuk bizi nerelere götürdüüüsevom canım ben sanırım normale dönemedim anammm kuduruk çıktım sanırımmmm ama şaka bi yana da akşam misafire gittik ordada içimden çok güldüm keşke muhabbet devam etseydi ne iyi geldi bana dedim içimdennnnn
günaydınnn ablacım demek sucuk kardeşler oldukkk
sen nasılsın ablacıımmm
canlarımmm Hayırlı cumlar rabbim dualarımız kabul etsin herşey gönlümüzce olsun inşallahhhhh
hayırlı cumalarrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 261640
günaydın canlarım hayırlı cumalarrrr
yeterimmm kardeşin hayırlı yawrusunu inşallah bu son tedaviyle kucağına alsın canımmdarısı senin başına inşallahh
nurcikim okudum canımmallah kabul etsinn
tarfilimmmm ben öyle şeyler bilmem zaten çok haklısın canım
çiğdemmm :26::26::26: demek öyleeeee
sevommm gelmedimi hala senin beklenen yolcuu stresmi yaptın acebaaa hadi bacım geç kalıyonnıkın mıkın biraz sontaj çalışması yapaydınızzz biz arada yaparıkk işe yarıyorr
içemedim zaten patron geldiipatroniçe gelmediiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnn durucummmm
cuma cuma pek konuşmak istemesemdesöylemeden edemicem sen hala niden kuduruksun misafirlikten eve geçmedinizmii bakemmm
yaa biz böle muhabbetleri çok yapardıkk uzun zamandır yapmıyosss
laracım hayırlı cumalar
hayır gelmediiistres ne bilim aslında yapmıyorum aksine hadi gel hadi gel diyomm her ay gelme derdim bu ay gel diyom gelmiyo şaka bi yana bugün olmam lazımm yoksa iznim yine yetmicek ooo yaptıkk spndajj yapmazmıyızzz işe yarardıı ama ıhıhhh eli kulağındaa aslında
günaydınnn durucummmm
cuma cuma pek konuşmak istemesemdesöylemeden edemicem sen hala niden kuduruksun misafirlikten eve geçmedinizmii bakemmm
yaa biz böle muhabbetleri çok yapardıkk uzun zamandır yapmıyosss
laracım hayırlı cumalar
hayır gelmediiistres ne bilim aslında yapmıyorum aksine hadi gel hadi gel diyomm her ay gelme derdim bu ay gel diyom gelmiyo şaka bi yana bugün olmam lazımm yoksa iznim yine yetmicek ooo yaptıkk spndajj yapmazmıyızzz işe yarardıı ama ıhıhhh eli kulağındaa aslında
sayemdeee tekrar yapmaya başlayacaksınız valla kendimi zor tutuyor bugün cuma dur çiğdem kendine gel hele diyorum
evet geçtiktee çok geç olmuştu hem eve geç vardık ondan hal mal kalmadı bende hemen kafayı vurduğum gibi uyuyakaldımmm işte böyle canımmm
günaydın canımdur bakalım gün yeni başlıyor düşünmemeye çalış sen onu ve izin konusunuu
ee işleri toparladınmı bari dün iyi çalıştın bid neler getiriyosun bahset hele biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?