Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abuuu yavrummnurcik duymasınn evet öyle düşünmüştüm eşin yok belki zorlanırsın demiştim ama olsun yanlış anlamadım dur bakalım sevom ben cumartesi erkende çıkabiliyorum geçte :26:geç çıkarsam gelmem mümkün olmaz zaten bide kalma işine ben ne kadar canıgönülden severek kalmak istesemde buna eşim izin vermez canımm yarın olsunda konuşuruz duruma göre olurmuu
zaten ben pazar günü için görüştüm eşimlee

oo sizde iş yok bi göz kapalı bi göz açık bile yapılır

neyseeee bende susmakkk istiyorummm içimi susturmam lazımm kapatakk konuyuu çok yayılmadannn

ahh o eskidendi çokkk eskidendiii gözü biri açık biri kapalıııı
bencede kapatak konuyuuu

ee ablam demek adet gelmedi :26:hala rahatla gevşe biraz ablacım istersen bi hamama git çok faydasını görürüsün gitmedin demi daha :26:

tamam canım kendini kasma sen okiş nasıl uygun olursa banada uyar

yok gelmedi canımm rahatlamaya çalışıyomm zıplasam iyi gelirmii acep yok gidemedim hamama fırsatım olmadı ki canım

fotoğraf mak., pijama, telefon şarzı bence sen bunları liste yap unutmadan kesin olurrr
bence herşeyi koymuşsun ama mutlaka eksik çıkar

makarna da koyy istersen ablacımm bideeee aklıma bu geldiii:26:

fotoğraf mak., pijama, telefon şarzı bence sen bunları liste yap unutmadan kesin olurrr
bence herşeyi koymuşsun ama mutlaka eksik çıkar

akıl ajandası tutuyorum canım aklıma gelen herşeyi yazıyorum işteyken,bide oradaki adresleri nasıl nerden nereye bineceğime haritadan buldum not ettim:)) sonra doktora sorulacakları falan filan böle bişey tutuyorum iyi oluyo dediklerinide şimdi not ettim.

çorap ve terlik belki ihtiyacın olur çorabada, mayo yada pikini

bunları koydum canım

ay canım banim söyle bakiyim bi doğru yazmışmısınn adresleri

tamam canım kendini kasma sen okiş nasıl uygun olursa banada uyar

yok gelmedi canımm rahatlamaya çalışıyomm zıplasam iyi gelirmii acep yok gidemedim hamama fırsatım olmadı ki canım

gitmeden önce git derim ablacım hamamaadimek zıplasam iyi gelir mi iyi fikir yararrrr:76::76::76::76::)))9bak gene kaşınıyoruzzz

iyi yapıyorsun ablacım vallaaa

makarna da koyy istersen ablacımm bideeee aklıma bu geldiii:26:

o benimde aklıma geldide marketten alır canımmmm

sevo küçücük bir tencere desem abesmi olur canımmçorbayı felan neyde yapacann

zaten bim falan vardır oradan küçük bir alışveriş yapıcam buradan götürmeye gerek yok o yüzden
canım mutfakta kap kacak var diye biliyorum çaydanlık falanda var ama saklama sabı düşünüyorum götürmeyi kalan şeyleri koymaya

evet doğru bak tuğbiş bu konuda çok yardımcı olacak sana

ay canım banim söyle bakiyim bi doğru yazmışmısınn adresleri

bugün ajandam evde çantam çok ağırdı şemsiye,makyaj çantası,cüzdan,parfüm olunca ağır geldi :))
ama hatırladığım kadarıyla namık kemal bulvarı idi sanırım halide edip cd. 31 nolu sağlık ocağının orada köşede benzin istasyonu var oranın yanındaki sokaktanda konukevine gidiliyo..
hee ama şeyi sorabilirim havaşın servis iniş yeri antalya devlet hastanesi diyo o atatürk devlet hastanesimi oluyo canım. orada inip otobüse binersem yakın oluyo haritadan gördüğüm kadarıyla

hatunlar merabalar bende başka topikten geliyorum ve bebk için ölüp bitiyorum benim sorunumda vajinismus kaç ay oldu evleneli ama bi türlü başaramadım

evet doğru ama zaten otogarla merkezin mesafesi çok kısa bence devlet hastanesine gitmen biraz mantıksız gibi
haritadan tekrar bakarsan otogarla ne kadar kısa mesafeli olduğunu göreceksin dur bende seni yönlendiriyim

atatürk sigorta oluyor sevomm....!!!!! devlet hastanesi EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ OLARAK GEÇİYOR
SİGORTA(ATATÜRK YANİ) MERKEZDE OLUYOR MESAFESİ UZUN

evet doğru ama zaten otogarla merkezin mesafesi çok kısa bence devlet hastanesine gitmen biraz mantıksız gibi
haritadan tekrar bakarsan otogarla ne kadar kısa mesafeli olduğunu göreceksin dur bende seni yönlendiriyim

canım uçakla gitmeyi düşünüyorum eğerki bilet kalırsa o yüzden bu şekilde baktım eğer otobüsle olursa söylerim sana canım

bak antalya tüp bebek merkezine ulaşım diye yazdım, sayfaya girmeden yanda harita çıktı, direk haritaya gir ve merkezin yanındaki halide edip caddesini yukaruya doğru takip et, yuvarlak kavşak, var o kavşağın hemen solu otogar. tekrar bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…