içmee şu zıkkımııı yaaane güzel bırakmıştınn..
bu arada laracım sen beni yalnız bırakmamak için gelirim demişsin cumartesi için bende buluşmak için söyledin zannettimm kusura bakma canım yaa :26: öle dediğini bilseydim seve seve ne zmaan istersen gel ama seni de yormak istemem 2 saat dile kolay git gel bideee :26: ammaaa hafta sonu yanımda kalırsan o başka tabiii
oo sizde iş yok bi göz kapalı bi göz açık bile yapılır
neyseeee bende susmakkk istiyorummm içimi susturmam lazımmkapatakk konuyuu çok yayılmadannn
abuuu yavrummnurcik duymasınn evet öyle düşünmüştüm eşin yok belki zorlanırsın demiştim ama olsun yanlış anlamadım dur bakalım sevom ben cumartesi erkende çıkabiliyorum geçte :26:geç çıkarsam gelmem mümkün olmaz zaten bide kalma işine ben ne kadar canıgönülden severek kalmak istesemde buna eşim izin vermez canımm yarın olsunda konuşuruz duruma göre olurmuu
zaten ben pazar günü için görüştüm eşimlee
ahh o eskidendi çokkk eskidendiii gözü biri açık biri kapalıııı
bencede kapatak konuyuuu
ee ablam demek adet gelmedi :26:hala rahatla gevşebiraz ablacım istersen bi hamama git çok faydasını görürüsün gitmedin demi daha :26:
ASLINDA BUGÜN DAHA DA YOĞUN OLUCAM SON LİSTELERİ TESLİM ETMEK İÇİN ÖĞLENİ BEKLİYORUM SONRA KAYITLARI İŞLEYİM BORÇLAR ALACAKLAR MAAŞLAR HEPSİNİN SON DURUMLARINI TESLİM EDİCEM
DÜN EVE GİTTİM VALİZLERİ AYIRDIM EŞİMİNKİ İLE BENİMKİLERİ CNAIM AYRI AYRI ZAMAN OLUNCA ONLARLA UĞRAŞTIM..NELERR KOYDUMM HIMM AKLIMA GELDİKÇE KOYUYORUM SİZİNDE AKLINIZA GELEN BİŞEY OLURSA SÖYLEYİN..
giyecekler,iç çamaşırı,terlik,saç kurutma mak.,epilatör aleti (koyacam şimdi aklıma geldi :)), kremlerim,sampuan,lif,el ve vucut havlu,seccade,başörtü,kuran,kitap,laptop,filmlerde yüklicem daha,orkid,bardak,çatal kaşık,tuz,şeker,tarhana aklıma gelenler bunlar :26:
fotoğraf mak., pijama, telefon şarzı bence sen bunları liste yap unutmadan kesin olurrr
bence herşeyi koymuşsun ama mutlaka eksik çıkar
ASLINDA BUGÜN DAHA DA YOĞUN OLUCAM SON LİSTELERİ TESLİM ETMEK İÇİN ÖĞLENİ BEKLİYORUM SONRA KAYITLARI İŞLEYİM BORÇLAR ALACAKLAR MAAŞLAR HEPSİNİN SON DURUMLARINI TESLİM EDİCEM
DÜN EVE GİTTİM VALİZLERİ AYIRDIM EŞİMİNKİ İLE BENİMKİLERİ CNAIM AYRI AYRI ZAMAN OLUNCA ONLARLA UĞRAŞTIM..NELERR KOYDUMM HIMM AKLIMA GELDİKÇE KOYUYORUM SİZİNDE AKLINIZA GELEN BİŞEY OLURSA SÖYLEYİN..
giyecekler,iç çamaşırı,terlik,saç kurutma mak.,epilatör aleti (koyacam şimdi aklıma geldi :)), kremlerim,sampuan,lif,el ve vucut havlu,seccade,başörtü,kuran,kitap,laptop,filmlerde yüklicem daha,orkid,bardak,çatal kaşık,tuz,şeker,tarhana aklıma gelenler bunlar :26:
makarna da koyy istersen ablacımm bideeee aklıma bu geldiii:26:
fotoğraf mak., pijama, telefon şarzı bence sen bunları liste yap unutmadan kesin olurrr
bence herşeyi koymuşsun ama mutlaka eksik çıkar
çorap ve terlik belki ihtiyacın olur çorabada, mayo yada pikini
akıl ajandası tutuyorum canım aklıma gelen herşeyi yazıyorum işteyken,bide oradaki adresleri nasıl nerden nereye bineceğime haritadan buldum not ettim:)) sonra doktora sorulacakları falan filan böle bişey tutuyorum iyi oluyo dediklerinide şimdi not ettim.
bunları koydum canım
tamam canım kendini kasma sen okiş nasıl uygun olursa banada uyar
yok gelmedi canımm rahatlamaya çalışıyomm zıplasam iyi gelirmii acepyok gidemedim hamama fırsatım olmadı ki canım
akıl ajandası tutuyorum canım aklıma gelen herşeyi yazıyorum işteyken,bide oradaki adresleri nasıl nerden nereye bineceğime haritadan buldum not ettim:)) sonra doktora sorulacakları falan filan böle bişey tutuyorum iyi oluyo dediklerinide şimdi not ettim.
bunları koydum canım
makarna da koyy istersen ablacımm bideeee aklıma bu geldiii:26:
o benimde aklıma geldide marketten alır canımmmm
sevo küçücük bir tencere desem abesmi olur canımmçorbayı felan neyde yapacann
zaten bim falan vardır oradan küçük bir alışveriş yapıcam buradan götürmeye gerek yok o yüzden
canım mutfakta kap kacak var diye biliyorum çaydanlık falanda var ama saklama sabı düşünüyorum götürmeyi kalan şeyleri koymaya
ay canım banim söyle bakiyim bi doğru yazmışmısınn adresleri
bugün ajandam evde çantam çok ağırdı şemsiye,makyaj çantası,cüzdan,parfüm olunca ağır geldi :))
ama hatırladığım kadarıyla namık kemal bulvarı idi sanırım halide edip cd. 31 nolu sağlık ocağının orada köşede benzin istasyonu var oranın yanındaki sokaktanda konukevine gidiliyo..
hee ama şeyi sorabilirim havaşın servis iniş yeri antalya devlet hastanesi diyo o atatürk devlet hastanesimi oluyo canım. orada inip otobüse binersem yakın oluyo haritadan gördüğüm kadarıyla
evet doğru ama zaten otogarla merkezin mesafesi çok kısa bence devlet hastanesine gitmen biraz mantıksız gibi
haritadan tekrar bakarsan otogarla ne kadar kısa mesafeli olduğunu göreceksin dur bende seni yönlendiriyim
atatürk sigorta oluyor sevomm....!!!!! devlet hastanesi EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ OLARAK GEÇİYOR
SİGORTA(ATATÜRK YANİ) MERKEZDE OLUYOR MESAFESİ UZUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?