- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bak antalya tüp bebek merkezine ulaşım diye yazdım, sayfaya girmeden yanda harita çıktı, direk haritaya gir ve merkezin yanındaki halide edip caddesini yukaruya doğru takip et, yuvarlak kavşak, var o kavşağın hemen solu otogar. tekrar bak istersen
canım uçakla gitmeyi düşünüyorum eğerki bilet kalırsa o yüzden bu şekilde baktım eğer otobüsle olursa söylerim sana canım
hıııııııı bende diyorum havaş hava yolu değilmio zaman sevo sigorta hastanesinde inecen ve indiğin duraktan bineceksin tekrar ama halide edip caddesi diye sorarsan belki bilemezler dolmuşçularr, oraya yakın (özdilek avm) var mesela orası senin için kesin bir adres olsun bide ona bakalım ne kadar mesafede (bu arada konuk evi hemen tüp bebnin karşısında diye biliyorum ben önceden öyleydi yani)
sevomm özdilek avm senin adresin unutma..!!!!!! özdileği bul haritadan bu arada halide edip dediğim cadde (namık kemal caddesiymiş canım)
ÖZDİLEK AVM Yİ (ÖNÜNDEKİ CADDEYİ-NAMIK KEMAL CAD.)YUKARI DOĞRU TAKİP ET ÇOK YAKIN MESAFESİ 31 NOLU SAĞLIK OCAĞINI GÖRECEKSİN
ben geldimmm acele çıktım canalrım bankaya gittim düğün davetiyesi vermeye gittim haftaya eşimi amcasının oğlu evleniyro daha ne kıyafet ne bişey aldımmm
sevommm valla sanki ben gidiyor gibi oldum heyecan yaptımadetinde bir an önce gelsin inşallahhhhh hemen şimdiii inşallahhh
canım benim şimdi mesajın geldi her cuma mesaj atıyonn kontürüne yazık bacımm yaa ben de cevap veremiyom hiçççok tşk ediyorummm çok sağoll canımm
demek daha kıyafet almadınn aboww ben hemen başlardım şöle bişey alim saçım şöle olsun diye
aynennn yaa şimdi annem aradıı dedim yarın kaçta gidiyon diyo daha gelen bişey yok didim
SEVOM BU ADRESLERİN HEPSİDE ÇOK UZAK ORAYABİDE ŞİMDİ DOLMUŞ ULAŞIM İSTEMİ DEĞİŞTİ, İN BİN YAPTIRIYOLAR AKTARMALI OLMUŞ DAHA YENİ OLDU BEN BİLE DOLMUŞ KULLANMADOĞIMDAN TAM SİSTEMİNİ BİLMİYORUM
ben şimdi eşimide aradım sordum, oda benimle hemfikir. Senin için en mantıklısı MEYDAN DA inip özdilek avm yada otoğar dolmuşlarına binmek, neden meydan diyorum? çünkü en merkezi yer orası şu saydıkların arasındaa her yere dolmuş otobüs bulabilirsin yani
yok ablacım benim aveada 11bin bedava sms var her yöne ablacım atıyorum sevdiklerimeee
yok ablacım benim aveada 11bin bedava sms var her yöne ablacım atıyorum sevdiklerimeee
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
sevom bugün gelir büyük ihtimal ,inşallah bu son adetin olur(9 ay)
tamam canım seni çok uğraştırdım allah razı olsunn hepsini not ettim o şekilde yaparım inşallahh
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
sevom bugün gelir büyük ihtimal ,inşallah bu son adetin olur(9 ay)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?