Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anladım canım sağolasın eğerki otobüsle gidersem bu şekilde oradan giderim bu basitmiş ama uçakla gitmek istiyorum hiç binmedim çünkü dönüşte transferli halde ilk defa binmek istemiyorum

canım uçakla gitmeyi düşünüyorum eğerki bilet kalırsa o yüzden bu şekilde baktım eğer otobüsle olursa söylerim sana canım

hıııııııı bende diyorum havaş hava yolu değilmio zaman sevo sigorta hastanesinde inecen ve indiğin duraktan bineceksin tekrar ama halide edip caddesi diye sorarsan belki bilemezler dolmuşçularr, oraya yakın (özdilek avm) var mesela orası senin için kesin bir adres olsun bide ona bakalım ne kadar mesafede (bu arada konuk evi hemen tüp bebnin karşısında diye biliyorum ben önceden öyleydi yani)

CANIM HAVAŞIN İNDİRECEK YERLERİ KISITLI aşağıdkai yerlerde inile biliyo hangisi yakın biliyomusun ona göre inerim oradan otobüse falan binerim yada taksiye

Yolcu İndirme Noktaları
Tedaş Kavşağı, Oyak(Sunexpress)Kavşağı, Meydan,Mevlana Kavşağı, Yener Ulusoy Bulvarı ( Eski Otogar-Şarampol),Güllük Cad.100.yıl Bulvarı, Devlet hastanesi, Falez otel, Akdeniz Üniversitesi Kampüsü, Adliye, Tıp Fakültesi, Öğretmen Evi, Kemer Otobüs Durağı, Mini City, 5M Migros.

sevomm özdilek avm senin adresin unutma..!!!!!! özdileği bul haritadan bu arada halide edip dediğim cadde (namık kemal caddesiymiş canım)
ÖZDİLEK AVM Yİ (ÖNÜNDEKİ CADDEYİ-NAMIK KEMAL CAD.)YUKARI DOĞRU TAKİP ET ÇOK YAKIN MESAFESİ 31 NOLU SAĞLIK OCAĞINI GÖRECEKSİN

ben geldimmm acele çıktım canalrım bankaya gittim düğün davetiyesi vermeye gittim haftaya eşimi amcasının oğlu evleniyro daha ne kıyafet ne bişey aldımmm
sevommm valla sanki ben gidiyor gibi oldum heyecan yaptım adetinde bir an önce gelsin inşallahhhhh hemen şimdiii inşallahhh

okiş canım özdilek avm yi tuğbişte söylemişti şimdi notlarıma onuda aldım

canım benim şimdi mesajın geldi her cuma mesaj atıyonn kontürüne yazık bacımm yaa ben de cevap veremiyom hiçç çok tşk ediyorummm çok sağoll canımm

demek daha kıyafet almadınn aboww ben hemen başlardım şöle bişey alim saçım şöle olsun diye

aynennn yaa şimdi annem aradıı dedim yarın kaçta gidiyon diyo daha gelen bişey yok didim

kızlar içimden hadi gelll hadii gell diyip duruyomm alt tarafı serbest bırakıyom zaten yarım saatte bir wc ye gidiyom küçük abdest için ama az kaldı hissediyomm

SEVOM BU ADRESLERİN HEPSİDE ÇOK UZAK ORAYABİDE ŞİMDİ DOLMUŞ ULAŞIM İSTEMİ DEĞİŞTİ, İN BİN YAPTIRIYOLAR AKTARMALI OLMUŞ DAHA YENİ OLDU BEN BİLE DOLMUŞ KULLANMADOĞIMDAN TAM SİSTEMİNİ BİLMİYORUM
ben şimdi eşimide aradım sordum, oda benimle hemfikir. Senin için en mantıklısı MEYDAN DA inip özdilek avm yada otoğar dolmuşlarına binmek, neden meydan diyorum? çünkü en merkezi yer orası şu saydıkların arasındaa her yere dolmuş otobüs bulabilirsin yani

yok ablacım benim aveada 11bin bedava sms var her yöne ablacım atıyorum sevdiklerimeee

tamam canım seni çok uğraştırdım allah razı olsunn hepsini not ettim o şekilde yaparım inşallahh

günaydın kızlar hayırlı cumalarr

sevom bugün gelir büyük ihtimal ,inşallah bu son adetin olur(9 ay)

ya ablacım bende ydaha duyduğum andan itibaren hazırlık yapmaya başladım ama biraz maddi yönden biraz değil baya sıkışık olunca artık hevesim kalmadııı ondan heycan yapmıyorum canımmm

fetiH süresi

1.ben
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem

tamam canım seni çok uğraştırdım allah razı olsunn hepsini not ettim o şekilde yaparım inşallahh

ayy ne demek canım inan ben huzursuz oldum keşke imkanım olsa sana arattırmasam orayı alıp götürsem ama çok üzgünümneyse genede en güzel yol bu gibi otoğar veya özdilek avmeye gidecek dolmuşları sorarsın binersin oradan sonrasınıda halledersin zaten( bu arada burda taksiler çok pahalıdır onuda söylemeden edemicemm istanbulun izmirin ankaranın 2 katı söyleyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…