- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayy ne demek canım inan ben huzursuz oldumkeşke imkanım olsa sana arattırmasam orayı alıp götürsem ama çok üzgünüm neyse genede en güzel yol bu gibi otoğar veya özdilek avmeye gidecek dolmuşları sorarsın binersin oradan sonrasınıda halledersin zaten( bu arada burda taksiler çok pahalıdır onuda söylemeden edemicemm istanbulun izmirin ankaranın 2 katı söyleyim)
banada her zaman gönderiyorsun canım benim
geri dönüş yapamıyorum bende(
nurcikim günaydın canımmmmmmmmmm hoşgeldinn
evet sevom
tarfilim durumm sizede günydınnnnnnn
Bacım sen konaklama yerindemi kalacaksın gidince yoksa otelde falanmı kalmayı düşünüyorsun?
Konaklama için rezervasyon yapmak gerekiyormuş tubamı söylemişti yoksa o topiktemi okumuştum hatırlamıyorum da öyle bişey var sanırım sen aldınmı rezervasyonu
çiğdem banane banane bende isterimmmmm (seksapellimi göderiyon kız yoksa)
günaydın canım....
herkese hayırlı cumalar
günaydın canım....
herkese hayırlı cumalar
yok kızz ama isterseniz yollarımm dermişimmmmmmm
hayırlı cumalar ablacım nasılsın
hayırlı cumalar canım
yaa bende çok beğendim avatarını sanada çok yakışmışş
konukhanede kalıcam tabi canımevet rezervasyon gerekiyor ama aradığımda en son gelmeden bigün önce arayın hallederiz dediler.tuğbişte zaten tanıdığına ricada bulanacaktı 1.kat olsun ve transferden sonrada 4-5 gün kalayım diye
istediğimiz kadar kalamıyormuyuz yaaaben sonucum belli olana kadar kalmayı düşünüyordum
Ben uçakla dönmem herhalde yine otobüsle gelirim :44:
istersen bide tapusunu all
bedava sirke baldan tatlıdır ya benimkide o hesap
Ya aslında ondan değil şimdi otobüsle dönsem tehlikeli olur belki(6 saat yol az değilki) embriyolarıma zarar gelmesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?