afiyet olsun canım cok şükür bu günüme bende iyi olmaya çalışıyorum midem pek iyi değil ateş var sanki içinde yanıyor bunada şükür yınede
teşekkür ederim tatlım hoşbuldum ben 10 yıllık evliyim sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim daha kısmet olmadı çocuk
aa öle mi geçmiş olsun ne var canım yaa midende
ahhh canım yaa allah bu sabrının mükafatını kat kat versin inşallah çifter çifter bebeklerle sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
teşekkür ederim tatlım hoşbuldum ben 10 yıllık evliyim sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim daha kısmet olmadı çocuk
canım senin haberin yok sanırım hamileyim ondan midem yanıyor
aminn cnm benim sağ tüpüm kapalı 3 aşılama 1 tüp bebek denedim tutmadı ama tedavime en baştan yeniden başlayacam inş. yarın yeniden rahim filmi geçtirecem inş. kötü bişey çıkmaz doktorumu değiştirince herşey sil baştan olacak ama bide adet düzensizliği başladı tüp bebekten sonra öncelikle onun tedavisini olacam hayırlısıyla sen ne kadarlık hamilesin cnmrabbim daha fazla aratmasın inş. gerçekten zor bu cocuk meselesi
allah herkesin gönlüne göre versin
peki sebeb ne sizde neden olmadı bu zamana kadar
neeeeeee abowwww kız allahım çok sevindim ayy bilmiyodum tabiiine kadarlık nasıl oldu kuşum yaaa normalmi valla ben bu yaz düğünlerden geberiğim çıktıçok fazla giremedim ama çok sevindirdin kız beni akşam akşam allahım hayırlı doğumlar nasip etsin darısı başımıza
aminn cnm benim sağ tüpüm kapalı 3 aşılama 1 tüp bebek denedim tutmadı ama tedavime en baştan yeniden başlayacam inş. yarın yeniden rahim filmi geçtirecem inş. kötü bişey çıkmaz doktorumu değiştirince herşey sil baştan olacak ama bide adet düzensizliği başladı tüp bebekten sonra öncelikle onun tedavisini olacam hayırlısıyla sen ne kadarlık hamilesin cnm
aminn cnm benim sağ tüpüm kapalı 3 aşılama 1 tüp bebek denedim tutmadı ama tedavime en baştan yeniden başlayacam inş. yarın yeniden rahim filmi geçtirecem inş. kötü bişey çıkmaz doktorumu değiştirince herşey sil baştan olacak ama bide adet düzensizliği başladı tüp bebekten sonra öncelikle onun tedavisini olacam hayırlısıyla sen ne kadarlık hamilesin cnm
inşallah çıkmaz canım nerde yaşıyosun ben de tam 3 kere tüp denedim olmadı bide iptal olmuş bi tüp denemem var aşılamaya geçmak zorunda kalmıştık artık saldım ben de akışına bıraktım daha doğrusu bıraktık bidaha denermiyim bilmiyorum belki ilerki yıllarda çünkü maddi ve manevi olarak çok yıprandık tabi fiziki olarak taa
allah razı olsun darısı başına olsun inş. kuşum
8. haftamız bitmek üzere inş. evet canım normal yollarla oldu bende pek giremedim 3 aydır yoktum tatili kayınvalimlerde gecirdik evde değiştirdiğimiz için net yoktu evde daha yeni bağlattık böyle işte canım inş. bu sefer rabbim kucagıma almayı da nasip eder
tüm isteyen arkadaşlarımızı başına olsun inş.
inş. cnm sağol sende inş. sorunsuz bi gebelik geçirirsin hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın tatlım ALLAHın izniylecanım umudunu kaybetmemen cok güzel inanmak cok önemli gerçekten allahın izniyle olur neden olmasın
bende 8. haftamdayım benımde bu 3. gebelik
ilk bebegımın kalbi durdu 3 aylıkken gecen martta da kimyasal gebelik geçirdim buda 3. bakalım inş. rabbim bunu nasip eder
darısı başına olsun allah yardımcın olsun
inşallah çıkmaz canım nerde yaşıyosun ben de tam 3 kere tüp denedim olmadı bide iptal olmuş bi tüp denemem var aşılamaya geçmak zorunda kalmıştık artık saldım ben de akışına bıraktım daha doğrusu bıraktık bidaha denermiyim bilmiyorum belki ilerki yıllarda çünkü maddi ve manevi olarak çok yıprandık tabi fiziki olarak taa
aminnn canım benim çok sevindim gerçekten ben o yüzden bilmiyorum hepimize dua et nolurr
kuşum sıkma canını allah istese taşa can verir
bol bol dua et ümidini kaybetme elinden geleni yap duanı et geresi kurban oldugum rabbime kalmış herşeyin hayırlısı
inş. cnm sağol sende inş. sorunsuz bi gebelik geçirirsin hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın tatlım ALLAHın izniyle
ben izmitte yaşıyorum cnm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla evet tedavi insanı yıpratıyo hem maddi hemde manevi olarak ama RABBİMe sonsuz şükürler olsunki maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür
nurcan teşekkür ederim canım yaa 1.sayfaya beni de eklemişsin ben daha dün gördüm çok sağol çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?