Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan ben de dün akşam okudum canım nasıl geçti kuran kursun

nurcan ben de dün akşam okudum canım nasıl geçti kuran kursun
ALLAH kabul etsin canım
yaa hiç sorma ben direk tecvite geçerim diye düşündüm ama hoca temelden ders alman lazım dedi..9 hafta temel ders görecez sonra tecvite geçecez canım
hoşbuldum cnm hiç gebe kalamadınmı sorun ne sizde cnm
yok canım maalsef hiç olmadı 2 aşılama 2 tüp tedavim var ..sorun eşimde

Son düzenleme:

RABBİM inş. en kısa zamanda nasip etsin benimde 3 aşılamam 1 tüp tedavim var hiçbiri tutmadı

aaaa öle mii ben de biliyorum ama ilerletmek istiyorum yanlışım oluyo bide çok yavaş okuyorum kışın camiye gidip ilerletmek istiyorum bakalım kısmet

ALLAH büyük canım yaa kısmetimizde varsa er yada geç olacak :97:
öle cnm RABBİM istemedikten sonra hiçbişey olmaz hakkımızda hayırlısını versin
aaaa öle mii ben de biliyorum ama ilerletmek istiyorum yanlışım oluyo bide çok yavaş okuyorum kışın camiye gidip ilerletmek istiyorum bakalım kısmet

bende başlayacam KURAN öğrenmeye biliyorum ama tecvitli öğrenmek istiyorum ekimde başlayacam camide öğretiyolarmış hemde gidenler çok memnun

canım eğerki niyetin varsa hemen kayıt olman lazım sizin orda kayıt zamanı nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim kursun bugün son günüydü kayıt için ...senin gibi yavaş okuyorum diyende gelmişti oda kayıt oldu canım.kışı bekleme istersen ..birde soruştr bakalım sizin orda da kayıtlar kapanmıştır belki :26:

birde ben çocuuken bizim mahale hocamız vardı o öğretmişti sağolsun ama bugün hoca biraz oku nasıl okuyorsun dinliyeyim seni dedi meğersem bazı harfleri yutuyormuşum(hocanın tabiriyle:)
birde bazı harfler peltek okunuyor ben hiç bilmiyordum :26:

Son düzenleme:

tamam canım yarın bi ara gider sorarım camiye çok sağol

o zaman hiç vakit kaybetme bizim burda son gündü kayıt
iyi akşamlae memnun oldum tanıştığıma

bende aşkı memnun oldumm canım.

evet canım peltek z ve s var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…