beğendinmiiiinşallahh en kısa zamanda hamiş listesinede geçiş yaparız :))
tosticim bir sorun çıkmazsa şubat tailinde düşünüyoruz bakalım
fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)
1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba OKUDU
13.Lara OKUDU
14.ayşe
15.çiğdem
16.tosti OKUDU
17.yeter OKUDU
18.ipek
19.bebekdls
Zeynep hoşgeldin canım aramıza ..benimde 8 senem bitti 9'a girdim
ALLAH kabul etsin canımnurcan ben de dün akşam okudum canım nasıl geçti kuran kursun
yok canım maalsef hiç olmadı 2 aşılama 2 tüp tedavim var ..sorun eşimdehoşbuldum cnm hiç gebe kalamadınmı sorun ne sizde cnm
hafta temel
ALLAH kabul etsin canım
yaa hiç sorma ben direk tecvite geçerim diye düşündüm ama hoca temelden ders alman lazım dedi..9 hafta temel ders görecez sonra tecvite geçecez canım
yok canım maalsef hiç olmadı 2 aşılama 2 tüp tedavim var ..sorun eşimde
ALLAH büyük canım yaa kısmetimizde varsa er yada geç olacak :97:RABBİM inş. en kısa zamanda nasip etsin benimde 3 aşılamam 1 tüp tedavim var hiçbiri tutmadı
ALLAH kabul etsin canım
yaa hiç sorma ben direk tecvite geçerim diye düşündüm ama hoca temelden ders alman lazım dedi..9 hafta temel ders görecez sonra tecvite geçecez canım
yok canım maalsef hiç olmadı 2 aşılama 2 tüp tedavim var ..sorun eşimde
öle cnm RABBİM istemedikten sonra hiçbişey olmaz hakkımızda hayırlısını versinALLAH büyük canım yaa kısmetimizde varsa er yada geç olacak :97:
aaaa öle mii ben de biliyorum ama ilerletmek istiyorum yanlışım oluyo bide çok yavaş okuyorum kışın camiye gidip ilerletmek istiyorum bakalım kısmet
kızlar ben çıktım görüşürz ..iyi akşamlarrr
kızlar ben çıktım görüşürz ..iyi akşamlarrr
aaaa öle mii ben de biliyorum ama ilerletmek istiyorum yanlışım oluyo bide çok yavaş okuyorum kışın camiye gidip ilerletmek istiyorum bakalım kısmet
canım eğerki niyetin varsa hemen kayıt olman lazım sizin orda kayıt zamanı nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim kursun bugün son günüydü kayıt için ...senin gibi yavaş okuyorum diyende gelmişti oda kayıt oldu canım.kışı bekleme istersen ..birde soruştr bakalım sizin orda da kayıtlar kapanmıştır belki :26:
o zaman hiç vakit kaybetme bizim burda son gündü kayıtöle cnm RABBİM istemedikten sonra hiçbişey olmaz hakkımızda hayırlısını versin
bende başlayacam KURAN öğrenmeye biliyorum ama tecvitli öğrenmek istiyorum ekimde başlayacam camide öğretiyolarmış hemde gidenler çok memnun
iyi akşamlae memnun oldum tanıştığıma
birde ben çocuuken bizim mahale hocamız vardı o öğretmişti sağolsun ama bugün hoca biraz oku nasıl okuyorsun dinliyeyim seni dedi meğersem bazı harfleri yutuyormuşum(hocanın tabiriyle:)
birde bazı harfler peltek okunuyor ben hiç bilmiyordum :26:
o zaman hiç vakit kaybetme bizim burda son gündü kayıt
bende aşkı memnun oldumm canım.
o zaman hiç vakit kaybetme bizim burda son gündü kayıt
bende aşkı memnun oldumm canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?