Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar:80:

seyhan canım hayırlısı böyleymiş tedaviye başlayıpta farkedilememiş perdenin yüzünden olumsuz bir tedavi geçirmektense sorunun farkına varıp engelin ortadan kaldırılması en iyisi bence moralini bozma aksine sevin.
operasyonuda ben olsam perdeyi farkeden doktorda yaptırırdım rabbim tedavini hakkında hayırlı etsin bu ay olmaz ise 2 ay sonra rabbimin izniyle tedavini olur hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah

sen nasılsın epeydir sesin çıkmıyordu

iyiyim ben de allaha şükür 15 gündür bil. bozuktu 2 gün oldu yaptıralı bide hayatımda hiç gitmediğim kadar çok düğüne gittim bu sene başından beri c.tesi sırf 2 ark. birden evlendiler çok yoğun bi yaz geçirdim senin anlıcan

ne güzel bol bol eylenmişsin
diyeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun
çünki altın çok pahalı umarım her düğüne altın götürmemişsindir

Ya nefret ediyorum taaaaaaaaaaaaamıııııııııııııı şuan ettiğim küfürler beni cenetten kovdurur vallahi yarım saatti,r yazıyorum herkese hemd ene yazıydı parmağımı neresine sokup dürttüysem gitti mesajlarım of ama yaaaaaa yarın bidaha alıntı yapar yazarım
Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sinir bastı bbırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlar şimdi çıkıyorum daaaaaaaa size bir günaydın diyeyeim dedimmmm
gününüz aydınnnn güzel süprizli olsunnnnnnnnnn

canım sevomm hiç canını sıkmaaa bak dr farketmiş tedavisi çareside var allahım izniylee olacak bebişin konacak karnına canım benim

kızlar ben yarında yokum has gideceğim yinee

nolduuu geçmiş olsunnnnnnn:26:

günayın canlarımmmm bende hemen çıkıyorum işimin başına hadi bana baş başşşş
sevom nolur üzülmeee inanki herşey çok güzel olacak bi tedavi ol bak gör allahım izniyleee

günaydın canlarımmmmmmmm
sevom hem çok üzüldüm hemde çok sevindimburaya gelmeseydin bu sorununu çözemeyecekmişin oralarda arkadaşımhemde gittiğin o... çocuğunda hiç çözemeyecekmişinşr..f.zis
sen kesinlikle sıkma canını olurmu geç olsun da güç olmasın inşallahh allahım en sağlıklısından nasip etsin hamişliğin doğumun en güzelinden
bak tubişin anlattığı gibi perdesini aldırıp olumlu sonuç alanları düşün, moralini yüksek tut bacım taammııbende sizin tedavinize yetişmeye çalışıyorum bak uğraşıyorummm nurcikle senin aranıza girecemmmhepimizde hamiş olacazz inşallahhhhhhhhh

Sevom canım moralini bozma sorunun nedeni belli oldu buda iyi bir başlangıç anlaşılmasaydı düşük olurmuş bu daha kötü
hakkınızda hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…