Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese tünaydınlar nasılsınız ben bugün daha iyiyim allaha şükür dün herkesi üzdüm ağlayarak babam yemek bile yiyememiş anneme hadi seni bindirim git yanına sen gitmezsen ben gidecem demiş zor ikna ettim babamı bişey yok diye

hepinizden allah razı olsun sizlerle konuşmak sizlerin yazdıklarınız beni biraz daha rahatlattı evet bunun ortaya çıkması bunun farkına varılması çok iyi kamerin dediği gibi bunu söylemeyip sırf tedavi yapıp negatif sonuçlanıp tekrar tekrar tedavi yaptırmayı değil var olan sorunu çözmeyi yeğledi doktor allah razı olsun..kaç doktorun görmediği ihmal ettiği şeyi gördü..bakalım perşembe günü operasyonu olucam cumada evime dönücem eşimde geliyo yanıma ben halledeirm dedim boş yere gelme masraf olmasın dedim ama içine sinmiyo beni tek bırakmak neyse gelsin artık napalım özledim zati onu da

başınızı ağrıttım dünden beridir kusuruma bakmayın :26:

yetercim kolay gelsin hastanede imişsin dediğin gibi sıvılı ultrason çekti doktorum

merhaba arkadaşlar bende bir pko hastası olarak yazıyorum ben ilk çocugu hiç tedavi falan görmeden evliligimin 3. ayında 2 aylık hamile oldugumu öğrendim aradan tam 9 yıl geçti 2, çocugu yapalım dedik fakat istedigimiz gibi hemen hamile kalamadım yaklaşık 1,5 2 yıl tedavi gördüm klomen ve çatlama iğnesi arar vererek tam 6 küre tamamladım ama yine olmadı daha sonra rahim flimi çektirdim sorunyok eşimde sorun yok ama benim yumurtalarım büyümüyordu ilaçsız oyüzden dr bana gonel f diye bir iğne var ona geçelim olmazsa tüp bebek dedi çok bunaldım ama ben aynı zamandada ilk sogan kürü sonra incir kürü sonra çörek otu bal tarçın kürlerini yaptım yine olmadı sonra araya ramazan girdi bende ramazandan sonra tedaviye gitmeyi planladım . pko hastalarının genelde adetleri çok düzensiz oldugu için ben şugün adet olacam diye beklemiyordum birde ilaç falanda kullanmamıştım ramazanın sonlarına doğru kızkardeşim abla sen hiç oruç yemedin yoksa hamilemisin dedi bende güldüm yok canım benim adetleri 2 ayda veya 3 ayda bir oluyor dedim olsun abla eczaneden bi test al yap bakalım belki hamilesindir dediler bende bi test aldım kadir gecesiydi tahlil yaptıgımda ve inannamadım çift çizgi anında çıktı ben testin yanlış oldugunu düşündüm ve ertesi gün dr gitim dr ultrasondan baktı ve hamilesiniz hemde 7 haftalık bebegi gördüm gözlerime inannamadım şok oldum yani o an anlatılmaz size buradan söylemek istedigim okadar tedavi gördüm olmadı ben önce rabbim tabiki sonrada bitkisel kürler düzenli yapılınca işe yaradıgını düşünüyorum kaybedecek hiçbişeyiniz yok ben ilaç kullanırken bile yaptım kürleri birde ramazan girince tedavide görmeyince kendimi ramazandan sonra tedaviye odakladıgım için çocuk oabilecegi aklıma gelmezdi yani çok fazla kafaya takmayın bunu demek kolay geliyor insana ama en azından kendinizi buay hamile kalacam gibi şartlandırmayın........... inşallah tüm isteyen herkes hamile olur rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder....... çok uzun yazdım kusura bakmayın son olarakta ben adet bitiminden 3-4 gün sonra şifalı hamamlar var oraya gitmiştim .........

oyyyyy kurban olurum heh şöyle sevom moralini güzel tut bu demek oluyorki seninle görüşemicezmiama yaa olmadı şimdi sevo mesafe kısa olsa akşamda gelirim diycem ama uzakkkk:84::84:dur eşimi kandırabilirsem beni getirsin senin yanına bir akşam da olsa göreyim seni bakalım ne der bilmiyorum ama
ee sen neler yapıyorsun sevom beğendinmi antalyayı neler yaptın anlaşabildiğin arkadaşlar varmı?

sağlıcakla kucağına al yavrunu gözünüz aydın canım evet çok doğru söylüyosun ama artık bizim psikoloji felan kalmadı maalesef kendimizi dinlemeden edemiyoz işte

ayy kamerimm antalyayı mı gördü gözüm dünden beridir moral bozukluğundan hiçbişey anlamadım bugün pastane bulayım dedim özdilek tarafına gittim biyer buldum aldım bim i sordum oraya gittim sonra ara yoldan bulurum dedim tabi bulamadım dolandım durdum güzel bi yer gerçi merkezin yeri şehir merkezi değil ama güzel evler var beğendim

görüşme olayı evet planımıza uymadı hiç bişey mesafe uzak seni kasmak istemiyorum canım inan gelmesende gelmiş kadar oldun zaten sonradan tedavi için gelicem tekrardan belki kasımda belkide şubatta nurcikle hep beraer buluşuruz

bu arada sende bize yetiştir tedavii inşallahhh canımm hep birlikte başlayalım inişallahhh

şansımı deniycem sevom eşim getirirse 1 saat te olsa yanında olurum getirmezse inşallah birdahaki geldiğinde görüşürüz canımm
sen bugün doktorla görüşecektin ne yaptın kesinleştirdinizmi ameliyat gününü felan

tamam canım

evet gittim sabahleyin görüştüm perşembe 9.30 da gidicem tahlil falan yapılacak bir sorun çıkmazsa 10.30 da operasyon olacak tabi yumurta toplama işlemleri varmış saat değişebilir şimdilik böle canım

kızlar selam seyhan kenidini toparlamana sevindim canım histereskopi ile mi alacak dr un perdeyi canım

çok iyi canımdaha önce geçirdiğin bir operasyon sonuçta, neyle karşılaşacağının bilincindesin buda iyi senin için çok kasmazsın kendini canım
bugün için planın yokmmu kız çık git özdileğe değişiklik olur sana sevom sinemaya felan gidersin özdilekte

kızlar selam seyhan kenidini toparlamana sevindim canım histereskopi ile mi alacak dr un perdeyi canım

selam pınarım evet toparlanıp artık ne yapılması gerekiyorsa onu yapıcaz
evet histeroskopi olucam canım şimdi perde ile ilgili araştırma yaparken videosunu gördüm biraz panikledim resmen içinde tıraşlama yapıyolar abowww neyse bunuda aşarız sende iyisindir umarım

ayy kamerim göz kapaklarım şiş çok fena sabah doktorun yanına gitmeye çekindim gideyim yatayım yerimi yadırgadım gece zati çok uyandım başka da planım yok canım hiçbişeyde yapmak istemiyom zati

öptümm sizleriii görüşürüzzzkızlar

tamam o zaman

canım benim hiç korkma bak ben de biliyosun aynı yöntemle polip aldırdım evet aynı kabak oyar gibi oluyo o işlem ben cd mi istedim dr umdan verdi oda saklıyorum bikaç kez izledim çok tuhaf uyanmam ayılmam 45 50 dk sürmüştü ağrım çok azdı aynı yumurta toplama işlemi gibi hiç korkma sakın valla boşuna tamam mı hee unutmadan sen de dr undan cd ni mutlaka iste raporunla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…