Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağlıcakla kucağına al yavrunu gözünüz aydın canım evet çok doğru söylüyosun ama artık bizim psikoloji felan kalmadı maalesef kendimizi dinlemeden edemiyoz işte

çok haklısın canım gerçekten bu süreçlerin nekadr zor oldugunu daha önce yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum en kısa zamanda rabbim sizlerede hamiş haberlerinizi duymayı nasip eder.......

iyiyim canım nasıl olsun aynı işte annemle babamı çağardım kahvaltıya babam gitti annem bende oturuyoruz

demek kabak gibi oydurdun kendiniallahım başka dertler vermesin hiç birimize inşallah bunlar son göreceğimiz operasyonlar olsun bende laparoskopi oldum oda kolay bişey değil ameliyat küçüğüde büyüğüde narkoz yiyosun zor gerçekten
canım bende çıkıyorum annenle iyi oturmalar size öpüyorum görüşürüz sonraa

çok haklısın canım gerçekten bu süreçlerin nekadr zor oldugunu daha önce yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum en kısa zamanda rabbim sizlerede hamiş haberlerinizi duymayı nasip eder.......

aminnnnnnn inşallah allah razı olsun canımbende 12 yıldır bekliyorum allahım kısmet ederse bakalım başlıcaz tedavimize tekrardan en yakın zamanda
sende sağlıcakla doğur bebişini inşallah
çıkıyorum ben sonra görüşürüz hoşakal

geçmiş olsun pınarcım allah şifa versin

evet lara kız aynı kabak oyar gibi gerçekten de kazıyolar rahmini inşallah dediğin gibi son olur bu operasyonlar bidaha doğum için gireriz ama benim çok rahat geçmişti histereskopim anlamadım bile diyebilirim görüşürüz canım

nirdesiniz hatunlar takımı ben geldim yaaaaa
çiğdemcim afiyet olsun canım

sağol ablacımmmm geldim ben ama sen yoksunnn sabah ki işlerimide bitrdim şimdi işleri bekliyorum yoldalarmış gelirler birazdan

ablacım iyi olmana çok sevindim canımmm benim herşey güzel olacak herşeyyyyy allahım o güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyiii

ne güzel rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar selam seyhan kenidini toparlamana sevindim canım histereskopi ile mi alacak dr un perdeyi canım

şükür kavuşturana ablamm nasılsınnnn özlettin iyice kendiniii

iyiyim canım ben de sizi özledim ama artık buralarda olacam inşallah

hoşgeldin naber

enemmm pınaaar yavrumm kuzummm lilililiiii

hoşbuldum canım..ne olsun canım bildiğin gibi bu gün kalın harf ve ince harfleri söyledi hoca :96::96::96:amahepsi uçtu kafamdan hangisi kalın hangisi ince unuttum defter kalemde almayı unutmuşum not etmedim :44::44::44:

defter al kendine güzelce not et 8 taneydi galiba kalınlar

hg kedersiz nasılsın ben de dün kan tahlili yaptrdım 921,6 pozitf çıktı beta hcg bu hamileyim mi demek oluyo ay darısı tüm isteyenlerin başına canım ya

abowwwwwww kızz hamilesinn sennnnn gözün aydınn canım benim çok sevindim adına,,Allah tamamınada erdirsin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…