abowwwwwww kızz hamilesinn sennnnnGözün aydınn canım benim çok sevindim adına,,allah tamamınada erdirsin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inşallah ..
ayyy teşekkür ederim bağırasım var görsen allah herkese bu duyguyu tattrsın canım benim canım yarında inş ultrasyona gidecem eşim dr sonucu göstermiş 4-5 haftalık demiş ama bide görmeden bişi diyemeyiz demiş dış gebelikte olabilir demiş bizi biraz korkuttu
ayyy teşekkür ederim bağırasım var görsen allah herkese bu duyguyu tattrsın canım benim canım yarında inş ultrasyona gidecem eşim dr sonucu göstermiş 4-5 haftalık demiş ama bide görmeden bişi diyemeyiz demiş dış gebelikte olabilir demiş bizi biraz korkuttu
aldım canım komşuyla beraber defter kalem silgimizi aldık
kendimi ilk okul öğrencisi gibi sandım valla
saçlarına da kurdela tak barii
ben de bugün gidemedim camiye annemler geldi kahvaltıya yarında c.tesi günü evlenen ark. Gelecek konuşucak çok şey var bakalım öbür günü kısmetse giderim olmazza çok samimi bi ablam var ondan öğrenirim tecviti
kuran kursuna gidiyorum canım arkadaş defter kalem al yanına hocanın yazdıklarını not et diyo onu konuşuyozcanım bu defter kalem olayı ne bana da anlatsanıza canım ben bilmiyom
istedikten sonra öğrenirsin canımben de bugün gidemedim camiye annemler geldi kahvaltıya yarında c.tesi günü evlenen ark. gelecek konuşucak çok şey var bakalım öbür günü kısmetse giderim olmazza çok samimi bi ablam var ondan öğrenirim tecviti
Amin amin ..bu duygu tarifsiz bişey olsa gerek kimse tarif edemiyor demekki anlatılmaz yaşanması gerek bu duyguyu :97::97::97:
Yaa kötü şeyler getirme aklına doktor neden böyle bişey söyledikiiAğrın çok yoksa korkma canım ..inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın 9 ay boyunca
canım yoksa tecvitmi öğreniyosunuz ayyy ne güsel ben kuran biliom tecvit bilmiom
ben hamile değilim canım ...inşallah ...ya hiç ağrım yok aksine kuş gibi kanatlanıp uçucam yani senin cinsiyeti belli mi ayy inşşallah canım ya allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ve tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın
gel...gel...gel...kızlar kızlar gelmmmmiii yanağızdan öpemmiii lililiiilliiiiii
draemsea27 tebrikler canımmmmmmm
nurcikim gitme sakınnnnnn kızz biraz muhabbet edelimm zaten pc nin yüzünü zor görüyom görüncede boş geçirmeyim bari
kuran kursuna gidiyorum canım arkadaş defter kalem al yanına hocanın yazdıklarını not et diyo onu konuşuyoz
Istedikten sonra öğrenirsin canım
ne güsel ne mutlu sizlere ben çalışıyorum muhasebe daha önceden yaz tatillerinde gideridim şimdi çalışıyom kaldı bencede al yanına kalın harfleri sölem mi sana
ha hı kaf ayın gayın sad dad tı zı ra dır
hayır olsun gerçekten çok güzelmiş rüyanmerhaba kızlar :80:
nurcan ben sureyi okudum canım
kızlar bu gün çok hoş ve garip bir rüya gördüm size anlatmak istiyorum yorumlarsınız belki:26:
rüyamda otobüs yolculuğu yapıyorum yanımda annemde var dışarda yağmur yağıyor
birden kimin uzattığını anlamadığımız bir bebek uzatıyorlar kucağıma kimsesizmiş emzir diyorlar beni görmelisiniz acayip bir hevesle bebeği kucağıma alıyorum mememi ağzına veriyorum aman nasıl kavrıyor bıraktıramıyoruz annem diyorki aman kızım emzirme sütün gelirde çocuğunun olmasına engel olur diyor bu arada çocuk erkek ve dişleri vardı
hayırdır inşallah yorumlarınızı bekliyorum
ben hamile değilim canım ...inşallah ...
gel...gel...gel...
öp....öp...öpp
valla okadar yorgunumki aşımı koysam uyuyacam ..hoca bir tane cd i verdi onuda açıp bakmam lazım birde:97:
senin için azcık daha duriyim laramm
ne güsel ne mutlu sizlere ben çalışıyorum muhasebe daha önceden yaz tatillerinde gideridim şimdi çalışıyom kaldı bencede al yanına kalın harfleri sölem mi sana
ha hı kaf ayın gayın sad dad tı zı ra dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?