Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abowwwwwww kızz hamilesinn sennnnn Gözün aydınn canım benim çok sevindim adına,,allah tamamınada erdirsin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun inşallah ..

ayyy teşekkür ederim bağırasım var görsen allah herkese bu duyguyu tattrsın canım benim canım yarında inş ultrasyona gidecem eşim dr sonucu göstermiş 4-5 haftalık demiş ama bide görmeden bişi diyemeyiz demiş dış gebelikte olabilir demiş bizi biraz korkuttu

canım bu defter kalem olayı ne bana da anlatsanıza canım ben bilmiyom

aldım canım komşuyla beraber defter kalem silgimizi aldık
kendimi ilk okul öğrencisi gibi sandım valla

ben de bugün gidemedim camiye annemler geldi kahvaltıya yarında c.tesi günü evlenen ark. gelecek konuşucak çok şey var bakalım öbür günü kısmetse giderim olmazza çok samimi bi ablam var ondan öğrenirim tecviti

saçlarına da kurdela tak barii

amin amin ..bu duygu tarifsiz bişey olsa gerek kimse tarif edemiyor demekki anlatılmaz yaşanması gerek bu duyguyu :97::97::97:

yaa kötü şeyler getirme aklına doktor neden böyle bişey söyledikii ağrın çok yoksa korkma canım ..inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın 9 ay boyunca

canım yoksa tecvitmi öğreniyosunuz ayyy ne güsel ben kuran biliom tecvit bilmiom

kuran kursuna gidiyorum canım arkadaş defter kalem al yanına hocanın yazdıklarını not et diyo onu konuşuyoz

istedikten sonra öğrenirsin canım

ya hiç ağrım yok aksine kuş gibi kanatlanıp uçucam yani senin cinsiyeti belli mi ayy inşşallah canım ya allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ve tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın

kızlar kızlar gelmmmmiii yanağızdan öpemmiii lililiiilliiiiii

draemsea27 tebrikler canımmmmmmm

nurcikim gitme sakınnnnnn kızz biraz muhabbet edelimm zaten pc nin yüzünü zor görüyom görüncede boş geçirmeyim bari

canım yoksa tecvitmi öğreniyosunuz ayyy ne güsel ben kuran biliom tecvit bilmiom

kedersiz başladı tecvit öğrenmeye ben de istiyorum ilerletmeyi çünkü çok yavaş okuyorum ve yanlışım da var inşallah tecviti de öğrenirim 4 sene önce öğrendim ama hala ilerletemedim çünkü tam kuran öğrenmeye başladım 3 gün sonra eşimle tanıştık istemeydi sözdü nişandı düğündü derken vakit bölece geçti

dreamsea,fetih süresi okudunmu özelden yazdım geçen gün, cevap yazmadın .okuyunca haber ver canım

merhaba kızlar :80:
nurcan ben sureyi okudum canım

kızlar bu gün çok hoş ve garip bir rüya gördüm size anlatmak istiyorum yorumlarsınız belki:26:
rüyamda otobüs yolculuğu yapıyorum yanımda annemde var dışarda yağmur yağıyor
birden kimin uzattığını anlamadığımız bir bebek uzatıyorlar kucağıma kimsesizmiş emzir diyorlar beni görmelisiniz acayip bir hevesle bebeği kucağıma alıyorum mememi ağzına veriyorum aman nasıl kavrıyor bıraktıramıyoruz annem diyorki aman kızım emzirme sütün gelirde çocuğunun olmasına engel olur diyor bu arada çocuk erkek ve dişleri vardı
hayırdır inşallah yorumlarınızı bekliyorum

ben hamile değilim canım ...inşallah ... gel...gel...gel...
öp....öp...öpp

valla okadar yorgunumki aşımı koysam uyuyacam ..hoca bir tane cd i verdi onuda açıp bakmam lazım birde:97:
senin için azcık daha duriyim laramm

kuran kursuna gidiyorum canım arkadaş defter kalem al yanına hocanın yazdıklarını not et diyo onu konuşuyoz

Istedikten sonra öğrenirsin canım

ne güsel ne mutlu sizlere ben çalışıyorum muhasebe daha önceden yaz tatillerinde gideridim şimdi çalışıyom kaldı bencede al yanına kalın harfleri sölem mi sana
ha hı kaf ayın gayın sad dad tı zı ra dır

fetiH süresi(21 kişi, 1 defa okunacak)

1.ben OKUDU
2.anne
3.kardeş
4.eş
5.gelin
6.abi
7.tarfil OKUDU
8.fatoş OKUDU
9.dreamsea27
10.tutucuk
11.şifaa
12.s.tugba OKUDU
13.Lara OKUDU
14.ayşe OKUDU
15.çiğdem
16.tosti OKUDU
17.yeter OKUDU
18.ipek OKUDU
19.bebekdls OKUDU

hayır olsun gerçekten çok güzelmiş rüyan güzel şeyler olacak inşallahhh

öptüm yawrumm ohh şlap şulap
bakarsın sonra cd ye hem kafanı topla öyle bak şimdi bişey anlamazsınzaten gelir şimdi patroniçe bende çıkarımm

bebekdls demek tam kuran a başlayınca kocayı buldundesene sana uğur getirdiinşallah devamını getirirsin canım

Son düzenleme:

bu söylediklerinin hepsi kalın harf değil bence :44::44::44:ya 7 yada 8 taneydi :44: Dur ben netten bi araştırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…