merhaba kızlar :80:
nurcan ben sureyi okudum canım
kızlar bu gün çok hoş ve garip bir rüya gördüm size anlatmak istiyorum yorumlarsınız belki:26:
rüyamda otobüs yolculuğu yapıyorum yanımda annemde var dışarda yağmur yağıyor
birden kimin uzattığını anlamadığımız bir bebek uzatıyorlar kucağıma kimsesizmiş emzir diyorlar beni görmelisiniz acayip bir hevesle bebeği kucağıma alıyorum mememi ağzına veriyorum aman nasıl kavrıyor bıraktıramıyoruz annem diyorki aman kızım emzirme sütün gelirde çocuğunun olmasına engel olur diyor bu arada çocuk erkek ve dişleri vardı
hayırdır inşallah yorumlarınızı bekliyorum
bu söylediklerinin hepsi kalın harf değil bence :44::44::44:ya 7 yada 8 taneydi :44: Dur ben netten bi araştırıyım
bu söylediklerinin hepsi kalın harf değil bence :44::44::44:ya 7 yada 8 taneydi :44: Dur ben netten bi araştırıyım
hayır olsun inşallah ben de geçen gün rüyamda eltimin kızını emzirdim sol göğsümden ama süt gelmedi
ayşecik hayr olsun canım rüyan güzel yağmur zaten berekettir.... Inşallah gerçeğinide yaşarsın yakında, emzirirsin kendi bebeğinide
dreamsea baktım canım kalın harfler bunlarmış hı, dat ,sad, tu,zı,ğayn,kaf
hayır olsun gerçekten çok güzelmiş rüyangüzel şeyler olacak inşallahhh
inşallah canım inşallah güzel şeyler olsun artık
kızlar benim acil çıkmam gerekiyor eşim başımda çık artık diye söyleniyor görüşürüz sonra
yok bakamam zaten uykum geliyo önce uyumam lazım :))hayır olsun gerçekten çok güzelmiş rüyanGüzel şeyler olacak inşallahhh
öptüm yawrumm ohh şlap şulap
bakarsın sonra cd ye hem kafanı topla öyle bak şimdi bişey anlamazsınzaten gelir şimdi patroniçe bende çıkarımm
bebekdls demek tam kuran a başlayınca kocayı buldundesene sana uğur getirdi inşallah devamını getirirsin canım
AYŞECİK HAYR OLSUN CANIM RÜYAN GÜZEL YAĞMUR ZATEN BEREKETTİR.... İNŞALLAH GERÇEĞİNİDE YAŞARSIN YAKINDA, EMZİRİRSİN KENDİ BEBEĞİNİDE
dreamsea BAKTIM CANIM KALIN HARFLER BUNLARMIŞ HI, DAT ,SAD, TI,ZI,ĞAYN,KAF[/QUOTE
inşallah hayıra çıkar
nurcan rabbim sanada tez vakitte yavrularını emzirmek nasip etsin
kızlar benim acil çıkmam gerekiyor eşim başımda çık artık diye söyleniyor görüşürüz sonra
güle güle canım
yok bakamam zaten uykum geliyo önce uyumam lazım :))
OLABİLİR CANIM UNUTABİLİR İNSAN ,BAK BEN BUNCA SENEDİR KURAN OKUYAN BİRİYİM AMA KALIN VE İNCE HARFLERİN HİÇ BİRİNİ BİLMİYORDUM BUNDA BEİM BİR SUÇUM YOK MAHALE ARASINDA OLAN HOCA BÖYLE ÖĞRETTİ BEN NE YAPABİLİRİMcanım ben ne yazmışım yanlış mı unutmuşum bende o zaman kus bakma yanılttysam seni
AMANNN GİT GİT DELLENDİRME ADAMIIhayır olsun gerçekten çok güzelmiş rüyangüzel şeyler olacak inşallahhh
AYŞECİK HAYR OLSUN CANIM RÜYAN GÜZEL YAĞMUR ZATEN BEREKETTİR.... İNŞALLAH GERÇEĞİNİDE YAŞARSIN YAKINDA, EMZİRİRSİN KENDİ BEBEĞİNİDE
dreamsea BAKTIM CANIM KALIN HARFLER BUNLARMIŞ HI, DAT ,SAD, TI,ZI,ĞAYN,KAF[/QUOTE
inşallah hayıra çıkar
nurcan rabbim sanada tez vakitte yavrularını emzirmek nasip etsin
ah ahhhhhhh bende evde olsam kasayı devirseydim şimdi yatağı ortalayarak off benimde çok uykum var aslındagece böyle uykum gelmiyor gündüz daha çok uyukluyorum bende ne tuhafım yaw
GÜNDÜZ UYUYUNCA GECEDE UYKUM KAÇIYOR GECE UYKUM KAÇINCADA SABAH UYKUSUZ SERSEM OLUYORUM ASIL TUHAF BENİMM :86::86::86::86::86:
öptüm yawrumm ohh şlap şulap
bakarsın sonra cd ye hem kafanı topla öyle bak şimdi bişey anlamazsınzaten gelir şimdi patroniçe bende çıkarımm
bebekdls demek tam kuran a başlayınca kocayı buldundesene sana uğur getirdi inşallah devamını getirirsin canım
allah tez vakitte hayırlı zamanda yaşatsın o duyguyu.. Ama tatlım bence o kadar dert yapma bak burda senelerdir bekleyen var tekrarlayan negatif tedaviler olanımız var umutsuz olmamak lazım inşallah senin bebiş çok bekeletmeden gelir canımbende isttiyorum bebek
ilk gebeligim boş gebelik çıktı şimdide bir şey yok...hayırlısı bakalım..1 yıllık evliyim artık bebek istiyoruzzzzzz...dua edin kızlar
dreamsea BAKTIM CANIM KALIN HARFLER BUNLARMIŞ HI, DAT ,SAD, TI,ZI,ĞAYN,KAF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?