Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır olsun inşallah ben de geçen gün rüyamda eltimin kızını emzirdim sol göğsümden ama süt gelmedi

hayır olsun inşallah ben de geçen gün rüyamda eltimin kızını emzirdim sol göğsümden ama süt gelmedi

hayırolsun inşallah ben sütün gelip gelmediğini anlamadım sadece annem emzirme sütün gelirde bebeğin olmaz diyordu rüya tabirlerine bakmaya korktum diş pek hayra yorulmazya onun için

AYŞECİK HAYR OLSUN CANIM RÜYAN GÜZEL YAĞMUR ZATEN BEREKETTİR.... İNŞALLAH GERÇEĞİNİDE YAŞARSIN YAKINDA, EMZİRİRSİN KENDİ BEBEĞİNİDE

dreamsea BAKTIM CANIM KALIN HARFLER BUNLARMIŞ HI, DAT ,SAD, TI,ZI,ĞAYN,KAF

Son düzenleme:

canım ben ne yazmışım yanlış mı unutmuşum bende o zaman kus bakma yanılttysam seni

yok bakamam zaten uykum geliyo önce uyumam lazım :))

canım ben ne yazmışım yanlış mı unutmuşum bende o zaman kus bakma yanılttysam seni
OLABİLİR CANIM UNUTABİLİR İNSAN ,BAK BEN BUNCA SENEDİR KURAN OKUYAN BİRİYİM AMA KALIN VE İNCE HARFLERİN HİÇ BİRİNİ BİLMİYORDUM BUNDA BEİM BİR SUÇUM YOK MAHALE ARASINDA OLAN HOCA BÖYLE ÖĞRETTİ BEN NE YAPABİLİRİMALLAHTAN BU HOCA SABIRLI BİRİNE BENZİYO BAŞARACAKSINIZ DİYE DİYE MOTİVE EDİYO..BU ARADA HOCAMIZ HAMİLEYMİŞ

bende isttiyorum bebek

ilk gebeligim boş gebelik çıktı şimdide bir şey yok...hayırlısı bakalım..1 yıllık evliyim artık bebek istiyoruzzzzzz...dua edin kızlar

evet eşim benim uğur böcüğümm

bende isttiyorum bebek

ilk gebeligim boş gebelik çıktı şimdide bir şey yok...hayırlısı bakalım..1 yıllık evliyim artık bebek istiyoruzzzzzz...dua edin kızlar
allah tez vakitte hayırlı zamanda yaşatsın o duyguyu.. Ama tatlım bence o kadar dert yapma bak burda senelerdir bekleyen var tekrarlayan negatif tedaviler olanımız var umutsuz olmamak lazım inşallah senin bebiş çok bekeletmeden gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…