Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nasılsınız gittik geldik has
kızlar ben bu gün eşim için gitmedim biliyorsunuz kız kardeşim tedavide onun yanında gittim yalnız kalmasın diye destek olmak için he rşey yolunda dedi dr
bakalım inşş güzel ilerler her şeyyyyy

seyhancım canım herşeyde vardır bi hayır dr farketmeden tüp bebek yaptırsaydın belkide negatif sonucu alıp maddi manevi çöküntüye uğrayacaktın.geç olsunda güç olmasın tatlım..

ama şu daha önce histereskopi yaptırdığın drları ara ağzına geleni söyle histereskopiyle perdeyi göremedilerse yuh onlara boşuna drluk yapıyolar hakkını helal etme onlara ...bide istersen 184ü ara ve onları şikayet et emin ol gereken yapılıp sanada bilgi verilecektir. ben artık ters davranan drları bile arayıp şikayet ediyorum ve mutlaka ilgileniyolar dra ne yapıldıysa ihtar uyarı neyse arayıpda bilgi veriyolar ...mutlaka ara canım

slm canlar ben geldim işime ara verdim yarın sabah başlarımmm
bi arkadaşımız hamileymiş ismini unuttum d le başlıyordu sanırım çok sevindim allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsinn
tubişim sevom durum nerdesinizzzzz :26::26::26:

hg ablacım nasılsın bencede haklısın ama bak bu arama işini bilmiyordum ben aklımda olsunnn başıma gelmez inşallah daa gelirse hemen ararımmmm

hg ablacım nasılsın bencede haklısın ama bak bu arama işini bilmiyordum ben aklımda olsunnn başıma gelmez inşallah daa gelirse hemen ararımmmm

bu rada kızlar gözümdeki yağ bezesini aldırdım ...

nurcancım hiç acımadı valla sende istersen aldır[/QUOTE]

ablacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasılsın iyi misin

ablacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasılsın iyi misin [/QUOTE]

iyim canım çok şükür beklediğim kadar zor geçmedi..önümüzdeki pazarteside diğer gözümden olcam..tek sıkıntı dikiş izi kalmaz inşallah vede umarım tekrarlamaz dr tekrar çıkabilir dedi

Son düzenleme:
hoşbuldum canım iyim sen nasılsın ....

valla en ufak bi terslikte hemen arıyorum artık sende ara

ben ne yalan söyleyeyim bilmiyordum ama aklımda olsunnn işe yaradığına sevindim yoksa arayıpta önemsemeyenler var
ben iyiyim ablacım akşam olsada eve gitsem iş yapsam diye bakıyorum eşim mesaiye kalsa ne iyi olur

ablacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasılsın iyi misin

iyim canım çok şükür beklediğim kadar zor geçmedi..önümüzdeki pazarteside diğer gözümden olcam..tek sıkıntı dikiş izi kalmaz inşallah vede umarım tekrarlamaz dr tekrar çıkabilir dedi[/QUOTE]

ayy tekrarlanmaz inşallah yaa neden oluşuyormuş peki bişey dedi mii

iyim canım çok şükür beklediğim kadar zor geçmedi..önümüzdeki pazarteside diğer gözümden olcam..tek sıkıntı dikiş izi kalmaz inşallah vede umarım tekrarlamaz dr tekrar çıkabilir dedi

ayy tekrarlanmaz inşallah yaa neden oluşuyormuş peki bişey dedi mii[/QUOTE]

canım babamdada var yaa genetik galiba ..zaten sülalede kimin olumsuz neyi varsa hepsi bende toplanmış sanki 5 kardeşiz diğerlerinde bişey yok olmasın zatende ...hepmi beni bulur yaaa

ayy tekrarlanmaz inşallah yaa neden oluşuyormuş peki bişey dedi mii

canım babamdada var yaa genetik galiba ..zaten sülalede kimin olumsuz neyi varsa hepsi bende toplanmış sanki 5 kardeşiz diğerlerinde bişey yok olmasın zatende ...hepmi beni bulur yaaa[/QUOTE]

allahım dermansız dert versin yeter ki ablacım ( bizim sülalede de en çok ameliyat olan babaannem ve benim buda genetik galibaaa erkenden dişleri zarar görende ben ve babaannem allahım yeterki dermansız dert vermesinnn napalımmm

canım babamdada var yaa genetik galiba ..zaten sülalede kimin olumsuz neyi varsa hepsi bende toplanmış sanki 5 kardeşiz diğerlerinde bişey yok olmasın zatende ...hepmi beni bulur yaaa

allahım dermansız dert versin yeter ki ablacım ( bizim sülalede de en çok ameliyat olan babaannem ve benim buda genetik galibaaa erkenden dişleri zarar görende ben ve babaannem allahım yeterki dermansız dert vermesinnn napalımmm[/QUOTE]

haklısın canım rabbim beterinden korusun

herkese iyi akşamlarrrrr hepinizi kokulu kokulu öperimmm canlarım yarın görüşmek üzere hoşçakalınnn muck muck mcukkkkkkkk

kimse kalmamış bende kendi kendime yazıp çıkıyım bari
oleyyyyyyy artık bilgisayarım sadece ve sadece bana ait patroniçe gitti 1 hafta yok ve gelirkende bilgisayarla birlikte gelecekkkkk

bende gittim kitaplarımı aldım bugün yavaştan çalışmaya başlıcam allah izin verirsee

evetttt herkese iyiakşamlar yarın görüşürüz herkesi öperek kaçıyorummmmm kocişim geldi yanımda eccik onunla ilgileneyimm byyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…