seyhancım canım herşeyde vardır bi hayır dr farketmeden tüp bebek yaptırsaydın belkide negatif sonucu alıp maddi manevi çöküntüye uğrayacaktın.geç olsunda güç olmasın tatlım..
ama şu daha önce histereskopi yaptırdığın drları ara ağzına geleni söyle histereskopiyle perdeyi göremedilerse yuh onlara boşuna drluk yapıyolar hakkını helal etme onlara ...bide istersen 184ü ara ve onları şikayet et emin ol gereken yapılıp sanada bilgi verilecektir. ben artık ters davranan drları bile arayıp şikayet ediyorum ve mutlaka ilgileniyolar dra ne yapıldıysa ihtar uyarı neyse arayıpda bilgi veriyolar ...mutlaka ara canım
seyhancım canım herşeyde vardır bi hayır dr farketmeden tüp bebek yaptırsaydın belkide negatif sonucu alıp maddi manevi çöküntüye uğrayacaktın.geç olsunda güç olmasın tatlım..
ama şu daha önce histereskopi yaptırdığın drları ara ağzına geleni söyle histereskopiyle perdeyi göremedilerse yuh onlara boşuna drluk yapıyolar hakkını helal etme onlara ...bide istersen 184ü ara ve onları şikayet et emin ol gereken yapılıp sanada bilgi verilecektir. ben artık ters davranan drları bile arayıp şikayet ediyorum ve mutlaka ilgileniyolar dra ne yapıldıysa ihtar uyarı neyse arayıpda bilgi veriyolar ...mutlaka ara canım
hg ablacım nasılsın bencede haklısın ama bak bu arama işini bilmiyordum ben aklımda olsunnn başıma gelmez inşallah daa gelirse hemen ararımmmm
hoşbuldum canım iyim sen nasılsın ....
valla en ufak bi terslikte hemen arıyorum artık sende ara
ablacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasılsın iyi misin
iyim canım çok şükür beklediğim kadar zor geçmedi..önümüzdeki pazarteside diğer gözümden olcam..tek sıkıntı dikiş izi kalmaz inşallah vede umarım tekrarlamaz dr tekrar çıkabilir dedi
ayy tekrarlanmaz inşallah yaa neden oluşuyormuş peki bişey dedi mii
canım babamdada var yaa genetik galiba ..zaten sülalede kimin olumsuz neyi varsa hepsi bende toplanmış sanki 5 kardeşiz diğerlerinde bişey yok olmasın zatende ...hepmi beni bulur yaaa
bitanem ben çıkıyorum fazla bakamıyom pcye görüşürüz sonra ....
rabbim işini gücünü rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?