Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ra da kalın nurcan
bazen kalın bazen ince okunuyor bu harf canım...hareke'lere göre değişiyor okunuşu
inşallahh hep böyle devam eder sorunsuz atlatır pozitif sonuçlanır:))

Eki Görüntüle 263972 Eki Görüntüle 263972

bu rada kızlar gözümdeki yağ bezesini aldırdım ...

nurcancım hiç acımadı valla sende istersen aldır

ahh canım yaa çok geçmiş olsun ,yok ben ameliyat olmuycam sanırım
çünkü okadarda çok fark edilmiyo ve ağrıda yok çok şükür
ilerde büyürse olurum belki :18:

çok şekerlerrr :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş sizlere teyze oluyorum diye haberler veririm

selam kızlar

tarfil geçmiş olsun canım dikiş izleirnde geçer bir an önce inşallah

yeter kardeşin tedaviye başlamış ne güzel sorunsuz şekilde inşallah sonuna kadar böle gider ve pozitif sonucu görür inişallah

ayşee rüyan çok güzel hayrolsunn inşallahhh

aklımda kalanlar bunlar :26:

slm millet sabah 8 uyanıp dr gittik kontrol oldum sonra nst ye girdim şükür bi sorun çıkmadı bizim zilloş 2600 olmuş yuvarlak hesapmış neye göre hesapladı bilemeidm :44: bana göre zayıf ama en azındna 3 e az kalmış biraz rahatlaıdm yani 10 gün sonra gidicem tekrar ayın 10 u gibi yada 15inde alırız dedi:18::18::18::18: bu arada bebek doğum pozisyonunda baş aşağıda dedi o zaman kadar kendiliğindne bişeyde olabilir hemengel dedi korkiyiimmmmmmm:84: sonra kalan ufak tefek eksikler tamamlandı yeni arabamızın teslim edilmesine sadece bir günkaldı en çokta buna seviniyorum ha birde abimin gönderdiği ürünler erzuruma gelmiş yarın teslim ediyolar merakla bekliyorum kızlar galiba vakit yaklaştı ve ben yeni yeni idrak ediyorum totomun altında kovayla dolaşsam yeridir altıma kaçırmayım aman diye neysebende haberler böyle dünokuduğum geçmişten aklımd akalanlar var yazasım geldi

öncelikle sevooo canım bacıcım telde sana gooootümü patlattım haklısın hayal kırıklığı oldu senin için ama bence ikşde çiftetelli oynamalısın çünkü iyi bi merkezdesin bunu sana söledi tüp bebk tedavisi deyince biliyosun bi çok merkez bunu ticaret olarak görüyor ne yazıkki bzim merkezde bunuyapabilirdi paranla birlikte umutlarında gidebilridi bence sevin,sevin sevin perde olayı çözüldükten sonra kendiliğindende olabileceği umudu yeşerdi içimde olmasada canın sağ olsun kamer nurcan sen oooh şen dullar grubu kurarsınız kıız ne eğlenceli olur hep birlikte tedaviye başlarsınız bizede halaylarınızı çekmek düşer ben umutluyum herzaman bu gelişme bence hayra işaret öfkelenmekte haklısın o istanbuldaki doktor bozuntusuna bende çok kızgınım çünkü sahi versene numarasını kusayım içimi neyse o doktor bozuntusunu görünce deki tuğba dediki ben o doktorun (AQ)

hmm tarfil canım gözüne baktımda dizleirm sızları bi üşüme sardı bırrrrrrrrrrrr dedim geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir dikkat et toza filan girme mikrop kapmasın açıkmı kalıyo öyle yoksa pansuman yapıyomusun?

duru canım sezodan korkma demişsin ya hero ya mero bişekilde çıkacak ama artık acı çekmeye tahammülüm kalmadı tedaviler gebelik boyu yaşadığım sıkıntılar beni yıldırmış inanamayacağın derecede tez canlı olmuşum hayırlısı artık bakalım ne olcak dün ipekte sezo konusunda rahatlattı galiba bend eonun gibi dra bırakıcam ne isterse yapsın epiduralmi spinalmi genelmi al dicem tohtor sedyendeyim kes beni

leydim meleğim send esezo önermişsin ama sen genelmi olmuştun spinalmi doğumdan sonraki sesini hatırladımda galiba geneldi bitkin bi sesin vardı çünkü
mervekızın cildisimi dökmüş kıyamam yavruma korkma annesi ciddi bişey değildir o geçer kilosu ve başını tutamaması bence birbiriyle bağlantılı zaten erken oldu ve düşük kilolu oldu biliyosun o daha çok küçük doktorda demiş 2 aylık düşün aynen canım korkma üzmez benim kızım,minik prensesim anneciğini teyzoşlarını bak gör iki ay sonra başını sağa sola saklayıp oyunlar bile yapar o annesi

nurcan çatır çatır pırtlatırsın demişsin yanlış hatırlamıyosam:44: pırtlatamıcam cart cart kesilicem annem ..o doğum hikayelerinşiben bulamıyorum nerden bakılıyo inşallah o melek kokusunu hepimiz ciğerleirmize kadar çekebiliriz

yeter kardeşin için duacıyım bu yolda emek veren herkes için duacıyım inşallah hayrlı haberi alırız yakın zamand a

tuğbacım çok saol canımgözüm sadece 1 gün bandajlı kaldı .açık kalmasını istedi dr bide pansuman yerine pomat verdi canım onu kullanıyom ...

seninde şafak çok az kalmışvalla bende heyecan yaptım şimdi yaa bide madem remziye doğum şeklini almış öyle dışarılara falan çıkma evde otur...bide annen yanında demi yalnız kalmıyon nolur nolmaz biden pırtlamaya kalkarsa remzoş yanında olsun birileri..bide kızçenin kilosu çokda az değil canım hem doğıma kadar rahat 3 kiloyu geçer bence.benim kızkardeşim 30 kilo aldı hamilelikte ama sağolsun hep kendine yaramış yeğenim çıka çıka 40. haftada 2.5 kilo doğdu .ama doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyolar 40 çıkana kadar tosun gibi olmuştu ...:90:

günaydın kızlarrrr çıkmadan bakayım dedim ama bu saate kimnse yok tabi

tuba bacı nidanın kilosu bence gayet güzel ideal kiloda maşallah:) manken olacak belli belli :)
inşallah hayırlısyla sağsalim doğurursun ..doğum öyküleri burda http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/ ben her okuduğumda hem duygulanıyorum hemde çatır çatır doğururum neki diyorum :))sende oku cesaret al

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmm ooo herkes sabahları uğramış gitmiş yakalayamadım siziii
tubişiim demek pozisyonu değiştirdi herşey olacağına varıyor canım benim ama sen kilo konusu hiç takma canım maşallahhh kilosu gayet normal şafak az kaldııı
yeterciğim inşallah hayırlı haberlerle dönersinn canımmm
bende birazdan işimin başına döneyim hepinizi çok ama çok öpüyorummm

günaydın canımm

inşallah yeter önce sen teyze ol sonra da kızkardeşini teyze yap emii

kızlar sağolun dualrınız katbe kat sizlere geri dönsün inşşşş rabbim bu uğurda savaşan herkesin yardımcısı olsun
kimselerin kucağını boş bırakmasın inşşş

günaydın arkadaşlar

kedersizim tecvite başlamışsın hayırlı olsun bende bu sene öğrendim cok iyi yapmışsın hakkıyla okumak daha güzel allah zihin açıklığı versin...
tarfilcim geçmiş olsun bende de minik bir tane var ama nurciğin dediği gibi rahatsız etmiyor şimdilik dursun durduğu yerde

yetercim kardeşin tedaviye başlamış güzel sonuçlar alsın inş.
panik kadın tugbiş maşallah bebişine bu kiloda da dogsa gayet güzel ama 3000 kiloya yaklaşır o zilloş
hayırlı dogumlar olsun sagsağlim dogurda gerisi geçer acılar unutulur kucagına alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…