Günaydııın cicoşlar
tarfil geçmiş olsun canım
tubiş korkma annem doktor o an ne derse kilosuna takıldın ama ultrasın yanıltır iyidir kilosu merak etme birde anne sütüyle kilo alır toparlanır
tosti nasılsın nasıl gidiyor bebeiş nasıl
nurcik kursa gitti
sevooooom bugün nasılsın eşin geliyomu
lara kitaplarını aldın dimek başarlıar şimdiden
yeter kardeşinin tedavisi iyi gidiyormuş çok sevindim tutunsun bebecikler allah emeklerinizin karşılığını versin
aklımda bu kadar kaldı öptüüümmm
yetercim kardeşin tedaviye başlamış güzel sonuçlar alsın inş.
panik kadın tugbiş maşallah bebişine bu kiloda da dogsa gayet güzel ama 3000 kiloya yaklaşır o zilloş
hayırlı dogumlar olsun sagsağlim dogurda gerisi geçer acılar unutulur kucagına alınca
günaydın canlarımmmmmm
tuğbişim maşallahçok iyi nida hanımın kilosu doğuma 3 ü bulur bebemm bulmasa gayet iyi maşallah demek cart cart kestirecen kendini, zayıfsın yavrum hop diye kalkarsın ayağa merak etme doğumdan sonrasını ben gelinimizin ve kardeşimin refakatçisiydim gelinimiz zayıftı senin gibi 2 doğumundada hop diye kalktı maşallahh sezo olmuştu, kardeşimde yaklaşık 90 kiloydu hiç beklemezdik ondan ama resmen zıplayarak kalktı yavrum sende hemen kalkarsın ayağa korkma bebemmmmmm demekki o sıpalar anacıklarına öyle güç veriyorlarki insan kendini unutuyor sanırımm:97::97::97::97:
yeterimmmmmmmmm kardeşinin tedavisi hayırlı olsun bitanemm inşallah göbüşü dolu dönsün doktordan canımm
tarfilim çok geçmiş olsun canım yaralar kurumaya başlamış gibi zaten ben öyle gördüm bir an önce iyileş canım
nurcikimm naber canımm erkencisin kuran a gidiyosun sanırım gelince görüşürükk
çiğdemim yeterim tostim günaydınnn hepinizeeeeeeee
Günaydııın cicoşlar
tubiş korkma annem doktor o an ne derse kilosuna takıldın ama ultrasın yanıltır iyidir kilosu merak etme birde anne sütüyle kilo alır toparlanır
nurcik kursa gitti
yeter kardeşinin tedavisi iyi gidiyormuş çok sevindim tutunsun bebecikler allah emeklerinizin karşılığını versin
günaydın arkadaşlar
kedersizim tecvite başlamışsın hayırlı olsun bende bu sene öğrendim cok iyi yapmışsın hakkıyla okumak daha güzel allah zihin açıklığı versin...
tarfilcim geçmiş olsun bende de minik bir tane var ama nurciğin dediği gibi rahatsız etmiyor şimdilik dursun durduğu yerde
günaydın canlarımmmmmm
tuğbişim maşallahçok iyi nida hanımın kilosu doğuma 3 ü bulur bebemm bulmasa gayet iyi maşallah demek cart cart kestirecen kendini, zayıfsın yavrum hop diye kalkarsın ayağa merak etme doğumdan sonrasını ben gelinimizin ve kardeşimin refakatçisiydim gelinimiz zayıftı senin gibi 2 doğumundada hop diye kalktı maşallahh sezo olmuştu, kardeşimde yaklaşık 90 kiloydu hiç beklemezdik ondan ama resmen zıplayarak kalktı yavrum sende hemen kalkarsın ayağa korkma bebemmmmmm demekki o sıpalar anacıklarına öyle güç veriyorlarki insan kendini unutuyor sanırımm:97::97::97::97:
yeterimmmmmmmmm kardeşinin tedavisi hayırlı olsun bitanemm inşallah göbüşü dolu dönsün doktordan canımm
tarfilim çok geçmiş olsun canım yaralar kurumaya başlamış gibi zaten ben öyle gördüm bir an önce iyileş canım
Günaydııın cicoşlar
nurcik kursa gitti
günaydın canlarımmmmmm
aaa açıkmı ameliyat bölgesituğbacım çok saol canımgözüm sadece 1 gün bandajlı kaldı .açık kalmasını istedi dr bide pansuman yerine pomat verdi canım onu kullanıyom ...
seninde şafak çok az kalmışvalla bende heyecan yaptım şimdi yaa bide madem remziye doğum şeklini almış öyle dışarılara falan çıkma evde otur...bide annen yanında demi yalnız kalmıyon nolur nolmaz biden pırtlamaya kalkarsa remzoş yanında olsun birileri..bide kızçenin kilosu çokda az değil canım hem doğıma kadar rahat 3 kiloyu geçer bence.benim kızkardeşim 30 kilo aldı hamilelikte ama sağolsun hep kendine yaramış yeğenim çıka çıka 40. haftada 2.5 kilo doğdu .ama doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyolar 40 çıkana kadar tosun gibi olmuştu ...:90:
günaydın kızlarrrr çıkmadan bakayım dedim ama bu saate kimnse yok tabi
tuba bacı nidanın kilosu bence gayet güzel ideal kiloda maşallah:) manken olacak belli belli :)
inşallah hayırlısyla sağsalim doğurursun ..doğum öyküleri burda http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/ ben her okuduğumda hem duygulanıyorum hemde çatır çatır doğururum neki diyorum :))sende oku cesaret al
ay siz böle şafak azkaldı deyince ben heyecan yapıyorum düşünmüyorum çünkü o günü inanmazsın ben düşündüğüm zaman karnım kasılıyo heyecandan galiba son 5 demeden saymıcam şafak filan hee teyzesi el kadar bişey olcak adettendir maşallah diyeyim barigünaydın canlarımmmm ooo herkes sabahları uğramış gitmiş yakalayamadım siziii
tubişiim demek pozisyonu değiştirdi herşey olacağına varıyor canım benim ama sen kilo konusu hiç takma canım maşallahhh kilosu gayet normal şafak az kaldııı
m
aynen panikve depresif tubiş bi çıkarsaydım içimdekini normale dönemk olucak ilk işim sanayiye kaporta bakımına girmekle başlıcam normale dönmeye dış görüntüm iyi olunca daha iyi oluyorumdapanik kadın tugbiş maşallah bebişine bu kiloda da dogsa gayet güzel ama 3000 kiloya yaklaşır o zilloş
hayırlı dogumlar olsun sagsağlim dogurda gerisi geçer acılar unutulur kucagına alınca
aaay biri bana zayıf dediiigünaydın canlarımmmmmm
sağoldurumm inşallah süt olurda bebeğe yarar ve azıcık kilo alır bende bburaya resimlerimGünaydııın cicoşlar
ayyyyy tubişimgüzellikler nabersiniz sevoylan konuştum maşallah sesi iyi geliyodu yarın sabah bi aksilik olmazsa ki, inşallah olmaz operasyona giricek sahi lara sen 2 saat izin alamzmısın yanına gitsen anestezi alcak tek başına üzülüyorum düşündğkçe ben ya yanına birilerini yollayayım tadıklarımdna deidm rahat edemem dedi ama seninle muhabbeti var belki kabul eder gerçi senind eşartların müsaitse tabi
melikeyle görüştümoda iyi şükür net bağlanmıyomuş ama vın düşünüyolarmış kesin olmamakla birlikte... slmı var
geceden bu yana sürekli uykum bölündü üşüttümmü ne ettiysem (hergün yıkanırsam olacağı bu )havalar bayağı soğudu ve akşamları kombi yaksak yeridir yani sürekli çıkarıyorum artık doydum hamilelikten allah affetsin yoruldumbebek içimde kıpraştıkça ben yazık açlıktanmı kıpırdıyo diyorum ama yediğim kalmıyoki içimde ne yapsam diye düşünür oldum
haydi be ekim topiğine bakıp çıkayım cuma günü momşular tanışmaya gelicekmiş yavaştan evi toparlayıp temizleyeyim korkuyorumda kasılmam var iki gü
ndür yavaş yavaş yapayımda işleri elektriklü süpürgenin üstüne pırtlatmıyım çocukuuuabooo allah korusun ben ne saçmaladım :2:
kızlar starda gelin duymasın diye bi yarışma proğramı başladı evde olanlar biliyodur belki 15 bin tl ve 10 gün süre veriyolar nişanlı çiftlere ama her şeyi damat tek başına yapıyo gelinle düğün gününe kadar hiç görüşmüyolar a dan z ye herşeyi 15 bin tl ye dün çookkk güldüm herşeyi ayarladı damat sıra gelinliğin iç giyimine geldi yazık zavallı damat yerin dibine girdi utancından yanında da sadıcı var tezgahtar soruyo ölçülerini gelinin damat mosmor oluyo bilmiyorum diyo sadıçta çatlak demez mi gözünün önüne getirsene kızı diyeama bi izleseydiniz çok güldüm
herkese selamlar
nasılsınız bakalım keyifler iyi çok şükür okuduğum kadarıyla
tuğbiş telde de dediğim gibi ve kızlarında dediği gibi doğuma kadar 3 kilo olur merak etme canım olmasada zaten çok zayıf değil yinede allaha şükür..demek komşuların gelecek akıl ettiler yani :)) sen kendini hiç yorma bu jalde sen hala evmi süpürüyonn
kamerim telde de konuştuğumuz gibi canım sen hiç merak etme zaten eşim geliyo o bana yeterrrr canımın yarısımerak edlcek zaten bişey yok allaha şükür zaten hemencik bitiyo :)) inşallahh canım birdahaki gelişimde görüşücezzz bol bol vakit geçirircez planlarımın hiçbiri tutmadı maalesef umarım bidahakine herşey daha güzel olacak
nurcikk bacımm çok erkenci gördüm seniiinasıl bıraktın yatağını bacımm şaka biyana bende bugün 11 i geçiyodu nerdeyse kalktığım sanırım uyumak ne güzel heleki hafta içi
nurcik biz anca toparlanırız maddi yönden sanırım şubata işin özü aslında birlikte tedaviye başlamakşimdiden hayal etmeye başladım hem güzel vakit geçiririz eşlerimizde kasılmaz hemde tedavimizi oluruz.gerçi eşim yine daha sonradan gelmek zorunda kalacak ama olsun ahh ahh kamerde bu merkezde düşünse oda bizimle olsa ne iyi olurdu
yaa biraz önce dışardan geldim tv odasında bir kadın uzanmış kadın programı izliyo meraba dedim hiçç ses bile gelmedibende hiç bakmadım zaten burdaki kadınlar benle konuşmuyo gerçi bende konuşmuyom ama olsun eşleri hep hoşgeldiniz yeni geldiniz galiba falan diye konuştular hatta yardımcı oldular sorduğum sorulara ama kadınlar neden böleler bilmem bitek özbekten gelen genç bi kız var yarım türkçe ile konuşuyo hal hatır soruyo bana bende ona tabisi diğerleri zaten baya yaşları var sanırım yada öle görünüyolar çözemedim
günaydın canımmmm bende işime ara verdim bi bakayım dedim öğleden sonra uğramam zor haberiniz olsun canlarım işler acil hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmm muckkk
yeterciğim kardeşin sonuçları ne zzaman alacakk
slm canım..çok teşekkür edeirm allahım bu güzel dileklerinin aynını sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...yapamadım zaten iş karnm kasıldı birde bebek başını ynattıkça vajinamın açılıp kapandığını hissettim korktum ve bıraktım herşeyiiyi günlerrr kızlarr tuğba canım bence iş falan yapma kendini yormaa bacaklarını uzat dinlenmene bak allah kurtarsın canım hayırlı ve rahat bi doğum yaparsın inşallah
kızlar starda gelin duymasın diye bi yarışma proğramı başladı evde olanlar biliyodur belki 15 bin tl ve 10 gün süre veriyolar nişanlı çiftlere ama her şeyi damat tek başına yapıyo gelinle düğün gününe kadar hiç görüşmüyolar a dan z ye herşeyi 15 bin tl ye dün çookkk güldüm herşeyi ayarladı damat sıra gelinliğin iç giyimine geldi yazık zavallı damat yerin dibine girdi utancından yanında da sadıcı var tezgahtar soruyo ölçülerini gelinin damat mosmor oluyo bilmiyorum diyo sadıçta çatlak demez mi gözünün önüne getirsene kızı diyeama bi izleseydiniz çok güldüm
canım bend eaz önce konuştum şinin gideceğini bilmiyodum sevo sölemişte ben anlamamışım yada duymamışımayyyyy tubişimaslında onu bende düşündüm imkanım olsaydıda keşke yanında olsaydım patroniçe tarsusa gitti ben büroda yalnızım yani patronu hiç saymıyorum o zaten hep dışarda şantiyede zaten burda olsada ondan izin alamam dün eşime söyledim bi akşam götür 1 satte olsa görüşelim dedim hayır dedi nasıl olsa gelecekmiş 1-2 ay sonra o zaman görüşürsünüz dedi allahtan ameliyattan sonra yanında eşi olacak yoksa benimde aklım onda kalacaktı keşke gidebilsem allahtan bir mucize bekliyorumm allahım gitmeden sevoyla beni görüştürr
hiç izlemedim canım eğlenceli bişey yani öylemitabi işte olunca böyle şeyler izlenemiyor maalesef
haklısın canım kiloya takılmamaya çalışıyorum yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat alayıım kucağıma analı babalı büyüteyimde kiloyu dışardada alır nasılsa...herkese selamlar
nasılsınız bakalım keyifler iyi çok şükür okuduğum kadarıyla
tuğbiş telde de dediğim gibi ve kızlarında dediği gibi doğuma kadar 3 kilo olur merak etme canım olmasada zaten çok zayıf değil yinede allaha şükür..demek komşuların gelecek akıl ettiler yani :)) sen kendini hiç yorma bu jalde sen hala evmi süpürüyonn
yaa biraz önce dışardan geldim tv odasında bir kadın uzanmış kadın programı izliyo meraba dedim hiçç ses bile gelmedibende hiç bakmadım zaten burdaki kadınlar benle konuşmuyo gerçi bende konuşmuyom ama olsun eşleri hep hoşgeldiniz yeni geldiniz galiba falan diye konuştular hatta yardımcı oldular sorduğum sorulara ama kadınlar neden böleler bilmem bitek özbekten gelen genç bi kız var yarım türkçe ile konuşuyo hal hatır soruyo bana bende ona tabisi diğerleri zaten baya yaşları var sanırım yada öle görünüyolar çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?