Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kuşumm

evet ya tubişim akşamları çok soğuk oluyor hatta geçen eşime dedim kombiyi çalıştırsak mı diyeee daha erken napıyorsun dedi donuyorum vallaa :18::18::18:
aman tubişim bover temziliğiiiii sağlığına bebişine dikkat et canım benimmmm

maşallah maşallahhhh teyze olacamm haaaaa ayyy içime bi heyecan kapladııı ya bu arada aklıma geldi sen geçenlerde rüya mı gördüm demiştin ne 2 kişinin hamile haberini alacam demiştin bak 2 kişiden fazla hamile haberi patladı topikteesenin ağzından bal damlıyor uğurlu geliyor tobiğe bence bidaha mı desen acabaa tubişimmm

selam canım benimmm allahım izniyle operasyon başarılı geçecek inşallahhh canım dualarımız hep seninleee kendiliğinden hamile kalırsın da bombayı patlatırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Günaydın canlarımmmm bugün sabah koşturmaca başladı günüm ama nedense kendimi o kadar garip hissediyorum ki 3 gündür acaip enerji var fışkırıyor sankii rüyamda bi abla bana sen hamilesin hamilesin hamilesin :97:deyip duruyorduu bende uyandım o kadar şaşırdım ki artık rüyalarda tuvaletlerde herşeyde bebek düşünür oldum ilişkiye girerken bile allahım dedim kafayı yemesem bariii allah korusun rabbim hayırlısıyla tüm bebek isteyenlere bebiş nasip etsin gelelim koşturmacayaa sabah saat 6.30 diye uyandım rahat rahat eşime kahvaltı hazırladımmm sonra eşimi uyandırdım bende banyoya girdim yıkanayım abdest alayım dedim eşim bana seslendi saat kaç biliyormusun dedi kaç dedim saat 8.05 geçiyor dedi neee eşimde bende geç kaldıkkk anam şaka yapıyorsun dedim yok ciddi yim saate bak dedi baktım anam nasıl yıkanıp abdest aldığımı bilemedim koştura koştura durağa otobüs bekle koştura koştura işe geldim anam hala onun etkisindeyim nasıl olur diye düşüünüyorum halaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

günaydın canımm nasıl yaptın onu kız saati yanlış görmüşsün heraldee

lodoslama daldımmmm slmmm şekerlerimm sizi çokj özled
mm beaaa annemlerdeyimm size bakım didimm nasılsınız biz iyiyiz çok şükürrr

lodoslama daldımmmm slmmm şekerlerimm sizi çokj özled
mm beaaa annemlerdeyimm size bakım didimm nasılsınız biz iyiyiz çok şükürrr
hoşgeldin kuzumm özlettin kız kendiniii cadııı öpeyim bi gel buruyaaaaa
ben kaçıyorum kıslarr kahvaltı hazılıcazz çok öptümmmmmmmmmm

tamam kahvaltıdan sonra gel neler yapıyosun anlat biraz olurmuuuu

slmmm canlar bi bakayım dedim sevodan haber var mı merak ediyorummmm:26::26::26:

bende arada gelip bakıyorum canım ama gelen giden yok maalesef
sevoyla sabah görüştüm operasyondan önce bekliyolardı hastanede şimdi çoktan olmuştur belki ağrısı sızısı bile kalmamıştır akşam ararım artık görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…