günaydın hatunlar
DURUCUM bebiş iyi bakalım şimdilik bir sorun görünmüyor senin paşan nasıl
TARFİLCİM teşekkür ederim canım güzel dileklerin için darsısı başına olsun
SEVDANEHRİ hayırlı operasyonlar olsun başarılı geçer inş. dualarım senle
LARACIM sanada günaydınlar kuşum
güzellikler nabersiniz sevoylan konuştum maşallah sesi iyi geliyodu yarın sabah bi aksilik olmazsa ki, inşallah olmaz operasyona giricek sahi lara sen 2 saat izin alamzmısın yanına gitsen anestezi alcak tek başına üzülüyorum düşündğkçe ben ya yanına birilerini yollayayım tadıklarımdna deidm rahat edemem dedi ama seninle muhabbeti var belki kabul eder gerçi senind eşartların müsaitse tabi
melikeyle görüştümoda iyi şükür net bağlanmıyomuş ama vın düşünüyolarmış kesin olmamakla birlikte... slmı var
geceden bu yana sürekli uykum bölündü üşüttümmü ne ettiysem (hergün yıkanırsam olacağı bu )havalar bayağı soğudu ve akşamları kombi yaksak yeridir yani sürekli çıkarıyorum artık doydum hamilelikten allah affetsin yoruldumbebek içimde kıpraştıkça ben yazık açlıktanmı kıpırdıyo diyorum ama yediğim kalmıyoki içimde ne yapsam diye düşünür oldum
haydi be ekim topiğine bakıp çıkayım cuma günü momşular tanışmaya gelicekmiş yavaştan evi toparlayıp temizleyeyim korkuyorumda kasılmam var iki gü
ndür yavaş yavaş yapayımda işleri elektriklü süpürgenin üstüne pırtlatmıyım çocukuuuabooo allah korusun ben ne saçmaladım :2:
aaa açıkmı ameliyat bölgesiaman dikkat ette mikrop kapmasın allah korusun bu göz çok hassas oluracil şifalar canım bu arada soğukkanlılığına hayran kaldım
evet az kaldı hayırlısı olsun bakalım yok yavrus yanımdakims eyok annem doğum gününü bekliyo o gün yada bir gün önceden gelicek çalışıyo izin problemi var bişeyde olursa allaha emanet altıma leğen tutasr hastaneye koşarımkilosuna çok takıldım onca yememe rağmen iri bi bebek olur dmeiştim ama avucumu yaladım
sağol canım eğer usg doğru çıkarsa eh işte tam maşallahlık olmasada fena değil ama onca yemeye göre yine azbana yaramış demekki pööfffhe manken gibi olucak somali mankeni okucam inşallahnefesim kesilmez okurken tabidoğurursun hemd edoğuracan allahın izniyle
ay siz böle şafak azkaldı deyince ben heyecan yapıyorum düşünmüyorum çünkü o günü inanmazsın ben düşündüğüm zaman karnım kasılıyo heyecandan galiba son 5 demeden saymıcam şafak filan hee teyzesi el kadar bişey olcak adettendir maşallah diyeyim bari
aynen panikve depresif tubiş bi çıkarsaydım içimdekini normale dönemk olucak ilk işim sanayiye kaporta bakımına girmekle başlıcam normale dönmeye dış görüntüm iyi olunca daha iyi oluyorumda
aaay biri bana zayıf dediiipek bi sevindirik ıoldum kııız sağol valla 49 la gebe kalıp 65,5 gören bi bayeene zayıf dedin heehooytttt sağol canım moral veriyosun hayırlısı artık inşallah usg yanıltıpta daha azı çıkmaz aman bend edelimiyim neyim ya taktım kilosuna sağlıklı olsunda zamanla alır artık ne yapayım nbu arada maşallah gelininize vekardeşine darısı başıma
sağoldurumm inşallah süt olurda bebeğe yarar ve azıcık kilo alır bende bburaya resimlerim
herkese selamlar
nasılsınız bakalım keyifler iyi çok şükür okuduğum kadarıyla
tuğbiş telde de dediğim gibi ve kızlarında dediği gibi doğuma kadar 3 kilo olur merak etme canım olmasada zaten çok zayıf değil yinede allaha şükür..demek komşuların gelecek akıl ettiler yani :)) sen kendini hiç yorma bu jalde sen hala evmi süpürüyonn
kamerim telde de konuştuğumuz gibi canım sen hiç merak etme zaten eşim geliyo o bana yeterrrr canımın yarısımerak edlcek zaten bişey yok allaha şükür zaten hemencik bitiyo :)) inşallahh canım birdahaki gelişimde görüşücezzz bol bol vakit geçirircez planlarımın hiçbiri tutmadı maalesef umarım bidahakine herşey daha güzel olacak
nurcikk bacımm çok erkenci gördüm seniiinasıl bıraktın yatağını bacımm şaka biyana bende bugün 11 i geçiyodu nerdeyse kalktığım sanırım uyumak ne güzel heleki hafta içi
nurcik biz anca toparlanırız maddi yönden sanırım şubata işin özü aslında birlikte tedaviye başlamakşimdiden hayal etmeye başladım hem güzel vakit geçiririz eşlerimizde kasılmaz hemde tedavimizi oluruz.gerçi eşim yine daha sonradan gelmek zorunda kalacak ama olsun ahh ahh kamerde bu merkezde düşünse oda bizimle olsa ne iyi olurdu
yaa biraz önce dışardan geldim tv odasında bir kadın uzanmış kadın programı izliyo meraba dedim hiçç ses bile gelmedibende hiç bakmadım zaten burdaki kadınlar benle konuşmuyo gerçi bende konuşmuyom ama olsun eşleri hep hoşgeldiniz yeni geldiniz galiba falan diye konuştular hatta yardımcı oldular sorduğum sorulara ama kadınlar neden böleler bilmem bitek özbekten gelen genç bi kız var yarım türkçe ile konuşuyo hal hatır soruyo bana bende ona tabisi diğerleri zaten baya yaşları var sanırım yada öle görünüyolar çözemedim
Günaydın canlarımmmm bugün sabah koşturmaca başladı günüm ama nedense kendimi o kadar garip hissediyorum ki 3 gündür acaip enerji var fışkırıyor sankiirüyamda bi abla bana sen hamilesin hamilesin hamilesin :97:deyip duruyorduu bende uyandım o kadar şaşırdım ki artık rüyalarda tuvaletlerde herşeyde bebek düşünür oldum ilişkiye girerken bile allahım dedim kafayı yemesem bariii allah korusun rabbim hayırlısıyla tüm bebek isteyenlere bebiş nasip etsin gelelim koşturmacayaa sabah saat 6.30 diye uyandım rahat rahat eşime kahvaltı hazırladımmm sonra eşimi uyandırdım bende banyoya girdim yıkanayım abdest alayım dedim eşim bana seslendi saat kaç biliyormusun dedi kaç dedim saat 8.05 geçiyor dedi neee eşimde bende geç kaldıkkk anam şaka yapıyorsun dedim yok ciddi yim saate bak dedi baktım anam nasıl yıkanıp abdest aldığımı bilemedim koştura koştura durağa otobüs bekle koştura koştura işe geldim anam hala onun etkisindeyim nasıl olur diye düşüünüyorum halaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın canımm nasıl yaptın onu kız saati yanlış görmüşsün heraldee
valla ablacım bende öyle düşünüyorum ama ben baktım 6.30 du deyip duruyorum eşimde bana gülüyorilk defa böyle bişey oldu diyorr
bundan sonra 2 kere bakarsın artık
çiğdemcim olur öyle arada
hoşgeldin kuzumm özlettin kız kendiniii cadııılodoslama daldımmmm slmmm şekerlerimm sizi çokj özled
mm beaaa annemlerdeyimm size bakım didimm nasılsınız biz iyiyiz çok şükürrr
ben kaçıyorum kıslarr kahvaltı hazılıcazz çok öptümmmmmmmmmm
lodoslama daldımmmm slmmm şekerlerimm sizi çokj özled
mm beaaa annemlerdeyimm size bakım didimm nasılsınız biz iyiyiz çok şükürrr
slmmm canlar bi bakayım dedim sevodan haber var mı merak ediyorummmm:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?