bende arada gelip bakıyorum canım ama gelen giden yok maalesef
sevoyla sabah görüştüm operasyondan önce bekliyolardı hastanedeşimdi çoktan olmuştur belki ağrısı sızısı bile kalmamıştır akşam ararım artık görüşürüz
slm canım..çok teşekkür edeirm allahım bu güzel dileklerinin aynını sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...yapamadım zaten iş karnm kasıldı birde bebek başını ynattıkça vajinamın açılıp kapandığını hissettim korktum ve bıraktım herşeyi
bencede tam gülünesi bi durummuş saat kaçta başlıyo merak ettim
canım bend eaz önce konuştum şinin gideceğini bilmiyodum sevo sölemişte ben anlamamışım yada duymamışımkusura bakma ben tek olucağını sandığım için seni düşündüm eşi geliyomuş neyseki...
haklısın canım kiloya takılmamaya çalışıyorum yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat alayıım kucağıma analı babalı büyüteyimde kiloyu dışardada alır nasılsa...
evet nasıl olduysa dank etmiş buraya birinin taşındığı ya az sağ sol toparlayayımd eidm ama baktım karnım kasılıyo birde bebek başını oynatınca vajinamın açılıp kapandığını hissedince bıraktım annem zorlanma bebeğin başı aşağıdaysa baskı yapar su filan patlar dedi bıraktım valla...
canım ordaki hatunlara sen fazla gelmişindir güven meselesi anladın seeennn
boşver uzun süre kalmıcanki arkadaş edinesin asıl tedavide olsun kafa dengi bi arkadaşın ...
canlarım nasılsınız ben bittim bu günnnn çok yoruldummm çokkkk sizi ne çok aradım has keşke kızlar burada olsaydı kaynatırdık dediimmm
yarın yine has gideceğimmmm kızlarrrrr yine yorulacağımmmm ama rabbim sağlık versin gerisi gelir değilmiiii sizlerde neler oluyor takp edemiyorum ama SİZİ SEVYORUMMMMMEki Görüntüle 265518 Eki Görüntüle 265518 Eki Görüntüle 265518 Eki Görüntüle 265518 Eki Görüntüle 265518
iyi akşamlar pınar
çıktınmı yoksa
:44::44::44:
akşam üzeri uyumuştum biraz salak gibiyim kendime gelemedim daha
ayy öle oluyo insan akşam üzeri uyuduğu zaman inş gece uyursun
yok boğa 11 mayıs
ben genelde 2 den önce uyuyamam
gececiyim yani
bende sürekli temizlik yapınca başaksın zannettim
başaklar biraz titiz oluyorlar ya
evet başaklar titiz olurmuş ben de çok seviyorum temizliği napıyım ama camlarımı çok kirlendi silemedim ne zmandır şimdide yağmur geliyomuş gene silemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?