pınar sen üç tüp bebek tedavisi oldun ya
donmuşları da sayıyormusun bunun içinde
yapma allah aşkına sen camları sileli bir ay anca oldu
evet ama çok kirlendi sen ablamı görsen hafta 1 mutlaka siler
benimde üç tüp denemem var
ilki tutumuştu son ikisi başarısız
tekrarlayan başarısız tüp denemelerinin sonucunda ne yapıyorlar diye merak ediyorum biraz araştırdım ama kafam karıştı pek bişey anlayamadım
aynı işlemler tekrarlanıyorsa başarıyı ne artıracak ki
bunun için sormuştum bir bilgin var mı diye
maşallah ben en az 2 aydan önce silmem zaten yüksekten korkuyorum şimdiki eviminde camları yüksek tırsıyorum silmeye
ben başka bi topikten bi ark. tanışıyorum gerçi yüzyüze daha hiç görüşmedik 1 2 ay önce 8 haftalık düşük yaptı 10 senelik falan evliler çok tedavi gördü bu kaçıncıydı bilmiyorum pgt de yapıldı tarnsferden önce ama gene düştü bebek bide doktoru demez mi aslında bi işlem daha yapmamız gerekiyodu ama tr de olmuyo o işlem yurtdışına gidiyo tahlil için 1 aydan önce gelmezdi ben de söledim demiş kızcağız da dr bey siz ne diyosunuz biz 10 yıldır beklemişiz 1 ay mı bekliyemicektik demiş çok üzüldüm dr una da sinir oldum
pgt ne ki
ben bir emriyo yapıştırma okudum
ben doktorumla histeroskopiden sonra hiç konuşmadım ne der hiç bilmiyorum operasyondan ongün sonra gel ne yapacağımızı konuşalım dedi ama ben gitmedim
bende şimdilik hiç düşünmüyorum tedavi görmeyi yoruldum artık
bende bazen doktoru değiştirsemmi diye düşünüyorum ama seninde dediğingibi doktorumu seviyorum alıştım
güveniyorumda ama ne yapacağım kime gideceyim bilemiyorum üç başarısız tedavi olunca aynı doktorda tereddüte düşüyorum
allah merhametli doktorların eline düşürsün
bizim ne çektiğimiz kimin umurunda onlar tekrar tekrar tedavi yapsın paraları cebe indirsin
bak seyhanın doktor perdeyi söylemeyip işlemi yapsaydı kızın para boşa gidecekti bide yaşadığı sıkıntı sitres cabası
preimplantasyon genetik tanı canım embriyo araştırması detaylı yani en sağlıklı embriyoyu seçiyolar bi tüp parası kadar nerdeyse ben öle biliyorum dr konusunda da haklısın ben de çok güveniyorum doktoruma ama psikolojik olarak düşününce 3 defa üst üste negatif sonuç aldığım bi dr a da gitmek düşündürüyo beni
ayy sinir oldum yaaaa yazdıklarım 3 satte geliyo ayşe ben eğer bidaha düşünürsem Hakan Özörneğe gidicem
demek okadar pahalıymış fakülte hastaneleri yapıyormu aceba
canım ya sen le benden başka bukadar tüp denemesi yapan varmıydı bu topikte ona akıl danışsak
şu durumda benim düşüncelerimi en iyi anlayan sensin hemen hemen aynı durumdayız
doktor değiştirsekmi aceba
senin seçme şansın daha fazla istanbulda bir sürü merkez var burda 3 tane merkez var birinin başarısı düşük ayrıyetten doktorunu peksevmiyor hastalar burdaki yorumlarda hep kötü
biri acıbadem hiç gitmedim ama pahalı diyorlar biride benim gittiğim merkez doktorlar iyi eytimleri iyi maddende uygun ama gel görki ben hep başarısız sonuç aldım hep beşinci gün embriyosu olduğu halde
adını belirttiğine göre ünlü bi doktormu önceki merkezinin adıneki bide doktoruyun ismi neydi
fakültelerde yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ayşeyeter var canım sanırım 5 defa denedi diye biliyorum ben de değiştiricem sanırım doktorumu memnun olmadığın için değil dediğim gibi psikolojik olarak sadece bide bana dr umun dondurulmuşlarla olmadığında yaptığı açıklama mantıklı geldi benim en son dondurulmuş transferimde canım çok yandı ağladım acıdan hemşirenin elini öle sıktım kii dr dediki böle olunca rahim kendini kasıyomuş ve embriyoları atıyomuş yaniii hiç transfer olmamaış gibi oldu sanırım
b ide yapay rahim diye bi işlem var onu duydunmu sen embriyoyu anne rahminden alınan bi parça içinde geliştiriyolarmış bi daha bunu da soracam inşallah
demek okadar pahalıymış fakülte hastaneleri yapıyormu aceba
canım ya sen le benden başka bukadar tüp denemesi yapan varmıydı bu topikte ona akıl danışsak
şu durumda benim düşüncelerimi en iyi anlayan sensin hemen hemen aynı durumdayız
doktor değiştirsekmi aceba
senin seçme şansın daha fazla istanbulda bir sürü merkez var burda 3 tane merkez var birinin başarısı düşük ayrıyetten doktorunu peksevmiyor hastalar burdaki yorumlarda hep kötü
biri acıbadem hiç gitmedim ama pahalı diyorlar biride benim gittiğim merkez doktorlar iyi eytimleri iyi maddende uygun ama gel görki ben hep başarısız sonuç aldım hep beşinci gün embriyosu olduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?