ya yeter ne yaptı aceba:26:
bende işlem sırasında kendimi çok kasıyorum benimde ağrım aluyor bide son tedavide idrara çokçok sıkışmıştım çok tuvalete kalkmak zorunda kaldım bende kendimce buna buluyorum
yok canım yaa hiç sanmıyorum ondan olmadığını işte demekki var zamanı evet ben de 2. de öle olmuştum ama 3.de akılladım biraz sıkışınca aldılar yeterli dediler hatta 2. de beni bağladılar dr u çağardılar ben bi feryat bi figan altıma yapacam diye bağardım kaldırdılar bi bardak yapmama izin verdiler çok kötü ama şimdi düşününce gülüyorum
donmuş var bilastakstmi deniyor neyse işte ondan ama ikitane doktor deneyelim dedi ama ben çözdüre bileceklerine güvenmiyorum çünki içtane çözdürdüler yaşamadı dediler yani pek anlamdın dönmemesini sebebi ne
onun için denemek istemiyorum başarısız alacakmış gibi geliyor
:
haklısın bende gülüyorum bazen yaşadıklarıma ben tutamadım masada bırakmıştım allahtan masa muşambalıydı masanın altındada kutu vardı
işte kendimce bahANELER arıyorum
bizim 3 taneydi dondurulmuşumuz doktorumuz üçünün birden çözülüp yaşama şansı %15 dedi ve bizim uşakların üçüde yaşadı zor ama oldu hatta o zman çok sevindik umutlandık bu sefer olur dedik ama maalesef negatif oldu sonucu hem sen dopktoruna şunu sor daha doğrusu merkeze çok az iilaç kulanıcan dondurulmuşlarla 100 tl falan tutuyo bişey değil transferden 24 saat önce çözülüyolar diye biliyorum eğer çözülünce yaşamazlarsa zaten transfer olmucak sizde para falan ödemek zorunda kalmıcaksınız ben senin yerinde olsam denerdim eşimin bi ark. var karısı 2. kalite dondurulmuşla hamile kaldı bikaç ay önce de doğurdu hiç belli olmaz
yaaa senin durumun benden vahimmiş desene
bana benim rahimden kaynaklanan bişey varmış gibi geliyo çünkü 3 transferde de hepsi 1. kaliteli süper embriyolardı neden olmadığını tıp henüz çözemiyo inşallah bikaç sene sonra şans %100 olur
öyle ama doktor biz bu kutuyu aşşağıya niye koyuyoruz zannettin yapan tek sen değilsin dedi ve idrar kesemi sonda takıp serum doldurdu
işlemi yaparkende ben neler gördüm bu neki dedi hiçdeğilse şimdiki bizim doldurduğumuz su rahat ol dedi
internetten baksana hakan özörneğe ben şuanda bakıyorum
canım ya ne yapıyım ben hakan özörneyi gidip yaptıramayacağım için hiç araştırıp yorulmayım
ben şeyde çok utanmıştım ilk denememizde artık yumurtalar toplanacak dedi dr hemşire beni odaya aldı eşim gelememişti ben de k.validemle gitmiştim anne sen de gel yanımda iyi dinle ben belki heyecandan duymayabilirim ya da unuturum deim tamam kızım dedi neyse girdik hemşire odasına başladı hemşire anlatmaya uyuz demez mi kayınvalidemin yanında eşinizle en son ne zaman birlikte oldunuz alllahhhhhhhhhhh ben yerin dibine girdim PAZAR dedim ama varya kayınvalidem arkasını döndü o benden ben ondan uatandım salak hemşire yaa hiç sorulurmu öle pat diye dangalak teyzecim sizi dışarı alabilirmiyim desene dimi
buna benzer bir durumu bende fakülte hastanesinde yaşamıştım
ilk muaynemi olacam ama orda öncesinde dosya açılıyor yapılan her işlem dosyaya kaydoluyor
işte doktor sormaya başladı
ilk adet kaç yaşında oldun
kaç günde bir adet oluyorsun vs.sonunda demezmi haftada kaçkez cinsel ilişkiye giriyorsunuz diye tabi yanımda kayınvalidem var nediyeceğimi bilemedim ateş basmıştı tüm vicudumu hem doktordan hem kayınvalidemden utanmıştım daha önce hiç böyle bi soruyla karşılaşmamıştım tabi kayınvalidemde utandı odadan çıktı bende söylemiştim kAÇKEZ OLDUĞUNU
doğru sölüyosun ama aklında bulunsun diye dedim bakalım eşime yılbaşında ne kadar zam yapacaklar keşke 500 tl yapsalar da belki deneriz gene
inşallah istediğiniz zammı alırsınızda tekrar tedaviye başlaya bilirsiniz ben senden çok umutluyum allahın izniyle
çünki teyzende seninle aynı sorun vardı bir sürü amelyat geçirmesine rağmen sorun düzelmemişti ama rabbimin izniyle çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmesine rağmen evladını kucağına alabildi şimdi bir yaşında dünyalar tatlısı oğlu var ve 27 haftalık doğum yaptı rahim ağzı dikildi sürekli hastanede kaldı tuvalete kalkamıyordu kan geliyordu koca koca parçalar geliyordu yemek yemeye korkuyordu tuvaletim gelirde tehlikeye atarım diye
20 gün banyo yapmadığını bilirim ama yinede erken doğdu seni korkutmak istemem ama senide sıkıntılı bir hamilelik bekliyor rabbim tez vakitte evladını nasip eder inşallah sorunsuz bir şekilde
amin canım inşallah ben teyzenin yaşadıklarını yaşamam şimdiden olumsuz düşünmek istemiyorum hele bi hamile kalayımda iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?