günaydın ...ömer hastaydı bu hafta hiç gelemedim tekrar bronşit oldu alerjik bronşitmiş çok hızlı ilerliyo pazar günü biraz öksürdü
pazartesi doktora gittik hafif boğazı kızarık dedi ben genede antibiyotik yazdırdım ona rağmen çarşamba sabahı daha kötü oldu
tekrar götürdüm bronşite çevirmiş doktordan memnun değildik tüp bebek doktorumuzun tavsiyesiyle başka bir doktora gittik adam kendi çoçuklarını da bizi yolladığı doktora götürüyomuş çok memnun kaldım ilaçları değiştirdi yeni ilaçlar yazdı bazılarını 20 gün kullanın dedi
ilaçlar başladığı gibi ömer düzelmeye başladı bugün kontrolümüz var ....sizler nasılsınız herkes iyimi sevo nasıl kendi telaşımdan üzüntümden fırsat bulup arayamadım inşallah her şey yolundadır
sorma canım doktora gidiyoruz iyileşmesi gerekirken daha da hasta oluyo ben ihmal edip geç götürsem neyse öksürdüğü an gidiyorumgünaydın canım çok geçmiş olsun iyiki dr u değiştirmişinizzz allahım acil şifalar versinn
sorma canım doktora gidiyoruz iyileşmesi gerekirken daha da hasta oluyo ben ihmal edip geç götürsem neyse öksürdüğü an gidiyorum
yavrm ne hale geliyo her defasında aynı şeyleri yaşamktansa en iyisi o kadına gitmemek ...neyse ömer uyandı çıkıyorum
günaydın hepinize arkaddaşlarr
ipekk çok çok geçmiş olsun ömerimizeinşallah bu kış son hastalığı olur yavruşun
sevo operasyonu oldu dün, bugün dönecekler ist. salı gibide işe başlıcak sanırım
arkadaşlar akşam sevola görüştüm, çok başarılı bir ameliyat geçirmiş, çok şükürperde bayağı kalın bir perdeymiş doktor cd sinide vermiş. ilaç antibiyotik felan vermiş onlara devam ediyomuş. mikrop kapmaması içinmiş onlarda, görüştüğümüzde çok iyiydi bugün dönüyorlar istanbula
yeterimm bu koşturmaların, yorgunlukların mükafatını inşallah allah verecek canımmbizde seni seviyokk
pınar- bebekdls amannnnda aman ne muhabbet etmişsiniz anacım gece gece keşke benim evde de net olsa bende katılsam aranızaa
kızlarr nurcik 3 gündür gelmiyor merak ettim artık, kurs murs tamamda akşamlarıdamı bir selam vermez bu kızz:26:
inşanlah olumsuz bişey yoktur
merhaba kızlar tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında bildiğim kadarıyla trombofili paneli testi yani kanınızda anne veya babanızdan gelen genlerde pıhtılaşma olup olmadığı araştırılıyor eğer varsa rahimde kan dolaşımı iyi olmadığı için bebek tutunamıyomuş veya tutunsa bile bende olduğu gibi bebeği besleyen kordonda kan pıhtılaşıyo ve bebek beslenemeyince kalbi duruyo.....ben 4 defa düşük yaptım bu yüzden sadece 4.de kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine düştü böyle oluncada dr bebek sağlıklı olsaydı tedaviye cvp verirdi düşmezdi dedi ..bu durumda pgtyle tüp bebek önerdi bu işlemdede dr embriyoların kromozomlarını inceliyo ve sağlıklı olanı transfer ediliyo ama bu işlemdede kesin bi garanti yok yine tutmayabilir tutsada düşebilir tekrar %50 şans verdi bize ben bu pgtyi çok araştırdım bizde 46 kromozom varya bu işlemde sadece en çok sorun olabilecek 15 kromozoma falan bakıyolar yani baktıklarında sorun çıkmayıpta bakmadıklarında bi sorun çıkarsa yine aynı son o yüzden ben bikere daha deneyip yine olmazsa ondan sonra pgtyi deniycem kısmetse kurban bayramından sonra aşılama yaptırıcam..ayrıca birde 24sure diye bi yöntem var bunda bütün kromozomlara bakıyolar...yani daha garantili bi yöntem....sizlerin kromozomlarınıza bakıldım acaba bakılmadıysa öncelikle bunları ve trombofili paneli testini yaptırmanızı öneririm üniversite hastaneleri yapıyo.....bide kromozom analizini özel genetik araştırma yapan yerlere sorun 100 hücrede yapıyolarsa orada baktırın üniversite hastanelerinde 20 hücrede bakıyolar ....bi arkadaşım 20 hücrede baktırdı sorun yok dediler ama 100 hücrede bakınca kromozomlarında sorun tespit edildi.. sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım ...
rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım benim kıyamammmm bi daha gitmezsiniz canım bir an önce iyilşeşir de bu son hastalığı olur inşallah canım
günaydın canım dün benim avealalarla konuşmam bedavaydı dün nurciki arayacaktım unuttum vallaaaaaa
ablacım hiç bunlarla uğraşamadan bebişleriniz karnınıza konacak inşallahhhhhh rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsinnnn
merhaba kızlar tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında bildiğim kadarıyla trombofili paneli testi yani kanınızda anne veya babanızdan gelen genlerde pıhtılaşma olup olmadığı araştırılıyor eğer varsa rahimde kan dolaşımı iyi olmadığı için bebek tutunamıyomuş veya tutunsa bile bende olduğu gibi bebeği besleyen kordonda kan pıhtılaşıyo ve bebek beslenemeyince kalbi duruyo.....ben 4 defa düşük yaptım bu yüzden sadece 4.de kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine düştü böyle oluncada dr bebek sağlıklı olsaydı tedaviye cvp verirdi düşmezdi dedi ..bu durumda pgtyle tüp bebek önerdi bu işlemdede dr embriyoların kromozomlarını inceliyo ve sağlıklı olanı transfer ediliyo ama bu işlemdede kesin bi garanti yok yine tutmayabilir tutsada düşebilir tekrar %50 şans verdi bize ben bu pgtyi çok araştırdım bizde 46 kromozom varya bu işlemde sadece en çok sorun olabilecek 15 kromozoma falan bakıyolar yani baktıklarında sorun çıkmayıpta bakmadıklarında bi sorun çıkarsa yine aynı son o yüzden ben bikere daha deneyip yine olmazsa ondan sonra pgtyi deniycem kısmetse kurban bayramından sonra aşılama yaptırıcam..ayrıca birde 24sure diye bi yöntem var bunda bütün kromozomlara bakıyolar...yani daha garantili bi yöntem....sizlerin kromozomlarınıza bakıldım acaba bakılmadıysa öncelikle bunları ve trombofili paneli testini yaptırmanızı öneririm üniversite hastaneleri yapıyo.....bide kromozom analizini özel genetik araştırma yapan yerlere sorun 100 hücrede yapıyolarsa orada baktırın üniversite hastanelerinde 20 hücrede bakıyolar ....bi arkadaşım 20 hücrede baktırdı sorun yok dediler ama 100 hücrede bakınca kromozomlarında sorun tespit edildi.. sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım ...
rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..kaç gündür ihmal ediyorum inanın hiç fırsatım olmuyor bilerek gelmemezlik yapmıyorum aklım hep sizde sabah 8de evden çıkıyorum 12de ders bitiyo (bugün cuma olduğu için erken çıktık biraz) eve gelince yorgun argın oluyorum(beyin yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek) kahvaltıydı ev temizliği bir,iki saat kestirmeydi derken akşam oluyo bu seferde akşam mutfsğa girişiyorum yemek için, günüm nasıl geçiyor bilmiyorum :)
geçmişi okumadım varmı bir yaramazlık ..az önce sevo bacımı aradaım kapalıydı teli sanırım dönüyorlar antalyadan
sorma laram sormaaa vallahi hiç fırsatım olmuyor ..birde üst kat komşumla gittiğim için bazen ders çıkışı çarşıya falanda çıkıyoruzz eve gelincede pestilim çıkmış vaziyette oluyorum (tembelmiyim neyim, bilmeyende benim ne yaptığımı sanacak bu kadar yoruluyorum :)nurcikimm canım nedesin sen 3 gündür merak ettim bacımm
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..kaç gündür ihmal ediyorum inanın hiç fırsatım olmuyor bilerek gelmemezlik yapmıyorum aklım hep sizde sabah 8de evden çıkıyorum 12de ders bitiyo (bugün cuma olduğu için erken çıktık biraz) eve gelince yorgun argın oluyorum(beyin yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek) kahvaltıydı ev temizliği bir,iki saat kestirmeydi derken akşam oluyo bu seferde akşam mutfsğa girişiyorum yemek için, günüm nasıl geçiyor bilmiyorum :)
geçmişi okumadım varmı bir yaramazlık ..az önce sevo bacımı aradaım kapalıydı teli sanırım dönüyorlar antalyadan
sorma laram sormaaa vallahi hiç fırsatım olmuyor ..birde üst kat komşumla gittiğim için bazen ders çıkışı çarşıya falanda çıkıyoruzz eve gelincede pestilim çıkmış vaziyette oluyorum (tembelmiyim neyim, bilmeyende benim ne yaptığımı sanacak bu kadar yoruluyorum :)
ama hep uykusulzuktan ...geç yatıyorum sabahta kursa geç kalacam diye o korkuyla 7 de uyanıyorum (alarmı kurmama rağmen korkuyla uyuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?