kış geldi artık yavaştan uyku tatlı bacımm biraz erken uyumaya çalış gündüz uyumaki akşam 10 da kafan düşsün yastığa bak nasıl düzeliyosun
yaz kış farketmez uykuyu seviyorum her mevsim:) ama kış uykusu daha bir tatlı tabi,heleki odun sobasının yanında bataniyeye sarılıp uyumak gbisi yokk
neyse kızlar bir bakmak için girdim kahvaltı hazırlıycam.. gelir benimkide birazdan ..hoşçakalın
haydi güle güle nurcikk
bebekdls bende çıkıyorum canım bende çok uykusuzum gözüm kapanıyo ekrana baktıkçapatron gelmeden başımı biraz masaya koyayım
tarfil canım merhaba sağol bilgilendirdiğin için zaten bana daha ilk tüp e başlanmadan yapıldı pıhtılaşma testleri o kadar çok para gitti ki onlarada bazıları genetik olduğu için yurtdışında yapılıyo en belirliyici olanı faktör5 leiden buda yapıldı bana ve hafif bozukluk çıktı çünkü ben tedaviye başlamadan önce erkek kardeşim akciğer embolisi geçirmişti drumuzda mülakat sırasında sormuştu bize işte ailenizde genetik hastalığı olan var mı kalp şeker tansiyon emboli gibi dedi ben de erkek kardeşim emboli geçirdi 2 3 ay önce deedim o yüzden hemen tedaviye başlamadık öncebu testleri yaptırdık 2 sene oluyo neyse heterozigot çıktı sonucum onun için tedaviye başladığım zaman hemen kan sulandırcı iğne de yapıyorum kendime hergün 1 defa öle işte canım kromozomlarda da bi ark pgt yaptırdı hamile kaldı ama 8 haftalık düştü bebek meğerse 46 kromozomun hepsine bakılmıyomuş bizim kromozomlarımıza bakılmadı sanırım daha doğrusu sormadım kii ama bundan sonra pgt ve 24 sur denen yöntemi de sorucam ve yaptırıcam çok sağol verdiğin bilgiler için canım allah ne dileğim varsa versin inşallah
canım evdeki testlerini incele bak karyotip analizi diye yazar eğer yoksa yapılmamıştır demekki...
amiiin canım rabbim cümlemizin muradını versin bebeklerle şenlendirsin evlerimizi inşallah..
slm lar herkes iyidir inşallah geçmişe yarım yamalak baktım komşular gelcek hemen yazıp çıkayım
ipem çok geçmiş olsun allah şifa versin minik oğluşa kıyamam ben onaaa
sevo dönmüş ben aradığımda eve dönüyolardı şükür seside iyi geliyodu içime güzel şeyler doğuyo bundna sonrası için haydi hayırlısı
bu arada herkesin cumasıu mübarek,duaları kabul olsun...
ben iki gündür pek bi fenayım bacaklarım uyuştuve fena ağrıyo kuyruk sokumumdan belime doğru şiddetli ağrı dağılıyo uyku zehir olsu ağlamaktan gözler dolma oldu vvarmı yiyeeeennallah yardım etsin artık korkudan filan geçtim kurtulmak istiyorum hayırlısıyla canıom çok yanıyoo
herkesi çok öpüyorum allaha emnaet olun kızlar
hyırlı cumalar rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin inşallah
tarfil verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
ben o saydığın testlerin hiçbirini yaptırmadım tedaviye başlamaya karar verirsek doktoruma hepsini söyleyeceğim ne gerekiyorsa yaptıralım aksi durumda çok yıpranıp üzülüyorum neyse sorun anlaşılsın artık
kansulandırıcı iğne bende kullandım son tedavimde ama yine negatif oldu hayırlısı bakalım rabbim yardımcımız olsun işinin ehli merhametli doktorlarla karşılaştırsın rabbim amin.
hayırlı cumalar ayşee
sanada hayırlı cumalar
nasılsın uykusuz koydum gece seni
canım eşime yapıldı karyotip periferik kan testi temiz çıktı ama bana yapılmadı keşke ben de isteseydim doktordan demek bana gerek duymadı eşimde sorun olduğu için sanırım bitek ona yapıldı
hyırlı cumalar rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin inşallah
tarfil verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
ben o saydığın testlerin hiçbirini yaptırmadım tedaviye başlamaya karar verirsek doktoruma hepsini söyleyeceğim ne gerekiyorsa yaptıralım aksi durumda çok yıpranıp üzülüyorum neyse sorun anlaşılsın artık
kansulandırıcı iğne bende kullandım son tedavimde ama yine negatif oldu hayırlısı bakalım rabbim yardımcımız olsun işinin ehli merhametli doktorlarla karşılaştırsın rabbim amin.
slm lar herkes iyidir inşallah geçmişe yarım yamalak baktım komşular gelcek hemen yazıp çıkayım
ipem çok geçmiş olsun allah şifa versin minik oğluşa kıyamam ben onaaa
sevo dönmüş ben aradığımda eve dönüyolardı şükür seside iyi geliyodu içime güzel şeyler doğuyo bundna sonrası için haydi hayırlısı
bu arada herkesin cumasıu mübarek,duaları kabul olsun...
ben iki gündür pek bi fenayım bacaklarım uyuştuve fena ağrıyo kuyruk sokumumdan belime doğru şiddetli ağrı dağılıyo uyku zehir olsu ağlamaktan gözler dolma oldu vvarmı yiyeeeennallah yardım etsin artık korkudan filan geçtim kurtulmak istiyorum hayırlısıyla canıom çok yanıyoo
herkesi çok öpüyorum allaha emnaet olun kızlar
ayy kızlar papatya ve şifanın resimlerine şimdi baktım çok güzeldiii içim açıldı bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?