Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kış geldi artık yavaştan uyku tatlı bacımmbiraz erken uyumaya çalış gündüz uyumaki akşam 10 da kafan düşsün yastığa bak nasıl düzeliyosun

yaz kış farketmez uykuyu seviyorum her mevsim:) ama kış uykusu daha bir tatlı tabi,heleki odun sobasının yanında bataniyeye sarılıp uyumak gbisi yokk

neyse kızlar bir bakmak için girdim kahvaltı hazırlıycam.. gelir benimkide birazdan ..hoşçakalın

yaz kış farketmez uykuyu seviyorum her mevsim:) ama kış uykusu daha bir tatlı tabi,heleki odun sobasının yanında bataniyeye sarılıp uyumak gbisi yokk

anammmmm bayılırım valla çocukluğum gelir aklıma hep:))
bide sobanın üstünde çaydanlık varsa sısssssssssssssss diye onun ötüşü ninni gibi gelir

haydi güle güle nurcikk
bebekdls bende çıkıyorum canım bende çok uykusuzum gözüm kapanıyo ekrana baktıkçapatron gelmeden başımı biraz masaya koyayım

canım evdeki testlerini incele bak karyotip analizi diye yazar eğer yoksa yapılmamıştır demekki...

amiiin canım rabbim cümlemizin muradını versin bebeklerle şenlendirsin evlerimizi inşallah..

canım evdeki testlerini incele bak karyotip analizi diye yazar eğer yoksa yapılmamıştır demekki...

amiiin canım rabbim cümlemizin muradını versin bebeklerle şenlendirsin evlerimizi inşallah..

canım eşime yapıldı karyotip periferik kan testi temiz çıktı ama bana yapılmadı keşke ben de isteseydim doktordan demek bana gerek duymadı eşimde sorun olduğu için sanırım bitek ona yapıldı

hyırlı cumalar rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin inşallah

tarfil verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
ben o saydığın testlerin hiçbirini yaptırmadım tedaviye başlamaya karar verirsek doktoruma hepsini söyleyeceğim ne gerekiyorsa yaptıralım aksi durumda çok yıpranıp üzülüyorum neyse sorun anlaşılsın artık
kansulandırıcı iğne bende kullandım son tedavimde ama yine negatif oldu hayırlısı bakalım rabbim yardımcımız olsun işinin ehli merhametli doktorlarla karşılaştırsın rabbim amin.

slm lar herkes iyidir inşallah geçmişe yarım yamalak baktım komşular gelcek hemen yazıp çıkayım
ipem çok geçmiş olsun allah şifa versin minik oğluşa kıyamam ben onaaa

sevo dönmüş ben aradığımda eve dönüyolardı şükür seside iyi geliyodu içime güzel şeyler doğuyo bundna sonrası için haydi hayırlısı
bu arada herkesin cumasıu mübarek,duaları kabul olsun...

ben iki gündür pek bi fenayım bacaklarım uyuştuve fena ağrıyo kuyruk sokumumdan belime doğru şiddetli ağrı dağılıyo uyku zehir olsu ağlamaktan gözler dolma oldu vvarmı yiyeeeenn allah yardım etsin artık korkudan filan geçtim kurtulmak istiyorum hayırlısıyla canıom çok yanıyoo
herkesi çok öpüyorum allaha emnaet olun kızlar

kolay gelsin tuğba
allah hayırlısıyla kurtulup yavrunu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin eminim kızını kucağına aldığında bütün çektiklerini unutacaksın

tuğbacım dayan canım sık dişini az kaldı bak gör bi doğur hepsini unutucan inşallah hatırlamıcaksın bile bol bol dua et hepimiz senin yanındayız dualarımızla unutma bu sabah namaz da senin için ve syhan için ayrı ayrı dua ettim

hayırlı cumalar ayşee

hayırlı cumalar kızlar

ipek geçmiş olsun ömere inşallah çabucak toparlanır
sevonun ameliyatı güzel geçtiğine çok sevindim bence kendiliğinden gelcek bebiş
nurcik yoğunmusun bacım iyidir iyidir walla bu sene çok iyi yaptın kursa gitmekle
tubiş sabret az kaldı canım yaa
kızlar sizler nasılsınız öperim sizleri

canım eşime yapıldı karyotip periferik kan testi temiz çıktı ama bana yapılmadı keşke ben de isteseydim doktordan demek bana gerek duymadı eşimde sorun olduğu için sanırım bitek ona yapıldı

seninde yaptırmanı tavsiye ederim canım sonuçta bebek 23 anneden 23 babadan alıyor kromozomları

rica ederim canım bulunduğun yerde üniversite hastanesi varsa git şimdiden yaptır canım hem sonuçlar geç çıkıyor hemde kan vermek için bile sıra bekliyosun 3-4 ay bekleyen bile var ...amin canım hakkımızda hangi dr hayırlıysa rabbim ona sevketsin

tuğbacım az daha sabret canım yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin rabbim yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…