tarfile de geçmiş olsun bu arada haden hoşçakalın sağlıkla kalın[/QUO
canım çok saol rabbim razı olsun
amin çiğdemcim inşallah.. msjın için teşekkür ederim çok güzel.....
herkese hayırlı cumalar
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..kaç gündür ihmal ediyorum inanın hiç fırsatım olmuyor bilerek gelmemezlik yapmıyorum aklım hep sizde sabah 8de evden çıkıyorum 12de ders bitiyo (bugün cuma olduğu için erken çıktık biraz) eve gelince yorgun argın oluyorum(beyin yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek) kahvaltıydı ev temizliği bir,iki saat kestirmeydi derken akşam oluyo bu seferde akşam mutfsğa girişiyorum yemek için, günüm nasıl geçiyor bilmiyorum :)
geçmişi okumadım varmı bir yaramazlık ..az önce sevo bacımı aradaım kapalıydı teli sanırım dönüyorlar antalyadan
slm lar herkes iyidir inşallah geçmişe yarım yamalak baktım komşular gelcek hemen yazıp çıkayım
ipem çok geçmiş olsun allah şifa versin minik oğluşa kıyamam ben onaaa
sevo dönmüş ben aradığımda eve dönüyolardı şükür seside iyi geliyodu içime güzel şeyler doğuyo bundna sonrası için haydi hayırlısı
bu arada herkesin cumasıu mübarek,duaları kabul olsun...
ben iki gündür pek bi fenayım bacaklarım uyuştuve fena ağrıyo kuyruk sokumumdan belime doğru şiddetli ağrı dağılıyo uyku zehir olsu ağlamaktan gözler dolma oldu vvarmı yiyeeeennallah yardım etsin artık korkudan filan geçtim kurtulmak istiyorum hayırlısıyla canıom çok yanıyoo
herkesi çok öpüyorum allaha emnaet olun kızlar
Selam canişleryaaaa sevom ne durumda ne ameliyatı olmuş yaaaaaa :44: ALLAH ım acil şifalar versin peki tüp tedavisi ertelendimi hal böyle olunca :26: öpüyorum hepinizi kocaman
selem hemşom aydınlattığın için sağolselamm ipek selam hemşommmmm
doktor ilk muaynede rahimde perde var tüp tutması çok zor, tutsa bile düşer demişsevoda o perdeeyi aldırıp geri döndü istanbula
allah kısmet ederse inşallah 3 ay dinlenmeden sonra sevomuz gene antalyada tedavide olacaktabi bu süre içerisinde kendiliğindende hamiş kalabilir, inşallahhhhhh
selam Sevom hg tatlım şu an evdemisin zaten izinliydin dimislm şifacımsağolasın canım evet ertelendi tedavim
selam Sevom hg tatlım şu an evdemisin zaten izinliydin dimibolca dinlen cnm inşallah tedaviyede gerek kalmıcak bebişin süpriz yapıp gelecek inşşş
selamm ipek selam hemşommmmm
doktor ilk muaynede rahimde perde var tüp tutması çok zor, tutsa bile düşer demişsevoda o perdeeyi aldırıp geri döndü istanbula
allah kısmet ederse inşallah 3 ay dinlenmeden sonra sevomuz gene antalyada tedavide olacaktabi bu süre içerisinde kendiliğindende hamiş kalabilir, inşallahhhhhh
inşallah cnm inşallah başka engel pürüz çıkmasınevdeyim canım salı günü başlarım işe diye düşüüyorum bakalım. valla evde olup yatmak uznamak uyumak ne güzelmiş yaa :)))
ayy şifammm tedavimde sorun çıkmasında artık ona bile razıyımm(
inşallah dediğin gibi 4 kişi aynı anda başlıcaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?