Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

minnoşlar çok vaktim yok selam verip kaçıcam
nurcik hayırlı olsun kursların Allah zihin açıklığı versin topiğimizin hocası

sevoooo ameliyat mı olmuş geçmiş olsun bebişi için bir adım daha attı inşallah. sevo bak bana ne engeller çıkmıştı hatırla tam tüpe başlanacakken hidrosalpenks çıkmıştı başıma hemen ömrümün en zor kararını verip tek tüpümü kapattırdım akabinde ki ay başladı tedavi. her şey iyi giderken rahim duvarı çok kalın geldi dra bu ay transfer olmayabilir dedi dondururuz dedi neyse onu da atlattık verdiği tahlil tam sınırda çıkmıştı çünkü. tedavinin sonunda 9 yumurtacık olmuştu ve 2 tanesi döllenmişti sadece yumurtalar az dondurulacak yok diye ne kadar üzülmüştüm beni az teselli etmemiştiniz hatırla canım benim her şey çok güzel olacak tedavin mübarek olsuuuuuunnnnn........

tuğbacık heyecan dorukta ha gayret dayan az kaldı abinler almanyadaysa süt çayı getittir onlara.kaderin cilvesine bak ki çayın adı BABY LOVE sarı paket acayip süt oluyo unutma internetten bakabilirsin hadi Allah hayırlısıyla kurtarsın canım...

yeter Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun dualarımdasınız canımmmmm inşallal olacak bebiş gelecek...

durucuk ilk annemiz paşa napıyo iyi misin

ipeğim geçmiş olsun canım ya allerjik olabileceğini yazmıştım buraya hiç üzülme atlatacak annesi...

vayyyyy fıstıklar şifa papatya kız ben sizi birbirinize çok benzettim hele kaş kısımlarınızı valla benziyonuz....

diğer fıstıklar hepinizi öpüyorum acil çıkmam lazım daha yazacak çoook şey var görüşürüz inşallah....

amin çiğdemcim inşallah.. msjın için teşekkür ederim çok güzel.....

herkese hayırlı cumalar

bişey değil canımmmm

demek yoğun günler gerçimeye başladın nurcanım iyi olmuş canım kursa katılmaklaa vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyacaksınnn tempolu günlerde bi bakmışın karnında bebişin konmuş ayy inşallahhhhhh

tubişim canım benim dikkat et kendine kıyamam sanaaa az kaldıııı

napıyosunuz canlarımmmm
offfff ben çok sıkılıyorum yaaaaa, yapacak bişeyde bulamıyorum kendime
akşam olsada evime gitsemm yatsammmmm

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..sevo tedavi için gitmemişmiydi kızlar ne ameliyatı oldu çok geçmiş olsun kardeşime...
kanki ne güzel kuran kursuna başlamışsın ...tubiş rahim kendini doğuma hazırlamaya başlıyo son haftalar onun içindir o ağrılar ...duru nevo tarfil lara papatya şifa yeter fatoş sizler naslsınız..tosti de hamile galiba allah tamamına erdirsin inşallah

Selam canişler yaaaa sevom ne durumda ne ameliyatı olmuş yaaaaaa :44: ALLAH ım acil şifalar versin peki tüp tedavisi ertelendimi hal böyle olunca :26: öpüyorum hepinizi kocaman

selamm ipek selam hemşommmmm
doktor ilk muaynede rahimde perde var tüp tutması çok zor, tutsa bile düşer demişsevoda o perdeeyi aldırıp geri döndü istanbula
allah kısmet ederse inşallah 3 ay dinlenmeden sonra sevomuz gene antalyada tedavide olacaktabi bu süre içerisinde kendiliğindende hamiş kalabilir, inşallahhhhhh

iyi akşamlar kızlar nasılsınızz bakalım

geçmişe baktım şimdide kamerim tuğbişim benim hakkımda bilgi vermişsiniz çok sağolun evime geldim yemek yedik sonra vurduk kafayı uyuduk sabah erken kalktık bide uçak sarsıldı hava bozuktu diye biraz ağrılarım var ama çok iyiyim allaha şükür..hepinizden allah razı olsunn

ipeğim geçmiş olsun Ömer paşamız rahatsızlanmış allah şfalar versin benim tedavi ertelendi maalesef bacım..doktor rahimde perde var dedi tedaviyi çok etkileyeceğinden ilk önce bunu halledelim dedik pozitif olsa bile düşük riski araştırdım %95 lere kadar yükseliyomuş..histeroskopi oldum yeniden budadılar içimi şimdi iiyim cnaım aralıkta başlayabiliriz tedaviye dedi bakalım kısmet ne zaman olur bakalım

nurcik bacım aramışsın geri dönemedim sana kusura bakma

kızlar olumsuz tedavilerden sonra neler yapılabileceğini tarfil söylemiş yaptırmayanlşar ihmal etmesin derim.benim ilk tüpümden sonra doktor verdi banada ama yapmadılar bana devlet hastanesi ilk deneme olduğundan ve hiç gebe düşük olmadığından dolayı..

selem hemşom aydınlattığın için sağol herşeyde var bir hayır diyelim başta sağlık olsun demeliyiz Rabbim acil şifalar versin Sevoma inşallah dediğin gibi kendiliğinden geliversin bebişi eğer tedavi gerekirse hemen hemen aynı anlarda sen ben Nurcik sevo tedavi heyecenı başlar ALLAH ım hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün inşşş

selam Sevom hg tatlım şu an evdemisin zaten izinliydin dimi bolca dinlen cnm inşallah tedaviyede gerek kalmıcak bebişin süpriz yapıp gelecek inşşş

evdeyim canım salı günü başlarım işe diye düşüüyorum bakalım. valla evde olup yatmak uznamak uyumak ne güzelmiş yaa :)))
ayy şifammm tedavimde sorun çıkmasında artık ona bile razıyımm (

inşallah dediğin gibi 4 kişi aynı anda başlıcaz inşallahhh

laracım ağzın bal damliyiiii inşallahh canımm hepimizz tedavi ile yada tedaviden önce süpriz yapar da daha fazla beklemeyiz..

bu arada sen demiştin dimi secret kitabı aldım okumaya başladım bilem

inşallah cnm inşallah başka engel pürüz çıkmasın inşallah yakındır müjdelerimiz hazır ol koca topik bombalar çok yakında patlıcak sana

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

KK Pro Üyesevdanehri54*
papatya_ozmen+
sifaa+
xeda
lara_+
kivancigdem+

kızlarrr hoşgeldinşz

seyhan şükür rabbime evine ulaşmışsın dinlenmedesin hayırlısı olsun
rabbim büyük bakarsın bu sıkıntıların ardından aralık ayına kadar daha çok var belki kendiliğinden olur inşallah

abowwwww geldinmi sevo bacımhadi gözünüz aydın canım büyük bir evreyi daha atlattın allahın izniyleegerisinede allah kerim diyelim artık hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsunn

evet yawww 4 kişi birlikte başlıcaz inşallah tedaviyeeeşime kalsa bugün kredi çek başlayalım diyor ama avcunu yalasınkrediyle felan uğraşamam bide onun stresini kaldıramıcamkafam rahat olsun benim

anammmmm heycan yapıyom haa konuşuldukça aranızda en tecrübesizde benim ilk tüpüm olacak hayırlısıyla inşallah hepimizinkide tutarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…