Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız ben daha heyecanlıyım benimde ilk tüp tedavim olacak inşallah pozitif sonuçlar alıcazzzzz tedavi öncesi son durak tedaviyle inşşşşş tüm herkes

nevbahar şifayla beni kaşyapılarımızı birbirine benzetmiş
aceba aynı kuafördemi aldırdık
buarada şifam eşarplarımız nasıl benziyormuş aynı tonlarda renkleri

laracım ağzın bal damliyiiii inşallahh canımm hepimizz tedavi ile yada tedaviden önce süpriz yapar da daha fazla beklemeyiz..

bu arada sen demiştin dimi secret kitabı aldım okumaya başladım bilem

aaaa iyi yapmışsın bende cd sini izlemiştim ama kitabınıda merak ediyorummm
arada önemli yerlerini burda aktar bizee beynimize kazıyalımm

nevbahar şifayla beni kaşyapılarımızı birbirine benzetmiş
aceba aynı kuafördemi aldırdık
buarada şifam eşarplarımız nasıl benziyormuş aynı tonlarda renkleri
aaa öylemi benziyormuymuşuz dur bidaha bakıyım resimlere evet cnm eşarp tonlarımızda aynı ben pembe rengi çok severim valla benim kuaför yerini tarif edemem kocişten öğreneyimde sana da söyliyim adresi

seyhan şükür rabbime evine ulaşmışsın dinlenmedesin hayırlısı olsun
rabbim büyük bakarsın bu sıkıntıların ardından aralık ayına kadar daha çok var belki kendiliğinden olur inşallah

allah razı olsun ayşecim hadi sende artık korkma kendini hazır ette tedaviye sende başla bizlerle

bu arada şifa ile resimlerinize baktım nede güzel vakir geçirmişsiniz yorum yapamadım en yakın zamanda müsait olunca yapıcam :89:

evet geldim evimee şükürrr öle canım hayırlısı olsun

kafan ne şekilde rahat olacaksa o şekilde başlamanı tavsiyeederim canım.sorunsuz şekilde başlamak en güzeli

kız dur heyecan yapma şimdidennn sende tecrübeli olmasanda artık herşeyi en detayına kadar biliyosun canım merak etme herşey yolunda geçecek inşallahh

ahhhhhhh ah bizde sevoyla öyle pozlar verecektik amakısmet görürsünüz siz sevo nurcik ben verecez 3 ay sonraaaaa
pek güzel çıkmışınız sizde, ne çok paylaşacağınız şeyler varmışş meğer maşallah

inşallah canımm görüşücezzz

kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum sizleri allaha emanet olun

aaaa iyi yapmışsın bende cd sini izlemiştim ama kitabınıda merak ediyorummm
arada önemli yerlerini burda aktar bizee beynimize kazıyalımm
bu kitap ne kitabı :26: içeriği ne

iyi hadi inşallah bacımmmmmmm

şifam sağolasın sayende sık kullanılanları ayarladım istediğime tek tıkta ulaşıyorum teşekkür ederim
rica ederim tatlım daha pratik oluyor öyle güle güle kullan

herşey nasip kısmet işte Sevo sen planlıydınız demi önceden bizde aniden oldu işte sağlık olsun beklediğine değsin hemşom üçünüz bir arada bolca poz erin hasret giderin bebişler göbişinizde vedalaşın inşşşşşş

seyhan benim korkularıma yenileri eklendi eşimi ikna edebilirsem aslında hemen başlamak isterim ama hele bir tarfilin dediği tahlilleri bi yaptırayım
lara görsen ne çok konuştuk vakit yetmedi benim zamanım biraz kısıtlıydı
ikibuçuk saat hiç susmadan üst üste konuştuk şifamı tanıdığıma çok mutlu oldum acayip kafa dengi hoş sohbet biri

gogul amcadan sor hemşom daha çok bilgi verir sana kainata mesaj gönderiyon beyin dalgalarıyla çok çok çok istiyon bir şeyi ve sahip oluyosunn

ayyyyyyy inşallahh hemşom ağzından bal damlıyor gel öpem o ağzınıı
sende inşallah hep eraber olacaz

kainata yolladığın mesaj gerçek olsaydı ben şimdiye dizmiştim heralde

ne güzellll paylaşacak ne çok şeyimiz var demi birbirimizleeallahım inşallah bu topikte bebelerimizin gaz-kaka sorunlarını paylaşırız ilerleyen zamanlarda

merak etme canım herşey temiz çıkar rahat kafa ile tedavine başlarsın

ne güzel dimi sanaldaki dostlujkları gerçeğe dönüştürmek

haydi güle güle canım fırsat bu fırsat devir kasayı yatt ohh kocişte elleyemez nasılsa rahatsın görüşürüz

şuan yataktayım biraz oyunmu oynasam diyom özledim oyunları
yaa kocişte elleyemiyo ama iki kuduruk aynı yatakta nereye kadar durur bilmem kanamam var canımm adet kanamam değil normal kanama o bitmeyince olmaz zaten doktorda 1 hafta olmasın sonra serbest herşey dedi bakalım

tuğbişimmm inşallahh komlşuların yormamıştır seni arkadaşında gelcekti yardımcı olmuştur inşalllah sana bak ipeğin dediği gibi doğuma hazırlanıyo demekki vucudunn aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…