Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
KK Pro Üyesevdanehri54*
papatya_ozmen+
sifaa+
xeda
lara_+
kivancigdem+
kızlarrrhoşgeldinşz
inşallah cnm inşallah başka engel pürüz çıkmasıninşallah yakındır müjdelerimiz hazır ol koca topik bombalar çok yakında patlıcak sana
kız ben daha heyecanlıyım benimde ilk tüp tedavim olacakabowwwww geldinmi sevo bacımhadi gözünüz aydın canım büyük bir evreyi daha atlattın allahın izniylee gerisinede allah kerim diyelim artık hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsunn
evet yawww 4 kişi birlikte başlıcaz inşallah tedaviyeeeşime kalsa bugün kredi çek başlayalım diyor ama avcunu yalasın krediyle felan uğraşamam bide onun stresini kaldıramıcam kafam rahat olsun benim
anammmmm heycan yapıyom haa konuşuldukça aranızda en tecrübesizde benim ilk tüpüm olacak hayırlısıyla inşallah hepimizinkide tutarr
laracım ağzın bal damliyiiiiinşallahh canımm hepimizz tedavi ile yada tedaviden önce süpriz yapar da daha fazla beklemeyiz..
bu arada sen demiştin dimi secret kitabı aldım okumaya başladım bilem
inşallah cnm inşallah başka engel pürüz çıkmasıninşallah yakındır müjdelerimiz hazır ol koca topik bombalar çok yakında patlıcak sana
kız ben daha heyecanlıyım benimde ilk tüp tedavim olacakinşallah pozitif sonuçlar alıcazzzzz tedavi öncesi son durak tedaviyle inşşşşş tüm herkes
aaa öylemi benziyormuymuşuznevbahar şifayla beni kaşyapılarımızı birbirine benzetmiş
aceba aynı kuafördemi aldırdık
buarada şifam eşarplarımız nasıl benziyormuş aynı tonlarda renkleri
seyhan şükür rabbime evine ulaşmışsın dinlenmedesin hayırlısı olsun
rabbim büyük bakarsın bu sıkıntıların ardından aralık ayına kadar daha çok var belki kendiliğinden olur inşallah
abowwwww geldinmi sevo bacımhadi gözünüz aydın canım büyük bir evreyi daha atlattın allahın izniylee gerisinede allah kerim diyelim artık hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsunn
evet yawww 4 kişi birlikte başlıcaz inşallah tedaviyeeeşime kalsa bugün kredi çek başlayalım diyor ama avcunu yalasın krediyle felan uğraşamam bide onun stresini kaldıramıcam kafam rahat olsun benim
anammmmm heycan yapıyom haa konuşuldukça aranızda en tecrübesizde benim ilk tüpüm olacak hayırlısıyla inşallah hepimizinkide tutarr
ahhhhhhh ah bizde sevoyla öyle pozlar verecektik amakısmet görürsünüz siz sevo nurcik ben verecez 3 ay sonraaaaa
pek güzel çıkmışınız sizde, ne çok paylaşacağınız şeyler varmışş meğer maşallah
bu kitap ne kitabı :26: içeriği neaaaa iyi yapmışsın bende cd sini izlemiştim ama kitabınıda merak ediyorummm
arada önemli yerlerini burda aktar bizee beynimize kazıyalımm
iyi hadi inşallah bacımmmmmmm
rica ederim tatlım daha pratik oluyor öyleşifam sağolasın sayende sık kullanılanları ayarladım istediğime tek tıkta ulaşıyorum teşekkür ederim
herşey nasip kısmet işte Sevo sen planlıydınız demi önceden bizde aniden oldu işteahhhhhhh ah bizde sevoyla öyle pozlar verecektik amakısmet görürsünüz siz sevo nurcik ben verecez 3 ay sonraaaaa
pek güzel çıkmışınız sizde, ne çok paylaşacağınız şeyler varmışş meğer maşallah
inşallah canımm görüşücezzz
kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum sizleri allaha emanet olun
bu kitap ne kitabı :26: içeriği ne
rica ederim tatlım daha pratik oluyor öylegüle güle kullan
herşey nasip kısmet işte Sevo sen planlıydınız demi önceden bizde aniden oldu iştesağlık olsun beklediğine değsin hemşom üçünüz bir arada bolca poz erin hasret giderin bebişler göbişinizde vedalaşın inşşşşşş
gogul amcadan sor hemşom daha çok bilgi verir sanakainata mesaj gönderiyon beyin dalgalarıyla çok çok çok istiyon bir şeyi ve sahip oluyosunn
ayyyyyyy inşallahh hemşom ağzından bal damlıyor gel öpem o ağzınıı
sende inşallah hep eraber olacaz
seyhan benim korkularıma yenileri eklendi eşimi ikna edebilirsem aslında hemen başlamak isterim ama hele bir tarfilin dediği tahlilleri bi yaptırayım
lara görsen ne çok konuştuk vakit yetmedi benim zamanım biraz kısıtlıydı
ikibuçuk saat hiç susmadan üst üste konuştuk şifamı tanıdığıma çok mutlu oldum acayip kafa dengi hoş sohbet biri
seyhan benim korkularıma yenileri eklendi eşimi ikna edebilirsem aslında hemen başlamak isterim ama hele bir tarfilin dediği tahlilleri bi yaptırayım
lara görsen ne çok konuştuk vakit yetmedi benim zamanım biraz kısıtlıydı
ikibuçuk saat hiç susmadan üst üste konuştuk şifamı tanıdığıma çok mutlu oldum acayip kafa dengi hoş sohbet biri
haydi güle güle canım fırsat bu fırsat devir kasayı yatt ohhkocişte elleyemez nasılsa rahatsın görüşürüz
ne güzellll paylaşacak ne çok şeyimiz var demi birbirimizleeallahım inşallah bu topikte bebelerimizin gaz-kaka sorunlarını paylaşırız ilerleyen zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?