merak etme canım herşey temiz çıkar rahat kafa ile tedavine başlarsın
ne güzel dimi sanaldaki dostlujkları gerçeğe dönüştürmek
evet çok mutlu oldum
seninle tanışmayıda çok isterdim senin tecrübelerinden yüzyüze paylaşıp faydalanmak isterdim ama çok uzaklardasın:97:
amannnn ne çok çene çalmışsınız yahuu oku oku gözler şaş beş oldu ...
nevo gardaş ne hocası kızzz vallamm bilmiyom bişeyy hoca pek memnun değil ra harfine hep re diyorummhoca seninle çok uğraşacam ama düzeltecem diyo bakalım inşallah düzeltirim hee birde peltek harfleri çıkaramıyorum üfff
sevo bacım çok geçmiş olsun arıyamadım seni bu gün aradım telin kapalıydı ..bacım iyikide ameliayat olmuşum diyeceksin en azından tedaviye başlarken için rahat olacak.. kızz bellimi olurr tedaviye bilem gerek kalmadan gelir belkim bebişin Allah büyük
herkesi öper ve kaçarım VINNNNNNNNNNNNNNNN
kız sevooooomadem uyumayacaksın gitme biraz daha bak nurcikte gelmiş zaten ben çıkacam 20 dk sonra felann zaten, illa canın oyun oynamak istiyosa uzun eşek oynayakk
merak etme canım herşey temiz çıkar rahat kafa ile tedavine başlarsın
ne güzel dimi sanaldaki dostlujkları gerçeğe dönüştürmek
evet çok mutlu oldum
seninle tanışmayıda çok isterdim senin tecrübelerinden yüzyüze paylaşıp faydalanmak isterdim ama çok uzaklardasın:97:
ah canım benim ne tecrübem varkiama başka tecrübelerimden paylaşabilirim :94:
kız sevooooomadem uyumayacaksın gitme biraz daha bak nurcikte gelmiş zaten ben çıkacam 20 dk sonra felann zaten, illa canın oyun oynamak istiyosa uzun eşek oynayakk
tamam burdayım canım akşam abimlere yemeğe gidecez 40 dk falan daha durabilirim sanırım
paptya sende gel canım antalyaya oldu olacakhemşomda gelsin
ayyyyyyyyhepimizi bir arada düşündümde bir anda ne gırgır yaparaızzz
paptya sende gel canım antalyaya oldu olacakhemşomda gelsin
ayyyyyyyyhepimizi bir arada düşündümde bir anda ne gırgır yaparaızzz
sevo sana derken ben çıkıyorummpatron çık dedi etrafı toparlayım çıkıyım bacımmm malum dün vardı bugün yemekte yok evde gidecek birilerini bulsam iyi olacak yarın kaynanalardayız balık yiycez bugün kime gitsem acabaa
haydi hepinizi çok öperek çıkıyorum iyiakşamlarrrrrrrrrrrrr
aminnnnnnn inşallah allah razı olsun canımbende 12 yıldır bekliyorum allahım kısmet ederse bakalım başlıcaz tedavimize tekrardan en yakın zamanda
sende sağlıcakla doğur bebişini inşallah
çıkıyorum ben sonra görüşürüz hoşakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?