Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilahi paptyaa aslına bakarsan hepimiz dizdiydikdemi yaniiii
bu biraz pozitif düşünmeyi kolaylaştıran bir kitap yaa, dediğim gibi ben kitabı okumadım ama bize iyi gelecek bir kitap

kız sevooooomadem uyumayacaksın gitme biraz daha bak nurcikte gelmiş zatenben çıkacam 20 dk sonra felann zaten, illa canın oyun oynamak istiyosa uzun eşek oynayakk

paptya sende gel canım antalyaya oldu olacakhemşomda gelsin
ayyyyyyyy hepimizi bir arada düşündümde bir anda ne gırgır yaparaızzz

Son düzenleme:
amannnn ne çok çene çalmışsınız yahuu oku oku gözler şaş beş oldu ...
nevo gardaş ne hocası kızzz vallamm bilmiyom bişeyy hoca pek memnun değil ra harfine hep re diyorumm hoca seninle çok uğraşacam ama düzeltecem diyo bakalım inşallah düzeltirim hee birde peltek harfleri çıkaramıyorum üfff
sevo bacım çok geçmiş olsun arıyamadım seni bu gün aradım telin kapalıydı ..bacım iyikide ameliayat olmuşum diyeceksin en azından tedaviye başlarken için rahat olacak.. kızz bellimi olurr tedaviye bilem gerek kalmadan gelir belkim bebişin Allah büyük

herkesi öper ve kaçarım VINNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

ama daha uzun eşek oynayacaktıkkkk

dün akşam fatoş aradı ona diyorumki sende ayarla antalyaya gel kardeş kardeş tedavi olalım dedim
valla ne iyi olurdu aslında hepimiz bir merkezde ve aynı zamanlarda tedavi olsak :97::97:

valla iyi olurduda bana başka bir şehir zor gelir hiç düşünmedim başka bir şehirde yaptırmayı inşallah sizler buluşursunuz bizde imrenerek resimlerinize bakarız

kızlar akşam düğüne gidecez benim çıkmam lazım yemek yok ortada daha kalkıp hafif bişeyler yapsam iyi olacak ..herkese iyi akşamlarr

sevo sana söylemiştimya hatırlıyomusun biyerden alıntı yapacaktım burya kopyalayacaktım :26:bulamadım bacım onu yaww, ama okusaydın çok duygulu bişeydii doğum hikayelerini anlatanlar topikinde ama bulamadım

anlatayım biraz kadın birkaç yıl tedavi olmuş ialç felan ama doktor rahimde perde olduğunnu bile bile almamış kadının perdesini aşılamayla tutmuş bebek , birkaç ay sonra dşmüş, sonra tüple ikizleri tutmuş biri 1,5 aylıkken öbürüde 8 aylıkken felan karnında ölmüş velasın dangalak doktor sonunda böyle olmayacak demiş ve kadının perdesini almışbir kaç ay sonra kadın kendiliğinden hamiş kalmış ve oğlunu kucaklamışmaşallah bide doğum hikayesini yazmış ağlaya ağlaya okuduydum ama şükür mutlu sonla bitti

nurcik gelmenle gitmen bir oldu neysee hadi git akşama düğün varmış süslenn bakalımm

lara evet demiştin işte böle doktorlarda var illa o kadın nyıpranmasımı lazımdı iştee :44: neyseki bebeğine kavuşmuş darısı bizleirn başına inşallahhh tedavi ile yada tedavisiz olsunda nasıl olacağı önemli değil sağlıcakla olsun tabiki

iyi nurcik hadi çık cuma cuma günaha girmeyek hafif yeyin evet düğünde koca göbüş çıkma milletin karşınaben yiyince hemen göbek çıkarda ona dayanarak söylüyom iyiakşamlar canıımcım

sevo sana derken ben çıkıyorummpatron çık dedi etrafı toparlayım çıkıyım bacımmmmalum dün vardı bugün yemekte yok evdegidecek birilerini bulsam iyi olacakyarın kaynanalardayız balık yiycez bugün kime gitsem acabaa

haydi hepinizi çok öperek çıkıyorum iyiakşamlarrrrrrrrrrrrr

şifam kız sen yemek hazırlamaya gitmiyormuydun
yoksa kocana mı yıktın yemeyi
benim kocacığım mesayisinin bitmesine rağmen gelemedi daha burda hava karışık fazlasıyla rüzgar var tabi doğal olarak kocacığıma iş çıkıyor böyle havalarda köylerin elektiriklerini tamir ediyor karanlıkta kalmasınlardiye rabbim korusun geçen elektirik direyindeyken yıldırım düşmüş koblolar ateş atmış çok korkmuş eve geldiğinde hala dizleri titriyordu çok tehlikeli bir işte çalışıyor

güle güle lara bu günüde geçirdin işbaşa düşüyor sıva kolları hazırla yemekleri afiyet olsun
bak canım balık istedi çok severim balığı ama bulunduğum yerde balık satılmıyor

inşallah rabbim sabrının karşılıgını sana bir bebekle verir rabbim hayılı evlatlar nasip etsin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…