kolay gelsin tuğba
allah hayırlısıyla kurtulup yavrunu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin eminim kızını kucağına aldığında bütün çektiklerini unutacaksın
tuğbacım dayan canım sık dişini az kaldı bak gör bi doğur hepsini unutucan inşallah hatırlamıcaksın bile bol bol dua et hepimiz senin yanındayız dualarımızla unutma bu sabah namaz da senin için ve syhan için ayrı ayrı dua ettim
allahrazı olsun hepiniz başındna beri dualarımdasınız eğer herşey normal ilerlerse ben doğum sancısıçekemicem ama kısmet olursa ameliyat masasında hepin,ze dualar edicem biliyorumki sizlerin dualarıyla bu günleri gördüm allah hepinizdne reazı olsun sağolun kızlartuğbacım az daha sabret canım yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin rabbim yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin inşallahbu arada sabretmekten başkada çarem yokazaten son 15 e girmişim allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah
tuğbacık heyecan dorukta ha gayret dayan az kaldı abinler almanyadaysa süt çayı getittir onlara.kaderin cilvesine bak ki çayın adı BABY LOVE sarı paket acayip süt oluyo unutma internetten bakabilirsin hadi Allah hayırlısıyla kurtarsın canım...
aah canım keşke bi kaç gün önce yazsaydın abimin gönderdiği kargo dün geldi ama not ettim bi araştırayım kullanan varsa nette satılıyosa sipariş edebiliz bakalım sağol torpağımmallah razı olsun canım
tubişim canım benim dikkat et kendine kıyamam sanaaa az kaldıııısen çok iyi,çok temi,z kalplisin yaaa nerden çıktı bu şimdi deme içimden geldi işte sağol canımm
ooof ipem ooof zor bu rahimin işi doğuma hazırlan doğumdan sonra ağdaya hazırlan olmadı fik fike hazırlan yazık ona yaaa avuç içi kadar şey bu kadar yüklenmemek lazım ama ona yaatubiş rahim kendini doğuma hazırlamaya başlıyo son haftalar onun içindir o ağrılar .saçmalıyorumd emi içinde bulunduğum saçma sapan ruh halinden galiba nedendir bu ağrılar bilmöiyorumd açekilmez bişeyya iki gündür fena haldeyim
tuğbişimmm inşallahh komlşuların yormamıştır seni arkadaşında gelcekti yardımcı olmuştur inşalllah sana bak ipeğin dediği gibi doğuma hazırlanıyo demekki vucudunn aman dikkat[/QUOTE
aah sevo arkadaşım gelicekti regl olmuş aradı sancım var dedi kıyamadım akşama gelip hazırlık yapmıştı tamam sağol dedim gelenlere ben servis yaptım zaten tık nefestim sağolsun anladılar onlar devamını getirdi servisin çaylarını kendileri aldı vs..valla bilemiyorum sevo neye hazırlanıyosa hazırlansın artık durum uyumak istiyorum rahatça oturmak istiyorum inan berat bi şey bu ağrılar rabbim sizlere sorunsuz sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah canımm
canım tuğbam çok saol duaların için rabbim razı olsun kabul etsin inşallah ziraa hergün ağlıyorum gözümde ameliyatlı zor oliyiii
canım ben en çok evde yalnız olmandan tedirgin oluyorum yaa keşke annen daha önce yanına gelebilse veya başka biri nolur nolmaz tedbirli olmak lazım :18::18:
delimisiin niye ağlıyon bi düşün geçen sene bu zamnalrda bende ağlıyodum deli gibi hemde tedavinin üstünden 3 ay geçmişti olumsuzdu eşimin psikolojisi bitikti bunalımlara girmiştik kii hatta hatırlarmısın bilmem kızlar burada eşim için duaya çıktılar aklı başına gelsin benim lor peynirimin diye ama bak yaradana şükür bugün gün sayıyorum biliyourm allahın izniyle sende diğer arkadaşlarda bu günleri göbüşlerde bebek varken vaybe ne günlermiş diye anacaksınız ..neyse neyse sen ağlama tikişlerin gevşer
ben yalnızlıktan değilde ya uyurken yada banyoda aniden suyu filan gelirse öyle oluyomuş diğer tpikte okudum ne yaparım diyorum sular fışkırırmı acaba ben hastaneye giderken alt taraf çağlayanmı olur muslukmu yapsak diyorum doktoru sevmezesem açarım musluğu suratına suratına hihihihihiaay psikolojim bitik bu konuda inşallah perşembe günü gittiğimde gn ve saat verir bend eo günde o saatte sakince gider kesilir biçilir gelir yatarım sancı su nişan kan man aayy ben donum elimde balkona çıkar yardım edin:84::84::84: diye bağırırım o sancıyı yaşamıyım ya :18::18:
canım anne çalışıyo izin alamıyo bend eson ana kadar almasın dedim daha fazla kalabilir yanımd abelki gelebilecek kişilerde okula başladı zaten allaha emanetiz bakalım
ayyy tuğbişimm sen yazınca hatırladım eşinle olayları ne günler geldi geçti bak şimdi emhamdülillah diyelim herşey normale dönüyor gün sayıyorsun zor bir süreçte olsa allaha şükürperşembe günmü alıcaksınız şimdii abowww
ayyy tuğbişimm sen yazınca hatırladım eşinle olayları ne günler geldi geçti bak şimdi emhamdülillah diyelim herşey normale dönüyor gün sayıyorsun zor bir süreçte olsa allaha şükürperşembe günmü alıcaksınız şimdii abowww
inşallah canım ben ve hepimizin bebeksiz son senesi olur ...evet canım hatırlıyorum çok şükür geçti gitti o günler ...avatar resmini bile hatırlıyom kara saçlı bunalımlı bi kız resmi vardı .....ilahi tubi güldürdünbeni demek tikişlerim gevşer ...aksine dikişler çok sıkı oldu nasıl alcaklar merak ediyom iyice ete gömülmüş:18::18:
allah korusun canım yaa sen yalnızken olmasın bişey inşallah perşembe günü tarihi kesinleşir yaa rabbim yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah
/QUOTE]
bak kendin diyorsun bunalımlı hatunlaı bağlamışım prrofilime ee birde şimdiye bakve silkelen
ayy aşkolsun bacaklarımı sızlattın tikişler etemi gömülmüş korkma korkma sakın krem verdiyse sür
ayy bende bikelimeyi iki defa yazınca kendimi fatmagülün abisi raahmi varya onun bayen versiyonu gibi hissediyorum korkms sen korkma
aynen sevom şükürler olsun o günler bitti allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahhhevet perşembe belli olcak inşallah :18::18:
inşallah canım ben ve hepimizin bebeksiz son senesi olur ...evet canım hatırlıyorum çok şükür geçti gitti o günler ...avatar resmini bile hatırlıyom kara saçlı bunalımlı bi kız resmi vardı .....ilahi tubi güldürdünbeni demek tikişlerim gevşer ...aksine dikişler çok sıkı oldu nasıl alcaklar merak ediyom iyice ete gömülmüş:18::18:
allah korusun canım yaa sen yalnızken olmasın bişey inşallah perşembe günü tarihi kesinleşir yaa rabbim yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah
/QUOTE]
bak kendin diyorsun bunalımlı hatunlaı bağlamışım prrofilime ee birde şimdiye bakve silkelen
ayy aşkolsun bacaklarımı sızlattın tikişler etemi gömülmüş korkma korkma sakın krem verdiyse sür
ayy bende bikelimeyi iki defa yazınca kendimi fatmagülün abisi raahmi varya onun bayen versiyonu gibi hissediyorum korkms sen korkma
yarın diğer gözüm için gitcem dra canım sorcam tikişleri bana normal gelmedi böyle olması yawww....
rahmiii
aynen sevom şükürler olsun o günler bitti allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahhhevet perşembe belli olcak inşallah :18::18:
yarın diğer gözüm için gitcem dra canım sorcam tikişleri bana normal gelmedi böyle olması yawww....
rahmiii
neden normal gelmediki benim annemin gözündeki tikişlerde öyleydi ama sen iz kalıp kalmıcağını bi sor bakalıminşallah kalmaz
tarfilcim dün telle aradım hastaneyi başhekimle görüştüm telde olmaz gelin görüşelim dedi yarın gidicem görüşmeye..hekimle konuşunca 10 dk.sonra oradaki doktorujm aradı cd olayını halletmiştik olay nediğr diye doktorum okadar hızlı konuluyoki bişey anlamadım salı günü gel görüşelim elindeki yazıyı resmileştireyim onuda getir dedi.bende salı günü gelemem çalışmaya başlıcam müsait bi zamanda gelirim dedim pazsartesi o izinliymiş..bu arada elimdeki kağıt kendi yazdığı el yazısıyla rapor rahimde bir sorun olmadığına dair onu istiyobence onu alıp sorun olduğunu yazan rapor yazacak ben yermiyim hiççç neyse dediğim gibi başhekimle görüşücem ondan cevap almazsam senin dediğin numarayı arıyacağım ve tüketici haklarına mı ne şikayet edicem bakalım canım..
sen özelde yaptırmıştın demi canım valla uğraşması zor ama dava açsan tazminat bile alırsın ...görüşmeye gidersen göz dağı ver bakalım dava açcam falan diye en azında ödediğin paraları iade etmeyi teklif ederler belki.. ...uyanık dra baksana verme o kağıdı canım hakkkını savun maddi manevi zarara uğrattılar seni
tarfilcim dün telle aradım hastaneyi başhekimle görüştüm telde olmaz gelin görüşelim dedi yarın gidicem görüşmeye..hekimle konuşunca 10 dk.sonra oradaki doktorujm aradı cd olayını halletmiştik olay nediğr diye doktorum okadar hızlı konuluyoki bişey anlamadım salı günü gel görüşelim elindeki yazıyı resmileştireyim onuda getir dedi.bende salı günü gelemem çalışmaya başlıcam müsait bi zamanda gelirim dedim pazsartesi o izinliymiş..bu arada elimdeki kağıt kendi yazdığı el yazısıyla rapor rahimde bir sorun olmadığına dair onu istiyobence onu alıp sorun olduğunu yazan rapor yazacak ben yermiyim hiççç neyse dediğim gibi başhekimle görüşücem ondan cevap almazsam senin dediğin numarayı arıyacağım ve tüketici haklarına mı ne şikayet edicem bakalım canım..
yeterr eşininde hastane işi varmış diğer kardeşin yada ailenden biri gitsin kardeşinin yanına üst üste gelmiş :26:
canım bu konuyla tüketici hakları ilgilenirmi bilmiyorum ama bende tamamen katılıyorum tarfle sakın peşini bırakma sen hem maddş hem manevi yıprandın en azında o yaptıkları işe yaramaz operasyonun parasını iste ben burada sorunum çözüldü diye kendimden emin bir şekilde tüp tedavisine başlamak için gittim ve bu durumu öğrendim sizce bu yıkım değilde nedir de maddiyatı yinele yıprandığını ve bunun sorumlusununda o hekim olduğunu savun ben gerekli tüm mercilere başvurup hakkımı sonuna kadar savunucam de en azındna başka hastalar benim yaşadığım sorunları yaşamasın filan de göz dağı veririm ama olmazsa uğraşamam ddeme uğraşabildiğin kadar uğraş sen haklısın çünkü sonuna kadar ayrıca o kağıdın bir kopyasını al eline ve dr istediği zaman göstermek amaçlı götür yanıdna olsun ama mutlaka bi parçasıda sende olsun eşim dediki 20 30 tl yi gözden çıkarıp notere gitsin o kağıdın aslı gibidir yazan bir belgesini daha alsın ama elinde belgenin eşi olmadan vermesin doktora dedi sen bilirsin tabi...tarfilcim ben zaten doktorla görüşmeyi düşünmüyorum pazartesi olmamasıda iyi bakalım baş hekimler doktorları savunurlar genelde ama ben şansımı deniyeceğim..bana dün doktor diyoki ne istiyosun paranımı evet dedim benim aldığım 50 tl veririm onu sorun değilsanki ben 50 tl verdim oraya dediğin gibi dava açsam alırım ama kim uğraşcak :44: ama başhekime ilk önce güzelce izah edicem baktım doktoru savunuyo ozaman göz dağı vericem bakalım ne olcek
sen nasılsın bu arada canım
canım bu konuyla tüketici hakları ilgilenirmi bilmiyorum ama bende tamamen katılıyorum tarfle sakın peşini bırakma sen hem maddş hem manevi yıprandın en azında o yaptıkları işe yaramaz operasyonun parasını iste ben burada sorunum çözüldü diye kendimden emin bir şekilde tüp tedavisine başlamak için gittim ve bu durumu öğrendim sizce bu yıkım değilde nedir de maddiyatı yinele yıprandığını ve bunun sorumlusununda o hekim olduğunu savun ben gerekli tüm mercilere başvurup hakkımı sonuna kadar savunucam de en azındna başka hastalar benim yaşadığım sorunları yaşamasın filan de göz dağı veririm ama olmazsa uğraşamam ddeme uğraşabildiğin kadar uğraş sen haklısın çünkü sonuna kadar ayrıca o kağıdın bir kopyasını al eline ve dr istediği zaman göstermek amaçlı götür yanıdna olsun ama mutlaka bi parçasıda sende olsun eşim dediki 20 30 tl yi gözden çıkarıp notere gitsin o kağıdın aslı gibidir yazan bir belgesini daha alsın ama elinde belgenin eşi olmadan vermesin doktora dedi sen bilirsin tabi...
ayy biri bana anne dediiiislm nasılsınız hatunlar
tugbiş çılgın anne son durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?