Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin tuğba
allah hayırlısıyla kurtulup yavrunu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin eminim kızını kucağına aldığında bütün çektiklerini unutacaksın

canım tuğbam çok saol duaların için rabbim razı olsun kabul etsin inşallah ziraa hergün ağlıyorum gözümde ameliyatlı zor oliyiii

canım ben en çok evde yalnız olmandan tedirgin oluyorum yaa keşke annen daha önce yanına gelebilse veya başka biri nolur nolmaz tedbirli olmak lazım :18::18:

delimisiin niye ağlıyon bi düşün geçen sene bu zamnalrda bende ağlıyodum deli gibi hemde tedavinin üstünden 3 ay geçmişti olumsuzdu eşimin psikolojisi bitikti bunalımlara girmiştik kii hatta hatırlarmısın bilmem kızlar burada eşim için duaya çıktılar aklı başına gelsin benim lor peynirimin diye ama bak yaradana şükür bugün gün sayıyorum biliyourm allahın izniyle sende diğer arkadaşlarda bu günleri göbüşlerde bebek varken vaybe ne günlermiş diye anacaksınız ..neyse neyse sen ağlama tikişlerin gevşer

ben yalnızlıktan değilde ya uyurken yada banyoda aniden suyu filan gelirse öyle oluyomuş diğer tpikte okudum ne yaparım diyorum sular fışkırırmı acaba ben hastaneye giderken alt taraf çağlayanmı olur muslukmu yapsak diyorum doktoru sevmezesem açarım musluğu suratına suratına hihihihihi aay psikolojim bitik bu konuda inşallah perşembe günü gittiğimde gn ve saat verir bend eo günde o saatte sakince gider kesilir biçilir gelir yatarım sancı su nişan kan man aayy ben donum elimde balkona çıkar yardım edin:84::84::84: diye bağırırım o sancıyı yaşamıyım ya :18::18:
canım anne çalışıyo izin alamıyo bend eson ana kadar almasın dedim daha fazla kalabilir yanımd abelki gelebilecek kişilerde okula başladı zaten allaha emanetiz bakalım

ayyy tuğbişimm sen yazınca hatırladım eşinle olayları ne günler geldi geçti bak şimdi emhamdülillah diyelim herşey normale dönüyor gün sayıyorsun zor bir süreçte olsa allaha şükür perşembe günmü alıcaksınız şimdii abowww

inşallah canım ben ve hepimizin bebeksiz son senesi olur ...evet canım hatırlıyorum çok şükür geçti gitti o günler ...avatar resmini bile hatırlıyom kara saçlı bunalımlı bi kız resmi vardı .....ilahi tubi güldürdün beni demek tikişlerim gevşer ...aksine dikişler çok sıkı oldu nasıl alcaklar merak ediyom iyice ete gömülmüş:18::18:

allah korusun canım yaa sen yalnızken olmasın bişey inşallah perşembe günü tarihi kesinleşir yaa rabbim yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah

seyhancım sen nasılsın canım daha iyisindir inşallah....dediğim numarayı arayıp şikayet etmeyi düşündünmü canım drları

Son düzenleme:
fıstıklar nasılsınız kaç gündür kendimden bişeyler yazıp çıkıyorum :26::26::26::26::26::26:canlarım size bakamıyorum bile
(yine aynısı olacak galiba )kızlar biz bu güN kardeşimle yine dr gittik(merkez çağırdı):26::26::26::26: bu gün yuymoşlar çatlatılacak saat 12 de pzrts opu su var 25 yumoş varmış dr her şey çok güzel dedi inşş böyle devam eder
ama pazartesi ben yanında olamayacağım eşimin görme alanı çekilecek:44::44::44::44:hiç içime sinmiyor yalnız göndermek ama ne yapayım mecburen
çok yorluldum kızlar ama kardeşimden hamiş haberi alınca inşşş bütün bu yorgunluklar uçup gidecekkk sizde dualrınız eksik etmeyin İYİ BAKIN KENDİNİZE SEVİYORUM SİZİ

aynen sevom şükürler olsun o günler bitti allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahhh evet perşembe belli olcak inşallah :18::18:

tarfilcim dün telle aradım hastaneyi başhekimle görüştüm telde olmaz gelin görüşelim dedi yarın gidicem görüşmeye..hekimle konuşunca 10 dk.sonra oradaki doktorujm aradı cd olayını halletmiştik olay nediğr diye doktorum okadar hızlı konuluyoki bişey anlamadım salı günü gel görüşelim elindeki yazıyı resmileştireyim onuda getir dedi.bende salı günü gelemem çalışmaya başlıcam müsait bi zamanda gelirim dedim pazsartesi o izinliymiş..bu arada elimdeki kağıt kendi yazdığı el yazısıyla rapor rahimde bir sorun olmadığına dair onu istiyo bence onu alıp sorun olduğunu yazan rapor yazacak ben yermiyim hiççç neyse dediğim gibi başhekimle görüşücem ondan cevap almazsam senin dediğin numarayı arıyacağım ve tüketici haklarına mı ne şikayet edicem bakalım canım..

yeterr eşininde hastane işi varmış diğer kardeşin yada ailenden biri gitsin kardeşinin yanına üst üste gelmiş :26:

tarfilcim ben zaten doktorla görüşmeyi düşünmüyorum pazartesi olmamasıda iyi bakalım baş hekimler doktorları savunurlar genelde ama ben şansımı deniyeceğim..bana dün doktor diyoki ne istiyosun paranımı evet dedim benim aldığım 50 tl veririm onu sorun değil sanki ben 50 tl verdim oraya dediğin gibi dava açsam alırım ama kim uğraşcak :44: ama başhekime ilk önce güzelce izah edicem baktım doktoru savunuyo ozaman göz dağı vericem bakalım ne olcek

sen nasılsın bu arada canım

canım bu konuyla tüketici hakları ilgilenirmi bilmiyorum ama bende tamamen katılıyorum tarfle sakın peşini bırakma sen hem maddş hem manevi yıprandın en azında o yaptıkları işe yaramaz operasyonun parasını iste ben burada sorunum çözüldü diye kendimden emin bir şekilde tüp tedavisine başlamak için gittim ve bu durumu öğrendim sizce bu yıkım değilde nedir de maddiyatı yinele yıprandığını ve bunun sorumlusununda o hekim olduğunu savun ben gerekli tüm mercilere başvurup hakkımı sonuna kadar savunucam de en azındna başka hastalar benim yaşadığım sorunları yaşamasın filan de göz dağı veririm ama olmazsa uğraşamam ddeme uğraşabildiğin kadar uğraş sen haklısın çünkü sonuna kadar ayrıca o kağıdın bir kopyasını al eline ve dr istediği zaman göstermek amaçlı götür yanıdna olsun ama mutlaka bi parçasıda sende olsun eşim dediki 20 30 tl yi gözden çıkarıp notere gitsin o kağıdın aslı gibidir yazan bir belgesini daha alsın ama elinde belgenin eşi olmadan vermesin doktora dedi sen bilirsin tabi...

leydim meleğim nabersin canım minik kuzum nasıl herşey yolundamı koklayıver annesi merve sultanımı yerime

slm nasılsınız hatunlar
tugbiş çılgın anne son durumun nasıl
leydim sende altta duruyon sen nasılsın bebişinin alerjisi nasıl oldu

oooh tostide gelmiş tostiii nabersin içindeki tosti nasıl keyfi yerindedir inşallahhh
kızlar ben kaçar deli uykum var bütün gün uyudum başım ağrıyo ama sarhoş gibiyim anlaşılan bugünü uyuyarak kapatıcam
haydi leydim tostican geldi yalnız kalmadın iyisin gene öpüldünüz güzeller hoşçakalın

bende bilmiyorum canım tüketici hakları ilgilenirmi ama bakalım işte öğrenicem eğer sorun çıkarsa ne yapabilirim diye..yok ben doktora zaten belgeyi vermicem zaten onunlada görüşmeyi düşünmüyorum başhekimle görüşücem yanımda evraklarımıda götürücem ama fotokopilerini göstericem hekime zaten demem öle uğraşamam diye

neyse sen beni bırak nasıl oldun bakayım bacakların nasıl bu arada hani odasını eşyalarını göstercektin ne zaman göstercen bakemm

slm nasılsınız hatunlar
tugbiş çılgın anne son durumun nasıl
ayy biri bana anne dediiii hemde çılgın olanından sağol canımm iyiyim çok şükür SADECE YATAĞA BAĞLANDIM BEKLİYORUM BEBEK ÇOK AŞAĞIDA OTURURKEN BACAK ARALARIMA DEĞDİĞİNİ HİSSEDİYORUM BİRD EİKİ GÜNDÜR HAFİF KASILMAM VAR KORKUDAN YATIYORUM OLUR OLMAZ BİYERE PIRTLATMAYAYIM DİYE GENEL OLARAK MEMNUNİYETSİZ BİR GEBEYİM YANİ AZ KALDI ARTIK KURTULUYONUZ BU ŞİKAYETÇİ HALLEİRMDEN :18: SEN NASILSIN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…