oooh tostide gelmiş tostiii nabersin içindeki tosti nasıl keyfi yerindedir inşallahhh
kızlar ben kaçar deli uykum var bütün gün uyudum başım ağrıyo ama sarhoş gibiyim anlaşılan bugünü uyuyarak kapatıcam
haydi leydim tostican geldi yalnız kalmadın iyisin gene öpüldünüz güzeller hoşçakalın
ayy biri bana anne dediiiihemde çılgın olanından sağol canımm iyiyim çok şükür SADECE YATAĞA BAĞLANDIM BEKLİYORUM BEBEK ÇOK AŞAĞIDA OTURURKEN BACAK ARALARIMA DEĞDİĞİNİ HİSSEDİYORUM BİRD EİKİ GÜNDÜR HAFİF KASILMAM VAR KORKUDAN YATIYORUM OLUR OLMAZ BİYERE PIRTLATMAYAYIM DİYE GENEL OLARAK MEMNUNİYETSİZ BİR GEBEYİM YANİ AZ KALDI ARTIK KURTULUYONUZ BU ŞİKAYETÇİ HALLEİRMDEN :18: SEN NASILSIN CANIM
işte bu getir gözünün yağını yiyecemm akıllı arkiDİŞŞİM benim yerim seni hırrrrbende bilmiyorum canım tüketici hakları ilgilenirmi ama bakalım işte öğrenicem eğer sorun çıkarsa ne yapabilirim diye..yok ben doktora zaten belgeyi vermicem zaten onunlada görüşmeyi düşünmüyorum başhekimle görüşücem yanımda evraklarımıda götürücem ama fotokopilerini göstericemhekime zaten demem öle uğraşamam diye
neyse sen beni bırak nasıl oldun bakayım bacakların nasıl bu arada hani odasını eşyalarını göstercektin ne zaman göstercen bakemm
ayy tuğbiş bende sabahtan beridir yataktayım çıkmıyom aslında iyiydim ama bu sabah wc ye bi kalktım baş dönmesi mide bulantısından banyoya oturdum kaldımbugünden beridir gelip gidiyo baş dönmem mide bulantım ilacın yan etkisinde yazıyodu sanırım ondan oldumm..
sende git dinlen canım baksana kızını iyice hissetmişsin geleceğim yakında sinyalini veriyor sana
tosti hoşgeldin cnaım nasılsın
leydim sende hoşgeldin
işte bu getir gözünün yağını yiyecemm akıllı arkiDİŞŞİM benim yerim seni hırrrrbacaklar hala uyuşuk ama dikkat ettim sağ tarafımda daha çok uyuşukluk ve ağrı var ben rsimmi eklicektim tamamen unutmuşum tamam gidip çekeyim resimleri yarım saat yada bir saat sonra ekleyeyim olarmı ekleyince çağrı atarım
tabi diğer arkadaşlara saygısızlık olmazsa
tarfilcim dün telle aradım hastaneyi başhekimle görüştüm telde olmaz gelin görüşelim dedi yarın gidicem görüşmeye..hekimle konuşunca 10 dk.sonra oradaki doktorujm aradı cd olayını halletmiştik olay nediğr diye doktorum okadar hızlı konuluyoki bişey anlamadım salı günü gel görüşelim elindeki yazıyı resmileştireyim onuda getir dedi.bende salı günü gelemem çalışmaya başlıcam müsait bi zamanda gelirim dedim pazsartesi o izinliymiş..bu arada elimdeki kağıt kendi yazdığı el yazısıyla rapor rahimde bir sorun olmadığına dair onu istiyobence onu alıp sorun olduğunu yazan rapor yazacak ben yermiyim hiççç neyse dediğim gibi başhekimle görüşücem ondan cevap almazsam senin dediğin numarayı arıyacağım ve tüketici haklarına mı ne şikayet edicem bakalım canım..
yeterr eşininde hastane işi varmış diğer kardeşin yada ailenden biri gitsin kardeşinin yanına üst üste gelmiş :26:
atlattımda gel birde bana sor ha birde nurcana sevoya kısacası kızlarınhepsine hepsini bezdirdim valla zor geçti sıkıntılı geçti ama şükür bitti sayılır ben kucağıma alıpta o hep hayalini kurduğum emzirme anını yaşamadığım sürece bitti diyemicem şükürler olsuın bu güne geldik az önce bende çizelgeme bakıp bu kadar zaman nasıl geçmiş dedimöyle böyle derken atlattın allahın izniyle allah banada o günleri gösterir inş.
bende ne yapım tugbiş evdeyım sürekli yatıyorum bir iş yaptıgım yok
10 gün sonra kontrolüm var inş. herşey yolundadır benımde akşamları midem cok yanıyor ve gögüslerim cok agrıyor kopacak gibi ama şikayetci değilim bu belirtiler içimi bir nebzede olsa rahatlatıyor
yavyummmm şafak 13,yada 15 perşembe netlik kazanıcak bakalım :18::18::18:sağol canım güzel dileklerin için ama korkma demişsin yusuf yusufum yusufçuk popomun dşbinde dıolanıyiiitubişim canımmmmm şafak kaç bitanem... RABBİM hayırlısıyla kurtulamnı yavrunu kucağına almak nasip etsin inş.. hiç korkma bitanem bol bol oku..... çıkınca illaki ağrıların oluyo ağrı kesicileri yapınca bide yavrunu kucağına alınca hiç birşey kalmıycak hafızanda herşey sıfırlanıcak kendini yeniden doğmuş gibi olucaksın canım..... çok duygulandım yaaa mervemi kucağıma aldığım ilk gün geldi....hazırlan hayatının en büyük aşkı geliyoooooooooo.. geri sayım başlasın artık......... tubik sende telimi çaldırda nonu kaydediyim....
işte bu getir gözünün yağını yiyecemm akıllı arkiDİŞŞİM benim yerim seni hırrrrbacaklar hala uyuşuk ama dikkat ettim sağ tarafımda daha çok uyuşukluk ve ağrı var ben rsimmi eklicektim tamamen unutmuşum tamam gidip çekeyim resimleri yarım saat yada bir saat sonra ekleyeyim olarmı ekleyince çağrı atarım
tabi diğer arkadaşlara saygısızlık olmazsa
leydim allah razı olsun canım amin inş.
yetercik sende hoşgeldin canım gecmiş olsun bu arada rahatsızmışsın
tubiş hay sen bir an önce ana olasın alemsin vallahi
kızlar bana müsade namazı kılıp uzanıcam
hayırlı akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?