Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyiz cok şükür tugbiş hadi sen yat grş

öyle böyle derken atlattın allahın izniyle allah banada o günleri gösterir inş.
bende ne yapım tugbiş evdeyım sürekli yatıyorum bir iş yaptıgım yok
10 gün sonra kontrolüm var inş. herşey yolundadır benımde akşamları midem cok yanıyor ve gögüslerim cok agrıyor kopacak gibi ama şikayetci değilim bu belirtiler içimi bir nebzede olsa rahatlatıyor

işte bu getir gözünün yağını yiyecemm akıllı arkiDİŞŞİM benim yerim seni hırrrr bacaklar hala uyuşuk ama dikkat ettim sağ tarafımda daha çok uyuşukluk ve ağrı var ben rsimmi eklicektim tamamen unutmuşum tamam gidip çekeyim resimleri yarım saat yada bir saat sonra ekleyeyim olarmı ekleyince çağrı atarım

tabi diğer arkadaşlara saygısızlık olmazsa

ayy tuğbiş bende sabahtan beridir yataktayım çıkmıyom aslında iyiydim ama bu sabah wc ye bi kalktım baş dönmesi mide bulantısından banyoya oturdum kaldım bugünden beridir gelip gidiyo baş dönmem mide bulantım ilacın yan etkisinde yazıyodu sanırım ondan oldumm..
sende git dinlen canım baksana kızını iyice hissetmişsin geleceğim yakında sinyalini veriyor sana

tosti hoşgeldin cnaım nasılsın

leydim sende hoşgeldin

iyi akşamlar hanımlarr... ben geldim tabisi haftasonu olduğu için kimsecikler yok....

seyhancım canım benim geçmiş olsun histeroskopi olmuşsun bence tüp bebek tedavisine gerek kalmadan bebişin gelicek inş..... ahhhh o doktorlar yokmu para için yapmıcakları yok .. ALLAH onları nasıl biliyosa öle yapsın... canım imkanın ve durumun müsaitse hakkını ara ders olsun onlara ve biidaha kimsenin canını boşu boşuna yakmasınlar.......... canım ya bende no yak çaldır ben ararım bebeğim çok ösledim sizleri....

tubişim canımmmmm şafak kaç bitanem... RABBİM hayırlısıyla kurtulamnı yavrunu kucağına almak nasip etsin inş.. hiç korkma bitanem bol bol oku..... çıkınca illaki ağrıların oluyo ağrı kesicileri yapınca bide yavrunu kucağına alınca hiç birşey kalmıycak hafızanda herşey sıfırlanıcak kendini yeniden doğmuş gibi olucaksın canım..... çok duygulandım yaaa mervemi kucağıma aldığım ilk gün geldi.... hazırlan hayatının en büyük aşkı geliyoooooooooo.. geri sayım başlasın artık......... tubik sende telimi çaldırda nonu kaydediyim....

tarfil canım geçmiş olsun caım yağ bezsi aldırmışsın...... hepinizi çok özledim ya filizim sende çaldırda nonu tekrar kaydediyim....

iyiyim bende sevo sen nasılsın canımcım son durumun nedir

topiğe mi koycan tugbiş bende bakacam:95::95::95:

hoşbulduk kızlar sizleri görmemişimmmm çok sevindim vallaaaaaa... sizleri bulmuşken azcık konuşalım benim küçük ve büyük aşkım uyuyolar bbende fırsat bu fırsat hemen geldim.......

tosticim canı hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsin inş.. sağlocakla yavrunu kucağına al inş... şükürler olsun yaa çoğu arkadaşımız hamile.. İNANIYORUM BURDAKİ HERKEZ ÇATIRRRRRRR ÇATIRRRRRRRRRRRRRR DOĞURACAK.......... hemde en hızlısından......

tubik kızının odasınımı göstercen kız hadi bekletme anemmmmmmm.... canım kıyamam sana demek yatıyosun kısmetse ne zaman geliyo minik prensesimiz......

seyhancım canım benim dikkat et kendine .. kıyamam size yaaa çok ösledim çokkkkkkkkkkkkkkkkkk........

mrhb kızlar nasılsınız ben çok fena grip oldummmm her yerim dökülüyor siler nasılsınız

canım eşi gidecek ailemizden kimse bilmiyor ben birde bıdıkın annesi bıdıkla anneside gidemezler o nedenle eşiyle yanız gidecekler
hayırlısı olsun ne yapalımmm

atlattımda gel birde bana sor ha birde nurcana sevoya kısacası kızlarınhepsine hepsini bezdirdim valla zor geçti sıkıntılı geçti ama şükür bitti sayılır ben kucağıma alıpta o hep hayalini kurduğum emzirme anını yaşamadığım sürece bitti diyemicem şükürler olsuın bu güne geldik az önce bende çizelgeme bakıp bu kadar zaman nasıl geçmiş dedim
yat yat iş miş yapma allahın izniyle 4.ayı bi gör ondna sonra yavaş yavaş yaparsın aslında rabbim koruyunca bişey engel değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım biliyosun bizim danalar çektirdi bize boşvermeye gelmez aman diyim ha mide yanması bende 7.ayda başladı şlimdilerde şişe şişe şurup içiyorum ama banamısın demiyo güya saçlı olacakmış diyolar eğer kel çıkarsa sorarım ben onlara benim memuklarda çok ağrıyodu ama 4.ayda bitti şişide indi bildiğin üzüm salkımı gibi oldu folloş yani şimdi ha benimki ha neneminki birbirindne farksız yanii

yavyummmm şafak 13,yada 15 perşembe netlik kazanıcak bakalım :18::18::18:sağol canım güzel dileklerin için ama korkma demişsin yusuf yusufum yusufçuk popomun dşbinde dıolanıyiiiallaha emanet artık şu sıkıntılarım bir an önce çıksuınd akurtulayım dedirtiyo hayatımın aşkı he öylemi oluyo aay heyecanlandım ya perşembe başlatıcam geri sayımı bascam start düğmeisne hafta içi çaldırayım annem senii ee sen nabersin aay gözüm kapanıyo çıksam az kestirsem gelince okusam olurmuı küsmezsiniz demi bana

öyle çok şatafatlı bişey olmadı kendi çapımızda bişeyler yaptık az sonra ekleyeyim olurmu kızlar uykumu satarım sizler için leyyn

ne sandın sen beni
hımmm az bacım az kaldı bitecek bunlar kızını alınca kucğaına hepsi bitecek
valla kimseciklere saygısızlık olmaz eğer seni yormazsa uğraştırmaz ise görmek isteriz tabiki canım :83:

leydim allah razı olsun canım amin inş.
yetercik sende hoşgeldin canım gecmiş olsun bu arada rahatsızmışsın
tubiş hay sen bir an önce ana olasın alemsin vallahi
kızlar bana müsade namazı kılıp uzanıcam
hayırlı akşamlar herkese

tubik bizim yüzümüzden uykundan olma bebetom git yattt uyuuu sonra çok arıycan bugünleri... benim en büyük küçük aşkım da uyandı onunla ilgileniyim sayfayı açık bırakıcam kızçenin odasını merak ediyorum..... hade......

sağol bacım güle güle gitt allah kabul etsin bende yatacağımmm sabah has işleirmiz var kendimi toplayıp onları haletmeliyimmm

leydim sağolasın iyi dileklerin için peşini bırakmıcam o doktorun merak etme canım.. sizlerde iyiymişsiniz emhamdülillah..şimdi rahatsız etmiyeyim seni sonra ararım ben seni yarın felan olurmu canım benim

tosticim son durumum iyi allaha şükür yatıtorum ama iyiyim canım sende git dinlen boşver işi gücü hiçç önemli değil

yeterr geçmiş olsun salgınlar başladı

tuğbişim uykundan feragat etmeseydin sonrada eklerdin canım yaa :26:

iyi akşamlar kızlarr:80::80:

leydim kuşumm uzun zamandır yoktun özlettin kend,n, anlat bakem mevlüt nasıl geçti arıyamadım seni ,inan artık ailmemi bile arıyamıyorum eskisi gibi ..bacın yanii ben :89:kursa yazıldım hemde iki kursa birden (kuran kursu ve takı kursu) gerçi takı başlamadı ssalı günü başlıyo:81: güzel şeyler yaparsam hepiniz aklımdasınız şıkır şkır takılar yapıcam size :93::93::93:

sevom hakkını savun bacım hepimiz arkandayız:))
baş dönmelerin bencede nazrkozun etkisinden canım uzun b,r zaman narkoz vücüttan atılmıyo maalesef ,bol bol su iç bacım

tosticim kontroluün varmış inşallah herşey yolundadır bebemmm Allaha emanet olun

tuba baciii bende sabırsızlıkla bekliyorum ziloşun odasını :81:

Son düzenleme:
yeter geçmiş olsun inşallah çar çabuk atlatırsın geçen sene hatırlıyorumda bir aydan fazla griple boğuştun inşallah bu seferki okadar uzun sürmez..bol bol nane limon kaynat iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…