tarfilcim ben zaten doktorla görüşmeyi düşünmüyorum pazartesi olmamasıda iyi bakalım baş hekimler doktorları savunurlar genelde ama ben şansımı deniyeceğim..bana dün doktor diyoki ne istiyosun paranımı evet dedim benim aldığım 50 tl veririm onu sorun değilsanki ben 50 tl verdim oraya dediğin gibi dava açsam alırım ama kim uğraşcak :44: ama başhekime ilk önce güzelce izah edicem baktım doktoru savunuyo ozaman göz dağı vericem bakalım ne olcek
sen nasılsın bu arada canım
tarfil bacım nasılsın dikişlerin ne zaman alınacak
canım çarşamba günü alıncak dikişler.....
sen nasılsın günlerin yoğun geçiyor sanırım
bacım burdayım ama kardeşim istiyo pc yi çıkıcam birazdan.. demek narkozdan olabilirbilmiyom başım ağrıyo dönüyo midem bulanıyo ama devamlı değil..sende gelmiyorsun yoruluyon dimi nasılmışş iş güç ev g:31hepsi birlikte zor dimi
tarfilim benim amacım zaten sadece ödediğim parayı almak başka bir çıkarım yok 650 tl verdim canım
ooooo kedersiz bacımda gelmiş... gel sana şöle bi sarılayım kuşummm
canım günlerinin yoğun geçmsi çok güzel ....... kendine daha çok zaman ayırmış olursun...... ve vaktin nasıl geçtiğini anlamassın.... canım yaaaa sesinizi bilee öle ösledim ki anlatamam.....
yubikim canım geldim ama hala yüklenmemiş kuşum meraktan ölüyorum... kısmet başka bi zamana.. kızlar minik kuşum uyandı onunla ilgileniyim birazdan görümceme inicez hazırlanmam lazım... hepinizi çok çok öptümmmmmmmmm....
hadi bakalım inşallah sorunsuz geçer canım
iyiyim şükür canım, hafta içi yoğun geçiyor artık günlerirm :)) hafta sonuda eşimle ,temizlikle ,yemekle geçiyor
bacım burdayım ama kardeşim istiyo pc yi çıkıcam birazdan.. demek narkozdan olabilirbilmiyom başım ağrıyo dönüyo midem bulanıyo ama devamlı değil..sende gelmiyorsun yoruluyon dimi nasılmışş iş güç ev g:31hepsi birlikte zor dimi
tarfilim benim amacım zaten sadece ödediğim parayı almak başka bir çıkarım yok 650 tl verdim canım
resmleri yüklüyorum ama baştan söliyim öle çok şatafatlı ahım şahım bişey beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız baştan söliyim
Iyi akşamlar pınar iyiyz şükür sen nasılsın
kızlar tuğbişin netinde sorun olmuş gelemiyo ve ekleyemiyo şuanda haberiniz olsun
iyi akşamlar diliyorum
bacımm sanada iyi akşamalar
pınarcım iyi akşamlar sen geldin ama ben çıkmak zorundayım görüşürüz cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?