Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım başhekim druna mutlaka ikazda bulunur ama sana karşı elbetteki savunur...ne kadara yaptırmıştın canım bari en kötü ihtimal onu vermeyi teklif etseler sende uğraşmak istemezsen oda kardır diye düşünüyorum .....

bende iyim canım ütü yaptım geldim.. yarında diğer gözümden olucam..ve iyileştikten sonra tam gaz bebek çalışmaları inşallah

canım çarşamba günü alıncak dikişler.....
sen nasılsın günlerin yoğun geçiyor sanırım

hadi bakalım inşallah sorunsuz geçer canım

iyiyim şükür canım, hafta içi yoğun geçiyor artık günlerirm :)) hafta sonuda eşimle ,temizlikle ,yemekle geçiyor

bacım burdayım ama kardeşim istiyo pc yi çıkıcam birazdan.. demek narkozdan olabilir bilmiyom başım ağrıyo dönüyo midem bulanıyo ama devamlı değil..sende gelmiyorsun yoruluyon dimi nasılmışş iş güç ev g:31hepsi birlikte zor dimi

tarfilim benim amacım zaten sadece ödediğim parayı almak başka bir çıkarım yok 650 tl verdim canım

ooooo kedersiz bacımda gelmiş... gel sana şöle bi sarılayım kuşummm

canım günlerinin yoğun geçmsi çok güzel ....... kendine daha çok zaman ayırmış olursun...... ve vaktin nasıl geçtiğini anlamassın.... canım yaaaa sesinizi bilee öle ösledim ki anlatamam.....

yubikim canım geldim ama hala yüklenmemiş kuşum meraktan ölüyorum... kısmet başka bi zamana.. kızlar minik kuşum uyandı onunla ilgileniyim birazdan görümceme inicez hazırlanmam lazım... hepinizi çok çok öptümmmmmmmmm....

evet narkozdan canım kendimden biliyorum çünkü (bu zamana kadar 5 defa narkoz almış biriyim sonuçta:))

tamam canım kızdırma kerdeşini bende çıkacam birazdan

hee gelemiyom artık :97:kursatn gelince kafam bir dünya olarak dönüyorum kalabalık ortam, ses ve gürültü beynimi çok çabuk yoruyor yinede gelmeye çalışıyorum bacım hiç gelmemezlik etmiyorumki :93::93:

valla bacım az para değil inşallah hakkını alırsın

sarıl bacım sarıll dur bende yanacıklarından öpemm ..muahhh muckkk şlappp şlupppp

valla aynen öyle canım vaktim nasıl geçiyo anlamıyorum ama ben şikayetçi değilim evde boş boş oturmaktan iyidir
SOSYALojik oldum yawww

hadi bakalım inşallah sorunsuz geçer canım

iyiyim şükür canım, hafta içi yoğun geçiyor artık günlerirm :)) hafta sonuda eşimle ,temizlikle ,yemekle geçiyor

rabbim yardımcın olsun canım çıkıyom ben eşim gelcek öptüm kocaman

o zaman canım başhekime gitmeden önce etraflıca bi araştırma yap neler yapabileceğine dair başhekimin bütün çıkış yollarını kapatmak için söyleyebileceği herşeye cevap verebilmek için internet yoluylada şikayetim var diye bi site var ordanda şikayet edeceğini hastane ve dr un ismini falan yazacağını söyle netten kim araştırma yaparsa direk senin şikayetinde çıkar buda drun ve hastanenin önünü keser nebileyim bacım yaa rabbim işini rast getirsin sen akıllı kızsın üstesinden gelirsin canım 650 tl az bi rakam değil senide çok öptüm canım iyi akşamlar

resmleri yüklüyorum ama baştan söliyim öle çok şatafatlı ahım şahım bişey beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız baştan söliyim

iyi akşamlar tarfilim tşk ettim bilgiler için zaten yapıcam dediklerini canım

tuğbişşş geldi haydi seni bekliyom çıkıcamm kardeşim başımda

kızlar tuğbişin netinde sorun olmuş gelemiyo ve ekleyemiyo şuanda haberiniz olsun

iyi akşamlar diliyorum

bacımm sanada iyi akşamalar

pınarcım iyi akşamlar sen geldin ama ben çıkmak zorundayım görüşürüz cnaım

görüşürüz canım geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…