iyiyim ben de canım ablama geldim dün bikaç gün kalıp dönücem inşallah
kızlar tuğbişin netinde sorun olmuş gelemiyo ve ekleyemiyo şuanda haberiniz olsun
iyi akşamlar diliyorum
Bacımm sanada iyi akşamalar
Pınarcım iyi akşamlar sen geldin ama ben çıkmak zorundayım görüşürüz cnaım
iyiy yaptın canım bol bol sohbet ,dedikodu yapın iyi gelir :))
bende çıkayım madem ..iyi akşamlar bacımm
Pınarcım sanada iyi akşamlar canım ablanla hoş sohbet ve dedikodular :92::92:
kızlar ağrıyan belim uyuşuk ayağımla ancak resim çekebildim kıyafetleri tektek açıp sergilicektim ama inanın ayakta zor duruyorum kim toplıcak dedim örgüleri abim yoılladı asıl örgüler bu hafta içi gelicek annem yaptırmış ve demesinmi 5 yaşına kadar giyer NURCAN BİLİRSİN SNE 5 YAŞINA KADAR GİYERR DEDİYSE ANNEM ONLAR BAYAĞI BÜYÜKTÜR DEMİ off inşallah öle değildir yoksa çok sinirlenirim( ben madem yaptırıcan bikaç yelek 2 hırka birdepatik yaptır demiştim oda etek bluz ördürdüm dedi kırılmasın d,ye söliyemedimde ama ben giydirmemki etek ne hemd eörgü etek neyse verdiği paraya değer inşallah 450 tl verecekmiş örgüler gelsin eklerim ayrıca herkes çok kıyafet alma öçabuk büyüo deyince bizde 7,8 parça alt üst takım aldık 8 10 tane tulum 12 tane çıtçıtlı badi bikaç tane tek üst ve alt. iki tane dışarılık kıyafet bi tane elbisemiz var hedaye ama 3 yaş grubu :))) bakım seti alındı tırnak makası termometre fırça bez ıslak mendil ağız ve sırt mendili şimdilik bunlar var zamanla ihtiyaç doğdukça alınır elbet ya faceden ekim anneleri grubuna baklıyorumda doğum yapıp eklemişler resimleri inanamıyorum hala günler sonra bende öyle olacağıma ve inşallah diyorum ben dahil hepimiz o pozları verebilelim bebeklerimizle inşallah allahım
yok kıız öyle maşallahlık bi oda olmadı bahsetmişimdir burası diğer evden ufak eşim dediki oda takımı almayalım tıkış tıkış olur ki haklıydı bu sene burda son görev gittiğimiz yerde dilediğin gibi alırsın deyninc okiş deidm zaten kullanmıcaz odayı ilk bi kaç ay yanımda kalıcak abimin gönderdiği yatakta yatırırım diye düşündük o odayıda boş kalmasın diye değerlendirdik bi yatağa alışıp diğeri,ni yadırgamazsa belki gündüzleri odasına alırız ay bilmiyorum ben hayal dünyasınd agibiyim bi gelsimn bakalım belkide onu görünce duygulaırm değişir ayaklarımı yere basarım ben düzgün oda istiyorum diye bilmiyorum.. senin bebik gelsin kız erkek fark yapmaz ben ona en güzel mevlüt takımını alırım canım inşallahh ayrıca he valla öle böle derken çatlak tubi anne oliyii inşallah kızım bana benzemez az akıllı olurayyy tuğbiş denk geldim resimlere maşallahhh allah nazarlardan saklasıngayet yeterli ve güzel olmuş sağlıcakla büyür inşallahh bu arada mevlüt kıyafetlerine bayıldımm hele patileri çok güzelll güle güle kullanın inşallahhh ayy duygulandımm tuğbişimmm öle böle derken anne oluyonn bacımm darısı bizlerin başına olacak inşallahh bizlerde böle hazırlık yapıp beklicez inanıyorum canım çok yakında canım arkadaşları gelecek Nida nın
he ya köylü kızı kezban sanki benim kızçe etekmiş kaynanada şalvar diktirise şaşırmam yani oralarda meşur ya :))) inşallah canım hepimiz verelim gece gündüz verelim heyoooooooooaboww 450 tl hemde örgü etek açıkçası bende giydirmemama belkide düşündüğümüz gibi değildir güzeldir ne dersin canım onlarda gelince resimlersin..iyiki bozmamışsın tek tek resimlemek için ne gereği var canım aldıklarınız gayet yeter canım çoğu şeyi giyemiyolar evet çok hızla büyüyorlar çünkü inşallahh sende doğum yapıp ekleyeceksin en yakın zamanda artık kabullen inşallahh bizde vericez canım dediğin gibi
hadi git dinlen cnaım benim fazla yorma kendini
yok kıız öyle maşallahlık bi oda olmadı bahsetmişimdir burası diğer evden ufak eşim dediki oda takımı almayalım tıkış tıkış olur ki haklıydı bu sene burda son görev gittiğimiz yerde dilediğin gibi alırsın deyninc okiş deidm zaten kullanmıcaz odayı ilk bi kaç ay yanımda kalıcak abimin gönderdiği yatakta yatırırım diye düşündük o odayıda boş kalmasın diye değerlendirdik bi yatağa alışıp diğeri,ni yadırgamazsa belki gündüzleri odasına alırız ay bilmiyorum ben hayal dünyasınd agibiyim bi gelsimn bakalım belkide onu görünce duygulaırm değişir ayaklarımı yere basarım ben düzgün oda istiyorum diye bilmiyorum.. senin bebik gelsin kız erkek fark yapmaz ben ona en güzel mevlüt takımını alırım canım inşallahh ayrıca he valla öle böle derken çatlak tubi anne oliyii inşallah kızım bana benzemez az akıllı olurzaten bazen düşündükçe deli oluyorum ben bu kız evlenecekmi ayy yok ya evlenmesin ona kimse dokunmasın
he ya köylü kızı kezban sanki benim kızçe etekmiş kaynanada şalvar diktirise şaşırmam yani oralarda meşur ya :))) inşallah canım hepimiz verelim gece gündüz verelim heyoooooooooşey resimler için poz verelim yani
isim arıyorumm
biliyosunuz ben nida isminde karar vermiştim bayramda memleketteyd,im anneme anne nida nasıl diye sordum oda ayy çok güzel sonunada nur koruz deid yok deidm tek isim sadece nida çok güzel dedi benim iyice içime sindi derken hafta sonu annem gelmişti... yurt dışından abim aradı öylesine hal hatır sormak için gelinimiz bebeğine kendisi isim koydu diye annem kırılmıştı büyüklere sorulmalıymış ki bu eskide kaldı neyse ona nispet olsun diye tuğbanın kızına ismini ben koydım nida nasıl deid bende gülümsedim geçtim durumu bildiğim için az evelde aradı annem dayımlar ve aile dostlarımız varmış yanında nidam ne yapıyo dedi iyi filan dedim sonra dayım kaptı teli tuğba kızın ismini annen koymuş ölemi genelde erkek tarafı karışır eşin kızdımı filan dedi yok dayı dedim ve çok sinirlendim içime sinerek bi isim buldum onun bile zevkini yaşatmıyolar tadını çıkaramıyorum ve dedimki nida oplmıcak vazgeçtik
şimdi bana güzel ve özel bi isim lazım haydi bana fikir bu sefer anneye sölemicem
birde annem demesinmi o bebek benim sana tedavide ben baktım benim hakkım var o bebekte biliyorum şaka yapıyo ama ayy çok kıskandımmm bebeğimii inanamıyorum kendime anneme artık daha rahat kızabiliyorum ve bunu dile getirebiliyorum halbuki annem herşeyimdir benim
aman kaynana diktirirse kendi giysin ben giyorum yeter orada şeyim püfür püfür oliyi fenada olmuyo ama yok kızıma hiçbişeyleri dokunmasın değmesin inan ben diyorumki allah izin verirse cevşen takarım eşimde annem muska yaptırır nazara karşı diyo sakın deidm bu zaman kadar bana ne ettilerse ses çıkarmadım saygımı bozmadım ama muska filan verirse hemen çıkarır gözünün önünde masaya korum aay bak sinir bastı sevo deme öyle deme,deme deme (rahmiye bağladım bak yine)en iyisini yapmışsınız cnaım ilerde gerek olursa istediğin gibi döşersin ama bence bu halide çok şirin zaten bebek küçükken odaya hiçç ihtiyacı olnayacak bak gör zaten yanından ayırmıcaksın kızcağızınıayyy ilahii tuğbişşş daha doğurmadan kızının evlenmesini düşünüyosun harbi delisin sen yaa
bence kaynanan yaptırırama kız bebelere basma etek çok yakışıyoo benim yeğenime dikmişler anammm çok tatlı oluyoo
teyzesi ne alsın Nida ya sen onu söyle eksik ney, var bakemsen benim zamanım gelince damatlık alırsın
aman kaynana diktirirse kendi giysin ben giyorum yeter orada şeyim püfür püfür oliyi fenada olmuyo ama yok kızıma hiçbişeyleri dokunmasın değmesin inan ben diyorumki allah izin verirse cevşen takarım eşimde annem muska yaptırır nazara karşı diyo sakın deidm bu zaman kadar bana ne ettilerse ses çıkarmadım saygımı bozmadım ama muska filan verirse hemen çıkarır gözünün önünde masaya korum aay bak sinir bastı sevo deme öyle deme,deme deme (rahmiye bağladım bak yine)
valla öyle daha çıkarmadan ele nasıl veririm onu düşünüyorum ne aptalım ya kızın okumasıını gurbete yollamayı düşün aklım fikrim kocada bak evet ben deliyimbunu hak ettim...
teyzemiz sadece bize bol dua etsin hayırlı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün organları gelişmiş kusursuz evlat olsun allah aşükür herşeyimiz tam düşünüp dile getirmen bile yeter biliyorumki eksiğim olupta dile getirsem hepiniz canla başla elinizden geleni yaparsınız anaam duygusala bağladım gözüm doldu bu lafı bana kaynanam bile dememişti gel öpem kız snei
bu arad damatlık istedin hayrola erkek bebek özlemimi içinemi doğuyo yoksa muhteşem yüzyıldaki hatice sultan gibi sende hocayamı baktırıdn
ya şu misafir modunu banada öğretin bende gizli olayım görünmez olayım gizemli olayım sonra hııırrrrrrrr bdiye sayfaya dalayım
canım benim yaa zaten dualrımdasın
hee şehzade doğuracammm ben hürrem gibi
canım biz kk pro kartı almıiştık pembe şekilliyiz ya onun özelliklerinden bu canım sizler olamıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?