- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevooo kanama kesilir kesilmez bolca fikfik gerçi bu ay düzen bozulmuş olablir ama önümüzdeki ay yumurtlama günü çatlama saati demeden boş bulduğun heryerde havada karada masada sandalyede avluda balkonda parkta arabada bagajda banyoda mutfakta başlayıp bazada bitir işihehee evett dediğin filmi hatırladımmm :)) bende sendenim yasssaakkk :))) kanamam var az az zatii bakalımm ne zmaana kadar böle olcek..
yaa merak etmee canım suyun gelmez heşey zmaanında olacak evham yapma lütfen
benn acilenn çıkıyorummm çokk uykummm geldii hadi sende yat artıkk öptümm iyi gecelerr
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz bakalım
geçmişe baktım şimdide kamerim tuğbişim benim hakkımda bilgi vermişsiniz çok sağolunevime geldim yemek yedik sonra vurduk kafayı uyuduk sabah erken kalktık bide uçak sarsıldı hava bozuktu diye biraz ağrılarım var ama çok iyiyim allaha şükür..hepinizden allah razı olsunn
hoşgeldin sevom nasılsın canımmmm ameliyat iyi geçmiş çok sevindim canım bak göreceksin herşey çok güzel olacak bebişin kendiliğiden gelecek inşallahhhh inşallahhhhh
[B
sen çok iyi,çok temi,z kalplisin yaaa nerden çıktı bu şimdi deme içimden geldi işte sağol canımm
ayy canım benimmm sende çok çok iyi bi insansınnnnn seviyorum sizlerii uleynnnnnn
delimisiin niye ağlıyon bi düşün geçen sene bu zamnalrda bende ağlıyodum deli gibi hemde tedavinin üstünden 3 ay geçmişti olumsuzdu eşimin psikolojisi bitikti bunalımlara girmiştik kii hatta hatırlarmısın bilmem kızlar burada eşim için duaya çıktılar aklı başına gelsin benim lor peynirimin diye ama bak yaradana şükür bugün gün sayıyorum biliyourm allahın izniyle sende diğer arkadaşlarda bu günleri göbüşlerde bebek varken vaybe ne günlermiş diye anacaksınız ..neyse neyse sen ağlama tikişlerin gevşer
ben yalnızlıktan değilde ya uyurken yada banyoda aniden suyu filan gelirse öyle oluyomuş diğer tpikte okudum ne yaparım diyorum sular fışkırırmı acaba ben hastaneye giderken alt taraf çağlayanmı olur muslukmu yapsak diyorum doktoru sevmezesem açarım musluğu suratına suratına hihihihihiaay psikolojim bitik bu konuda inşallah perşembe günü gittiğimde gn ve saat verir bend eo günde o saatte sakince gider kesilir biçilir gelir yatarım sancı su nişan kan man aayy ben donum elimde balkona çıkar yardım edin:84::84::84: diye bağırırım o sancıyı yaşamıyım ya :18::18:
canım anne çalışıyo izin alamıyo bend eson ana kadar almasın dedim daha fazla kalabilir yanımd abelki gelebilecek kişilerde okula başladı zaten allaha emanetiz bakalım
tubişim allahım izniyle sağ salim kucacığına alacaksın no problem no stres canımmm benim kıyamam sanaaa
fıstıklar nasılsınızkaç gündür kendimden bişeyler yazıp çıkıyorum :26::26::26::26::26::26:canlarım size bakamıyorum bile
(yine aynısı olacak galiba)kızlar biz bu güN kardeşimle yine dr gittik(merkez çağırdı):26::26::26::26: bu gün yuymoşlar çatlatılacak saat 12 de pzrts opu su var 25 yumoş varmış dr her şey çok güzel dedi inşş böyle devam eder
ama pazartesi ben yanında olamayacağımeşimin görme alanı çekilecek:44::44::44::44:hiç içime sinmiyor yalnız göndermek ama ne yapayım mecburen
çok yorluldum kızlarama kardeşimden hamiş haberi alınca inşşş bütün bu yorgunluklar uçup gidecekkk sizde dualrınız eksik etmeyin İYİ BAKIN KENDİNİZE SEVİYORUM SİZİ
çok geçmiş olsun canımmmm allahım acil şifalar versin kardeşin içinde rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh hayırlı haberlerle dönersinizzz
herkeze günaydınnn iyi günler mutlu haftalarrr
Günaydın canımmmmmm sanada mutlu haftalar ablacım nasılsınn
iyiyim çiğdemcim c.tesi ablama geldim çerkezköy e yarın dönücem inşallah yiğenlerime kalsa beni hiç bırakmıcaklar gelir gelmez kaç gün kalıcan teseee diye pazarlık yapıyolar
kıyamammmmm demek çok seviyorlar seniiiii kal sende tesesiiiiiii
oyyy odasını sevsinlerr çok şirin olmuş:97: mutlu huzurlu sağlıkla büyüt içinde inşallah..Eki Görüntüle 266940 Eki Görüntüle 266941 Eki Görüntüle 266942 Eki Görüntüle 266943 Eki Görüntüle 266944 Eki Görüntüle 266946 Eki Görüntüle 266947 Eki Görüntüle 266948 Eki Görüntüle 266950 Eki Görüntüle 266952 Eki Görüntüle 266953 Eki Görüntüle 266954 Eki Görüntüle 266955 Eki Görüntüle 266956 Eki Görüntüle 266957 Eki Görüntüle 266961
kızlar ağrıyan belim uyuşuk ayağımla ancak resim çekebildim kıyafetleri tektek açıp sergilicektim ama inanın ayakta zor duruyorum kim toplıcak dedim örgüleri abim yoılladı asıl örgüler bu hafta içi gelicek annem yaptırmış ve demesinmi 5 yaşına kadar giyer NURCAN BİLİRSİN SNE 5 YAŞINA KADAR GİYERR DEDİYSE ANNEM ONLAR BAYAĞI BÜYÜKTÜR DEMİ off inşallah öle değildir yoksa çok sinirlenirim( ben madem yaptırıcan bikaç yelek 2 hırka birdepatik yaptır demiştim oda etek bluz ördürdüm dedi kırılmasın d,ye söliyemedimde ama ben giydirmemki etek ne hemd eörgü etek neyse verdiği paraya değer inşallah 450 tl verecekmiş örgüler gelsin eklerim ayrıca herkes çok kıyafet alma öçabuk büyüo deyince bizde 7,8 parça alt üst takım aldık 8 10 tane tulum 12 tane çıtçıtlı badi bikaç tane tek üst ve alt. iki tane dışarılık kıyafet bi tane elbisemiz var hedaye ama 3 yaş grubu :))) bakım seti alındı tırnak makası termometre fırça bez ıslak mendil ağız ve sırt mendili şimdilik bunlar var zamanla ihtiyaç doğdukça alınır elbet ya faceden ekim anneleri grubuna baklıyorumda doğum yapıp eklemişler resimleri inanamıyorum hala günler sonra bende öyle olacağıma ve inşallah diyorum ben dahil hepimiz o pozları verebilelim bebeklerimizle inşallah allahım
tünaydın nurcikim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?