Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hehee evett dediğin filmi hatırladımmm :)) bende sendenim yasssaakkk :))) kanamam var az az zatii bakalımm ne zmaana kadar böle olcek..

yaa merak etmee canım suyun gelmez heşey zmaanında olacak evham yapma lütfen

benn acilenn çıkıyorummm çokk uykummm geldii hadi sende yat artıkk öptümm iyi gecelerr

sevooo kanama kesilir kesilmez bolca fikfik gerçi bu ay düzen bozulmuş olablir ama önümüzdeki ay yumurtlama günü çatlama saati demeden boş bulduğun heryerde havada karada masada sandalyede avluda balkonda parkta arabada bagajda banyoda mutfakta başlayıp bazada bitir işi aay ben neler ürettim evet evet düşündükçe çıldırciim daha 2 ay yok yazık herifime ya e birazda bana yazık toprakk olup gidiciyim kurudum mecnunsuz çöllere beniyorum

günaydın hepinize canlarımm

sevom elinden geleni ardına koyma o şe..fsiz doktor için merak etme sen başhekim doktordan daha çok tedirgin olacaktır bence çünkü hastane için olumsuz bir durum ayyy çok sinir bir durum yaw, inşallah paranı kurtarırsın arkadaşım, buda onlara ders olsun

tuğbam odanız çok güzel olmuş canımm bebişin sağlıkla büyüsün o yatakta inşallahhh, az kaldı çıkarın artık beniiiiiiii diye çıldırıyor seninki seni özlemiştir napsın bebişim artık kollarında olmak ve özlemini dindiremek için inşallahh, oda dayanamıyor senin gibi

yeterimmmmmm kardeşin tek gidip 3 dönsün canımmmm inşallahhhhhh, eşinin yanında olacakmışsın allahım sizin yüzünüzü güldürsün bitanem, kocişinde sağlığına kavuşsunnsende grip olmuşsun sanada geçmiş olsun bebemmm

tarfilim bugün 2. operasyonu olacam demişsin çok geçmiş olsun canımm

aklımda bunlar kaldı unuttuğum arkadaşlarım kusura bakmasınn

çğdemim aşagıda sadece sen vardın günaydın canım hoşgeldinn

Son düzenleme:

günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım beni sorarsanız sarhoş gibiyimmmmmm
cuma günü haber vermeden hemen çıktım akşam köye düğüne gittik allahım nasıl soğukkk dondum dondum dirildimmmm kışlık koymama rağmen bi gram ısınamadım:18::18::18::18::18: hele ayaklarımm felaket buz gibiydii neyse şükür bitirdik düğünü gece döndüm şimdide iş başı yavaş yavaş geçmişi okudum
tubişim kızının odasını bayıldım sade çok şirin çok güzell rabbim daha iyilerini hayırlılarını nasip etsin inşallahhh
sevom bugün nasılsın bakalım iyimisin inşallahh bomba gibisindirr
benim pek tadım yokk işler bana bakıyor bende onlara bakıyorum arada bi çakmak çakmakk hadi aç beni diye bakıyorrrrmanyadım ben bide köyde çok sıkıldım ikide bir herkes en iyisini sen yapıyorsun rahat rahat gez toz dolaş bak biz çocukla uğraşmaktan kendimizie vakit ayıramıyoruz deyip durdular nedense gücüme gittik dün akşam çok ağladım birazcıkta ondan iyi değilim ben neysee başınızı şişirdimmmm hadi ben kaçar işimin başına hepinizi kokulu kokulu öpüyorum muckkkk
bu arada filiz ablamm bugün diğer gözünden ameliyat olacakmışsın allahım yardımcın olsun bu son olur inşallahhhhh çok geçmiş olsunnnn
hadi baş başşşş

Dede Bahçede Oynayan Torununu Görür.
Torunu Bahçede Kaz...ma Kürek Oynarken Bi Deliğin İçinde Solucan Bulur çekip
çıkarır. Solucanı O Sıra Dedesi Bunu Fark Eder Ve Torunun Zekiliğini Ölçmek İçin Yanina Gidip
- "O Solucani Tekrar Deliğe Sokabilirmisin" Der.
Torunu:
-"Evet Dede" Der.
Dedenin Suratinda Hafif Bi Tebessümle:
-"Sen Onu Tekrar Deliğe Sok Benden Sana 10 Lira " Der.
Çocuk Annesinin Odasına Doğru Koşar Saç Spreyini Kaptığı Gibi Solucana
Sıkmaya Başlar Solucan Kalem Gibi Düzleşir.
Geri Bahçeye Döner Ve Aynen Çıkardığı Gibi Deliğe Sokar Dede şaşkın şaşkın
10 Lirayi Torununa Verir..
Ertesi Gün Çocuk Gene Bahçede Oynar Bu Sefer Ninesi Yanına Gelir çocuğun
Eline 20 Lira Sıkıştırır Ve:
-"Sen Dedene Neler Öğretmişin Öyle"

tuğbacım çok tatlı olmuş minik kızının odası ayy nasıl heyecanlısın dimi tahmin edebiliyorum allahım kolay doğumlar versin inşallah dualarımdasın canım

Günaydın canımmmmmm sanada mutlu haftalar ablacım nasılsınn

iyiyim çiğdemcim c.tesi ablama geldim çerkezköy e yarın dönücem inşallah yiğenlerime kalsa beni hiç bırakmıcaklar gelir gelmez kaç gün kalıcan teseee diye pazarlık yapıyolar

kıyamammmmm demek çok seviyorlar seniiiii kal sende tesesiiiiiii

hem de nasıl seviyolar anlatamam anneleriyle tartışınca hemen beni korurlar eşim masustan bana takılıyo ikisi birden üstüne atlıyolar tabii ben de onları çok severim çocuğum gibiler ee bekarken teyze olmak başka oluyo canım yaa 4 gün kalıcam eşimde evde beni bekliyo daha fazla kalamam kii canım yaaa allahtan aramız 1 saat sık sık görüşüyoruz

canlarım nasılsınızz geçmişe baktım ama aklımda hiç bir şey kalamdı BANA VE KARDEŞİME DUACI OLMUŞSUNUZ SAĞOLUN RABBİM DUALRINIZ KATBE KAT SİZLERE NASİP ETSİNN canlarımmm çok fenayım ya eşimin kontolünü yaptırdım ama gripden öleceğim acile gittim ialç yazdı dr içtin biraz uzanayımmm sizi seviyorum

Günaydın ve Tünaydın cicoşlarım geçmişi yarım yamalak okumaya çalıştım, bazı sayfaları açamadım
hayırlı haftalar diliyorum nasılsınız

sevom nasılsın iyimisin canım senle ilgili yazıya bulamadım sadece başhekimle ilgili yazını gördüm tam anlamadım herşey yolundamı
nurciikk kurslar çok iyi oldu walla kendim gitmişi gibi seviniyom
yeter kardeşinin tedavisi iyi gidiyormuş maşallahhhh
leydim merve hanım nasıl
tarfilim göz kapağın nasıl iyileştimi
bebekdls şekerim nasılsın
papatya sen nasılsın eşin çok tehlikeli bir işte çalışıyo allah korusun onu
şifam nasılsın kayganan gelmedi bu sene
laram balık yimeğemi gittin afiyet olsun
tosti sen nasılsın miniğimiz nasıl
tubiş kızımız nasıl odası pek bi süslü canım çok beğendim gülegüle kullanın ismine gelince nidayı ikinci isim yapabilirsin ege kız olsaydı ismi hazırdı ALYA
çiğdem nasılsın canım iyilşetinmi birasz
nevom ikizler nasıl
ipeğim ömer nasıl oldu
sevdamce niye sık sık girmiyon bacım özledik
aside yok gelmiyo
kim kaldı sormadığım ayyy unuttuğum varsa affedin ne olur

selam herkeseee
arada girip bakıyorum gene sessiz topiğimiz
durum alya çok güzel bir isim gerçekten anladığım kadarıyla sen kısa ve öz isimlerden hoşlanıyosun

çiğdemim işlerin yoğun heralde canım kolay gelsinn
duru bacım sanada kolay gelsin banada kolay gelsin haydi kaçıyorum

oyyy odasını sevsinlerr çok şirin olmuş:97: mutlu huzurlu sağlıkla büyüt içinde inşallah..

zaten abini gönderdiklerinide rahat 3_4 yaşa kadar giydirirsin ...annenin yaptığıda anca bu yelek ve hırkalara kadar olmuştur daha büyük yaptığını sanmıyorum zaten etek mini mini olacak :82: ama 450 tl çok fazlaaa çok merak ettim doğrusu onlar geldiği zaman resimletirsin bize

Feyza Hanım, bebeği olmayan bir okurunuzun yardım çağrısını okudum. Maddi durumları kısıtlı olduğu için tüp bebek yöntemini deneyemiyorlarmış.
Türkiye’de binlerce kimsesiz, çaresiz hatta aç bebek ve çocuk varken, insanların hâlâ biyolojik çocukları olmasında ısrar etmeleri çok üzücü.
Bu noktada bireylerin ve ailelerin olduğu kadar devletin de suçu var. İnsanları çoğalmaya teşvik edenler, tüp bebek yönteminin çok yaygın kullanılmasına olanak verenlerdir.
Kürtaja sıcak bakmayan bir kesim de var ayrıca. Ama aynı zihniyet tüp bebek yöntemini nasıl oluyor da onaylıyor?
Biri doğal olmayan yöntemlerle bir bebeğin hayatına son verirken, diğeri doğal olmayan yöntemlerle bir bebeğin hayata gelmesini sağlıyor.
Benim dehşetle karşıladığım, okurunuzun çaresizce sizden tüp bebek için yardım talebi. Neden bu ısrar? İnsanlar yalnız başlarına mı yaşıyorlar? Kendi kan bağı olunca mı sorumlu oluyorlar başkalarından?
Kimsesiz bebekler, çocuklar var, üstelik açlıktan ölüyorlar. Onlara kim yardım ediyor?
Her birey kaliteli yaşamı hak ediyor. Bu denli nüfus yoğunluğunda, yaşam herkese adil olamaz.
Saygılarımla.
Rumuz: C.E.

Doğrusunu isterseniz, ben bu işe sıcak bakmadığımı anlatmaya çalışırım genellikle.
Çünkü bir şeyi zorla elde etmeye çalışmanın çok acı sonuçları olabildiğini gördüm.
12 sene boyunca çocuk yapmak için çırpınan, bu amaçla her türlü yöntemi deneyen çiftlerden birini tanıyorum. Sonunda çocukları oldu ama çocuk sakat doğdu. Bütün hayatları boyunca o çocuğa bakmakla yükümlü oldular.
Bir başkasının ise çocuğu 4 yaşına geldiğinde kansere yakalandı ve ne yazık ki inanılmaz çabalarla kazandıkları o çocuğu kaybetti.
Yine bir başka çiftin altı tüp bebek denemesinden sonra bebekleri oldu ama çocuk daha 2 yaşına gelmeden aniden vefat etti.
Bu yüzden hiçbir şeyin üzerine fazla düşmemek gerektiğini düşünüyorum.
Sizin dediğiniz gibi, çocuk sahibi olamayan ailelere çeşitli kuruluşlardan evlat edinmeyi ya da çok fazla çocuk sahibi olan ailelerin çocuklarından birini sahiplenmeyi öneriyorum.

bu yazı çok sinir etti bugün beni, keşke herşey bu kadar koly olsaydı bence hiçbir umudu olmayan insanlar evlatlık bebek düşünebilir buna bende dahilim ama, tıbbın mucize çözümleri varken tüpü denemek isterim tabiki siz ne düşünüyosunuz bu yazı hakkında kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…