Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurciikk kurslar çok iyi oldu walla kendim gitmişi gibi seviniyom

aside
yok gelmiyo

bencede çok iyi oldu sosyalojik oldum yarında takı kursum var öğleden sonra ...sabah kuran kursuna gitmem herhalde iki kurs kaldırmaz kafam

ismini siyaha boyadığım şahıs gelemiyo artık haddini aştı yüzü yok gelmeye :86:

Son düzenleme:
tünaydınn canım nasılsın ,işler nasıl gidiyor

iyi gidiyor nurcikim nasıl olsungazetede şu aşağıdaki yazıyı okudumda buraya kopyalayım dedim, herkes ne kadar rahat düşünüyor başına gelmeyen hiç himizden anlamaz işte, böyle yorumlar yapmamalı bence çok sinir oldummm

seninle aynı düşüncedeyim canım..kendi kanımdan canımdan olacaksa tabikide çaba sarfederim büyük konuşmak istemem ama evlatlık işi benim düşünceme göre zor:26: Allah kimseyi bunları yapmaya muhtaç etmesin ...kimsesiz çocuklarıda anne babasız (manevi)bırakmasın

Son düzenleme:

çekmeyen bilmiyo ,anlamıyo maalesef ..tuzu kuru olan rahat rahat konuşuyor işte

yani demi nurcikimzorlamayacmışız ( haşa allahın gücüne gitmesin) o zaman kanser hastalarıda zorlamasın oda allahın vergisi bir rahatsızlık sonuçtaniyadı dolunca ölsün gitsin tövbe tövbee allahım sen günah yazma haşa

iyiyim ablacım sabah biraz kötüydüm şimdi bomba gibiyimm yerimde duramıyorummaman maşallahhhh

geçmiş olssun canım bir an önce iyileşirsin inşallahhhh

yoğun canım sormaaa sabah dosyaları karıştırdın mı ayy çırpındım hemen düzelttim şükürrr öylee işteeeee

eee sizde ne var ne yokkkk bakalımmm nurciğimm burdamısınnn kuzum özlettin kendinii

iyillilik güzellik canım çok şükür kolay gelsin sanada
demek köyde dondun öylemii

aynen canım aynen öyle... iyi ve derinlemesine düşünce dediğin çok doğru ..
hoşgeldin çiğdemim ...biraz dahatoplamışsın kendini ha şöyleee

gözlerim yavaş yavaş kapanıyor başım klavyeye gelmeden yatsam iyi olacakk...

yat canım rüyanda da beni gör olurmu çok uyuma ha gece uyuyamazsın

inşallah görürüm seni hemde hamile olarak genelde hamile olarak gördüklerim çıkıyorda
yok yok çok uyumam üst komşuyla kısır yapıcaz akşam üstü

iyillilik güzellik canım çok şükür kolay gelsin sanada
demek köyde dondun öylemii

donmak ne kelimeeee anam ölüyorum sandım ayaklarım buz buz gece eve gelince allahım sana şükürler olsun dedim evim evim güzel evimmm

aynen canım aynen öyle... iyi ve derinlemesine düşünce dediğin çok doğru ..

hoşgeldin çiğdemim ...biraz dahatoplamışsın kendini ha şöyleee

hoşbulduk nurcanımmm ehh kendine gel silkelen dedim geldim topladım kendimi nurcikimmmşükür iyiyim canım benimmmm

gözlerim yavaş yavaş kapanıyor başım klavyeye gelmeden yatsam iyi olacakk...

yaa nurcanım kısır demeeeee canım çektiiii bi yerim şişerse napcazz bana kargoyla yollayaver bi zahmettttttt azıcık ucundan tadına bakayımmm

inşallah görürüm seni hemde hamile olarak genelde hamile olarak gördüklerim çıkıyorda
yok yok çok uyumam üst komşuyla kısır yapıcaz akşam üstü

neyyyyyyyy kısırmıyarasın bacım löp löp göbek olsun inşallahbizssiz kısır yersin haa
çalışan hatunlara acıyın biraz yawwbanane bende kargo istiyom :84::84::84::84::84::84:

teşekkürler canım rabbim en güzelleirni sizlere nasip etsin hayırlısıyla...
tubişim kızının odasını bayıldım sade çok şirin çok güzell rabbim daha iyilerini hayırlılarını nasip etsin inşallahhh :
teşekkür ederiz canım.hepimize en güzelini nasip etsin allahım inşallah

tuğbacım çok tatlı olmuş minik kızının odası ayy nasıl heyecanlısın dimi tahmin edebiliyorum allahım kolay doğumlar versin inşallah dualarımdasın canım
sağol canımm heyecandan çokkorkularım var ve bir an önce bu dayanılması zor ağrılardan kurtulmak istiyorum artık bırak saatleri saniyeler bile geçmiyo sankidualarına güveniyorum..allah razı olsun duaların karşılık bulsuın rabbim gönlüne göre versşin inşallahhhhhh

tubiş kızımız nasıl odası pek bi süslü canım çok beğendim gülegüle kullanın ismine gelince nidayı ikinci isim yapabilirsin ege kız olsaydı ismi hazırdı ALYA
r
teşekkür ederiz duru güzellik iki isime karşıyız herifimle bakalım ne olcak aslında nida içimede sinmişti ama sinirim bozuldu bizim hatuna ya alya ismide güzelmiş not aldım seçenekler arasında dursun sağol canım

sağol canım allah en güzellerini,en iyilerini sana nasipe tsin inşallah...
evetabiminkilerid eannem ördürüp yollamıştı ama gelin kullanmamış hiç onlarda bayağı büyük geldi gözüme ben doğduktan 20 gün 1 ay sonra giydirmek için bi hırka bide yelek ördür demiştim ama anlaşılan hazıa talim edicez aksilik havada çok soğudu kar yağdı ufaktan ve kombiler açıldı düşün bu durumda onca örgüden bi tanesini kullanamamk ne kötüü..bend emerak ediyorum 450 lik ürünler nasıl biey bakalım gelince resimlerim hemen bana öyle geliyoki örgücü kadın annemi iyi bi yolmuş annem dikkat etmez öle şeye çünkü düşün iplikçinin adresini vermiş ne kadar ip laızmsa git al ben öderim demiş günahı bıynuna ama şüpelenedim annemede kızdım nasıl güveniyosun d,ye

amin canım aminnnn

amin inşallahh canımm benim inşallahhhh

selam kızlar epeydir yokum merak ettim sizleri ve ösledim bi ce diyim dedim,geçen salıdan beri öksürükten ölüyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne adam gibi ders anlatabiliyorum.faranjit olmuşum sürekli gıcık var boğazımda şakaklarım zonkluyor artık öksürmekten.ilaç alamadığım için hala devam ediyor ıhlamur ballı ılık su falan içip bekliyorum bakalım.geçen perşembe sağlık ocağınadan aradılar gittim uykum düzensiz ve az olduğu için minnakımda uykusuz kalıyormuş ve kalp atışları biraz yavaşmış.onun dışında herşey iyi çok şükür.sizler nasılsınız var mı yeni haber.hepinizi çok çok öpüyorum aklımdasınız yavrularım haydi şimdilik ben kaçar allaha emanet olun hepiciğiniz muah muah

maiberf bebişin iyi olmasına çok sevindim canımm maşallah, ama sen hastamışsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım

kızlar bende çıkıyorum herkese iyiakşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…