Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bu konuda söylenecek çok şey ama ben sadece şunu söylüyorumm inefrtiliteyi bilmeyen çocuk özlemi çekmeynler bu konuya vakıf değilerdir ORADN KONUŞMAK GİBİ OLMUYOR MALESEF YAŞAMAK çok sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki biz bilmyoruz evlatlık almayııı yada devlet sanki çok destekliyor infertiliteyi bu neeee bilen bilmeyen konuşuyor bizim içimizdeki ateşi görmeden bizi anlamadan (ki bu böyle düşünler için imkansız )yorum yapmak ne ala bir durumbiz

sağol bebeğimmmm

kızlar durumda sormuş yaaa bende yazacaktım zatenn
kız kardeşimin bu gün opusu vardııı 31 tane yumoş almışlar birazcık ağrısı olduğu için serum takılmışşş (eeeee bu kadar yumoşa o kadar ağrı olur )şimdilik her şey yolunda demişlerrr inşşşş böyle devam eder yarın arayıp bilgi verecekler rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimiznn inşşşş

31 yumoş maşşşallahhh nasıl canı yanıyodur şimdi benden 39 çıktı berbat canım yanmıştı sonrasında..şimdi kardeşini uyku tutmaz inşalah 1.kalite çok güzel embriyolar olur allah yardımcınız olsun dualarımızı kabul etsin hayırlı haberleirni bekliyoruz canım

kızlaaar iboyu gördünüzmüüü aboooooo fena korktum birde demszlermi dimdik ayakta dikliğimi kalmış hacının ya ay gülüyorum sinirim bozulduvalla tövbe yarabbim kimseye yaşatmasın ama inanamaıdm gözler büyümüş bi değişmiş eskiyle alakası kalmamış ibonun babası büyük babası gibi olmuş yazık ya bakışları yorgungelşdi bana bi o kadarda kin intikam dolu aay gece yarısı dedikodu yapasım geldi

topicteki hüsna kimdir acil dönüş yapsın özeldne meraktayım inanılmaz derecede

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee kıyamam bebişinde iyimiş maşallahhh

maşallahhhhh hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahhhhhhhhh

tubişim bende dün akşam gördüm birden bire ne hale gelmiş dedim kendi kendimeeee lafın gerisi yokkk getiremedim :))
sen nasılsın tubişim denk gelemiyoruzzzz özlettin iyice kendini nurcik sevomada denk gelemedim

günaydın canlarımmm kuzularımmmmmm ciğerlerimmmm nasılsınız sizleri çok özledimmm işlerim hafiflemediii
hepinizi çok ama çok seviyorum hadi bana baş başşşşşş kocaman salyalı sümüklü öpüyorummmmmmm muhaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

maşallah inşallah hepsi bir güzel döllenir en kaliteli en markalı:)embriyorlar olur Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

hüsna diye birimi vardıki topikte :26: çıkaramadım ben valla :44:

canım yaaa geçmiş olsun ilaçta içemiyorsun tabii( ıhlamur limon kaynat alır öksürüğünü ,inşallah atlatırsın çarçabuk..bebekte iyimiş şükür belli olmadımı cinsiyeti hala

dikliği kalmamış ama adam evlendiğine göre başka yerleri dik kalıyor bellikii
hakkat bende korktum adamadan bakışları bir tuhaf olmuş

Son düzenleme:
yaa nurcanım kısır demeeeee canım çektiiii bi yerim şişerse napcazz bana kargoyla yollayaver bi zahmettttttt azıcık ucundan tadına bakayımmm

neyyyyyyyy kısırmıyarasın bacım löp löp göbek olsun inşallahbizssiz kısır yersin haa
çalışan hatunlara acıyın biraz yawwbanane bende kargo istiyom :84::84::84::84::84::84:

kızlar yemin billah bu kadar canınızın çekeceğini bilsem kısır demezdim yaaa çok üzüldüm şimdii ...
gönderirim tabi ne demekk :)kargo sizin goopeğinizz olsuunnn

günaydın çiçeklerim arılarım ballarım günaydınnnnnnnnnn

çiğdemcim bir sen varsın nasılsın gülomm iyimisenn

Allah daha iyi etsin balım
kayısı çayıı hee nasıl güzelmi daha önce içmedim hiç

güzel canım bende 1 haftadır içiyorum özellikle kabız olanlara tavsiye ederim hiççç uğraştırmıyor ben kabız değilim ama bazen zorlandığım oluyor bağırsakaları daha rahat çalıştırıyorr
amin cümlemizi iyi etsin canım senin kursların nasıl gidiyor nurcanım görüşemiyoruz özlettin valla kısıra gelince üzülmeee ciğerimmm ben evde yapıyorummmmm canım benim ama bigün gelirsem yada sen gelirsenn acısını çıkartacam bol bol kısır yaparsın bizee:))

ben devamlı kabızım aklımda olsun alayım bu çaydan bildiğimiz sallama çay dimi ?

kurs iyi gidiyor canım dün hoca pek bir memnun kaldı benden sökemeye başladım (zaten biliyordum ama bazı harfleri yanlış çıkarıyormuşum)
bugün öğleden sonra takı kursum var heyecanlıyım bakalım neler yapacamm gerçi hiç mazlemesiz gidecem bugün neler alacağımı öğrenip inci boncukalrımıda alıcam :87::87::87:

inşallah canım inşallah senin yolun buralara düşerde sen gelirsin benim eskişehire yolum düşeceğini sanmıyorum senin gelme ihtimalin daha yüksek :81:

günaydınnherkesi kocaman öperim
ben bugün çok enerjikim kızlar, sabah erkenden kalktım kocişime menemen yaptım yedik içtik ve yürüyerek geldim, canım yürümek koşmak istiyor biriniz başımda çöp kırın

Son düzenleme:
[video=youtube;3OQwM2dcukk]http://www.youtube.com/watch?v=3OQwM2dcukk[/video]
:3 2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…