Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ooo lara hanımm hayırdır bu ne enerjikk maşallah diyelim bugün herkes pozitif gününde herhaldee:81::81::81::81::81:
günaydın canım hoşgeldin

evet canım d.ğadan marka canım çok güzel tadı var hemdeeee belli mi olur bi gün düşersin evimee :)) hadi bakalım şıkır şıkır neler yapacaksın ben bile heyecanlandımmmmm aklıma geldi nişanlıyken benim kociş durdana giderdi incik boncuk alırdı kendine bişeyler yap derdiii düğünde gördüm taktım pek bi güzel yapmışım eee boncuklarda harikaydı herkes beğendii hadi bakalım görelim seniii neler yapacan döktür nurcanım döktürrrr marifetlerinii

ohhhh maşallahhhhhhafiyet olsunnnn neden enerjiksin acabaaaa:97:

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama kocamı özledim çok c.tesiden beri görüşmüyoruz inşallah akşama gelip alacak beni

yeterimmm maşallah yumoşlarınıza allah ilk 2sinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhh

nurcikim çiğdemimm pınarımmmmm yirim sizii
çiğdem kayısı çayı hiç görmedim ben marketlerde bacım:26::26::26:ben tikkat etmedim sanırım mutlaka vardırdaa sallamamı bu çay bizde alalım canımben heppppppp kabızım zaten

[video=youtube;gViaOYgV8yI]http://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI[/video] :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :92:

Son düzenleme:
merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
bilgisi olan varmı?

günaydın canım yaa eşim gelecek akşama onun için pozitifim ama heray gelen istenmeyen misafir de heran gelebilir bekliyorum uyuzu

ayyyyyyyyy sinir şey kış kış de yavrum en azından birgüncük hasret gidereydinizz

nurcikimmmmm o boncukçu tükkanına girince inşan kendinden geçiyor bacımmsanki çok yapmayı biliyoyumuşum gibi hepsinden almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tabikü

ayyyyy sıkıştım geliyorum ben birazdan

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
bir bilgim yok maalesef ama şurdaki arkadaşlar belki yardımcı olurlar tıkla http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html

günaydın kızlar coşmuşsunuz sabah sabah
tugbiş bebişinin odasına haksızlık etmişsin gayet şirin olmuş güzel günlerde kullansın kızcen
minnakta gelmiş gitmiş dikkat edin bu hava geçişleri cok tehlikeli bende korkuyorum kendimi gece gündüz sarıp sarmalıyorum üşütmemek için
kedersizim maşallah formundasın seni yogun kadın
lara kıvanç bebek günaydın sizlerede
benım koca evde bu gün dersi 1 de uyuyor bende onu bekliyorum kahvaltı için

benimde zaafım var inci boncuklara birde örgüye tabisişıkır şkır boncuklar görünce kendimden geçiyorum bende
goş kız goşş kaçıracan şimdi
ayyy nurcan nerde kız o günler ama hiş şaşmıyo geliyo

bir gün şaşacak 9 ay bulamıyacak yolunu

[COLOR="#000000"]bende yaptırmak istemiştim bunları ama erken gerek yok dedi doktorum o yüzden benımde bilgim yok canım düşüklerin nasıl oluyordu senin [/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…