günaydınnherkesi kocaman öperim
ben bugün çok enerjikim kızlar, sabah erkenden kalktımkocişime menemen yaptım yedik içtik ve yürüyerek geldim, canım yürümek koşmak istiyor biriniz başımda çöp kırın
ben devamlı kabızım aklımda olsun alayım bu çaydan bildiğimiz sallama çay dimi ?
kurs iyi gidiyor canım dün hoca pek bir memnun kaldı bendensökemeye başladım (zaten biliyordum ama bazı harfleri yanlış çıkarıyormuşum)
bugün öğleden sonra takı kursum var heyecanlıyım bakalım neler yapacamm gerçi hiç mazlemesiz gidecem bugün neler alacağımı öğrenip inci boncukalrımıda alıcam :87::87::87:
inşallah canım inşallah senin yolun buralara düşerde sen gelirsin benim eskişehire yolum düşeceğini sanmıyorum senin gelme ihtimalin daha yüksek :81:
günaydınnherkesi kocaman öperim
ben bugün çok enerjikim kızlar, sabah erkenden kalktımkocişime menemen yaptım yedik içtik ve yürüyerek geldim, canım yürümek koşmak istiyor biriniz başımda çöp kırın
[video=youtube;3OQwM2dcukk]http://www.youtube.com/watch?v=3OQwM2dcukk[/video]
:3 2:
pınar hoşgeldinn senide pozitif görelim hadi bakalım
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama kocamı özledim çok c.tesiden beri görüşmüyoruz inşallah akşama gelip alacak beni
günaydın canım yaa eşim gelecek akşama onun için pozitifim ama heray gelen istenmeyen misafir de heran gelebilir bekliyorum uyuzu
günaydın canım yaa eşim gelecek akşama onun için pozitifim ama heray gelen istenmeyen misafir de heran gelebilir bekliyorum uyuzu
şunun şırasında akşama ne kaldıki canımarada böyle kısa ayrılıklar iyi geliyor
bilgisi olan varmı?merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
gelmez olasıca gözü kör olasıca misaifr
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
bir bilgim yok maalesef ama şurdaki arkadaşlar belki yardımcı olurlar tıkla http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html
evet özlem olunca daha iyi ama ben zaten eşimi sabahtan akşama özlüyorum
benimde zaafım var inci boncuklara birde örgüye tabisiayyyyyyyyy sinir şeykış kış de yavrum en azından birgüncük hasret gidereydinizz
nurcikimmmmm o boncukçu tükkanına girince inşan kendinden geçiyor bacımmsanki çok yapmayı biliyoyumuşum gibi hepsinden almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tabikü
ayyyyy sıkıştım geliyorum ben birazdan
ayyy nurcan nerde kız o günler ama hiş şaşmıyo geliyo
bilgisi olan varmı?merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?