günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama kocamı özledim çok c.tesiden beri görüşmüyoruz inşallah akşama gelip alacak beni
yeterimmm maşallah yumoşlarınızaallah ilk 2sinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhh
nurcikim çiğdemimm pınarımmmmm yirim sizii
çiğdem kayısı çayı hiç görmedim ben marketlerde bacım:26::26::26:ben tikkat etmedim sanırım mutlaka vardırdaa sallamamı bu çay bizde alalım canımben heppppppp kabızım zaten
bilgisi olan varmı?merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
günaydın kızlar coşmuşsunuz sabah sabah
tugbiş bebişinin odasına haksızlık etmişsin gayet şirin olmuş güzel günlerde kullansın kızcen
minnakta gelmiş gitmiş dikkat edin bu hava geçişleri cok tehlikeli bende korkuyorum kendimi gece gündüz sarıp sarmalıyorum üşütmemek için
kedersizim maşallah formundasın seni yogun kadın
lara kıvanç bebek günaydın sizlerede
benım koca evde bu gün dersi 1 de uyuyor bende onu bekliyorum kahvaltı için
bilgisi olan varmı?merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_
anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal
mthfr c677tmutasyon analizi : normal
protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal
günaydın canımm hoşgeldin nasılsınız bebiş ve sengünaydın kızlar coşmuşsunuz sabah sabah
tugbiş bebişinin odasına haksızlık etmişsin gayet şirin olmuş güzel günlerde kullansın kızcen
minnakta gelmiş gitmiş dikkat edin bu hava geçişleri cok tehlikeli bende korkuyorum kendimi gece gündüz sarıp sarmalıyorum üşütmemek için
benimde zaafım var inci boncuklara birde örgüye tabisişıkır şkır boncuklar görünce kendimden geçiyorum bende
goş kız goşş kaçıracan şimdi
bir gün şaşacak 9 ay bulamıyacak yolunu
demek kocişi özledinnnnnn
yeni çıktı sanrıım bende geçen hafta aldımmm bizim burda abla o kadar kabız ki bi gün verdim akşam motorları iyi boşalttım rahat rahat dedi güldümmm
benim bu konuda pek bilgim yok canım
günaydın kızlar coşmuşsunuz sabah sabah
ayyyyyyyyy sinir şeykış kış de yavrum en azından birgüncük hasret gidereydinizz
nurcikimmmmm o boncukçu tükkanına girince inşan kendinden geçiyor bacımmsanki çok yapmayı biliyoyumuşum gibi hepsinden almak istiyorum sonra vazgeçiyorum tabikü
ayyyyy sıkıştım geliyorum ben birazdan
Google : Ben herseye sahibim.
Facebook : Ben herkesi tanıyorum.
Internet : Ben olmasam bi hiçsiniz.
Elektrik : Konuşmayın lan ibneler.:)..
artık işiimiz şansa kalmış laracım kışkıştan falan anlamıyo ki çok yüzsüz hep geliyo çağarmadan
ahhhhhhhhhh ahh bilmemmibende sinir olurum hep yılbaşında, bayramda, izinde, tatilde gelirr ayy çıldırırım yaw zaten ilk olduğunda da ramazan bayramının 1. günü olmuştu
Google : Ben herseye sahibim.
Facebook : Ben herkesi tanıyorum.
Internet : Ben olmasam bi hiçsiniz.
Elektrik : Konuşmayın lan ibneler.:)..
bundan sonra senin misafirin adı bayram olsun
evet anacım hepiniz dikkat edin özelliklede sen evde durmuyon sıkı giyin
sağol lara iyiyiz gibi en son ayın 21. gitmiştim kontrole iyiydi haftaya salı yada çarşamba giderim bir daha da inş. iyidir
ahhhhhhhhhh ahh bilmemmibende sinir olurum hep yılbaşında, bayramda, izinde, tatilde gelirr ayy çıldırırım yaw zaten ilk olduğunda da ramazan bayramının 1. günü olmuştu
maşallah canım allah sağlığınızı bozmasın inşallah sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?