Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama kocamı özledim çok c.tesiden beri görüşmüyoruz inşallah akşama gelip alacak beni

demek kocişi özledinnnnnn

yeni çıktı sanrıım bende geçen hafta aldımmm bizim burda abla o kadar kabız ki bi gün verdim akşam motorları iyi boşalttım rahat rahat dedi güldümmm

benim bu konuda pek bilgim yok canım

aman diyim kıızm dikkat et ayağında patik çorap terlik allah ne verdiyse giy :) üşütmeyin miniğimle

benimkide evde bugün dersi yok, uyuyor seninki gibi

merhaba canım bunlar kan pıhtılaşma testleri herşey normal göörünüyo 3 kez düşük yapınca istemiş dr un doğru yaptırmış ben de pıhtılaşma sorunu var şu faktör5 leiden varya onda bozukl uk var bende genetik heterezigot çıktı eğer sen de de çıksaydı hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaktın ama benim anladığım kadar herşey normal geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğin kollarında olur inşallah

günaydın canımm hoşgeldin nasılsınız bebiş ve sen
ahanda bende hamile kalıyımoturup evimde bebişime patikler yelekler pattanieler örecem inşallahhallahın iznile
ohooo gittim geldim bile

iyiyimiş bende markete gidince bakıyım bari

günaydın canımmmm evet bu havalar tehlikeliii bende dikkat ediyorum ama dün akşama kadar hapşurdum bugün beynime hipnoz ediyorum iyiyim hasta olmayacam diyeeee

Google : Ben herseye sahibim.
Facebook : Ben herkesi tanıyorum.
Internet : Ben olmasam bi hiçsiniz.
Elektrik : Konuşmayın lan ibneler.:)..

artık işiimiz şansa kalmış laracım kışkıştan falan anlamıyo ki çok yüzsüz hep geliyo çağarmadan

artık işiimiz şansa kalmış laracım kışkıştan falan anlamıyo ki çok yüzsüz hep geliyo çağarmadan

ahhhhhhhhhh ahh bilmemmi bende sinir olurum hep yılbaşında, bayramda, izinde, tatilde gelirrayy çıldırırım yawzaten ilk olduğunda da ramazan bayramının 1. günü olmuştu

evet anacım hepiniz dikkat edin özelliklede sen evde durmuyon sıkı giyin
sağol lara iyiyiz gibi en son ayın 21. gitmiştim kontrole iyiydi haftaya salı yada çarşamba giderim bir daha da inş. iyidir

evet anacım hepiniz dikkat edin özelliklede sen evde durmuyon sıkı giyin
sağol lara iyiyiz gibi en son ayın 21. gitmiştim kontrole iyiydi haftaya salı yada çarşamba giderim bir daha da inş. iyidir

maşallah canım allah sağlığınızı bozmasın inşallahsağlıkla al kucağına

ahhhhhhhhhh ahh bilmemmi bende sinir olurum hep yılbaşında, bayramda, izinde, tatilde gelirrayy çıldırırım yawzaten ilk olduğunda da ramazan bayramının 1. günü olmuştu

ayyy ne gıcık yaaa yok ben olurum bugün tam 28.günüm çünkü zaten hafif hafif ağrım var

maşallah canım allah sağlığınızı bozmasın inşallahsağlıkla al kucağına

amin canım darısı tün isteyenelerin başına

ya kızlar bişey sorcam ben 15 agustos 1987 dogumluyum ben şimdi 24 mü yoksa 25 yaşında mı oluyorum şu çin takvimide bakıyorumda bebek cinsiyetine o yüzden soruyorum

öğleden sonra ablamla gidip saçlarımı kestirecem inş. allah ne çabuk uzuyolar anlamıyorum yaa 3 4 ayda 1 kestirmessem şekli gidiyo ben de dedim gidiyim kestireyim barii hem kocama accık denişik görüniyimm dimi kızlar

Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası 'Hanım hanım'diye seslendi.'Ne kadar şişmanladığının farkındamısın ?İddiaya girerim ,popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor...'

Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..'Bak' dedi...'İkisi de nerdeyse aynı' Kadın sesini çıkarmadı . Bütün gün de somurttu oturdu.

Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.
... 'Ne dersin bir sevişmeye..'
Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:

'Manyak mısın sen..Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…