Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

24 yaşındasın

canım 24 bitmiş 25 e girmişsin ama 24 yaşındasın yanii hayırlı ömürler versin allah benden tam 10 yaş güççüksün kısss

denişik ol tabii

24 oluyorsun canım ..

kız nurcan gözün oynamasın emiiii sabah sabah çok güldüm ama kadın çok pis intikam almış aferim ona dur akşam gelince anlatayım kocama bu fıkrayı

kız nurcan gözün oynamasın emiiii sabah sabah çok güldüm ama kadın çok pis intikam almış aferim ona dur akşam gelince anlatayım kocama bu fıkrayı

hep gül inşallahh ..anlat anlatki adamın böyle bir hata yapmasın ilerde :86::86::86:

süpermiş

hoşbuldum tatlım iyiyim sen nasılsın faceye resm yüklemişsin ne güzel çıkmşın tü tü tü tüü

evet canım ekledim ehh işte fena değiliz iyiyim bende c.tesiden beri ablamdayım akşama evime dönücem inş. eşim gelip alacak beni yakışıklı oğlun nasıl öp benim için

lara duru kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri daha kahvaltı yapıcaz kızlarımla ve ablamla iyi günler

hehhh geldim kızlar gözüme bi kalem çektim bir rimel sürdüm birde parfüm sıktımiçimden geldi nadense bugünkendimi enerjik ve güzel hissediyom

pınarım canımm şu 30 u atlatmadan bari alalım bebeleri kucağımızainşallahh

duru ablam günaydın hoşgeldinnnnnn

nurcikim güle güleeeee

walla süper resimlerdi elbiseleirnede ayrıca bittim
oğlan iyi öperim akşama

yaaaa beğendinmi gerçekten çok sağol canım benim siyah beyazı ben de çok beğenerek aldım ötekinide öle ama onu aynı gün 2 düğünde birden giymek zorunda kaldım çünkü bi nikahtan çıktık öbür düğüne anca yetiştik öptüm seni de oğluşunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…