hehhh geldim kızlar gözüme bi kalem çektim bir rimel sürdüm birde parfüm sıktımiçimden geldi nadense bugün kendimi enerjik ve güzel hissediyom
pınarım canımm şu 30 u atlatmadan bari alalım bebeleri kucağımızainşallahh
duru ablam günaydın hoşgeldinnnnnn
nurcikim güle güleeeee
afiyet olsun o güzel kızları öp benim yerime
hehhh geldim kızlar gözüme bi kalem çektim bir rimel sürdüm birde parfüm sıktımiçimden geldi nadense bugün kendimi enerjik ve güzel hissediyom
pınarım canımm şu 30 u atlatmadan bari alalım bebeleri kucağımızainşallahh
duru ablam günaydın hoşgeldinnnnnn
nurcikim güle güleeeee
ipek seni aşağıda görüyorum çık yukarı bacım bende geçmişi okuyamadım
ömer nasıl sen nasılsın
çok şükür daha iyi ama hala tam olarak iyileşmedi hava vermeye devam ediyoruz ..siz nasılsınız inşallah oğluşta hastalık falan yoktur
aman aman maşallah onlar iyi olsunlar çok zor oluyo hastalık hava verilirkeniyi oldğuna çok sevindim
oğlan iyi bir yaramazllık yok çok şükür
aman aman maşallah onlar iyi olsunlar çok zor oluyo hastalık hava verilirken
ter içinde kalıyorum o kadar çok ağlıyoki
ayy canım yaaaaa
günaydın kızlarr hepiiniz beni merak etmişsiniz çok mutlu oldum ....çünkü daha eltilerim falan bile aramadılar çok sağolun rabbim razı olsun gönlünüzün muradını versinn inşallah hepinizi seviyorum......
tuğbacım kızımızın odası gayette güzel kaynanam hep der yeterki hayırlı sağlıklı kucağına alda eteğin sarsanda olur ....sen pek memnun değilsin ama bence çok güzel rabbim hayırlı sağlıklı büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza ..
hepiniz allaha emante olun tek gözle zorlanıyom onunda dikişleri duruyo hala öptüm hepinizi
günaydın kızlarr hepiiniz beni merak etmişsiniz çok mutlu oldum ....çünkü daha eltilerim falan bile aramadılar çok sağolun rabbim razı olsun gönlünüzün muradını versinn inşallah hepinizi seviyorum......
tuğbacım kızımızın odası gayette güzel kaynanam hep der yeterki hayırlı sağlıklı kucağına alda eteğin sarsanda olur ....sen pek memnun değilsin ama bence çok güzel rabbim hayırlı sağlıklı büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza ..
hepiniz allaha emante olun tek gözle zorlanıyom onunda dikişleri duruyo hala öptüm hepinizi
ailelerimizle görüşüyoruz sadece dışarı haftada bir kere falan alışveriş bahanesiyle çıkıyoruz
evde desen kapı cam kontrollü olarak açıyorum hasta oluyo ne yapıcam bilmiyorum hiç bir yere çıkmadan kimseyle görüşmeden büyütememki bu çocuğu bu alerjiye bağlı hastalıklar ne kötüymüş galiba ömere benden geçmiş benim 7 yaşına kadar sürmüş bronşitim
tarfilim dikiişler alındğı zaman rahatlıycan yeterki pansumanını ihmal etme canım
gözünü yorma pcde yat dinlen öptüm
ipeğim alerjiye bağlı olarakmı çıktı bronşit
evde halıları kaldırdınmı
alerjinin pek tedavisi yok ama ilaçlarla azaltılıyo bendede var çocukken çok sık hastalanırdım şimdi daha az hastalanyorum inşallah ömerde atlatır
büyüyene kadar sürer böyle abimin kızı bu sene biraz rahatladı onun ömerden daha kötüydü günde 6 kez falan hava veriyoduk
merhaba canım bunlar kan pıhtılaşma testleri herşey normal göörünüyo 3 kez düşük yapınca istemiş dr un doğru yaptırmış ben de pıhtılaşma sorunu var şu faktör5 leiden varya onda bozukl uk var bende genetik heterezigot çıktı eğer sen de de çıksaydı hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaktın ama benim anladığım kadar herşey normal geçmiş olsun en kısa zamanda bebeğin kollarında olur inşallah[/QUOTE
amın cnm rabbım tum ısteyenlerın hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.ıcım rahatladı bu evde bıttı sımdı baska bı evreye gecıcek ozaman doktor.hayırlısı rabbımden .rabbım kımseye bebegını gorupte kaybetmeyı yasatmasın.
alerjik yapısı var bebek olduğu için çok çabuk bronşite çeviriyo büyük olsa ilaç bile kullanmadan düzelir durumu ciddi değil diyopeki doktor ne diyor ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?