alerjik yapısı var bebek olduğu için çok çabuk bronşite çeviriyo büyük olsa ilaç bile kullanmadan düzelir durumu ciddi değil diyo
duru ben çıkıyorum cicoş ilk fırsatta tekrar gelirim
hayırdır tarfil ne oldu hastamıydın geçmiş olsun ..tubişin odası çok güzel bence en güzelide odada bir çekyat olması
bizde ömerin odasına ikili koltuk bile koymak için yer yok çok zor oluyo hasta olduğu zamanlar çocuğun bütün yatma düzeni de değişiyo mecburen o benm yanıma geliyo
tarfilim dikiişler alındğı zaman rahatlıycan yeterki pansumanını ihmal etme canım
gözünü yorma pcde yat dinlen öptüm
ipeğim alerjiye bağlı olarakmı çıktı bronşit
evde halıları kaldırdınmı
alerjinin pek tedavisi yok ama ilaçlarla azaltılıyo bendede var çocukken çok sık hastalanırdım şimdi daha az hastalanyorum inşallah ömerde atlatır
iki haftadır sadece doktor için çıktık hasta olmadığı zamanlar çıkıyoruz genellikle alışveriş için oluyo her gün olmasada haftada bir veya bir kaç kez çıkıyoruzcanım benim ciddi olmadığına çok sevindim
dışarı çıkıp dolaştırıyomusun ömeri
göz kapağımda yağ bezeleri çıkmıştı canım geçen hafta sol dünde sağ gözümdekini aldırdım iyim çok şükür canım rabbim ömerime şafi ismiyle şifa versin inşallah ....evet canım bebek odasında çekyat olması büyük rahatlık olsa gerek
pansumanı kendim yapıyom canım ikisinin dikişleride haftaya çarşamba günü alıncak o zaman rahat ederim inşallah.pcye bakınca ağrıyo ama burayada arada bakmadan duramıyom işte bağımlılık yaptınız bende ......
iyi sayılırım kuzum ya ben genelde akşamları geliyorum burda kims eolmayınca diğer topicte oluyorum ama burayada yazmadan çıkmıyorum kendi kendime laflıyorum burdada eee nede olsa burası benim evimmtubişim bende dün akşam gördüm birden bire ne hale gelmiş dedim kendi kendimeeee lafın gerisi yokkk getiremedim :))
sen nasılsın tubişim denk gelemiyoruzzzz özlettin iyice kendini nurcik sevomada denk gelemedim
facede 5 arkadaş ortak olunca hmm topicten biri deidm ama kimdir bilemediim
ya sorma bend eo iş nasıl oluyo onu düşündüm asla dalga geçmiyorum haşa ama adam sol elini sağ el yardımıyla kaldırıyo hatunla fik fik işinde yanlarında yardımcımı oluyo acaba yoksa ibo tek pozisyon dururken hatunmu bitiriyo işi ay çok pisim ben ya ama ne yapayım merak ediyorum ilk evlendiğini duyunca eşime bu gerdeğe nasıl giricek deidm o gece mynette cinsel hayatında sorun yok yazıyomuş eşim dediki merak ettiğin soruya cevap gelmiş adamıd akendime benzettim valla
aaay allah sizi bi ömür aynı yastık aynı yatak aynı evde aynı hayatı paylaşmanızı nasip etsin en güzel mutluluklar sizlerin olsun ..evet özlem olunca daha iyi ama ben zaten eşimi sabahtan akşama özlüyorum
bunada şükür ya şaşsaydı ya gelmeseydi o zmanada bununla uğraşmak zorunda kkalırdın şükür sağlıklı snein münüş aay herifin yesi,n onuuuayyy nurcan nerde kız o günler ama hiş şaşmıyo geliyoallahtan dileğim inşallah hayırlı gördüğü zaman hayırlı bir evlatla mutluluğunuza mutluluk katsın inşallahhhhhhhh
kızma müstehcen şeyler yazıyorum diye huyum kurusun oldum olasıu deliyimdir de
tugbiş bebişinin odasına haksızlık etmişsin gayet şirin olmuş güzel günlerde kullansın kızcen
teşekkürler teyzesi ya lojmana geçtik sen yoktun o zmanlar bu evde diğerindne dar ilk zamanlar biraz sıkıştık oda takımı almayalım ddedik sonr aşükür düzeldik ama o zamanda oda dar olunca eşim tıkış tıkış olur şarktan sonra dilediğin gibi döşersin idare edelim böyle deyince tamam deidm fena olmadı ama istediğim gibi olmaması içimi sıktı şükürler olsun bu günü gördüm ya ben onu babasının göbeğind ebile böyütütüm gııı (herifte bi göbek car 80 e 110 cm yayma döşek gibi
24 yaşındasın kuzuu bende 27 yaşındayım eşşek kadar olmuşum vallaamin canım darısı tün isteyenelerin başına
ya kızlar bişey sorcam ben 15 agustos 1987 dogumluyum ben şimdi 24 mü yoksa 25 yaşında mı oluyorum şu çin takvimide bakıyorumda bebek cinsiyetine o yüzden soruyorum
bende altıma işemeyim diye annemin süpürgeyle totomu yaktığı günü hTIRLIYORUM DÜN GİBİ DAHA 7 YAŞINDAYDIM HALBUKİİsagolun kızlar aman bebekim 18 yasımı dün gibi hatırlıyorum zaman ne cabuk geçiyor
teşekkürer ipem oda konusunu telde konuşmuştuk hatırlarsan ama fena olmadı sanki hegeçmişten rastgele bir sayfaya bakayım dedim tubişin prensesinin odasına denk geldim çok güzel olmuş
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bütün arkadaşlarımızın bebek odalarını görmek nasip olsun inşallah
haklısın canım kaynanaya slm söle doğru demiş valla bizimki şımarıklı geçen sene bu zmaanlar göz yaşlarım totomdan sızıyodu şimdiyse saçmalıyorum işte af buyruntuğbacım kızımızın odası gayette güzel kaynanam hep der yeterki hayırlı sağlıklı kucağına alda eteğin sarsanda olur ....sen pek memnun değilsin ama bence çok güzel rabbim hayırlı sağlıklı büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza ..
hepiniz allaha emante olun tek gözle zorlanıyom onunda dikişleri duruyo hala öptüm hepinizi
tikişlerin alınmadınmı yaaaa
gayet güzel olmuş en çokta onun odasında gerektiği zaman yatabilmen için bir yatak olması süper bizde o yok ben çok eksikliğini duyuyorumiyi sayılırım kuzum ya ben genelde akşamları geliyorum burda kims eolmayınca diğer topicte oluyorum ama burayada yazmadan çıkmıyorum kendi kendime laflıyorum burdada eee nede olsa burası benim evimm
ya sorma bend eo iş nasıl oluyo onu düşündüm asla dalga geçmiyorum haşa ama adam sol elini sağ el yardımıyla kaldırıyo hatunla fik fik işinde yanlarında yardımcımı oluyo acaba yoksa ibo tek pozisyon dururken hatunmu bitiriyo işi ay çok pisim ben ya ama ne yapayım merak ediyorum ilk evlendiğini duyunca eşime bu gerdeğe nasıl giricek deidm o gece mynette cinsel hayatında sorun yok yazıyomuş eşim dediki merak ettiğin soruya cevap gelmiş adamıd akendime benzettim valla
aaay allah sizi bi ömür aynı yastık aynı yatak aynı evde aynı hayatı paylaşmanızı nasip etsin en güzel mutluluklar sizlerin olsun ..
bunada şükür ya şaşsaydı ya gelmeseydi o zmanada bununla uğraşmak zorunda kkalırdın şükür sağlıklı snein münüş aay herifin yesi,n onuuuallahtan dileğim inşallah hayırlı gördüğü zaman hayırlı bir evlatla mutluluğunuza mutluluk katsın inşallahhhhhhhh
teşekkürler teyzesi ya lojmana geçtik sen yoktun o zmanlar bu evde diğerindne dar ilk zamanlar biraz sıkıştık oda takımı almayalım ddedik sonr aşükür düzeldik ama o zamanda oda dar olunca eşim tıkış tıkış olur şarktan sonra dilediğin gibi döşersin idare edelim böyle deyince tamam deidm fena olmadı ama istediğim gibi olmaması içimi sıktı şükürler olsun bu günü gördüm ya ben onu babasının göbeğind ebile böyütütüm gııı (herifte bi göbek car 80 e 110 cm yayma döşek gibi
24 yaşındasın kuzuu bende 27 yaşındayım eşşek kadar olmuşum valla
bende altıma işemeyim diye annemin süpürgeyle totomu yaktığı günü hTIRLIYORUM DÜN GİBİ DAHA 7 YAŞINDAYDIM HALBUKİİ
teşekkürer ipem oda konusunu telde konuşmuştuk hatırlarsan ama fena olmadı sanki he
haklısın canım kaynanaya slm söle doğru demiş valla bizimki şımarıklı geçen sene bu zmaanlar göz yaşlarım totomdan sızıyodu şimdiyse saçmalıyorum işte af buyrun
Ipem geçmiş olsunkuzu hala iyileşmedimi kıyamam ben onaaa
kızlar bana müsade yavaştan çıkıp işlerimi bitirmem lazım evi b...k götürmesede toz götürüyoo dün banyomuza tadilat yapıldı çimento harç bilememne duruyo olduğu gibi silip ciflenmesi lazım ev çektirilicek cam silinicek toz alınıcak yemek yapılıcak bunları nasıl yaparım bilmiyorum münüştede baskı var belimd ehafif ağrılar neyse madme yapabildiğim kadarıyla artık..
Ya ben rüyamı anlatmaya girmiştim düşürdüm çenemi çıktım he
sağol ipem belki görmüşsündğr teldede sölemiştim abimin gönderdiği ayaksız yatağı yatak odama koydum ama işime yararmı bilmiyorum ilk zamanlar denicem olmazsa yabeşiği odama alırım yada kanepede kıçım delinene kadar yatarım bilmiyorum nasıl anne olcamben ya hiç bi halt bilmiyorumgayet güzel olmuş en çokta onun odasında gerektiği zaman yatabilmen için bir yatak olması süper bizde o yok ben çok eksikliğini duyuyorum
ama yapacak kimsme yokkiiiiyileşmek üzere teyzesi az kaldı ..sen bu saydığın işleri sakın yapma ok fazla delirdinmi dinlenmen lazım bugünlerde
alerjik yapısı var bebek olduğu için çok çabuk bronşite çeviriyo büyük olsa ilaç bile kullanmadan düzelir durumu ciddi değil diyo
rüyamda (hayır olsunyorduğum tabir doğru çıksıninşallahh)
melike beni arıyo diyoki biliyomusun sevo hamile seni aramış ama duymamuışsın müjdes,ni verecekmiş sonra biraz düşünüyo hmm nurcan ablada seni aramış açmamışsın oda ksmüş ona sölemicem dedi istersen sen arada tebrik et dedi bana hayır olsun rüyamda elimde eskinin telefonu var çok açık yeşil arayayım diyorum birini arıyorum ama sevomu nurcikmi bilmiyorum başında tülbent varmış bende kalben görüyomuşum onu konuşurken 3 g falan değil yaniböyle bi rüya sakın üstün açık kalmış demeyin erzurum dağlarına kar yağdı kmbiler açıldı yün yorgan bile yetmiyo açık olması mümkün değil yanii
neyse bana müsadde güzeller
iyi sayılırım kuzum ya ben genelde akşamları geliyorum burda kims eolmayınca diğer topicte oluyorum ama burayada yazmadan çıkmıyorum kendi kendime laflıyorum burdada eee nede olsa burası benim evimm
aaay allah sizi bi ömür aynı yastık aynı yatak aynı evde aynı hayatı paylaşmanızı nasip etsin en güzel mutluluklar sizlerin olsun ..
bunada şükür ya şaşsaydı ya gelmeseydi o zmanada bununla uğraşmak zorunda kkalırdın şükür sağlıklı snein münüş aay herifin yesi,n onuuuallahtan dileğim inşallah hayırlı gördüğü zaman hayırlı bir evlatla mutluluğunuza mutluluk katsın inşallahhhhhhhh
24 yaşındasın kuzuu bende 27 yaşındayım eşşek kadar olmuşum valla
bende altıma işemeyim diye annemin süpürgeyle totomu yaktığı günü hTIRLIYORUM DÜN GİBİ DAHA 7 YAŞINDAYDIM HALBUKİİ
teşekkürer ipem oda konusunu telde konuşmuştuk hatırlarsan ama fena olmadı sanki he
haklısın canım kaynanaya slm söle doğru demiş valla bizimki şımarıklı geçen sene bu zmaanlar göz yaşlarım totomdan sızıyodu şimdiyse saçmalıyorum işte af buyrun
rüyamda (hayır olsunyorduğum tabir doğru çıksıninşallahh)
melike beni arıyo diyoki biliyomusun sevo hamile seni aramış ama duymamuışsın müjdes,ni verecekmiş sonra biraz düşünüyo hmm nurcan ablada seni aramış açmamışsın oda ksmüş ona sölemicem dedi istersen sen arada tebrik et dedi bana hayır olsun rüyamda elimde eskinin telefonu var çok açık yeşil arayayım diyorum birini arıyorum ama sevomu nurcikmi bilmiyorum başında tülbent varmış bende kalben görüyomuşum onu konuşurken 3 g falan değil yaniböyle bi rüya sakın üstün açık kalmış demeyin erzurum dağlarına kar yağdı kmbiler açıldı yün yorgan bile yetmiyo açık olması mümkün değil yanii
neyse bana müsadde güzeller
bence öyle yorma telefon haberdir sestir güzel haberler alcaz sevo ve sendne belkide birinizin haberini ilk melikeden duycam diye yordum ben inşallah..hayır olsun rüyan :44::44::44:şimci rüyanı bişeye bağlıycam ama melike alınmasın :26::26: neyse söyliyim içimde durmasınmelike taşındıktan 1hafta 10 gün sonra aradım yerleştimi alıştımı yeni evine diye ..evden cebini aradım açmadı .. numaramı normalde biliyo bende işi vardır sonra bana döner diye düşündüm (numaram olduğunu biliyor sonuçta)ama dönmedi bende artık aramadım ezccik kırıldım yanii :26::26::26:..
hayırlı embriyolar olsun hepsi kaliteli olsun ilk seferde tutsun kalanlarda kardeş olsun ama ağrıyı hafife almasın bende çok ağrı yaşamıştım 39 yumurta ödem yapmıştı allah korusun bol su iç demişti doktor günde 3.litrede fazla iç demişti içememiştim neyse dualarım kardeşin ve bu yolda emek veren herkes içincanlar mrhb nasıslınızabooooooooooo çoşmuşsunuz fıkralar çok güzeldiiii çok güldümmmm valla KERİM TEKİNİN KLİBİNEDE eskileri hatıladımm özlemişim şarkılarını
nan yaş demişsinizzzzz:44::44::44::44: kızlar siz daha çıtırsınızyafffff kasımda ben 36 olacağımmmmmmmmmmm ben ne yapam ülennnnnnnnnnnn akıllı olunnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrr
kızlar kardeşime dualrınızdan dolay teşekür ederimmmsağolun inşşş canlarım inşşş yüreği güzel arkadaşalrımmmm sabah aramışlar 18 işlem gören yumoştan 10 tanesi dölenmiş inşş böyle devam eder demişlerrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biraz ağrısı varmış beni aradı abla ben ne yapayım ağrım var diyor (sanki ben dr um )bende dr ara dedimmm sen bilirisn diyor :26::26::26: eee o kadar yumoş bu kadar ağrı olacak dedimmmm :26::26::26:yinede dr ara dedim dr olabilir şişlik kusma bulantı olursa o zaman gel demişşş:44::44::44:
kızlar biz bu gün has eşimin kontrıollleri vardı :26::26:sababh saat 5 de çıktık1 saat oldu geleli yolruldum yaffffff mr istedi kasım ayına bakalım ne çıkacak dedii:26: kitle küçülürse başka sorunumuz yoksayılır diyor:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?