Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

göz kapağımda yağ bezeleri çıkmıştı canım geçen hafta sol dünde sağ gözümdekini aldırdım iyim çok şükür canım rabbim ömerime şafi ismiyle şifa versin inşallah ....evet canım bebek odasında çekyat olması büyük rahatlık olsa gerek

pansumanı kendim yapıyom canım ikisinin dikişleride haftaya çarşamba günü alıncak o zaman rahat ederim inşallah.pcye bakınca ağrıyo ama burayada arada bakmadan duramıyom işte bağımlılık yaptınız bende ......

canım benim ciddi olmadığına çok sevindim
dışarı çıkıp dolaştırıyomusun ömeri
iki haftadır sadece doktor için çıktık hasta olmadığı zamanlar çıkıyoruz genellikle alışveriş için oluyo her gün olmasada haftada bir veya bir kaç kez çıkıyoruz

gemiş olsun canım fazla yorma gözlerini

tubişim bende dün akşam gördüm birden bire ne hale gelmiş dedim kendi kendimeeee lafın gerisi yokkk getiremedim :))
sen nasılsın tubişim denk gelemiyoruzzzz özlettin iyice kendini nurcik sevomada denk gelemedim
iyi sayılırım kuzum ya ben genelde akşamları geliyorum burda kims eolmayınca diğer topicte oluyorum ama burayada yazmadan çıkmıyorum kendi kendime laflıyorum burdada eee nede olsa burası benim evimm

Ipem geçmiş olsunkuzu hala iyileşmedimi kıyamam ben onaaa
kızlar bana müsade yavaştan çıkıp işlerimi bitirmem lazım evi b...k götürmesede toz götürüyoo dün banyomuza tadilat yapıldı çimento harç bilememne duruyo olduğu gibi silip ciflenmesi lazım ev çektirilicek cam silinicek toz alınıcak yemek yapılıcak bunları nasıl yaparım bilmiyorum münüştede baskı var belimd ehafif ağrılar neyse madme yapabildiğim kadarıyla artık..

Ya ben rüyamı anlatmaya girmiştim düşürdüm çenemi çıktım he

gayet güzel olmuş en çokta onun odasında gerektiği zaman yatabilmen için bir yatak olması süper bizde o yok ben çok eksikliğini duyuyorum

rüyamda (hayır olsunyorduğum tabir doğru çıksıninşallahh)
melike beni arıyo diyoki biliyomusun sevo hamile seni aramış ama duymamuışsın müjdes,ni verecekmiş sonra biraz düşünüyo hmm nurcan ablada seni aramış açmamışsın oda ksmüş ona sölemicem dedi istersen sen arada tebrik et dedi bana hayır olsun rüyamda elimde eskinin telefonu var çok açık yeşil arayayım diyorum birini arıyorum ama sevomu nurcikmi bilmiyorum başında tülbent varmış bende kalben görüyomuşum onu konuşurken 3 g falan değil yani böyle bi rüya sakın üstün açık kalmış demeyin erzurum dağlarına kar yağdı kmbiler açıldı yün yorgan bile yetmiyo açık olması mümkün değil yanii
neyse bana müsadde güzeller

iyileşmek üzere teyzesi az kaldı ..sen bu saydığın işleri sakın yapma ok fazla delirdinmi dinlenmen lazım bugünlerde

gayet güzel olmuş en çokta onun odasında gerektiği zaman yatabilmen için bir yatak olması süper bizde o yok ben çok eksikliğini duyuyorum
sağol ipem belki görmüşsündğr teldede sölemiştim abimin gönderdiği ayaksız yatağı yatak odama koydum ama işime yararmı bilmiyorum ilk zamanlar denicem olmazsa yabeşiği odama alırım yada kanepede kıçım delinene kadar yatarım bilmiyorum nasıl anne olcamben ya hiç bi halt bilmiyorum

bird ebiş isorcam ama utanıyorum hemd ebeeeeeeeeeeenn evet evet utandımbirden ( ay bugnde arsızlığım üstümde )
azevel benim münüşün baş kısmında hırrrt diye bişey oldu geced eolmuştu bebek içime işeyip kaka yapıyo yada gaz çıkarıyo olabilirmi :44:ya ben korkuyorum kendimden harbi insan yutmuşunn gibi içimde küçük bi insan var kafayı yemedne çıksa bari tırnakları uzamış dyolar o batabiliyodur diyolar ben hemen susun korkuyorumd iyorum ve inan bana bugüne kadar bir gün olsun karnımı okşayıp sevemedim doru düzgün zaten konuşamadımda hiç hem korkuyorum hem komk geliyo neyse ben deliliğimi çantama koyup çıkıyorum işim var çook öptüm sizleri

iyileşmek üzere teyzesi az kaldı ..sen bu saydığın işleri sakın yapma ok fazla delirdinmi dinlenmen lazım bugünlerde
ama yapacak kimsme yokkiii zaten yapabildiğim kadar yapcam yormadan zorlanmadan baktım olmadı tosuna bırakırım aaşama gelip yapsın haydi görşz

hayır olsun rüyan :44::44::44:şimci rüyanı bişeye bağlıycam ama melike alınmasın :26::26: neyse söyliyim içimde durmasın melike taşındıktan 1hafta 10 gün sonra aradım yerleştimi alıştımı yeni evine diye ..evden cebini aradım açmadı .. numaramı normalde biliyo bende işi vardır sonra bana döner diye düşündüm (numaram olduğunu biliyor sonuçta)ama dönmedi bende artık aramadım ezccik kırıldım yanii :26::26::26:..

kızlar boşu boşuna gittim kursa kayıtlar dolmadığı için başlatmamışlar..BELKİ haftaya başlar dedi müdüre hanım

Son düzenleme:

hımmm gece kuşu seniiii bizde neti kapattırdık açacaz ama biraz şu borçları hafifletelim belkiii aslında hiç gerek yok ama arada bi lazım oluyor
demek altını yakıyormuş annennn bide 7 yaşındaaaa maşallahhh

rüyan hayır olsun ama çok güzel rüya görmüşün bencee inşallah tez zamanda haberleri gelir de patlatırlar bombayı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16
:

nurcanım demek kurs daha açılmamış olsun sağlık olsun inşallah haftaya kesin açılırrr

nabersiniz kızlar, bugün kendikendime nazar değdirdim heralde çok enerjikim diye diye
durup dururken üst dudağım fosur fosur oldu, kabardı sevda demirelin dudağı gibi birde ağrıyor sormayın

ipek ömerciğe çok geçmiş olsun alerjik olunca böyle zormu atlatıyor çocuklaryavrum benim inşallah çabuk toparlar

nurcikim hevesin kursağındamı kaldı gııinşallah birikir hatunlar sizin mahalleden birkaç hatun toplayıp götürseniz olmazmı

neyse kimse yok bende çıkıyorum görüşürüz

canlar mrhb nasıslınız abooooooooooo çoşmuşsunuz fıkralar çok güzeldiiii çok güldümmmm valla KERİM TEKİNİN KLİBİNEDE eskileri hatıladımm özlemişim şarkılarını
nan yaş demişsinizzzzz:44::44::44::44: kızlar siz daha çıtırsınız yafffff kasımda ben 36 olacağımmmmmmmmmmm ben ne yapam ülennnnnnnnnnnnakıllı olunnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrr
kızlar kardeşime dualrınızdan dolay teşekür ederimmm sağolun inşşş canlarım inşşş yüreği güzel arkadaşalrımmmm sabah aramışlar 18 işlem gören yumoştan 10 tanesi dölenmiş inşş böyle devam eder demişlerrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biraz ağrısı varmış beni aradı abla ben ne yapayım ağrım var diyor (sanki ben dr um )bende dr ara dedimmm sen bilirisn diyor :26::26::26: eee o kadar yumoş bu kadar ağrı olacak dedimmmm :26::26::26:yinede dr ara dedim dr olabilir şişlik kusma bulantı olursa o zaman gel demişşş:44::44::44:

kızlar biz bu gün has eşimin kontrıollleri vardı :26::26:sababh saat 5 de çıktık 1 saat oldu geleli yolruldum yaffffff mr istedi kasım ayına bakalım ne çıkacak dedii:26: kitle küçülürse başka sorunumuz yoksayılır diyor:26::26::26::26:

bence öyle yorma telefon haberdir sestir güzel haberler alcaz sevo ve sendne belkide birinizin haberini ilk melikeden duycam diye yordum ben inşallah..
geçen banada çağrı attı o an dönemedim bi sonraki gün döndüm açmadı alınma işi vardır dışardadır sonrada unutmuştur de belki knt yoktur bende iki defa aradım oçaprı attı diye dönmedi o dönüncede ben uygun olamıyorum kırılma sen unutmuştur belkide

hayırlı embriyolar olsun hepsi kaliteli olsun ilk seferde tutsun kalanlarda kardeş olsun ama ağrıyı hafife almasın bende çok ağrı yaşamıştım 39 yumurta ödem yapmıştı allah korusun bol su iç demişti doktor günde 3.litrede fazla iç demişti içememiştim neyse dualarım kardeşin ve bu yolda emek veren herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…