bence öyle yorma telefon haberdir sestir güzel haberler alcaz sevo ve sendne belkide birinizin haberini ilk melikeden duycam diye yordum ben inşallah..
geçen banada çağrı attı o an dönemedim bi sonraki gün döndüm açmadı alınma işi vardır dışardadır sonrada unutmuştur de belki knt yoktur bende iki defa aradım oçaprı attı diye dönmedi o dönüncede ben uygun olamıyorum kırılma sen unutmuştur belkide
hayırlı embriyolar olsun hepsi kaliteli olsun ilk seferde tutsun kalanlarda kardeş olsun ama ağrıyı hafife almasın bende çok ağrı yaşamıştım 39 yumurta ödem yapmıştı allah korusun bol su iç demişti doktor günde 3.litrede fazla iç demişti içememiştim neyse dualarım kardeşin ve bu yolda emek veren herkes için
canlar mrhb nasıslınızabooooooooooo çoşmuşsunuz fıkralar çok güzeldiiii çok güldümmmm valla KERİM TEKİNİN KLİBİNEDE eskileri hatıladımm özlemişim şarkılarını
nan yaş demişsinizzzzz:44::44::44::44: kızlar siz daha çıtırsınızyafffff kasımda ben 36 olacağımmmmmmmmmmm ben ne yapam ülennnnnnnnnnnn akıllı olunnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrr
kızlar kardeşime dualrınızdan dolay teşekür ederimmmsağolun inşşş canlarım inşşş yüreği güzel arkadaşalrımmmm sabah aramışlar 18 işlem gören yumoştan 10 tanesi dölenmiş inşş böyle devam eder demişlerrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biraz ağrısı varmış beni aradı abla ben ne yapayım ağrım var diyor (sanki ben dr um )bende dr ara dedimmm sen bilirisn diyor :26::26::26: eee o kadar yumoş bu kadar ağrı olacak dedimmmm :26::26::26:yinede dr ara dedim dr olabilir şişlik kusma bulantı olursa o zaman gel demişşş:44::44::44:
kızlar biz bu gün has eşimin kontrıollleri vardı :26::26:sababh saat 5 de çıktık1 saat oldu geleli yolruldum yaffffff mr istedi kasım ayına bakalım ne çıkacak dedii:26: kitle küçülürse başka sorunumuz yoksayılır diyor:26::26::26::26:
bence öyle yorma telefon haberdir sestir güzel haberler alcaz sevo ve sendne belkide birinizin haberini ilk melikeden duycam diye yordum ben inşallah..
geçen banada çağrı attı o an dönemedim bi sonraki gün döndüm açmadı alınma işi vardır dışardadır sonrada unutmuştur de belki knt yoktur bende iki defa aradım oçaprı attı diye dönmedi o dönüncede ben uygun olamıyorum kırılma sen unutmuştur belkide
kızlar çok ağrım var ben çok korkuyorum hastaneye gitsemmiki
aman niye yok kimse burdaaaa
nnurcan valla dedi,kodu yapmadım kırılgan hatunsun sne bilirim 1 saat önce meliiş çağrı attı bend earadım fazla dakikam yok deidm nabersin doğurdunmu dedi yok dedim ama ağrım var bu gece hastaneye gidebillirm deidm dr kontrolündne sonra haber ver tarihi dedi tam kapatacakken dedim nurcan böle yazmış topiğe haberin olsun yani üstü kapalı bir ara istersen demek istedim oda aynen yazdıklarını söledi vodafon avea şöle böle işte aay fenaağrım var dur şimdi altıma kaçırıcam korkudann
her gebe m
svoo bak bu gece hastaneye gidebilirim allah doğurturlarsa beni allah korusun ölüm korkumda var zaten sana vasiteyim kızlara sahip çık hepiniz bol bol fik fik edin her gebe müjdesinde bana bir fatiha okuyun ben anlarım hmm derim biri daha gebe şükür
ya ben ne halt edecem kızlar ağrım çok ve korkuyorummmmmmmmmmmmmm totom patlıcak gibi ağrıyo münüşe bi baskı bi zorlama var bacaklarım çözülmüş gibi aayy daha vasiyetler bitmemişti
nurcan sanada diyeceklerim var
her ne olursa olsun ben kalbime girenleri kolay kolay silmem kırılganlıklaırm olsada yanlış anlaşılmalar olsada herneyse burda deşmiyim hakkını helal et ölürsem eğer sende fatiha oku bi fatiha bir fatihadır sıonuçta yok yok sen yasin oku bana
melike oğluşa iyi bak
tostii sende kış gebesi oluyosun dikkat et üşütme
leydim meleğim mervenin başını tutmaya başlaığı gün bana fatiha yolla ben anlarım
yeter senince bacıcın gebe kalsıın send efatiha oku yine anlarım
yav kısacası beni unutmayın hep yad edin iyi yönleirmle hatırlayın
olaki birinizi kırdıysam inanın bu bilmeden istemedne olmuştur öfkeme sinirime yenilmişimdir
hakkınızı helal edin
şifa paptya nuray minnak ve diğer kızlar xelifx seni saymıyorum hayırsız gacisen gellmedin geincede delip geçtin oh be gider ayak içimi kusayım bari neyse hakkınızı helal edin haaa ipem send e
son olarak itiraf ediyorum ben gebe kalmadna önce sizlerden gizli sizler,n falına bakıyodum
haydi hoşçakalın
canlar mrhb nasıslınızabooooooooooo çoşmuşsunuz fıkralar çok güzeldiiii çok güldümmmm valla KERİM TEKİNİN KLİBİNEDE eskileri hatıladımm özlemişim şarkılarını
nan yaş demişsinizzzzz:44::44::44::44: kızlar siz daha çıtırsınızyafffff kasımda ben 36 olacağımmmmmmmmmmm ben ne yapam ülennnnnnnnnnnn akıllı olunnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrr
kızlar kardeşime dualrınızdan dolay teşekür ederimmmsağolun inşşş canlarım inşşş yüreği güzel arkadaşalrımmmm sabah aramışlar 18 işlem gören yumoştan 10 tanesi dölenmiş inşş böyle devam eder demişlerrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biraz ağrısı varmış beni aradı abla ben ne yapayım ağrım var diyor (sanki ben dr um )bende dr ara dedimmm sen bilirisn diyor :26::26::26: eee o kadar yumoş bu kadar ağrı olacak dedimmmm :26::26::26:yinede dr ara dedim dr olabilir şişlik kusma bulantı olursa o zaman gel demişşş:44::44::44:
kızlar biz bu gün has eşimin kontrıollleri vardı :26::26:sababh saat 5 de çıktık1 saat oldu geleli yolruldum yaffffff mr istedi kasım ayına bakalım ne çıkacak dedii:26: kitle küçülürse başka sorunumuz yoksayılır diyor:26::26::26::26:
iyi akşamlar kızlar 1 saattir geçmişi okudummm gözlerim şaşı beş oldu zaten iştede çok yoruldum hemen yazıp çıkacam tabi aklımda bişey kaldıysa..hee bu arada bugün girdim kk ya üst tarafta eklentileri aç dedim uyarı veriyodu anamm demez olaydımmm..kk yı açınca devamlııı 3-4 tane site açılıyo ben kapatıyom yine açılıyooobirtürlü halledemedim o yüzden de giremedimmm..
tuğbişimmm rüyan hayrolsunn canım beni,mmm güzele yoralım dediğin gibi inşallahh bacımla birlikte güzel haberler veririrz yada ikimizden biriside olsa olurbugün kanamam bitti dedim ama azcık daha geldi yarın inşallahh açılışı yaparızzz yawww bu arada libidom düştü benim yaww istek pek yok
nurcikim kursun açılmamış canım ohh kısırlar yapıldımı dün bakemm
ipeğimm canım benim ömerimiz biraz daha iyiymiş allaha şükürler olsun
tarfilcim geçmiş olsunn tez zmanda sıkıntın biter canım
çiğdem memlekete gitmişsin donmuşsun sende benim gibi çok üşüyosun sanırım heleki ayaklarım buz kesiyo benimdeee..amann dikkat et canım
laracımmm sen nasılsın patroniçe geldimi
durucummm sen nasılsın bakemmm
yeterr kardeşin maşallah baya yumurtası toplanmış herşey yolunda gider en kaliteli şekilde embriyolar oluşur inş.
aklımda kalanlar bunlar kusuruma bakmayınnn öptümm hepiniziii dizim başlıcak şimcikkk
nnurcan valla dedi,kodu yapmadım kırılgan hatunsun sne bilirim 1 saat önce meliiş çağrı attı bend earadım fazla dakikam yok deidm nabersin doğurdunmu dedi yok dedim ama ağrım var bu gece hastaneye gidebillirm deidm dr kontrolündne sonra haber ver tarihi dedi tam kapatacakken dedim nurcan böle yazmış topiğe haberin olsun yani üstü kapalı bir ara istersen demek istedim oda aynen yazdıklarını söledi vodafon avea şöle böle işte aay fenaağrım var dur şimdi altıma kaçırıcam korkudann
her gebe m
svoo bak bu gece hastaneye gidebilirim allah doğurturlarsa beni allah korusun ölüm korkumda var zaten sana vasiteyim kızlara sahip çık hepiniz bol bol fik fik edin her gebe müjdesinde bana bir fatiha okuyun ben anlarım hmm derim biri daha gebe şükür
ya ben ne halt edecem kızlar ağrım çok ve korkuyorummmmmmmmmmmmmm totom patlıcak gibi ağrıyo münüşe bi baskı bi zorlama var bacaklarım çözülmüş gibi aayy daha vasiyetler bitmemişti
her ne olursa olsun ben kalbime girenleri kolay kolay silmem kırılganlıklaırm olsada yanlış anlaşılmalar olsada herneyse burda deşmiyim hakkını helal et ölürsem eğer sende fatiha oku bi fatiha bir fatihadır sıonuçta yok yok sen yasin oku bana
melike oğluşa iyi bak
leydim meleğim mervenin başını tutmaya başlaığı gün bana fatiha yolla ben anlarım
olaki birinizi kırdıysam inanın bu bilmeden istemedne olmuştur öfkeme sinirime yenilmişimdir
hakkınızı helal edin
şifa paptya nuray minnak ve diğer kızlar xelifx seni saymıyorum hayırsız gacisen gellmedin geincede delip geçtin oh be gider ayak içimi kusayım bari neyse hakkınızı helal edin haaa ipem send e
son olarak itiraf ediyorum ben gebe kalmadna önce sizlerden gizli sizler,n falına bakıyodum
haydi hoşçakalın
Günaydın cicoşlarıııımmmm
tubiiişşş sabah sabah güldüm sana hayırlısı ile doğum yap al kızmızı kucağına
nurcik erkencisin
yeterr kardesin tedavi iyi gidiyo maşallah eşininde sonuçları iyi olcak
sevom işe başladınmı nasılsın ağrın varmı
kızlar sizler nasılsınız hadi biriniz hamiş haberi versin
şimdilik çıkarım vııınn vıııınnn vvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn
her gebe m
melike oğluşa iyi bak
hakkınızı helal edin
haydi hoşçakalın
Günaydın cicoşlarıııımmmm
tubiiişşş sabah sabah güldüm sana hayırlısı ile doğum yap al kızmızı kucağına
nurcik erkencisin
yeterr kardesin tedavi iyi gidiyo maşallah eşininde sonuçları iyi olcak
sevom işe başladınmı nasılsın ağrın varmı
kızlar sizler nasılsınız hadi biriniz hamiş haberi versin
şimdilik çıkarım vııınn vıııınnn vvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn
inşallah bebişler anneciğine tutunur raabim yüreğinize göre nasip etsin inşallahhh
sevommm canımmmm nasılsınnn evet canım eşimin memleketine gittim hemde ne çok üşüyorum ablacımmm donuyorum dikkat ettiğim hlade hastayım boğazlarım çok fena ağrıyorrr yazı seviyorum ben yaaaa
tubişimmmmm hayırdırr sabah sabah dedim eee bana nasihat yok muhayırlısıyla sağ salim kucacığna alacaksın tubişiim ben bunu inanıyorummmm hepsini unutup bu yazıları okuyup güleceksinnn ayy tubişim ben bile heyecanlandımmmmmmmm bu arada gittin mi dr a dün ağrın olmuş merakta ediyorummmm:26:
kızlar sağolun kardeşim için yaptığınız dualr için az önce aramışlar 10 embiyoda bölünmeye devam ediyormuşşş kaliteleride iyi demiş embiryoloğ yarın transfere çağıracakkk inatçı olacak yeğenciklerim (aslında kardeşimden ve damatan inatçı bir şey çıkmazdı ama )inşşşşş size buaradan teyze oluyor derim kızlarrrr
canlarım bizim bu günde kontrolümüz var saat 1 de 12 gibi çıkacağım sizi seviyorummm
çiğdem geçmiş olsun canım hastalık yatıpğ dinlenmeden geçmiyor maalesef
yeter bak bu iyi haber hadi inşallah teyze olursun canım
sevom iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoz annem ameliyat oldu bugün 16. gün diz kapağında menisküs ve kemik hem uzamış hem eğrilmiş bugünde egeye bakmaya geldi kayınvalide bakmıştı düne kadar ,, eşimle işte bildiğin gibi araba fikri var bakıyoruz eşim yılbaşına kadar kampanyalar olur sıfır alalım dedi ikici eller hep hasarlı araç bakalım nasip kısmet neyse o olur egeninde ocakta sondalı filmi var idrar kaçağı için her ay idrar tahlili ve kültürü yaptırıyoruz ya ilaça devam dedi doktoru bu sene izine ayrı ayrı çıktık hala iznim var işte böyle
kızlar kesinlikle bakın bizlerle ilgili tüp bebek soygunu
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/469808-tup-bebek-soygunu.html
çiğdem geçmiş olsun canım hastalık yatıpğ dinlenmeden geçmiyor maalesef
yeter bak bu iyi haber hadi inşallah teyze olursun canım
sevom iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoz annem ameliyat oldu bugün 16. gün diz kapağında menisküs ve kemik hem uzamış hem eğrilmiş bugünde egeye bakmaya geldi kayınvalide bakmıştı düne kadar ,, eşimle işte bildiğin gibi araba fikri var bakıyoruz eşim yılbaşına kadar kampanyalar olur sıfır alalım dedi ikici eller hep hasarlı araç bakalım nasip kısmet neyse o olur egeninde ocakta sondalı filmi var idrar kaçağı için her ay idrar tahlili ve kültürü yaptırıyoruz ya ilaça devam dedi doktoru bu sene izine ayrı ayrı çıktık hala iznim var işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?