Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol bebeğim ahhhhhhhhhh ne güzel dualr etmişsin canım benimmmm kuzum bende çok iç su dedim ama bilmiyorum bu gün gdemedim has olduğum için ama yarın bakacağım olmassa götürürüm dr

iyi akşamlar kızlar 1 saattir geçmişi okudummm gözlerim şaşı beş oldu zaten iştede çok yoruldum hemen yazıp çıkacam tabi aklımda bişey kaldıysa..hee bu arada bugün girdim kk ya üst tarafta eklentileri aç dedim uyarı veriyodu anamm demez olaydımmm..kk yı açınca devamlııı 3-4 tane site açılıyo ben kapatıyom yine açılıyooo birtürlü halledemedim o yüzden de giremedimmm..

tuğbişimmm rüyan hayrolsunn canım beni,mmm güzele yoralım dediğin gibi inşallahh bacımla birlikte güzel haberler veririrz yada ikimizden biriside olsa olur bugün kanamam bitti dedim ama azcık daha geldi yarın inşallahh açılışı yaparızzz yawww bu arada libidom düştü benim yaww istek pek yok

nurcikim kursun açılmamış canım ohh kısırlar yapıldımı dün bakemm

ipeğimm canım benim ömerimiz biraz daha iyiymiş allaha şükürler olsun

tarfilcim geçmiş olsunn tez zmanda sıkıntın biter canım

çiğdem memlekete gitmişsin donmuşsun sende benim gibi çok üşüyosun sanırım heleki ayaklarım buz kesiyo benimdeee..amann dikkat et canım

laracımmm sen nasılsın patroniçe geldimi

durucummm sen nasılsın bakemmm

yeterr kardeşin maşallah baya yumurtası toplanmış herşey yolunda gider en kaliteli şekilde embriyolar oluşur inş.

aklımda kalanlar bunlar kusuruma bakmayınnn öptümm hepiniziii dizim başlıcak şimcikkk

ağrısının olması çok normal bolca su içsin ödem oluşmasın ..eee anne olmak kolay değil

inşallah bacımla aynı zamanlarda hamile kalırızda haberimizi kimden alırsan al (ne halin varsa gör gibi oldu )

bende zaten işi vardır açamamıştır dedim onun dönmesini bekledim ..kaç gün oldu aramayınca dedim herhal sesimi duymak benimle konuşmak istemiyo ama az önce sevom aradı haberleri verdi ..melike aramış sevoyu ,nurcan yanlış anlamış ben onu aradım ama teli kapalıydı demiş (vodafon numaram var melikede ) avea kartım takılı sürekli, vadafon laızm olunca takıyorum ..
ev telefonumuzda külüstür eski tiplerden arayan numara çıkmıyo..geçenlerde ev telefonu bir kaç defa çaldı tam açıyordumki kapanıyordu demekki melikeymiş :93::93::93:..bu arada tuba hemen yetiştirmişsin melikeye.dedikoducu senii

kızlar çok ağrım var ben çok korkuyorum hastaneye gitsemmiki

aman niye yok kimse burdaaaa

nnurcan valla dedi,kodu yapmadım kırılgan hatunsun sne bilirim 1 saat önce meliiş çağrı attı bend earadım fazla dakikam yok deidm nabersin doğurdunmu dedi yok dedim ama ağrım var bu gece hastaneye gidebillirm deidm dr kontrolündne sonra haber ver tarihi dedi tam kapatacakken dedim nurcan böle yazmış topiğe haberin olsun yani üstü kapalı bir ara istersen demek istedim oda aynen yazdıklarını söledi vodafon avea şöle böle işte aay fenaağrım var dur şimdi altıma kaçırıcam korkudann
her gebe m
svoo bak bu gece hastaneye gidebilirim allah doğurturlarsa beni allah korusun ölüm korkumda var zaten sana vasiteyim kızlara sahip çık hepiniz bol bol fik fik edin her gebe müjdesinde bana bir fatiha okuyun ben anlarım hmm derim biri daha gebe şükür
ya ben ne halt edecem kızlar ağrım çok ve korkuyorummmmmmmmmmmmmm totom patlıcak gibi ağrıyo münüşe bi baskı bi zorlama var bacaklarım çözülmüş gibi aayy daha vasiyetler bitmemişti
nurcan sanada diyeceklerim var
her ne olursa olsun ben kalbime girenleri kolay kolay silmem kırılganlıklaırm olsada yanlış anlaşılmalar olsada herneyse burda deşmiyim hakkını helal et ölürsem eğer sende fatiha oku bi fatiha bir fatihadır sıonuçta yok yok sen yasin oku bana

melike oğluşa iyi bak

tostii sende kış gebesi oluyosun dikkat et üşütme
leydim meleğim mervenin başını tutmaya başlaığı gün bana fatiha yolla ben anlarım

yeter senince bacıcın gebe kalsıın send efatiha oku yine anlarım

yav kısacası beni unutmayın hep yad edin iyi yönleirmle hatırlayın
olaki birinizi kırdıysam inanın bu bilmeden istemedne olmuştur öfkeme sinirime yenilmişimdir
hakkınızı helal edin
şifa paptya nuray minnak ve diğer kızlar xelifx seni saymıyorum hayırsız gaci sen gellmedin geincede delip geçtin oh be gider ayak içimi kusayım bari neyse hakkınızı helal edin haaa ipem send e

son olarak itiraf ediyorum ben gebe kalmadna önce sizlerden gizli sizler,n falına bakıyodum
haydi hoşçakalın

E ben ne diyim sana tuba bu ağrılarınla bile komiklik yapmışsın Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni
umarım artık doğum sancılarıdır ve normal doğumla hayırlısıyla doğurursun.. sende kurtulursun bizde:))
dualrımız seninle canım sende bizi unutma.. o dar kapıda edilen dualar kabul olurmuş Allahım bir avazda kurtarsın seni

benim hakkımda söylediklerinin hepsi benim içinde geçerli dostlarımı kolay kolay silmem benimde kırgınlığım var ,kinim veya öfkem yok hiç bir şekilde.. senin yerin başka ve hala o yerdesin unutma

günaydınnn ballarımmm kursa gitmeden bir bakayım dedim iyiki girmişim tubanın komik mesajı iyi geldi

kontağı taktım, vitesi ayarladım ve gaza bastımmmmmmm vın vın vınnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın cicoşlarıııımmmm
tubiiişşş sabah sabah güldüm sana hayırlısı ile doğum yap al kızmızı kucağına
nurcik erkencisin
yeterr kardesin tedavi iyi gidiyo maşallah eşininde sonuçları iyi olcak
sevom işe başladınmı nasılsın ağrın varmı
kızlar sizler nasılsınız hadi biriniz hamiş haberi versin
şimdilik çıkarım vııınn vıııınnn vvıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn

inşallah bebişler anneciğine tutunur raabim yüreğinize göre nasip etsin inşallahhh

sevommm canımmmm nasılsınnn evet canım eşimin memleketine gittim hemde ne çok üşüyorum ablacımmm donuyorum dikkat ettiğim hlade hastayım boğazlarım çok fena ağrıyorrr yazı seviyorum ben yaaaa

tubişimmmmm hayırdırr sabah sabah dedim eee bana nasihat yok muhayırlısıyla sağ salim kucacığna alacaksın tubişiim ben bunu inanıyorummmm hepsini unutup bu yazıları okuyup güleceksinnn ayy tubişim ben bile heyecanlandımmmmmmmmbu arada gittin mi dr a dün ağrın olmuş merakta ediyorummmm:26:

günaydın ablacımmmm sana hamiş haberi veremiyecem ama hastalık haberi verecemmmm boğazlarım çok kötü ağrıyor yanıyor öksürüyorummmmmm:97:

Günaydın canlarım hepinizi öperimmmmmm kendinize iyi bakınnn dikkat edin üşütmeyinnn bende şimdi işimin başına dönecem iş gelsin gelir şimdiiiiiiii iş hasta hasta da çalışılmıyor kiiii

bende okyorum okuyorum bu kız ne der diyeeeeeeeeeeee anam anlayamadım yazdıkalrını ben size yaşlanıyorum diyorum inanmıyorsunuz

bebeğim her şey güzel olacak inşşş

herkese günaydınlar tuğbişimm ağrın sızın olmuş ne durumdasın şuan acaba :26: aramak istiyorum ama daha erken saatler belkide ağrın geçti uyuyorsundur neyse 1 saat sonra arayıp kızlar sizlere de haber veririrm
tuğbiş sağlıcakla doğurup geleceksin verdiğin nasihaplara gerek kalmıcak birlikte bu telkinleri vericez kızlara
bu arada yazını okuyunca hemencik dualarımı okuyup sana gönderdim sağlıcakla hayırlı doğumlar versin Rabbim sağlıcakla kurtulun inşallahhh

çiğdemcim demek hasta olmaya başlıyorsun cnaım yaa geçmiş olsunn ilerlemeden hemen nane limon ıhlamur kaynatta iç iyi gelir..bende yazı seviyorum ve akşam eşimlede konuştum bu sene yazı yaşamadık hiççç kışlıkları çıkarasım yokk :44:

nurcikimm bacım kolay geleee allah zihin açıklığı versin

durucumm evet işe başladım cnaım benim ağrım gün içinde hafiften oluyo ama nadir artık..birde yatağa yatınca düz şekilde karnım belim rahmim ağrıyo gün içinde büzülmekten sanırım..bu arada kendinden uzunnnn zamandır bahsetmiyorsun ne durumdasın eşinle aran nasıl oğluş nasıl araba alma fikriniz ne durumda hele bi anlatt yaaa

kızlar sağolun kardeşim için yaptığınız dualr için az önce aramışlar 10 embiyoda bölünmeye devam ediyormuşşş kaliteleride iyi demiş embiryoloğ yarın transfere çağıracakkk inatçı olacak yeğenciklerim (aslında kardeşimden ve damatan inatçı bir şey çıkmazdı ama )inşşşşş size buaradan teyze oluyor derim kızlarrrr

canlarım bizim bu günde kontrolümüz var saat 1 de 12 gibi çıkacağım sizi seviyorummm

kolay gelsin yeterr

çiğdem geçmiş olsun canım hastalık yatıpğ dinlenmeden geçmiyor maalesef
yeter bak bu iyi haber hadi inşallah teyze olursun canım
sevom iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoz annem ameliyat oldu bugün 16. gün diz kapağında menisküs ve kemik hem uzamış hem eğrilmiş bugünde egeye bakmaya geldi kayınvalide bakmıştı düne kadar ,, eşimle işte bildiğin gibi araba fikri var bakıyoruz eşim yılbaşına kadar kampanyalar olur sıfır alalım dedi ikici eller hep hasarlı araç bakalım nasip kısmet neyse o olur egeninde ocakta sondalı filmi var idrar kaçağı için her ay idrar tahlili ve kültürü yaptırıyoruz ya ilaça devam dedi doktoru bu sene izine ayrı ayrı çıktık hala iznim var işte böyle

bak sormasak hiç bişey anlatacağın yok geçmiş olsun annen iyidir inşallah şimdi acil şifalar versin Rabbim
evet bencede sıfır alın ikinci el aracın derdi bitmiyo bide satarken ne kadar baktırsanda bir sorunu çıkıyo oda maliyetli oluyo canım yılbaşına kadar kampanyalar olur evet hadi hayırlısı canım
senin kayınvalide de annende yakınmı sana :26:
hımm egenin bu durumu nereye kadar böle gitcek canım ilerde ameliyatmı olması gerekecek yoksa bu şekilde düzelme imkanı varmı
ne kadar iznin kaldı canım benim 1 hafta kaldı tedavi zamanında izin lazım bana versene iznini bende 2012 nin iznini eklicem sanırım ne yapayım başka çare yok gibi

bu arada lara gelmedi bu sabah

sAğol kuzum yaaaa çok heycanladım valla:18::18::18::18: yarın bende gideceğim yeğenimi almaya inşşşşş annesine tutunur sım sıkı 9 ay sonra gelir bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızlar ne olur dua edinnn YA ÇOK DUYGUNLAMDIM AĞLIYORUM ŞİMDİİİİ rabbim sen ne büyüksünnnn YARDIMINI ESRİĞEME HİÇ BİRİMİZDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…