- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sAğol kuzumyaaaa çok heycanladım valla:18::18::18::18: yarın bende gideceğim yeğenimi almaya inşşşşş annesine tutunur sım sıkı 9 ay sonra gelir bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızlar ne olur dua edinnn YA ÇOK DUYGUNLAMDIM AĞLIYORUM ŞİMDİİİİ rabbim sen ne büyüksünnnn YARDIMINI ESRİĞEME HİÇ BİRİMİZDEN
ayyy ağlamaa havvacımm inşalllahh yeğenlerini alıp geleceksinizbu arada ilk denemesimiydi daha önce söylemiş olabilirsin kusuruma bakma ama kaçırmış olabirim.
bak sormasak hiç bişey anlatacağın yokgeçmiş olsun annen iyidir inşallah şimdi acil şifalar versin Rabbim
evet bencede sıfır alın ikinci el aracın derdi bitmiyo bide satarken ne kadar baktırsanda bir sorunu çıkıyo oda maliyetli oluyo canım yılbaşına kadar kampanyalar olur evet hadi hayırlısı canım
senin kayınvalide de annende yakınmı sana :26:
hımm egenin bu durumu nereye kadar böle gitcek canım ilerde ameliyatmı olması gerekecek yoksa bu şekilde düzelme imkanı varmı
ne kadar iznin kaldı canım benim 1 hafta kaldıtedavi zamanında izin lazım bana versene iznini bende 2012 nin iznini eklicem sanırım ne yapayım başka çare yok gibi
bu arada lara gelmedi bu sabah
sAğol kuzumyaaaa çok heycanladım valla:18::18::18::18: yarın bende gideceğim yeğenimi almaya inşşşşş annesine tutunur sım sıkı 9 ay sonra gelir bize inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kızlar ne olur dua edinnn YA ÇOK DUYGUNLAMDIM AĞLIYORUM ŞİMDİİİİ rabbim sen ne büyüksünnnn YARDIMINI ESRİĞEME HİÇ BİRİMİZDEN
amin canım dikişler daha dün alındı işte idare ediyo izin alma dedi bugün durmuna bakcak bakalım
sıfır dedik şimdilik kaç aydır bir sürü araba ile görüştük hep hasarlı hayırlsıı
kayınvalidem daha yakın yürüme mesafesi 15-20 dk arabayl 5-10 dk falan
annem pendikten geliyo gerçi babamla arabayla geliyorlar
şu anda % 70-80 iyileşme var dedi ama tam değil dedi iyileşmezse ameliyat galiba zaten kışında eşimini kalp sıpazmı geçirmesi bundandı kafayı taktı hastalandı b
benim 19 günüm var vereyim sana bol bol dinlen
lara gelmedi neden acaba
ipek nasılsın canım
canım yaaa
günaydın herkes iyidir inşallah
aaa annenler demek pendikte kız buralara geliyonda niden haber vermiyon bakemm görüşürdük
hımm inşallahh tam olarak iyileşirde gerek kalmaz canım ameliyata çok iyi bir iyileşme göstermiş bence allahın izniyle gerek kalmaz gibime geliyor
ohhh ne güzel 19 gün demek canım benim sen asıl bol bol dinlen
günaydınn ipemmmm iyiyiz sen nasılsın bakemm Ömer nasıl
günaydın canlarım, bugün patroniçem geldi sanırım elli oluyodurgeliş saatimden sabahtan beri koşturuyorum
tuğbam hayırlı doğum olsun canım, dikkat ediyorum son zamanlarda sen beni hep unutuyosun ama :97::97::97:ben genede seni hiç unutmucam, doğumunda da doğumundan sonrada dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun
yeterimmmm allahım kardeşinin bebişini inşallahhgöbüşüne koyacak inşallahh duamdasınız canım
sevom hoşgeldin canımseni burda gördüğüme sevindim yarın fik fik zamanı öylemii
bizim yenge dizisi varya orda -dadti- diyolar bende dadti diycem bundan sonra iyi dadtilerrrr sizee
duru ablammm egeye ve annene çok geçmiş olsun ege annelere güç veriyor benceonun sevgisi onları daha çokkk ayakta tutar inşallah
nurcikimm senide çok öperim canımm
çiğdemim senide öperim çok geçmiş olsun sanada
30 dk da anca yazabildim yawbiraz benimde vücudum kırık gibi dudaklarım öyle şiştilerki suratımın yarısı dudak oldu resmen dayak yemişim gibi şavtım kaydı yaw
aaa annenler demek pendikte kız buralara geliyonda niden haber vermiyon bakemm görüşürdük
hımm inşallahh tam olarak iyileşirde gerek kalmaz canım ameliyata çok iyi bir iyileşme göstermiş bence allahın izniyle gerek kalmaz gibime geliyor
ohhh ne güzel 19 gün demek canım benim sen asıl bol bol dinlen
günaydınn ipemmmm iyiyiz sen nasılsın bakemm Ömer nasıl
operasyondandır düzelir merak etme ağrın sızın oldu onun içindirtuğbişi aradım teli kapalı :26:
lara hoşgeldin canım ebet patroniçenin geldiği belli oldu
evett fik fik zamanı geldii hatta bu akşam talep var ama bakalımm bu operasyonda libidomuda mı aldılar bilmemki hiç istek yokdemekk dadti diyolar oda güzelmiş aa sende mi hasta oluyon geçmiş olsun
çalışan annelerin ve bakanların en büyük sorunu bu izin zamanları anne izinliyken çocuk sapıtıyo abimin kızıda öylesağol laram ege 6 aylıktı bu teşhis konulduğunda
annemde iyileşcek inşallah
dudağın nasıl oldu
kız sevom annemlerin pendikte oturduğpunu daha önce söledim ama pek gitmiyorum annem zaten geliyor
evde egeyle dinlenmek olmuyo sevom daha çok yoruluyorum birde acaip alışıyo mız mız nazlı bişi oluyo
bizde iyiyiz sevom
sağol laram ege 6 aylıktı bu teşhis konulduğunda
dudağın nasıl oldu
kız sevom annemlerin pendikte oturduğpunu daha önce söledim ama pek gitmiyorum annem zaten geliyor
evde egeyle dinlenmek olmuyo sevom daha çok yoruluyorum birde acaip alışıyo mız mız nazlı bişi oluyo
operasyondandır düzelir merak etme ağrın sızın oldu onun içindir
çalışan annelerin ve bakanların en büyük sorunu bu izin zamanları anne izinliyken çocuk sapıtıyo abimin kızıda öyle
sana ne zaman gelsem acabaaa :97: bu sefer plan yapmıcam şu zaman diye bu ay bakalım hem sana hem yasemine gitmek istiyom tabi kısmet olursa
eşinle aran nasıl canım bebe olunca değişiklik oldumu nasılsınız dahada mı aşkınız depreşti yoksa aksimi oldu yoksa aynımı anacımm anlatınn böle şeyleri bizeeşim bebeğimiz olursa sen benle daha hiç ilgilenmezsin diyor bende evet ne yapayım seni artık diyom alacğaımı almış olurum diyom sonra tabi yalakalık yapıyomm ben sensiz olurmuyum felannn
ne zaman istersen beklerim canım ...doğumdan sonra ben eşime daha bi bağlandım çok özlüyorum hep yanımda olsun istiyorum
ama ilk günler eşim bocaladı biraz benden uzaklaşır gibi oldu falan değişikti şimdi şimdi alıştı artık .yanlız bazı durumlar alışsan bile
eskisi gibi olmuyo çocuğa bağlı oluyosun her aklına geleni her aklına geldiği anda yapamıyosun sevgi güçleniyo güçlenmesine ama zorunluluklar yüzünden eşlerin birbine olan bağı ister istemez azalıyo eskiden birlikte yaptığın bazı şeyleri şimdi tek yapman gerekebiliyo
mesela biz her yere beraber giderdik artık ömerin durumuna göre benim evde olmam gerekebiliyo odasında yattığı halde hastayken falan benim onunla yatmam gerekebiliyo kısaca sevom evlilik değişik bir hal alıyo bebekle neredeyse tamamen değişiyo ama güzelliğinden bir şey yitirmiyo
tuğbişi aradım teli kapalı :26:
lara hoşgeldin canım ebet patroniçenin geldiği belli oldu
evett fik fik zamanı geldii hatta bu akşam talep var ama bakalımm bu operasyonda libidomuda mı aldılar bilmemki hiç istek yokdemekk dadti diyolar oda güzelmiş aa sende mi hasta oluyon geçmiş olsun
sağol laram ege 6 aylıktı bu teşhis konulduğunda
dudağın nasıl oldu
dudağımmmmmmm felaket ablam yaaaaarapların dudağı gibi geziniyorum öylee:82:
ipekim hoşgeldin ömeri ve seni çok öperimmmmmmmmmmmmm
hımm anladımm canımm çok mersiher ne kadar eskisi gibi olmasada bu eksikliklerin yerini başka güzellikler alıyo erkeğin ilk başarda bocalaması bencede normal çünkü karısı artık bir anne olmuş farklı bir düşüncedir erkeklerde bu :44: ama akılları başlarına gelince herşey düzeliyo maşallahhh huzurunuz mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah ipeğimm :123:
lara ne olduki dudaklarına ölede şişti ben ne kaçırdım alerji falanmı oldun :44:
tamam ipeğim kolay gelsin sana
yok bacım hasta felan değilim :26: sanırım mevsim değişiminden oldu dün durup dururken üst dudağım fosur fosur kabardı ama kocaman oldusabah kalktım alt dudağımda kabarmış hem ağrıyor hem kaşınıyor ayyyyy çıldıracam ağzımı açamıyorum
aa alerjide olmuş olabilirsin canım yaa
ama işin iyi yanından bak dolgun dudaklarla çok seksü görünüyon olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?