- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
heeeeee görüntüde seksüişe yaramadıktan sonra erim öpemedikten sonra neyleyim seksü dudağu
aa öptürsene uvvv erkekler çok sever öle dudaklarıçok mu acıyoo yoksaa öptüremiyonmu :26:
lennnnnn ağzımı açamıyom yemek yiyemiyom diyom sen bana ne diyonfelaket acıyo
selam kızlarrrrrrrrr... bi selam verip kaçmak zorundayım... kucağımda uyuor hanfendi yere bırakılınca uyanıyor onu bi uyutsaydım... iyi olurdu benim açımdan....
sevocum cnım dün sesini duyduy çok ama çok iyi oldum ........ öpüyom seni bacım....
laracım geçmiş olsun bacım ne oldu öle oldu acep......... dikkat et kendine..... hepinizi çok çok öptüm ve kaçtımmmmmmmmmmmmm
BU ARADA NURCANIM BENİ ARARMISIN LÜTFEN SİPARİŞLERİM VAR BACIMMMMMMMMMMMMM...................
sevom ne acili bacımo kadarda değil acillik değilim bacımm
leydimm canım hoşgeldinahhh ahhhhhhhhhhhhh bir doğursam allahın izniyle 3 gün göğsümden hiç indirmeden uyutacam bebişimi inşallahh ahtım varr
leydim mis kokulu kızını öperim canımm
slm arkadaşlar yumurtalıklarımı üşütmüşüm dr fitil verdi bugun adet olmam gerekıyordu adet olmadım fitil adeti geciktirirmi
selam geçmiş olsun keşke doktora sorsaydın hiçbir bilgim yok
tutucuk benimde hiç bir fikrim yok canım:26::26::26::26::26::26:
sevomm, ne emmeye gelirim ne gömmeye bu günlerde
ya herkes gülmüş ama gece gayet ciddiydim onları yazarken :26::26::26::26:
neyse kızlar hala doğurmadım ama doğurmuş kadar oldum fena şeyler yaşadım yüzümü bi görseniz yuh çüş der susardınız gözlerimi açamıyorum şiten dedayları yazarım sonra hala çok ağrım var bunu nedeni yine böbrek yine taş düşmedi gitti şu taş birde enfeksiyon belası hep vardı biliyosunuz oldukça artmış biyokimya yapıldı onuda yarın alcam bakalım yarın dr ne dicek artık alsın dicem dayanamıyorum çünkü
şimdilik kims eolmadığı için kaçtım gelirim daha sonra
kamerim fgeçmişi okudum ama daha sonra cevap yazıcam öperim annem
farkındayım diyecektimde demedim sen ağzımndan almış oldun
ya herkes gülmüş ama gece gayet ciddiydim onları yazarken :26::26::26::26:
neyse kızlar hala doğurmadım ama doğurmuş kadar oldum fena şeyler yaşadım yüzümü bi görseniz yuh çüş der susardınız gözlerimi açamıyorum şiten dedayları yazarım sonra hala çok ağrım var bunu nedeni yine böbrek yine taş düşmedi gitti şu taş birde enfeksiyon belası hep vardı biliyosunuz oldukça artmış biyokimya yapıldı onuda yarın alcam bakalım yarın dr ne dicek artık alsın dicem dayanamıyorum çünkü
şimdilik kims eolmadığı için kaçtım gelirim daha sonra
kamerim fgeçmişi okudum ama daha sonra cevap yazıcam öperim annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?