Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlarrrrrrrrr... bi selam verip kaçmak zorundayım... kucağımda uyuor hanfendi yere bırakılınca uyanıyor onu bi uyutsaydım... iyi olurdu benim açımdan....

sevocum cnım dün sesini duyduy çok ama çok iyi oldum ........ öpüyom seni bacım....
laracım geçmiş olsun bacım ne oldu öle oldu acep......... dikkat et kendine..... hepinizi çok çok öptüm ve kaçtımmmmmmmmmmmmm

BU ARADA NURCANIM BENİ ARARMISIN LÜTFEN SİPARİŞLERİM VAR BACIMMMMMMMMMMMMM...................

lennnnnn ağzımı açamıyom yemek yiyemiyom diyom sen bana ne diyonfelaket acıyo

ahhh bacıma bak yemek bile yiyemiyon demek akşam acile git bari şimdi izin alamazsın sen hiç olmazsa akşam gitte baktır belki başka bişeydir ihmal etme

leydim hoşgeldin canım Merve cik senin kokunla uyuyo demek kendini daha güvende hissediyodur senin kucğaında

bende senin sesini duyduma çok mutlu oldum canım benim bende seni öptüm

sevom ne acili bacım o kadarda değil acillik değilim bacımm

leydimm canım hoşgeldin ahhh ahhhhhhhhhhhhh bir doğursam allahın izniyle 3 gün göğsümden hiç indirmeden uyutacam bebişimi inşallahh ahtım varr
leydim mis kokulu kızını öperim canımm

Son düzenleme:

eee sende hiç bişeye yanaşmıyon ne diyem sana yemek yiyemiyom şişti diyon izin alamıcağını bildiğim için ihmal etme diye acile git dedim yada sen eve git bacım evde acil müdahale yapılır sana

slm arkadaşlar yumurtalıklarımı üşütmüşüm dr fitil verdi bugun adet olmam gerekıyordu adet olmadım fitil adeti geciktirirmi

tutucuk benimde hiç bir fikrim yok canım:26::26::26::26::26::26:

sevomm, ne emmeye gelirim ne gömmeye bu günlerde

ya herkes gülmüş ama gece gayet ciddiydim onları yazarken :26::26::26::26:
neyse kızlar hala doğurmadım ama doğurmuş kadar oldum fena şeyler yaşadım yüzümü bi görseniz yuh çüş der susardınız gözlerimi açamıyorum şiten dedayları yazarım sonra hala çok ağrım var bunu nedeni yine böbrek yine taş düşmedi gitti şu taş birde enfeksiyon belası hep vardı biliyosunuz oldukça artmış biyokimya yapıldı onuda yarın alcam bakalım yarın dr ne dicek artık alsın dicem dayanamıyorum çünkü
şimdilik kims eolmadığı için kaçtım gelirim daha sonra
kamerim fgeçmişi okudum ama daha sonra cevap yazıcam öperim annem

geçmiş olsun tuğbişim bende aradım telin kapalıydı inan doğuma gittin diye düşündüm.demek böbrek ve enfeksiyon illeti bu hale soktu seni doktorunda eğer uygun görürse daha fazla beklemeyin bencede canım daha fazla acı çekme

farkındayım diyecektimde demedim sen ağzımndan almış oldun

:2::2::2::2::2::2:lep demeden leblebiyi anlarım 6. hislerim çok kuvvetlidir

tuğbaa tehlikeli dönemleri atlattınız çok şükür, bundan sonra doğsada için rahat olsun gerekirse aldır canım, tabi uzaktan söylüyoruz da en iyisini gene doktor bilir, hayırlısı inşallah

kuzum çok geçmiş olsun allah şifalar versin tez zamanda ağrılarından kurtul inşallah,halini anlıyorum çünkü geçen yıl bende taş düşürdüm hiçbirşeye benzemiyor ağrısı,hatta doktor demişti doğum sancısıyla eşdeğer diye.ki şu durumda senin için ne kadar zordur ancak tahmin edebiliyorum.sabret kuzum yavrum az kaldı inşallah hepsi geçer gider..öpüyorum

laroş senden naber bakalım yine bir başınasın yavrum

slm kizlarrr

ben gecen senede bu topige ara sira yazmistim. bir kac gündür takip ediyorumm.hasta olan arkadaslar cokk gecmis olsunnn.

ALLAHA sifa versinn. YETER akadasi taniyorum. kizkardesini merak ediyorumm .transfer ne zaman olucakk. onun icin cokk dua ediyorumm

yeter , bari onun cocugu olsun diyorsun, bu beni cokk duygulandirdi. icime doluyor INSALLAH hayirlsiyla hamile kalicakkk kardesin INSALAAHHH

tugba arkadas, bende 5 yil önce böbrek tasi düsürdüm. cok fena bise yaff. üstelik midemde bulanyiordu kusuyordum

sabaha kadar, 6 kilo ya yakin su ictimm. döküldü.azar azar ictimm. ALLAHA binlerce kez sükürler olsun birdaha tas olmadi.

sende bol boll su ic. üstelikte hamilesinn afff ALLAH yardimcin olsunn

maiberffffffff selam bebekkkk nasılmış bakıyım minnak bebişş
geçenlerde kalp atışları biraz zayıf gibi bişeyler okudum sankiii önemli bir durum değil demi nasılsınız şu anda birde cinsiyetini öğrenmedinizmi artık , e söyleyiverin garii ben erkkek dediydim hala aynı düşüncedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…