slm kizlarrr
ben gecen senede bu topige ara sira yazmistim. bir kac gündür takip ediyorumm.hasta olan arkadaslar cokk gecmis olsunnn.
ALLAHA sifa versinn. YETER akadasi taniyorum. kizkardesini merak ediyorumm .transfer ne zaman olucakk. onun icin cokk dua ediyorumm
yeter , bari onun cocugu olsun diyorsun, bu beni cokk duygulandirdi. icime doluyor INSALLAH hayirlsiyla hamile kalicakkk kardesin INSALAAHHH
amin canım dikişler daha dün alındı işte idare ediyo izin alma dedi bugün durmuna bakcak bakalım
sıfır dedik şimdilik kaç aydır bir sürü araba ile görüştük hep hasarlı hayırlsıı
kayınvalidem daha yakın yürüme mesafesi 15-20 dk arabayl 5-10 dk falan
annem pendikten geliyo gerçi babamla arabayla geliyorlar
şu anda % 70-80 iyileşme var dedi ama tam değil dedi iyileşmezse ameliyat galiba zaten kışında eşimini kalp sıpazmı geçirmesi bundandı kafayı taktı hastalandı b
benim 19 günüm var vereyim sana bol bol dinlen
lara gelmedi neden acaba
ipek nasılsın canım
canım yaaa
günaydın canlarım, bugün patroniçem geldi sanırım elli oluyodurgeliş saatimden sabahtan beri koşturuyorum
tuğbam hayırlı doğum olsun canım, dikkat ediyorum son zamanlarda sen beni hep unutuyosun ama :97::97::97:ben genede seni hiç unutmucam, doğumunda da doğumundan sonrada dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun
yeterimmmm allahım kardeşinin bebişini inşallahhgöbüşüne koyacak inşallahh duamdasınız canım
sevom hoşgeldin canımseni burda gördüğüme sevindim yarın fik fik zamanı öylemii
bizim yenge dizisi varya orda -dadti- diyolar bende dadti diycem bundan sonra iyi dadtilerrrr sizee
duru ablammm egeye ve annene çok geçmiş olsun ege annelere güç veriyor benceonun sevgisi onları daha çokkk ayakta tutar inşallah
nurcikimm senide çok öperim canımm
çiğdemim senide öperim çok geçmiş olsun sanada
30 dk da anca yazabildim yawbiraz benimde vücudum kırık gibi dudaklarım öyle şiştilerki suratımın yarısı dudak oldu resmen dayak yemişim gibi şavtım kaydı yaw
KIZLAR SAĞOLUN YAAAAAA ben sizin yüreğimizi sevyorummmmm canlarımm inşşşşşş yarın sabah has olacağız 10.30 gibi yeğencik annesinin göbüşüne konacak inşş 9 ay oarada kalsınnnnnsimdilik cikiyorum kizlarrrhersey gönlünüzce olur INSALLAHHHH
yeter,kardesinin hayirli haberlerini yazarsin INSALLAHHHHH
[COLOR="#FF0000"]iyi akşamlar kızlar
tuğbiş sık dişini bacım az kaldı dayan azcık daha
bende sabahtan evden cıktım 4 dü geldim dr randevum haftayaydı ama ben dayanamadım 2. tuğba :))
sabahın 8 inde eşimle cıktım beni hastaneye bıraktı o okula gitti
çok şükür bebek iyi 8+5 olmuş 2 hafta önce tok karınla kan şekerim yüksek cıkmıştı bu günde aç karınla verdim cok şükür normal cıktı 1 kasımada 2 li test için randevu verdi inş. o günleri de görürüm :18::18:cok ehvamlı oldum bende ne yapayım kaybetme korkusu var hep içimde ama bu sefer doğuracam inş. hastanede işim erken bitti benım evde biraz uzaktı korktum tek gitmeye arkadaşa gittim eşimede yemeğe gelme dedim dışarda yedi hoş eve gelseydide yemek yoktukoçiş bana birde oturma cıkardı bu akşam arkadaşının ogluşu sünnet olmuş oraya gideceğiz birazdan da :95:[/COLOR]
valla bi doğursam hepiniz kurtulcanız amma uzun sürdü ya dile kolay bir yıl yani şunun şurasında yıla ne kaldı demi ebem ağladı resmen...E ben ne diyim sana tuba bu ağrılarınla bile komiklik yapmışsın Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni
umarım artık doğum sancılarıdır ve normal doğumla hayırlısıyla doğurursun.. sende kurtulursun bizde:))
dualrımız seninle canım sende bizi unutma.. o dar kapıda edilen dualar kabul olurmuş Allahım bir avazda kurtarsın seni
benim hakkımda söylediklerinin hepsi benim içinde geçerli dostlarımı kolay kolay silmem benimde kırgınlığım var ,kinim veya öfkem yok hiç bir şekilde.. senin yerin başka ve hala o yerdesin unutma
yanlış yaptın olmadı sınıfta kaldın kontağı aç vitesi ayarla,ama gaza basma hemen uçarsın :)) debriyaja bas diğer ayak gazdayken sonra hafif çe debriyajdan çekercen gaza yavaşça bas de hade güle gülegünaydınnn ballarımmmkursa gitmeden bir bakayım dedim iyiki girmişim tubanın komik mesajı iyi geldi
kontağı taktım, vitesi ayarladım ve gaza bastımmmmmmm vın vın vınnnnnnnnnnnnnnnnn
yok anam doğuramadım yanlış alarmtubiiişşş sabah sabah güldüm sana hayırlısı ile doğum yap al kızmızı kucağına
uleyn sned ehep hastasın adam sağ gününü bulabiliyomu fik fik etsind ebebek olsun allam yaaaa
annem sana ne nasihat edeyim seni sevoya emanet ettim ya işin ehline teslim ettim daha ne olsun
deli bu kız deli bakma sen yeterim ya sağol valla sizin mesajları okuyunca yalnızlığıma daha bi kahrediyorum akşam eşim bile ben içerde bağırırken dışarda ağlamış kimse yok yanımızda diye..benide münüşe giren el bağırrttı zilli gaci insafsızdı ya çok canım yandıbende okyorum okuyorum bu kız ne der diyeeeeeeeeeeee anam anlayamadım yazdıkalrını ben size yaşlanıyorum diyorum inanmıyorsunuz
bebeğim her şey güzel olacak inşşş
ulen ben ölürsem okuyundmeiştim sen diri diri gömdünmü beniiiherkese günaydınlar tuğbişimm ağrın sızın olmuş ne durumdasın şuan acaba :26: aramak istiyorum ama daha erken saatler belkide ağrın geçti uyuyorsundur neyse 1 saat sonra arayıp kızlar sizlere de haber veririrm
tuğbiş sağlıcakla doğurup geleceksin verdiğin nasihaplara gerek kalmıcak birlikte bu telkinleri vericez kızlara
bu arada yazını okuyunca hemencik dualarımı okuyup sana gönderdim sağlıcakla hayırlı doğumlar versin Rabbim sağlıcakla kurtulun inşallahhhşaka tabiki allah razı olsun canım ama yanlış alarm pırtlatamadım ne bebeği ne taşı aaho taş aaah kaynanama girsin ne diyim
sen anlamadın nedne sana emanet ettim milleti fik fik olaylarına dair ne varsa senden geçer yolu hani eğit öğret seyret hesabı millete gaz verki boş geçirmeisnler geceleri o anlamda sana emanet ettim kuzuuzm
yav sen patroniçe dedikçe gözümde türk sinemalarında ıynayan patroniçeler canlanıyo delimiyim ben yoksa yaaagünaydın canlarım, bugün patroniçem geldi sanırım elli oluyodurgeliş saatimden sabahtan beri koşturuyorum
tuğbam hayırlı doğum olsun canım, dikkat ediyorum son zamanlarda sen beni hep unutuyosun ama :97::97::97:ben genede seni hiç unutmucam, doğumunda da doğumundan sonrada dualarım seninle canım allah yardımcınız olsuncanım valla unutmadım mesajı yolladıktan sonr aanaam dedim bizim hatun vardı amainanki totomun zorundan üşendim ayrı bi cevap yazmaya zaten sevoya teslim etmişim kızları topluca daha ne olsun işin ehline teslim ettim sizi allahh razı olsun canım duaların karşılık bulsun haydi içimd ekalmasın sana yazacaklarımı söliyim şimdiden gece unutmasaydım yazacaktımki kam,kam hakkını helal et nazım geçerek herşey saydım söledim bazen sinirlendim tutamadım kalbini kırdım buna rağmen sen hiç alınmadın kin tutmadın olgunluk gösterdin asi ve hırçınlığım için af dilerken helallikte istiyorum yazacaktım ha dün gece bu gece yazdım işte.. aaay bende doğruluk çubuğu yutmuşum sanki ya içimde kalmadı batıyodu sanki
geçmiş olsun tuğbişim bende aradım telin kapalıydı inan doğuma gittin diye düşündüm.demek böbrek ve enfeksiyon illeti bu hale soktu seni doktorunda eğer uygun görürse daha fazla beklemeyin bencede canım daha fazla acı çekme
evet kızlar bende artık alın dicektimkiii gideceğim doktor il dışına çıkmış şansımın ta içine inşallah kızımın şansıda böyle kıt olmaz dikkat ettim onunla alakalıu bi iş yapacak olduğmuzda önü kapanıyo sonu hayrolsun..en çokta ciğer geliştirici iğnelere güveniyorum zaten alırlarsa 38 hafta içinde alırlar e ben yarın 38 den gün alıyorum erkende sayılmaz demi
sağol canımmm inşallah sen sorunsuz bi gebelik geçirirsin zaten yrılaıdn snedekuzum çok geçmiş olsun allah şifalar versin tez zamanda ağrılarından kurtul inşallah,halini anlıyorum çünkü geçen yıl bende taş düşürdüm hiçbirşeye benzemiyor ağrısı,hatta doktor demişti doğum sancısıyla eşdeğer diye.ki şu durumda senin için ne kadar zordur ancak tahmin edebiliyorum.sabret kuzum yavrum az kaldı inşallah hepsi geçer gider..öpüyorumama idrar yolu enf.ihmal etme send evardı değilmi ilerletme tedbirini al şimdiden
tugba arkadas, bende 5 yil önce böbrek tasi düsürdüm. cok fena bise yaff. üstelik midemde bulanyiordu kusuyordum
sabaha kadar, 6 kilo ya yakin su ictimm. döküldü.azar azar ictimm. ALLAHA binlerce kez sükürler olsun birdaha tas olmadi.
sende bol boll su ic. üstelikte hamilesinn afff ALLAH yardimcin olsunnyksaa bu bulantı kusma böbrektenmii ya ben son 1 aydır hergün çıkarıyorum midem anlık bulanıyo yani bulantı ardoından kusma yüzüm kıpkırmızı oldu o kusmalaran öööğğğğ canım suyu çok içiyorum çok şişmiştim son bir aydır suyu abartarak içtiğim için ödemi attım buna rağmen o taşı atamaıdm sadece böbrekten kanala atabildim orda kaldı meret bebeğin kafası çok aşağıdaymış o hareket ettikçe taşta ıynuyormuşl yerindne e buda beni mahvetmeye yetiyo zaten..
sağol allah gönlüne göre versin
[COLOR="#FF0000"]iyi akşamlar kızlar
tuğbiş sık dişini bacım az kaldı dayan azcık daha
bende sabahtan evden cıktım 4 dü geldim dr randevum haftayaydı ama ben dayanamadım 2. tuğba :))
sabahın 8 inde eşimle cıktım beni hastaneye bıraktı o okula gitti
çok şükür bebek iyi 8+5 olmuş 2 hafta önce tok karınla kan şekerim yüksek cıkmıştı bu günde aç karınla verdim cok şükür normal cıktı 1 kasımada 2 li test için randevu verdi inş. o günleri de görürüm :18::18:cok ehvamlı oldum bende ne yapayım kaybetme korkusu var hep içimde ama bu sefer doğuracam inş. hastanede işim erken bitti benım evde biraz uzaktı korktum tek gitmeye arkadaşa gittim eşimede yemeğe gelme dedim dışarda yedi hoş eve gelseydide yemek yoktukoçiş bana birde oturma cıkardı bu akşam arkadaşının ogluşu sünnet olmuş oraya gideceğiz birazdan da :95:[/COLOR]
canım preseed topiği ar bi bak ben denedim deneyen arkadaşlaırmd aişe yaramadı işe yarayanlarda düşük yaptı çok güvenmemek lazımmış yeniduydum bende yani spermlerin hızla yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş ya sağlıksız spermlerde olunca arada tutanlarda düşüğe yol açtı tabi onalrın söylemi ne kadar doğru biemem araştır alacaksanda ebay dan al çok para verme orda fiyatı uygun türkiyede ise 130 dan başlıyo yükselebiliyoda fiyatarkadaşlar Pre~Seed diye hamile kalmayı kolaylaştıran jel warmış ondan sparişş vermeyı düşünuyorum hamile kalan çokmuş fikri olan warmı
GÜnaydın cicoşlarım tubiş geçmiş olsun canım o nasıl ebeymiş öyle çok sinir oldum ona beee az kaldı tubişim dayan laram dudağın nasıl oldu bugün nasılsın çiğdemcim geçmiş olsun kocişin 1 hafta beklesin artık melike nasılsın bebeiş nasıl yeteer canım bugün transfer oluyo cnaım inşllah bebeler anneleirne sıkı sıkı tutunurlar
kızalr szler nasılsınız
gelelim benim rüyamaaa nurciiikkk seni gördüm iki oldu hayır olsun sen aşılama yaptırmışsın bende yanındayım yatıyoruz bende yaptırmışım sen diyosunki ben yan dönecem yok yok yüzüstü dönecem aman bişi olmaz nasılsa üzeründen kaç saat geçti diyosun sonra havuzu hatırlıyorum hani havuzda dans eden yüzücüler varya aynı onlar gibi havuzda eşinle birlikte düzerek dans ediyosun tabi aşılama olduğun için yavaş yapıyosun onlara yetişemiyosun eşin elinden tutup yardım ediyo sana havuzun rengi çok güzel mavi ve tertemiz su bu kadar başka hatırlayamaıyorum
bilen yorum yapsın hadi nurcik aşılama yaptırmış bana ne oluyor anlamadım
bekleyecek ablacımm artık yapacak bişi yokk :))
gelelim rüyada ablacım çok güzel rüya görmüşsün sanırım nurcandan bişeyler bekleyecekk mavi renk çok güzeldir ne bileyim içimdeki ses nurcanım hamiş kalacak diyorrr çünkü çok güzel rüya görmüşsün hayır olsunnn
valla bi doğursam hepiniz kurtulcanız amma uzun sürdü ya dile kolay bir yıl yani şunun şurasında yıla ne kaldı demi ebem ağladı resmen...
kız sus bedduamı ettin ne normal doğumu akşamki ebe elini sookturesmen hemd ekuru kuru ebeeeee ebeni diyesin geldi hala acıyo benim münüş yamuşdu zaten iyice yaızk ...sizlerihiçbir zamanunutmuyorum dün gece suyu gelen bi hanıma ettirdim merak etme etayları bi snraki mesajda okursun
yanlış yaptın olmadı sınıfta kaldın kontağı aç vitesi ayarla,ama gaza basma hemen uçarsın :)) debriyaja bas diğer ayak gazdayken sonra hafif çe debriyajdan çekercen gaza yavaşça bas de hade güle güle
yok anam doğuramadım yanlış alarm
uleyn sned ehep hastasın adam sağ gününü bulabiliyomu fik fik etsind ebebek olsun allam yaaaa
annem sana ne nasihat edeyim seni sevoya emanet ettim ya işin ehline teslim ettim daha ne olsun
deli bu kız deli bakma sen yeterim ya sağol valla sizin mesajları okuyunca yalnızlığıma daha bi kahrediyorum akşam eşim bile ben içerde bağırırken dışarda ağlamış kimse yok yanımızda diye..benide münüşe giren el bağırrttı zilli gaci insafsızdı ya çok canım yandı
ulen ben ölürsem okuyundmeiştim sen diri diri gömdünmü beniiişaka tabiki allah razı olsun canım ama yanlış alarm pırtlatamadım ne bebeği ne taşı aaho taş aaah kaynanama girsin ne diyim
sen anlamadın nedne sana emanet ettim milleti fik fik olaylarına dair ne varsa senden geçer yolu hani eğit öğret seyret hesabı millete gaz verki boş geçirmeisnler geceleri o anlamda sana emanet ettim kuzuuzm
yav sen patroniçe dedikçe gözümde türk sinemalarında ıynayan patroniçeler canlanıyo delimiyim ben yoksa yaaacanım valla unutmadım mesajı yolladıktan sonr aanaam dedim bizim hatun vardı amainanki totomun zorundan üşendim ayrı bi cevap yazmaya zaten sevoya teslim etmişim kızları topluca daha ne olsun işin ehline teslim ettim sizi allahh razı olsun canım duaların karşılık bulsun haydi içimd ekalmasın sana yazacaklarımı söliyim şimdiden gece unutmasaydım yazacaktımki kam,kam hakkını helal et nazım geçerek herşey saydım söledim bazen sinirlendim tutamadım kalbini kırdım buna rağmen sen hiç alınmadın kin tutmadın olgunluk gösterdin asi ve hırçınlığım için af dilerken helallikte istiyorum yazacaktım ha dün gece bu gece yazdım işte.. aaay bende doğruluk çubuğu yutmuşum sanki ya içimde kalmadı batıyodu sanki
evet kızlar bende artık alın dicektimkiii gideceğim doktor il dışına çıkmış şansımın ta içine inşallah kızımın şansıda böyle kıt olmaz dikkat ettim onunla alakalıu bi iş yapacak olduğmuzda önü kapanıyo sonu hayrolsun..en çokta ciğer geliştirici iğnelere güveniyorum zaten alırlarsa 38 hafta içinde alırlar e ben yarın 38 den gün alıyorum erkende sayılmaz demi
sağol canımmm inşallah sen sorunsuz bi gebelik geçirirsin zaten yrılaıdn snedeama idrar yolu enf.ihmal etme send evardı değilmi ilerletme tedbirini al şimdiden
yksaa bu bulantı kusma böbrektenmii ya ben son 1 aydır hergün çıkarıyorum midem anlık bulanıyo yani bulantı ardoından kusma yüzüm kıpkırmızı oldu o kusmalaran öööğğğğ canım suyu çok içiyorum çok şişmiştim son bir aydır suyu abartarak içtiğim için ödemi attım buna rağmen o taşı atamaıdm sadece böbrekten kanala atabildim orda kaldı meret bebeğin kafası çok aşağıdaymış o hareket ettikçe taşta ıynuyormuşl yerindne e buda beni mahvetmeye yetiyo zaten..
sağol allah gönlüne göre versin
canım preseed topiği ar bi bak ben denedim deneyen arkadaşlaırmd aişe yaramadı işe yarayanlarda düşük yaptı çok güvenmemek lazımmış yeniduydum bende yani spermlerin hızla yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş ya sağlıksız spermlerde olunca arada tutanlarda düşüğe yol açtı tabi onalrın söylemi ne kadar doğru biemem araştır alacaksanda ebay dan al çok para verme orda fiyatı uygun türkiyede ise 130 dan başlıyo yükselebiliyoda fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?