Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

[COLOR="#FF0000"]iyi akşamlar kızlar
tuğbiş sık dişini bacım az kaldı dayan azcık daha
bende sabahtan evden cıktım 4 dü geldim dr randevum haftayaydı ama ben dayanamadım 2. tuğba :))
sabahın 8 inde eşimle cıktım beni hastaneye bıraktı o okula gitti
çok şükür bebek iyi 8+5 olmuş 2 hafta önce tok karınla kan şekerim yüksek cıkmıştı bu günde aç karınla verdim cok şükür normal cıktı 1 kasımada 2 li test için randevu verdi inş. o günleri de görürüm :18::18:cok ehvamlı oldum bende ne yapayım kaybetme korkusu var hep içimde ama bu sefer doğuracam inş. hastanede işim erken bitti benım evde biraz uzaktı korktum tek gitmeye arkadaşa gittim eşimede yemeğe gelme dedim dışarda yedi hoş eve gelseydide yemek yoktu koçiş bana birde oturma cıkardı bu akşam arkadaşının ogluşu sünnet olmuş oraya gideceğiz birazdan da :95:[/COLOR]

simdilik cikiyorum kizlarrr hersey gönlünüzce olur INSALLAHHHH

yeter,kardesinin hayirli haberlerini yazarsin INSALLAHHHHH
KIZLAR SAĞOLUN YAAAAAA ben sizin yüreğimizi sevyorummmmm canlarımm inşşşşşş yarın sabah has olacağız 10.30 gibi yeğencik annesinin göbüşüne konacak inşş 9 ay oarada kalsınnnnn

umutlubirben canım ben kendim için yaşadıklarımı kardeşimdede görünce daha duygusal oluyorumm
aslında aynı duyguları buradaki kızlar içinde hisediyorum ama hiç söylemedim bu güne kadar o yüzden ben olmasamda kardeşlerim anne olsun inş diyorumm

tosti her şey iyi olacak merak ettme tesler temiz çıkacakk işte anne olmak böyle bir şey demeki göbüşüne konar konmaz onun için endişeleniyorsunnn :26::26::26::26:

arkadaşlar Pre~Seed diye hamile kalmayı kolaylaştıran jel warmış ondan sparişş vermeyı düşünuyorum hamile kalan çokmuş fikri olan warmı

valla bi doğursam hepiniz kurtulcanız amma uzun sürdü ya dile kolay bir yıl yani şunun şurasında yıla ne kaldı demi ebem ağladı resmen...
kız sus bedduamı ettin ne normal doğumu akşamki ebe elini sookturesmen hemd ekuru kuru ebeeeee ebeni diyesin geldi hala acıyo benim münüş yamuşdu zaten iyice yaızk ...sizlerihiçbir zamanunutmuyorum dün gece suyu gelen bi hanıma ettirdim merak etme etayları bi snraki mesajda okursun

günaydınnn ballarımmm kursa gitmeden bir bakayım dedim iyiki girmişim tubanın komik mesajı iyi geldi

kontağı taktım, vitesi ayarladım ve gaza bastımmmmmmm vın vın vınnnnnnnnnnnnnnnnn
yanlış yaptın olmadı sınıfta kaldın kontağı aç vitesi ayarla,ama gaza basma hemen uçarsın :)) debriyaja bas diğer ayak gazdayken sonra hafif çe debriyajdan çekercen gaza yavaşça bas de hade güle güle

tubiiişşş sabah sabah güldüm sana hayırlısı ile doğum yap al kızmızı kucağına
yok anam doğuramadım yanlış alarm

dün gecemin ayrıntıları kocayı kaldırıp hastane yolunu tuttuk bizimki çantada çanta diye tutturdu dur dedim doğurursam gelir alırsın köyden şehire inmiyoruz
neys egittim gittiğim hastanede eşimi içeri almadıla ro kapıda oturu ben girdim neyn var dediler tarif ettim ağrıyan yerleri iki büklümüm bu arada içeir gir çamaşırını çıkar msaya yat ddedi içeri deiği yer bi perde arkası yan yana ikş çatal sandalye var arada perd evar ama çekilmemiş vbi hatun açmış bacakları doktor ışığı münüşe tutmuş oturuyor karşısında bi baktım one kan revan içinde kadını şeysi kandan görünmüyo o an heryanım buz kesildi sanki ağrımı unuttum resmen yalvarıyo hocam yeter ne olur bırakın diye hoca dediği doktor bozuntusuysasallamıyo bile habire bişeyle ryapıyo kandan seçemedim...o sırADA ebe bağırdı hazırmısın ben seyre dalmaktan pantolunumu bile çıkarmamıştım hemen bi hışımla çıkardım perdesen başımı çıkarıp örtü varmı dedim sonnuçya doktor hemen yan tarafta ve başını çevirs ebenim çirkini görcek onlarda yok örtü mörtü dedi neys eben hemen üzerimdeki uzun hırkaıyı örttüm bekliyorum hanım geldi eline eldiveni geçirdi ve aç bacağını dedi bende jel sürmicekmisiniz deidm tersledi beni çok biliyosun sen çok gitmişsin doktora çok elletmişsin belliki demezmii la havle çektim doğum olursa ellerindesin tuğba sakin ol sonra nasılsa s...çarsın dedim sabırla sustum hatun elini var gücüyle bi sokmaya çalıştıki girmedi ama canım çok yandı bend ebağırdım rahim darklığı var kuru zaten acıyoo diye bağırdım oda çocuk yapmayı biliyonuz o zaman kuru değilmid eyince tüp bebe tedavisiyle oldu dedim ooo daha ne bağırıyon onca tedavi görmüşsün dedi o an tekrar denedi önce 2 parmak sonra üç sonra el g,rmi,şş gibi hort diye geçti içime bişey ve içimde resmen elini çevirdi sanki aşiffffteeeeeeeee

sonrası açılma yok nstye geç dedi azarların ardı ardına tabi ben dudaklarımı ısırıyorum çatmamak için nst deyken kayıt yapan kız geldi elind ebenim kimliğimle yeşil kartlımısın dedi hayır deidm emekli san.çalışan hangi kurumd edi emniyet dedim tamam dedi gitti bu beni, azarlayan zilloş hemen canım az sağa dön az yukarı çık senide yordum ama yapmak zorundayım deid içimden vayy be dedim bu ne biçim dünnya garibin vay haline deidm allah yardım etsin yoksula garibe ezen ezene yani işim bitti serum muhabbeti derken serum bitti tahlil sonuçlarını beklemem gerekti 45 dakika

beklemedeyken iki hauım girdi biri davul değilde darbuka yutmuş gibiydi sivri ve aşağıdaydı karnı diğeride görümcesiymiş hatunun suyu gelmiş açılması var 4 cm iğne yaptılar sancı başlasın diye bu da yanıma geldi çekmece sildim düzelttim bilmemne diye anlatıyo dedim buldu burdada arıza beni canım burnumda zaten hmm hmm deyip sustum sadece dedimki normalmi olcak evet dedi 4.bebsiymiş ilaç içmiş soğan suları içmiş düşürmek için deidm allah vermiş sen niye razı olmadın bakma gücün yoksa tedbirini baştan alaydın inşallah sağlıklı olur deidm rica ettim bana dua et sağlıkla kucağıma alayım ve olmayan herkes için iste allahtan olurmu deidm tama dedi sözmü dedim güldü gaci gitti doğumhaneye
mal görümceside her yanı yağ torbası gibi suratuı g...tümden çirkin bana bakıp demesinmi ilkmi evet dedim ooo ilkte yüzün böle bozulmuş 2.de yüzüne bakılmaz dedi bak abana dedi 18 yaşında oğlum var ama kız gibiyim dedi benim sinir zaten tepede deidm kusura bakmada ben göbeği kendinden 1 metre ilerde giden göz altlara kırışmış morarmış bi kız görmedim şu halimle senin gibi 10 tane çıkarırım cebimdne deidm tahlilleirmi alıp çıktım
stres doluydu gecem ama herşeye rağmen içimdeki canlının kıpırtıları iyiki içimdesin ve sayende bunları yaşıyorum dedirtti
yeter uleyn yazdım gözünüzüde yordum hayd ebana müsade öptüm siziii

kızlar günaydınnnnnnn nasılsınız birazdan kardeşimle tarnsfere gideceğiz erken kalktımmmm eşimin kahvaltısını yaprıryım dedimmm

tuğba çok doğru diyorsun kuzum o dr lar ve hemşireleri bğasım geliyor o kadınalrada en güzel cevabı vermişsin

Günaydın canlarımm nasılsınız bakalım beni sorarsanız bütün hastalıkları yaşıyorum boğazlar hasta başım ağrıyor bel altı hasta dün kızlar adet olmuşum vee çok erken olamaz beklemiyordum seni dedim ama olan oldu geldi istesekte istemezsektee bizim kociş neden yaa dedi ayy garibimmm kıyamam dedimmm 1 hafta bekle durrrbende diyorum ki bu hafta bütün hastalıkları çıkarayım bi daha 9 ay hasta olmayayım normal hastalıklarıda ömür boyu olmayalım hepimiz inşallahhh normal hastalık dediğim boğaz kulak böbrek vs hastalık aman ya hastalık kafamı bullak ettim ama sabah çok zorlandımm adet sancım vardı zorladım düşünmemeye çalıştım yürüyerek işe gelmeye çalıştım geldimdee şimdi iyiyim şükür dün bide hasta halimlee mutfak dolapları sildim ev süpür dikiş diktim o kadar yorulmuşum ki yatınca ortaya çıktı kızlar annem bi deterjan almış bana yağ sökücü diye her yerde kullanabiliyormuşun jelli sulandırıyorsun sileceğin yerler sık 5 dk bekle suyla sil bütün kirler çıkıyor dedi ben mutfak dolaplarımı 1 ay olmadı sildim bu kadar kir çıkmamıştı deterjanı kullandım 5 dk bekledim anam yağlar su gibi şıpır şıpır aktııı ayy pırıl pırıl oldu hiç uğraştırmadıı beni ayy ne çok yazdım kusuruma bakmayın kızlar emi
sevom demek fik fik varrr dikkat et kendine ayaklarını fazla üşütme emi bende dedim eşime yazı yaşayamadım diye ama ben kışlıklarımı taa geçen hafta çıkardımm
tubişim dün akşam neler yaşamışsın sen öylee ayy kıyamam sana canım benim yaa bi de tek başınasınız allahımmm yardımcınız olsunn inan var ya okuyunca içim bi tuhaf oldu çok çektin tubişim kıyamam sanaa allahım işlerini yüklerini hafifletsin kolaylaştırsın inşşalllahhh dualarımdasın hep allahım başka dertler vermesin canım tubişim yüzünü güldürecek inşallah bunu yürekten hissediyorum tubişim canım benimmmm canımm
duru ablacım annene ve ege ye büyük geçmiş olsunn allahım acil şifalar versin
yeter canımmm inşallah hayırlı haberlerle dön emiii bebişlerr kardeşinin karnıcığına konsun tutunsun bırakmasınlar inşallahhhhhhh
nurcikim allah zihin açıklığı versin kurstasındır şimdi
laracım noldu dudağınaaaa sinir stere yaptıysa sonradan dışa atar ben kendimden biliyorum bide hasta olup bitince
unuttuğum varsa affınıza sığınırımmm

GÜnaydın cicoşlarım tubiş geçmiş olsun canım o nasıl ebeymiş öyle çok sinir oldum ona beee az kaldı tubişim dayan laram dudağın nasıl oldu bugün nasılsın çiğdemcim geçmiş olsun kocişin 1 hafta beklesin artık melike nasılsın bebeiş nasıl yeteer canım bugün transfer oluyo cnaım inşllah bebeler anneleirne sıkı sıkı tutunurlar
kızalr szler nasılsınız

gelelim benim rüyamaaa nurciiikkk seni gördüm iki oldu hayır olsun sen aşılama yaptırmışsın bende yanındayım yatıyoruz bende yaptırmışım sen diyosunki ben yan dönecem yok yok yüzüstü dönecem aman bişi olmaz nasılsa üzeründen kaç saat geçti diyosun sonra havuzu hatırlıyorum hani havuzda dans eden yüzücüler varya aynı onlar gibi havuzda eşinle birlikte düzerek dans ediyosun tabi aşılama olduğun için yavaş yapıyosun onlara yetişemiyosun eşin elinden tutup yardım ediyo sana havuzun rengi çok güzel mavi ve tertemiz su bu kadar başka hatırlayamaıyorum

bilen yorum yapsın hadi nurcik aşılama yaptırmış bana ne oluyor anlamadım

Son düzenleme:

bekleyecek ablacımm artık yapacak bişi yokk :))
gelelim rüyada ablacım çok güzel rüya görmüşsün sanırım nurcandan bişeyler bekleyecekk mavi renk çok güzeldir ne bileyim içimdeki ses nurcanım hamiş kalacak diyorrr çünkü çok güzel rüya görmüşsün hayır olsunnn

ikinci kez rüyamda gördüm nurciki
aşılama yaptırmış bende yaptırmışım hayırlısı olsun bakalım bekleyelim

Son düzenleme:
günaydın canlarımm

tuğba ne hakkım varsa helal olsun canım, helallik istiyosun diye verdim yoksa diğer yazdığın şeylere çok katılmıyorumben normalde de kin tutan ve kırılgan bir insan değilimdirburda olup biten şeler bana göre ufaktefek büyütmemeiz gereken şeyler diye düşünüyorum o yüzden de üstünde fazla durmam,hepimiz bir tek amaç için burdayızneden yaralarımızı sarmak,manevi destek görmek-göstermek varken üstüne gereksiz üzülelim demi
sözüm burdan ve meclisten dışarı, aslında ben çok asabi biriyimdir ve çok korumacıyımdır, damarıma basılmadığı sürece, can evimden vurulmadığım sürece çok sinirlenmem ama sinirlendiğim halimi hiç kimse görmek istemez

yeterim şu an saat tam 10:30 ayetel kürsü okudum size canım gönderdimallah kabul etsin kardeşinin göbüşüne sıkıca tutunup bırakmasın bebeleri inşallahh

çiğdemimmmmmm aynı benim gibi düşünüyosun kızbende yarın kırmızı kartımı görecem dudaklarım falaket arap bacının dudakları gibi bide gerilince su çıkıyor şişen yerlerden sızlıyor offf neyse haftaya inşallah hem dudaklarım iyileşecek hemde adetim bitmiş olacak

duru ablammm yok dudaklar 1 haftada anca iyileşir ablamm

kızlar anca yazabildim yarım saatte bacılarım biraz yazıp biraz başka şelere bakınca telefona ıvıra zıvıra normal
hatta yazacağım şeyleri bile tam yazamadım ama neyse artık
hadi hepinizi yanacıklaradan öperim şlap şulap

walla şansımı bi deneyim size bildirrim hayırlısı bakım

ya kızlar benim aşağdaki araç çubuğu varya o kayboldu dün kendi kendine üstteki menü çubuğuda mausu götürünce çıkıyor ama bir tuhaf olmuş onunda şekli değişmiş:26: nerden ne yapsam düzelir bunlar yaww, örneğin bu sayfadayken msn den biri bişey yazzsa göremiyorum, çünkü çubuk yok sayfayı aşağı atmam yada kapatmam lazım:26:özelliklerine girip baktım sayfaların üzerinde göster işaretli yeniledim tekrar ama gene olmadı

Son düzenleme:
selamlarrrrr nasılsınızzz bakalımm

ayy tuğbişşş senin yazını okurken yaşadıklarını yazarken sanki o kadın bana soktu o elii çok sinir oldum öle kadınları bana verecekler ben bilirim onlara ne yapacağımı üreme yerlerini diğer yerlerini delik deşik yaparım işkenceden fakir zannedip bunları yapıyo emniyeti duyunca nasılda düzeliyo bunlar insan değil yaa..neyse ki şimdi iyisin emhamdülillahh

tosti demek sende 2.tuğbiş oldun canım ee normal canım kaybetme korkunun olması ama bu seferkini dediğin gibi sağlıcakla kucağına alacaksın inşallahh..herşey yolundaymış maşallahhh

laracım alttaki menü çubuğuna gel boş biyerine sağ tıkla mouse, sonra görev çubuğunu kilitle tikli değilse tıkla onu sabitleşir canım,eğerki bir ekran açıkken bu çubuk görünmüyor ise yine aynı yerde sağ tıkla özellikler de görev çubuğunu pencerenin üzerinde tut linkini tıkla tamam de canım halolur

çiğdem canım adet gelmiş mübarek sende hem alttan hem diğer türlü çok hastalanıyorsun:44: en son ne zaman adet başlamıştı senin

yeterrr kardeşinin transferi yapılacakmış ki yapılmıştır artık hayırlısıyla tutunurlar anneciğine inşallahhh

durucummm rüyan hayrolsunn ne güzel bir rüya böleeee çok beğendimmm inşallahhh bacım tedaviden önce süpriz yapacak nevom sen tuğbiş hatırladığım bunlar hepiniz yakın zamanda gördünüz

aaaaaaaa yazdım yazdım birsürü şey helede şu tuğbişin ebesinin kulaklarını iyi çınlattıydım ama neden çıkmamışşşşşşş
sevom onu yaptım zaten başka bişey olabilirmi:26: bacım yanlışlıkla mausla biyeremi tıkladım acaba anlamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…