Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sadece başlat menüsünde sorun var ise dediklerimle düzelmesi gerekti canım..
internet sayfasında iken f11 yap bakalım yada görünüm menüsünden tam ekran yap
birde görünüm menüsünde araç çubukları diye yer var orada a.çuklarını kilitle var o tikelimi

sevo sen yanlış histeroskopi yapan şfersizin yanına gidecektin ya ne yaptın canım

başhekiimle konuşmaya pazartesi günü gittim canım başhekim hatalı bişey yok ama eksik yapılan bişey var siz haklısınız dedi.ama benim para iadesi gibi bir yetkim yok burada dedi maalesef üniversiteler doktorları gönderiyorlar dedi. Ama resmi tüm merciler size açık doktorla ilgili tüm hakkınızı savunursunuz ve sonucu alırsınız dedi keşke elimden gelse ama yapabileceğim bişey yok dedi.isterseniz bir kezde doktorla görüşün dedi.
Bende eşimle konuştum doktorla konuşayım belki tırsar parayı iade eder zannetmiyorum ama :)) ondan sonra bakarız dedim gerekli yerlere şikayet ederiz dedim.şimdi eşim izin alamıyo geçen hafta izin çok aldığı için haftaya perşembe nöbetçiymiş doktor olmazsa ozaman gidecez eşimle

anladım canım ama belki başhekimde göz boyamak istiyodur sevomyoksa yanlış uyugulama yapılan doktordan neden sorumlu olamiyormuş, neden başhekimi olmuş oranın doktorla hasyatla olan problemleri halledemiyorsa valla bırakma sevom arkasını derim ben yedirme paranı onlaraa

valla başhekim böle konuştu açık açık elindem bişey gelmez dedi o yüzden üstüne gitmedim sonuçta onun yaptığı bir sorun değil ama doktorla ilgili olayı sonuna kadar götürücem canım

Son düzenleme:
kötü dudağım bacım yaw Yanınca biyerin su toplarya öyle su topladı çok kaşınıyor bide dokununcada sizlıyor

daha önceden hiç böle bişey olmuşmuydu yaa bence ihmal etme vucutta allah korusun bişey olur dışarı bu şekilde yansır ihmal etme canım git bi doktora geçmezse eğer

daha önceden hiç böle bişey olmuşmuydu yaa bence ihmal etme vucutta allah korusun bişey olur dışarı bu şekilde yansır ihmal etme canım git bi doktora geçmezse eğer

yok yaw sevom o kadar abartılacak bişey değil diye düşündüm bacımsanki uçuk gibi ama alt ve üst dudağımın sağ yarısını kaplıyor lanet şeybiraz büyük uçuk bence bu

kızlar ben bişeler atıştırıp geliyim olurmuu
dünden beri canım tantuni istiyor ama buralarda alınabilecek biyer yokki

yok yaw sevom o kadar abartılacak bişey değil diye düşündüm bacımsanki uçuk gibi ama alt ve üst dudağımın sağ yarısını kaplıyor lanet şeybiraz büyük uçuk bence bu

benim bir arkadaşta olmuş bu köye gittiğinde bir anda şişmiş ağzını açamıyomuş ağzı resmen şişlikten yamulmuş ve bu nazardan dolayı olmuş..bir kadının çok nazarı değermiş köyde arkdaşıma bişeyler demiş bu kadın akşama kalmadan o hale gelmiş kız neyseki koca karı işlevlerinden sonra bir patlamış o şekilde geçmiş canım seninde böle bişey olabilirmi :26: bazılarının nazarı çok değer :18:

kızlar ben bişeler atıştırıp geliyim olurmuu
dünden beri canım tantuni istiyor ama buralarda alınabilecek biyer yokki

bende açıktım şimdi yemek söyledim üff evde yapsam getirsem masraf yapmasam iyi olacak ama evdede pek yemek yapmıyomki getireyim sana afiyet olsun canım benim bu arada ben tantuni yemedim hiç :26:

selamlar yavrular nasılsınız bugün evdeyim ancak kendime gelip burayada gelebildim,laram noldun korkuttularmı niye pırtladı dodakların bakıyım çom çok geçmişler olsun cicim.
daha başka kimler var hiç bakamadım sevom senden naber nasıl gidiyo aşamalar.

laroşum geçen cinsiyet sormuşsun yok kuzum daha belli değil haftaya perşembe kontrol var inşallah öğreniriz e artık beş ay lacak nerdeyse dahada göstermezse çatlarım heralde..bişey hissetmiyorum daha zaten öksürüğüm hala geçmediği için minnakın sesini varsada duyamamki neyse böyle işte başka bişe bilmiyorum.okul ev gidip geliyorum moron gibiyim bu ara

slm kızlar geçmişi okudum göz ucuyla geldim hemmen nabersiniz sevo o konuyu erteleme madem hatalı eksik bişeyler olduğunu kabul etmişler sende git üstlerine

ben dünden beri çıkarıyorum iki günüm rahat geçse 3. gün mide baş kaldırıyo yeter artık diyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…