- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
aaaaaaaa yazdım yazdım birsürü şey helede şu tuğbişin ebesinin kulaklarını iyi çınlattıydım ama neden çıkmamışşşşşşş
sevom onu yaptım zaten başka bişey olabilirmi:26: bacım yanlışlıkla mausla biyeremi tıkladım acaba anlamadımki
sevo sen yanlış histeroskopi yapan şfersizin yanına gidecektin ya ne yaptın canım
başhekiimle konuşmaya pazartesi günü gittim canım başhekim hatalı bişey yok ama eksik yapılan bişey var siz haklısınız dedi.ama benim para iadesi gibi bir yetkim yok burada dedi maalesef üniversiteler doktorları gönderiyorlar dedi. Ama resmi tüm merciler size açık doktorla ilgili tüm hakkınızı savunursunuz ve sonucu alırsınız dedi keşke elimden gelse ama yapabileceğim bişey yok dedi.isterseniz bir kezde doktorla görüşün dedi.
Bende eşimle konuştum doktorla konuşayım belki tırsar parayı iade eder zannetmiyorum ama :)) ondan sonra bakarız dedim gerekli yerlere şikayet ederiz dedim.şimdi eşim izin alamıyo geçen hafta izin çok aldığı için haftaya perşembe nöbetçiymiş doktor olmazsa ozaman gidecez eşimle
anladım canım ama belki başhekimde göz boyamak istiyodur sevomyoksa yanlış uyugulama yapılan doktordan neden sorumlu olamiyormuş, neden başhekimi olmuş oranın doktorla hasyatla olan problemleri halledemiyorsa Valla bırakma sevom arkasını derim ben yedirme paranı onlaraa
valla başhekim böle konuştu açık açık elindem bişey gelmez dedi o yüzden üstüne gitmedim sonuçta onun yaptığı bir sorun değil ama doktorla ilgili olayı sonuna kadar götürücem canım
tamam canım inşallah olumlu bişeler olur
bakalım canım inşallahh
bu arada dudağın ne durumda
kötü dudağım bacım yawYanınca biyerin su toplarya öyle su topladı çok kaşınıyor bide dokununcada sizlıyor
daha önceden hiç böle bişey olmuşmuydu yaa bence ihmal etme vucutta allah korusun bişey olur dışarı bu şekilde yansır ihmal etme canım git bi doktora geçmezse eğer
yok yaw sevom o kadar abartılacak bişey değil diye düşündüm bacımsanki uçuk gibi ama alt ve üst dudağımın sağ yarısını kaplıyor lanet şey biraz büyük uçuk bence bu
kızlar ben bişeler atıştırıp geliyim olurmuu
dünden beri canım tantuni istiyor ama buralarda alınabilecek biyer yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?